Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 322
Ahli: 0
Jumlah: 322




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 16 jam, 24 minit yang lalu
khalifah: 6 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Ada Tak Yang MInat Warna Ungu@Purple?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Ada Tak Yang MInat Warna Ungu@Purple?

Please Mendaftar To Post


Oleh Ada Tak Yang MInat Warna Ungu@Purple?

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 14:23



nak tanya ade tak yg suka warna ungu@purple@jeremia(simbolik color ungu oleh org dulu2)...

ana mulakan dulu, ana minat warna ungu ni..siap ade satu set pakaian warna ungu ni..drp baju, tudung, jam...mmg sah lah gila purple..

kalau sesapa yg ada info mengenai color ungu ni bolehlah posting kt cnie..

p/s:kalau dah ada topik ni, silalah delete kan posting nie..
wslm

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 14:27




saye saye!! heeh..my bilik kat ostel nih dihiasi ngan warne ungu..ade sket2 biru gak sbb minat biru gak..hehe..ade gak baju+tudung smua ungu~ huhu..org kate sape suke warne ungu ni sweet..ahaks!

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

rynar_abadi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 767
Posting: 61
Dari: uitm

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 16:41



minat ungu??
semestinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For rynar_abadiProfil   Hantar PM kepada rynar_abadi   Quote dan BalasQuote

zunah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2003
Ahli No: 3189
Posting: 207
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 18:36




mmmmm... warna ungu, ana minat gak... nampak lembut... tp kekadang tu kalau diberi pilihan antr biru ngan ungu... ana akan pilih biru..... tp ungu memang menarik..

-----------------
Beramal tanpa ilmu seperti berjalan tanpa mengikut jalan.
Beramal tanpa tujuan lebih banyak rosak dari baiknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zunahProfil   Hantar PM kepada zunah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 18:45




Ana suka juga ungu selain warna hijau dan hitam. Warna ungu memang warna kegemaran dan lambang kewanitaan. Sebab itu warna ungu dipilih sebagai warna tema Komuniti Muslimah...


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 19:41




Kalau sebut je warna purple..saya pun minat gak..tapi suka yang warna lembutlah...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 20:27




ana salah seorang peminat warna ungu, tapi ungu lembut, mendamaikan... sejuk je mata memandang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 11-07-04 20:41



hrmm..of coz la...purple is my fav colur

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

izdihar_insyirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4238
Posting: 32
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 11-07-04 21:56




Ungu memang salah satu warna kegemaran saya selain hijau,biru,peach dan warna - warna lembut.

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdihar_insyirahProfil   Hantar PM kepada izdihar_insyirah   Pergi ke izdihar_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-04 22:08



wah, ramainya warga ukhwah yg minat ungu@pepel...

sedikit info bg peminat ungu nih...terutama wanita..jom tgk..

wanita yg sukakan warna ungu ini mengikut selidik, dikategorikan sbg pemurah dan merdeka hatinya, tidak suka diperintah, berinisiatif, bijak tetapi agak beremosi, keinginannya tidak meluap-luap......

sekadar info..

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

daquayza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6050
Posting: 153
Dari: sp

Kedah  


posticon Posting pada: 12-07-04 00:12




ana pun suka jugak kaler ungu... skrg ni kasut je yg tak warna ungu...
ungu ni lembut...sejuk mata memendang kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For daquayzaProfil   Hantar PM kepada daquayza   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 08:10




memang kalerku.. sampai dipanggil mak ucu purple.. kalau kat opis dipanggil su purple..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 09:56




hidup warga peminat purple...

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

habibah_ty
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1617
Posting: 67
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 10:09


saya pon minat jugak warna ungu...boleh dikatakan baju tu majoriti warna purple....warna yang lembut..dipandang elok....hidup warna purple!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For habibah_tyProfil   Hantar PM kepada habibah_ty   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 10:19



Ana minat gak warna ungu,nak tanya sikit kat ismi_safiza,ada tak info utk kaum lelaki plak kalu minat warna ungu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 10:30



sasician, alamak tak jumpa kalo dh jumpa nanti ana paste dlm posting nie...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 10:40



it's ok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 11:42


warahmatullahi wabarakatuh..

ungu! purple!

Ana...peminat setia calour purple...

Dari kecik hinggalah sekarang...purple tetap menjadi pujaan hatiku..

Memang ramai yang minat colour ni..tak dapat disangkal lagi!!

Sekian..
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-04 16:44




wah, ramai ek peminat kaler purple ni... akak pon peminat setia kaler purple... dari zaman skolah sampai la ni... same cam kaksu... kat skolah dulu, member2 suke panggil kaei purple...(ade ceritanya tuuu....) sweet la kaler purple lembut ni ek... sejuk mata memandang...

koleksi baju purple?? mesti la ade... rasa2 nnt kawen pon nak kaler tema purple gak kot... mcm wardina, bley gitu??? hehehe....

kaler lain pon akak minat gak... yg lembut2 la... kaler garang2 cam merah x brape berkenan mata memandang... hehehe...

ape pon, lain org lain lak citarasanya iye dak???

