Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 20 jam, 33 minit yang lalu


Komputer dan IT
Topik: tlg ler tmbh bahan dlm xciment


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» tlg ler tmbh bahan dlm xciment

Please Mendaftar To Post


Oleh tlg ler tmbh bahan dlm xciment

aenis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2004
Ahli No: 9040
Posting: 35
Dari: sri serendah ketereh

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-07-04 13:42


poli sy br jer ambk modul br so skrg ni kekurangan nota nk tambh dlm xciment tlg ler dptkan maksud sistem, maksud analisis.tambh kan sekali ngn contoh dan definisi nyer....nk dpt markh lebh ni... sbrg respon send ker [email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aenisProfil   Hantar PM kepada aenis   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 28-07-04 00:56


tak paham la nak apa

Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-07-04 17:31


pengarah kita tak faham ...enti ni pun satu...cara tanya tu tak jelas......oklah ni pendapat saya pulak.

Sistem=ialah satu product yang dibangunkan oleh seseorang programmer dengan menggunakan sistem komputer bertujuan meringankan atau menggantikan atau memudahkan kerja-kerja yang dibuat secara manual.

Analisa= satu proses menafsirkan sesatu penyelesaian bagi mengatasi sesatu masalah.biasanya analisa ini menggunakan cartalir , kod sudo ataupun carta hairarki.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083643 saat. Lajunya....