Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 79
Ahli: 0
Jumlah: 79




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 3 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: ---> KONSERT GEMA AMAL BERSAMA INTEAM


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» ---> KONSERT GEMA AMAL BERSAMA INTEAM

Please Mendaftar To Post


Oleh ---> KONSERT GEMA AMAL BERSAMA INTEAM

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 20:14




Tarikh: 21 OGOS 2004, Sabtu
Tempat: Dewan Tunku Syed Putra, USM
Harga tiket: Rm10 & Rm 15

Sesiapa yang berminat bolehla menghubungi talian 0124671020 utk tempahan tiket..

p/s:kak hanan rasa sesuai tak jual mutiara warisan kat situ? any ideas?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 20:40


Idea yang sangat bagus dari Aniisa. Suguh prihatin!

Aniisa yang akan jual kan?

Kalau gitu nanti Hanan akan PM, atau kalau lebih cepat Aniisa PM Hanan.

Jasamu dikenang!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 20:44




Selamat Berkonsert..

Nak jual Mutiara kat konsert tu ok aje kalau Aniisa dapat usahakan. Tarikh tu dah dekat, kena inform betul2 kalau nak hantarkan Mutiara... kita sambung bincang di PM ye.

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 05-08-04 09:45


sambil2 jual tiket kite jual buku. boleh aje. tp kene mintak kebenaran le. kot2 kene halau nanti payah jugak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-08-04 21:45




menurut sahabat ana, konsert ini akan di tangguhkan selama seminggu sebab usm tgh konvo sekarang.. tarikh terbaru akan ana confirmkan kemudian...

Quote:
sambil2 jual tiket kite jual buku. boleh aje. tp kene mintak kebenaran le. kot2 kene halau nanti payah jugak



hehe.. tak kena halau.. ana dah mintak dr kwn ana nak buka gerai.. tatau lulus ke tak.. doa doakanla...

kpd mahasiswa dan mahasiswi usm.. rasanya ramai kan ahli ukhwah kat sana.. harapnya kita boleh berjumpa, mengeratkan ukhwah sesama kita.. insyaallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-08-04 23:55


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwah buat semua.
Terima kasih adik aniisa atas pemberitahuan ni.Akak dpt tahu dr seorang sahabat ttg konsert ni 2 minggu lepas.Tp,rasanya tak dpt nak pegi sbb masa tu dah blk ke uia .

Andai sempat adik aniisa buatlah jejak kasih konsert di sana ye.Setahu akak ramai jugak student usm yg berdaftar sbg ahli ukhwah.com.Jejakilah mereka nanti.

Alhamdulillah..suatu usaha yg baik.Andai dpt..sudilah kiranya adik aniisa dan team ukhwah.com usm jual kan MW di malam konsert tu nanti.Moga usaha ini dipermudahkan..insyaAllah.

'Ala kulli hal..selamat menonton konsert Inteam ye.Moga bermanfaat buat semua..insyaAllah.

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-08-04 12:52




terima kasih atas respond kak fauziah.. mmg cadangnya fiza nak buat mini jk konsert di sana.. insyaallah... fiza pun dah berbincang ngan akhi irda.. dan insyaallah akhi irda pun akan sertai skali.. cuma di sini.. pihak penganjur konsert akan menunda lagi konsert tersebut dr tarikh 21 ogos bukan krm konvo di usm tetapi malam kemuncak carta IKIM.FM yg mana inteam adalah salah satu kumpulan nasyid yg terlibat... konsert terbabit akan ditunda pada bulan september.. insyaallah.. fiza akan posting disini perkembangan terbarunya...


Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-08-04 11:56




Aniisa...
akak baru je terbaca posting ni...
kalau tiada aral melintang insyaallah akan akan tolong anisa utk mini jk nanti....

kalau ada apa2 nanti aniisa PM akak ataupun msg akak...012-4665347...akak sedia membantu...
akak ada ramai kawan2 kat usm..leh la kita promote kan Mutiara tu kat kawan2 akak nanti....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

azilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8536
Posting: 112
Dari: selangor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-08-04 09:01



ana studen usm...sedih sangattt...konsert in-team dah pun dibatalkan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azillaProfil   Hantar PM kepada azilla   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-08-04 18:35




Quote:
ana studen usm...sedih sangattt...konsert in-team dah pun dibatalkan....




setahu fiza konsert tersebut di tangguhkan pada 31 Disember... Fiza akan posting perkembangan terbaru mengenai konsert tersebut... Insyaallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 19:54


Quote:

On 2004-08-16 11:56, kasih_kekasih wrote:


Aniisa...
akak baru je terbaca posting ni...
kalau tiada aral melintang insyaallah akan akan tolong anisa utk mini jk nanti....

kalau ada apa2 nanti aniisa PM akak ataupun msg akak...012-4665347...akak sedia membantu...
akak ada ramai kawan2 kat usm..leh la kita promote kan Mutiara tu kat kawan2 akak nanti....



-----------------




betul gak kata kak ct tu..ana pun boleh balik sana tolong cik ct kite.....insya-allah...
tlg beritahu perkembangan terkini....ye dik Aniisa...


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

Bunga_Raya_Putih
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8358
Posting: 219
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-02-05 14:09


Apsal lah akak aku tak bagitau ada konsert kat USM nie....kalau tahu awal2 bleh gak g sana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bunga_Raya_PutihProfil   Hantar PM kepada Bunga_Raya_Putih   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094662 saat. Lajunya....