Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 15 jam, 51 minit yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: girl berhati-hati...


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» girl berhati-hati...

Please Mendaftar To Post


Oleh girl berhati-hati...

xrem2020
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8908
Posting: 58
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 20:33


Menurut laporan Polis seorang wanita telah
dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di
Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan.

Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati
kejadian malam tersebut,namun ujian mengesahkan
bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan
kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex,
sejenis pil "mencuci" yang kecil. Dadah tersebut
kini digunakan oleh perogol-perogol dan
kemudian "mencuci" mereka.

Progesterex dibekalkan kepada para Doktor
haiwan untuk "mencuci"haiwan besar. Khabarnya
Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai
dadah "Dating" dan rogol. Apa yang mereka perlu
lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam
minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan
ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku
kepadanya sepanjang malam tersebut.

Progesterex amat senang larut dalam minuman,
akan "mencuci"agar si mangsa tidak akan
mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan
diperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani
ujian air mani dan DNA kemudian.

Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si
mangsa. Prodesterex asalnya adalah untuk
memandulkan kuda, Mana-mana wanita yang
mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-
BILA. Si durjana boleh memperolehi dadah ini
boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan
atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan
akan digunakan dengan berleluasa di kampus-
kampus.

Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang
anda kenali, terutama teman wanita dan gadis
remaja. Berwaspada apabila anda keluar, jangan
biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh
orang yang anda percayai.

Sekian, harap maklum.

Bookmark and Share

    


  Member Information For xrem2020Profil   Hantar PM kepada xrem2020   Pergi ke xrem2020's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 21:24


Quote:
Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si
mangsa. Prodesterex asalnya adalah untuk
memandulkan kuda, Mana-mana wanita yang
mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-
BILA. Si durjana boleh memperolehi dadah ini
boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan
atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan
akan digunakan dengan berleluasa di kampus-
kampus




Zalimnya ubat tu. namun sebagai wanita memang kena bijak menjaga diri. jangan mudah keluar sebarangan dan terlalu percayakan orang. Macam2 bahaya menanti anda. Kalau ada teman, sebaiknya ke mana2 dengan teman anda. Jangan senang2 menerima pelawaan dan ajakan lelaki yang tidak dikenali, yang dikenali pun kita kena berjaga2 juga..

Menyesal dahulu pendapatan...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 22:33


...menyesal kemudian tiada pendapatan hehe

dasyat juga ek kesan obat tu....
p/s: nk jd CSI malaysia hehe

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 29-06-04 22:33



Dalam hal ini bukan wanita sahaja perlu mengambil tindakan, malah pihak lelaki yang sedar akan hal ini perlu turut sama mengambil langkah sewajarnya. Lelaki adalah dicipta untuk melindungi kaum Hawa. Jangan biarkan nafsu serakah orang2 sejantina kita menghancurkan masa hadapan para wanita.
Jangan serahkan hal ini kepada kaum Hawa sahaja. Kita sebagai pemimpin harus bergerak, cuba menghalang perkembangan hal ini. Caranya, kita keluar bertemu orang ramai. Ingatkan kembali kalimah "Lailahaillallah" kepada orang Islamdi luar sana. Ya di luar sana terdapat ramai orang bukan Islam, tapi baiklah kita mulakan dahulu dengan mereka yang beragama Islam. Jangan biarkan perkara ini terus berleluasa. Wanita itu hiasan dunia, isteri itu permata suami. Lindungi mereka. Jangan biarkan mereka terus terbiar tanpa perlindungan daripada kita, apatah lagi menjadi mangsa nafsu lelaki.
Saya ini hanyalah seorang hamba yang lemah. Bukan hendak memberi nasihat dan ajaran kepada saudara-saudara sekalian, tapi lebih kepada peringatan buat diri sendiri. Shariat Islam perlu ditegakkan. Jangan biarkan Islam terus terpinggir dari hati masyarakat di sekeliling kita. Insya-Allah usaha yang baik akan dibalas dengan baik oleh Allah swt.
Sesungguhnya yang buruk hasil dari kelemahan saya, yang baik itu semua pemberian Allah swt.
Wassalam

-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 22:41


Quote:

On 2004-06-29 22:33, kaze wrote:
...menyesal kemudian tiada pendapatan hehe

dasyat juga ek kesan obat tu....
p/s: nk jd CSI malaysia hehe



CSI.. ana nak join juga..
Team CSI Ukhwah.com



-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 22:49


...
semua orang kena b'hati2..
ana sll ingat pesan ummi, sentiasa hati2 wat apa, pastikan ikut syariat..
bila makan, jgn sesekali lupa baca doa, insyaAllah doa tu boleh jadi penawar kalau ada pape yg mencurigakan...yakin pd-NYA...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 962
Posting: 389
Dari: siNtOk

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 00:56


Quote:
bila makan, jgn sesekali lupa baca doa, insyaAllah doa tu boleh jadi penawar kalau ada pape yg mencurigakan



betul tu...ana setuju bebenor....bila baca doa...insyaallah....kita hanya bertawaqal dan berserah pada-Nya...kan???

wallahuallam...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Pergi ke UsTaZaH_CuTe's Website   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 02:11


dahsyatnyer.....
ana pun takut jgk! therefore sblm kuar umah amalkan baca doa smga kita terpelihara spnjg perjalanan sampailah kita kembali.. pesan mak ana pulak, sblm menjamah sst tu baca ayat bismillah 5 disekalikan dgn doa mkn.. moga kita semua dlm pemeliharaan Allah sentiasa.. amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 09:27




emm..dahsyatnya ubat tu!!orang yg ambil ubat tu
tak fikir ke keburukan terhadap org lain?!!

geram betul dgn org mcm ni!!berhati-hatilah bila berjalan-jalan...jgn mudah terpedaya dgn perkenalan pertama...mgkin luaran nmpk baik...tp di sebaliknya....kita x tahu....kan??