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

aisha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2155
Posting: 24
Dari: Gerik

Perak  


posticon Posting pada: 13-07-04 10:47


sama la dgn sy...
sy pon suka warna purple...light purple...
kalo pg nak beli kain psg...hajat nak cari kaler lain..bila nampek kaler purple...terus jatuh cinta...
tak jd la nak beli kaler lain...
boleh kata kebanyakan baju kurung...semua kaler purple...kalo yg kaler kuning pon...bunganye mesti purple....
purple, purple, purple...pg mana pon purple...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishaProfil   Hantar PM kepada aisha   Pergi ke aisha's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 11:54




Quote:
wah, ramai ek peminat kaler purple ni... akak pon peminat setia kaler purple... dari zaman skolah sampai la ni... same cam kaksu... kat skolah dulu, member2 suke panggil kaei purple...



hehehe.. sama rupanya kita ya.. kebetulan masa sekolah menengah dulu, warna logo sekolah pun purple dan kuning.. dah tu masuk IPT pun dapat UITM.. warna purple juga..

teringat masa konvo.. terlopong lopong tengok langsir purple.. sampai kawan kata, kalau langsir kat dewan hilang, pertama carilah budak ni dulu..

hasrat hati untuk mewarnakan rumah dengan gabungan warna pastel dan ungu.. jangan nanti tak keluar rumah, sudahla..

dan raya kali ni dah pakat ngan abang pakai satu kaler purple.. haaaiii, sabar ajelah kalau dah fanatik ungu ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

altamira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5830
Posting: 242
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 16:13


Mmang warna favourite saya. warna lembut membentuk kepada ciri -ciri kepimpinan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For altamiraProfil   Hantar PM kepada altamira   Pergi ke altamira's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 14:33




wah, ramainya wagra ukhwah minat purple...
suka la pulak...
so, apa kata member ukhwah yg lain mengenai warna purple..apa kata survey?!

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-07-04 14:40




amboiii...ramainya yg minat ungu yer. leh la buat persatuan The Ungus actually, minat gk tp sket jer (minat tgk aje)

hmmm....ada sepasang baju melayu warna ungu gelap & satu lg mcm ungu kat sebelah ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 15-07-04 15:33


saye minat ungu, tp ungu gelap, nampak mcm prestige sket, cheeeh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 15:51



hey....best betul kaler ungu neh..
warna baju group kitorang pun ungu ...
memang ceria...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 16-07-04 00:16




ungu????? purple???

ni warna pempuan kan.....

penah ana dulu pasang casing hnpon baru dulu warna ungu.... semua kwan ketawakan... mereka kata ni warna ngam dengan pompuan jeee... laki tak ngam.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 10:22




purple girl

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 16-07-04 11:01


saya pon minat ungu..nampak nye sumer suka kaler lembut ye..saya suka yang gelap (wpun putih masuk dlm list,pure white)ungu gelap...tak baper minat kaler cerah2 nih...samapai ader skali gi kuliah kwn2 panggil lady in black sbb hari 2 tak sedar dr tudung hingga ke kasut hitam ajer...tapi ungu ttp dlm jiwaku (antara fave kaler tp mesti gelap)

Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Nurul_Umairah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.03.2004
Ahli No: 7848
Posting: 13
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 11:08



Saya pun minat warna ungu jgk...kat sini sy nak kongsi satu information tentang warna ungu ni..lecturer sy bgth warna ungu ni adalah warna 'org giler'.lecturer saya ckp mcm tu sbb dia berpandukn satu teori,tp sy tak ingat teori saper(tapi teori ni dilihat dari sudut multimedia sajer la sbb sy student multimedia).sejauh mana kebenarannya,wallahua'lam sy pun tak pasti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_UmairahProfil   Hantar PM kepada Nurul_Umairah   Quote dan BalasQuote

Nurul_Umairah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.03.2004
Ahli No: 7848
Posting: 13
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 11:09



Saya pun minat warna ungu jgk...kat sini sy nak kongsi satu information tentang warna ungu ni..lecturer sy bgth warna ungu ni adalah warna 'org giler'.lecturer saya ckp mcm tu sbb dia berpandukn satu teori,tp sy tak ingat teori saper(tapi teori ni dilihat dari sudut multimedia sajer la sbb sy student multimedia).sejauh mana kebenarannya,wallahua'lam sy pun tak pasti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_UmairahProfil   Hantar PM kepada Nurul_Umairah   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 23:15


ana pun minat ungu..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-07-04 14:02


Quote:

On 2004-07-16 11:09, Nurul_Umairah wrote:
..lecturer sy bgth warna ungu ni adalah warna 'org giler'.lecturer saya ckp mcm tu sbb dia berpandukn satu teori,tp sy tak ingat teori saper(tapi teori ni dilihat dari sudut multimedia sajer la sbb sy student multimedia).sejauh mana kebenarannya,wallahua'lam sy pun tak pasti...



