Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 61 hari yang lalu
the_brOtherz: 88 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: salam perkenalan bt38


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» salam perkenalan bt38

Please Mendaftar To Post


Oleh salam perkenalan bt38

islamicprince
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8442
Posting: 11
Dari: SELANGOR

Selangor  


posticon Posting pada: 30-06-04 09:26


akum, ni je ke student bt 38, yg. ade dlm ukhwah ni............ ana ni one of the student 2002/2003........... rasanya cam kenal je akim n hanis tu................. actually, we have to thank to Allah because getting the oppurtunity to study at scoll bt 38........... betul tak....



Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicprinceProfil   Hantar PM kepada islamicprince   Quote dan BalasQuote

nurus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.09.2003
Ahli No: 3760
Posting: 58
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 08-07-04 21:00


....
Saya pun ex-student batu 38,batch SPM 02....islamicprince ni sape..putera raja dari mana...apa2pun slm ukhwahfillah dari saya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurusProfil   Hantar PM kepada nurus   Pergi ke nurus's Website   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 04-08-04 12:34


....

ader gak rupenyer ex-student bt38.....keylah,ana nie ex-student bt38 gak,batch spm 2001...
salam ukhwah fillah......

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 06-08-04 21:01




actually ana baru je join forum ni....
first page ana tengok ada lah topik mahasiswa ni...
ana memang nak cari member skola dulu..
mane la tau pernah kenal betul tak..?

ok la.. ana pon pernah la cedok ilmu dari ustazah faridah n ustazah suraya dari SAMT 38... seronok ngaji sana...

tapi setahun je sebelum kesini. sebelum di sana ana ngaji d SAMTTAR sg manggis....
so.. hope member lain dapat la tunjukkan diri tu...

ha.... kalian skarang study mana?

ana kat uk malaya.... sambung sini lps stpm...

ok la ilalliqa'... maas salmah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 16:30


whoppp.....ada gak member batu 38 tu...kenalkanlah diri korang tu..manalah tahukenal kan..ok nama saya mohd abdul hakim bin mohd ali batch 2002 kelas 5 sciece 1. lepas abis spm aku melanjutkan pelajaran kat matrix uia.....ha apa lagi...kenalkanlah diri korang....... semoga ikatan ukhwah akan sentiasa terjalin...salam ukhwah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

islamicprince
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8442
Posting: 11
Dari: SELANGOR

Selangor  


posticon Posting pada: 20-08-04 12:11


askum,,,, alhamdulillah rupanye ramai ex student bt 38...... cete lah sikit ape experience korang kat sane and ckarang ni kat mane......

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicprinceProfil   Hantar PM kepada islamicprince   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 21-08-04 12:24



ana bukan sek. kat batu 38...salam ukhwah...ana kat samth, kg jawa...dari sini ke sana jauh kan...ana x pernah sampai lagi...
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-08-04 11:05




jumpa lagi....

pengalaman di bt 38?

first time diarah kesana utk upper six dulu tu....rase macam biasa jer.... tak de la gementar sangat .lagipon kami dari samttar sg manggis tu adala 20 orang. so..... x la rase keseorangan...

suasana di sana.... sungguh tak best!!! serious ni.... mmg terkejut gilr la tengok persekitaran skola tu... dah la dkt hujung negeri... jauh 3 marhalah dr kampong kitorang.... tapi tu tak kisah la...

yang kisahnya... pasal DM la.... korang yang skola situ pasti tau keadaannya..... kotor.... makanan asyik x cukup.... bebudak ramai potong Q! kitorang yang form 6 ni macam batu.... tak sangka jauh beza dgn skola lama kitorang.... dah la makan kene bawak pinggan.... guna tray lagi plak tu... kitorang sejak 2000 dah pakai pinggan yang disediakan.... cawan pon x pyh bawak.....

ah... emosi plak..
relax la.... itu hanya utk lepaskan tension time kene berjauhan dr mak bapak dulu... lama2 kitorang rase best plak... kami berazam nak study situ utk smentara...bukan selama2 ...so, buat tak reti jelah... kami anggap ujian susah tu sbg azimat utk study.... n alhamdulillah.... majoriti dr kami ni... dah bersepah kat seluruh malaya di universiti...alhamsulillah....

teringat kelas KPU2 karamah... di neungi oleh ustzaah normala said.....

ok la... yang lain? tak nak crite ke???



Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

islamicprince
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8442
Posting: 11
Dari: SELANGOR

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-04 18:15


askum,..panjang nye cite ade sorang akak tu... its ok la tu cite pasal pengalaman kat bt 38 high scool.... yg lain cam ne tak nak cite ke.... kalau leh ajak la kawan kite yg. lain tuk join ukhwah ni kan lagi best.... ramai la tuk bersembang ok.. wassalam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicprinceProfil   Hantar PM kepada islamicprince   Quote dan BalasQuote

islamicprince
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8442
Posting: 11
Dari: SELANGOR

Selangor  


posticon Posting pada: 29-08-04 14:39


akum....... actually siapa nurus tu ..... kate batch spm02' siapa name n tinggal kat mane? wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicprinceProfil   Hantar PM kepada islamicprince   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 31-08-04 14:50




tak de sesaper nak kongsi pengalaman kat skola dulu2 ke? anyway...happy merdeka day....



Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-04 17:42


ader ader ...hapi merdeka day buat seluruh budak2 samt batu 38 ni.... naper tak ramai join ukhwah ni....??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

cepet_faqih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.07.2004
Ahli No: 10201
Posting: 30
Dari: bumi waqafan ???

Selangor  


posticon Posting pada: 02-09-04 10:26


..wbt,

eeemmm...
ooOOoo...ni tok bt 38 Sabak bernam je yerk??!!
ana dari samthisamuddin,kg jawa ...sama ngan kim..

salam ukhwah!!

takpe la..kire ye kite ni kan adik beradik..
tak gitu??
atuk kite kan nama dia "JAIS"....
mak kite nama dia "MAIS''..

ape2 hal pun ...
salam ukhwah untuk antum semua.....

"UkhwAh FiLLaH AbadaN AbaDa"


Bookmark and Share

    


  Member Information For cepet_faqihProfil   Hantar PM kepada cepet_faqih   Pergi ke cepet_faqih's Website   Quote dan BalasQuote

islamicprince
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8442
Posting: 11
Dari: SELANGOR

Selangor  


posticon Posting pada: 11-09-04 23:03


askum..... pe kabar semua komuniti ukhwah... hopefully sihat,,, pade kim n cepet_faqih..... ana mengalukan antuma join ukhwah kami..... cauze kitekan antum cakap satu mak bapak.. jais and mais...... so tak salah if we exchange our experience n story...... tul tak....... ni dah masuk lan rejab n syaaban,,,,, tak lame lagi nak puase..... so make a preparation.......... illal liqaq..... wassalam......

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicprinceProfil   Hantar PM kepada islamicprince   Quote dan BalasQuote

cepet_faqih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.07.2004
Ahli No: 10201
Posting: 30
Dari: bumi waqafan ???

Selangor  


posticon Posting pada: 18-09-04 16:19


..eemm...
syukran jazilan...
rerasa ye ramai jugak kaum kerabat ..cucu cicit..
atuk..JAIS kan??kan??
.......
macam SAMTHisamuddin..SAMSED..SAMBES..
SAMTTAJ SHAH ALAM.. dan bt 38...
.......
SAM batu lain tak de ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For cepet_faqihProfil   Hantar PM kepada cepet_faqih   Pergi ke cepet_faqih's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-09-04 10:25


assalam...

lame tak jengok side ni...

kalu rase kiter ni satu ketururnan...
baik buat topik baru.... BEBUDAK UNDER JAIS... ni kalu ikut name skolah.. nampak sangat berasobiahnya....

ok...

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 07-04-05 10:59



betul2...ana pun nak kwn ngan korang gak...cepet..kita ni dah lah masuk rumah org..diorg x marah ke?..
pd akim..lama x dgr kabar?..menyepi skarang ek?..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 15-04-05 18:53



islamicprience ni sape ek?emm..ana skol situ batch 03/04..amik STAM..patu mai mesir..kenal x?azezul azery ke..nyamuk ke..ustazah suraya..ustaz abu suhud...mesti kenal kan..kalo tak...xyah la skol situ..hehe...gurau je..skang enta kat mana?dok ngaji lagi ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-05 19:11


siapa ye empunya nama kilauansyifa ni... b'kilau2 rasanye..hehe... ta'aruf aa skit sis... rasa2 kenal aa...knl sesangat nih... ...
wassalam-

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 17:37


assalamualaikum........

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-06 16:05


hi............

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101596 saat. Lajunya....