alamak, warna org giler ker? patutla kalau pergi taman melawati (masa praktkal) dulu, selalu jumpa org gila, dah la tu ikut ana sampai ana naik jejantas...biar betul...takpelah color org gile pun..janji hati dah suka...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ash_miera
Warga Rasmi
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9967
Posting: 4
Dari: -

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-07-04 17:02


....
saya pun suka warna purple coz ia memberi ketenangan buat saya.

ianya sesuai untuk wanita....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ash_mieraProfil   Hantar PM kepada ash_miera   Pergi ke ash_miera's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 00:44




saya pun suka warna ungu selain merah... dulu masa sekolah setiap ari jumaat ada pakaian istiadat..perempuan kain ungu lelaki samping ungu hmmm...cantik...hidup purple!!

-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

MAZRINAINA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7372
Posting: 22

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-07-04 10:43


minat jugak warna ungu tapi yg seakan2 biru tu paling minat tapi kalau nak tahu tentangh rasiah warna ungu...baca THE SECRET OF COLOURS hasil penulisan HAWARD thn 2000...banyak maklumat tapi semua tak semestinya sama ngan peribadi kita.ada yg kena ada pula yg x kena....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MAZRINAINAProfil   Hantar PM kepada MAZRINAINA   Pergi ke MAZRINAINA's Website   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 16:30


tak suke warna ungu

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 17:46



mesti ada reason kenapa iman7 x suka color nie kan?
appaun, setiap kesukaan dan kebencian org itu adalah hak dirinya...
bencilah kerana Allah..itu lebih baik.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

nurkasih_iman84
Warga Rasmi
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8030
Posting: 5
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-09-04 11:26


hmmm ramai yg minat kale purple ek...ni fav kale ana dr skolah rendah shinggalah dh msk u ...ana cukup marah bila kakak ana declare dia minat kale purple ni baru2 ni...dia kata nak ubah taste..haha.kawan baik ana wkt sklah menengah pun minat gila2 kale purple ..a/way hidup purple!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkasih_iman84Profil   Hantar PM kepada nurkasih_iman84   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 12-09-04 11:44




ana pun minat purple.. di samping pink,blue and green!!


-----------------
..~MeNjaNa PiMpInAn iRsHaDii~..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

khadijah_rais
Warga Rasmi
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11030
Posting: 5
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-09-04 23:50



wah...ramai sangat minat purple nih...mostly perempuan...cume ana nak kongsi satu info...sape kate warne purple nih warne orang gile...satu teori yg tak kukuh yg boleh kite tolak...warne nih mainkan peranan penting tau...purple nih...sebenarnye warne utk ibu2 kite...sape yg minat kaler ungu...mempunyai sifat2 keibuaan...no wonder ramai perempuan meminatinya...dlm dlm feng shui kaum cina...ade satu batu jed warne ungu(lupe name batu tuh...maaf!)...bila kite pakai...boleh membuat kita mudah ingat kepada sesuatu...so akak2 yg minat ungu nih...sure seorang yg tidak mudah lupa...ye ker?tepuk dada tanyalah diri kita sendiri...itu adalah mind setting kita sebenarnya...takat ini jerkla...ana dpt fakta nih dari pensyarah ana...anan pon meminati ungu secara tak sengaje...tak taulah...yerla...umoq dah makin bertambah...mengarah ke ciri2 keibuaan kot suatu hari nnt?mungkin... yg lelaki minat ungu tuh...erm...bahagielah si isteri...ade ciri2 spt ibu...penyayang,peka,dan segalanye yg ada pd seorang ibu... wallahualam...

-----------------
litelbee

Bookmark and Share

    


  Member Information For khadijah_raisProfil   Hantar PM kepada khadijah_rais   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-09-04 11:30



hidup purple

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-09-04 22:57



Alamak...tak sangka. Adakah daku tergolong dalam glgn orang gila hah???


----------------------------------------------------------
Hidup ini adalah masalah,
Tanpa masalah bukanlah hidup namanya,
Tapi jangan sekali-kali mencari masalah,
Biarlah masalah yang mencari kita.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Nurul_Hana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2004
Ahli No: 10250
Posting: 78
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-04 14:20


saye mmg minat sangat ngan color ungu ni...cantik!

-----------------
Be yOuRseLf n cOnQuEr yOuR wOrLd...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurul_HanaProfil   Hantar PM kepada Nurul_Hana   Pergi ke Nurul_Hana's Website   Quote dan BalasQuote

iza1881
Warga Rasmi
Menyertai: 28.09.2004
Ahli No: 11470
Posting: 3
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-09-04 14:27


kalau pakaian atau aper2 barang ana mesti kaler hijau...dan sekarang ana sedang membuat koleksi barang kaler purple.. tak tau kenapa boleh tersuka ngan kaler purple pulak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iza1881Profil   Hantar PM kepada iza1881   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.145571 saat. Lajunya....