... ... ... ...

apa2 makanan yg mencurigakan...bacalah Bismillah 6.....Ayatul Kursii...insyaAllah...jadi penawar....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-07-04 00:04




bahaya ek... zalim betul... lebih dahsyat perangai dari haiwan dorg ni... Na'uzubillah.... buat semua muslimat pandai2lah jaga diri... di samping ambil langkah berjaga2 tu, kita perlu sentiasa mohon doa drpd Allh moga setiap perjalanan dan urusan seharian berjalan dgn lancar dan dipermudahkan oleh Allah serta dijauhi dari sebarang bahaya atau malapetaka... amalkan selalu doa2 setiap kali mula melangkah keluar rumah sama ade nak gi keje or kuliah bg yg tgh study... insyaAllah, mudah2an selamat...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

zaidah83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1486
Posting: 62
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-07-04 09:08


eeii... takutnye... mintak dijauhkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidah83Profil   Hantar PM kepada zaidah83   Quote dan BalasQuote

rahmat_hidayat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.04.2004
Ahli No: 8654
Posting: 135
Dari: Johor Darul Ta'zim - UKM Bangi

Johor  


posticon Posting pada: 01-07-04 10:25




Terima kasih kepada xrem2020 untuk informasi terbaru ini. Info ini akan disebarkan secara meluas kepada mahasiswi di universiti agar mereka lebih berhati-hati ketika makan di luar terutamanya bersama lelaki.

Terus terang ingin saya nyatakan, hampir kebanyakkan lelaki sangat sukar untuk dipercayai 100%. Saya sendiri ada 3 orang adik perempuan.....dan saya selalu berpesan kepada mereka agar jangan terlalu percaya dengan lelaki.

RAHMAT HIDAYAT BIN SABARI
Exco Perhubungan dan Informasi
Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan,
Universiti Kebangsaan Malaysia.

-----------------
IMAN ASAS KEHIDUPAN MUSLIM - 0192458410


Bookmark and Share

    


  Member Information For rahmat_hidayatProfil   Hantar PM kepada rahmat_hidayat   Pergi ke rahmat_hidayat's Website   Quote dan BalasQuote

izham_HiGh-RoLe
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2004
Ahli No: 6332
Posting: 2
Dari: UIAM

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 01-07-04 15:14


berhati2lah kepada kaum perempuan semua...
lindungi diri anda dari menjadi mangsa manusia2 yang bertopengkan manusia tapi berwajah syaitan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izham_HiGh-RoLeProfil   Hantar PM kepada izham_HiGh-RoLe   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 02-07-04 17:23


benda camnih pun ada ka?
ye lah dunia akhir zaman...
so kepada kaum muslimah sekalian... berhati hatilah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 18:07


huh...

macam-macam kes sekarang ni..pening kepala otak nak pikirkannye...apa yang pasti...jaga-jagalah kaum wanita....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_najah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9199
Posting: 182
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 22:09




hish maner2 skang berlaku kes rogol nih...aaa ami perhatian ler pada wanita dan gadis2 sumer...waspada selalu.....

----------------------------

SAYANGI DIRI HIASI PERIBADI

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_najahProfil   Hantar PM kepada ummu_najah   Pergi ke ummu_najah's Website   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 03-07-04 04:02





pengajaran nyer:

1. jgn kuar sorang2 tanpa teman
2. jgn pi kat tempat2 yg tak sepatutnya
3. jgn senang2 percaya bila org ajak kuar

pepandai la jaga diri & waspada selalu..


Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

urbanlegend
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.04.2004
Ahli No: 8237
Posting: 45
Dari: -

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 12:16


kta sbg gil jgn ler pakai pakaian yg mejolokkan mata sesgt,cukup ler pakai pakaian yg comfortable, ringkas dan menutup aurat and also yg easy tuk bergerak dan berlari.
bila kita memakai pakaian yg menjolok mata,ini adalah salah satu faktor yg memangkinkan nafsu sahwat seseorg lelaki.
kta x leh ler salahkan lelaki 100%,sbb wanita jugak ada salahnya.kebanyakkan kes,wanita yg dirogol pakaiannya seksi.
see, wanita adalah pemangkin dlm kes ni.lelaki lak sbg pelaksana when dia 'terangsang'.
so berfikirlah dgn baik,dont be a one of sexual victims.

Bookmark and Share

    


  Member Information For urbanlegendProfil   Hantar PM kepada urbanlegend   Pergi ke urbanlegend's Website   Quote dan BalasQuote

sarahnisa
Warga Rasmi
Menyertai: 12.06.2004
Ahli No: 9437
Posting: 1
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-07-04 13:30


Assalamualaikum

saya nak tanya skit
'benda' ni hanya digunakan kat kelab mlm,kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sarahnisaProfil   Hantar PM kepada sarahnisa   Pergi ke sarahnisa's Website   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 15:17


dasyat juga ek kesan obat tu....
p/s: nk jd CSI malaysia hehe
[/quote]

CSI.. ana nak join juga..
Team CSI Ukhwah.com

Whoa,tunggu...tunggu...
Ana pun nak jadi CSI Malaysia gak!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

xrem2020
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8908
Posting: 58
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 00:23


harap2 semua kaum hawa ambil perhatian megenai benda baru nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For xrem2020Profil   Hantar PM kepada xrem2020   Pergi ke xrem2020's Website   Quote dan BalasQuote

ummuhatim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.04.2004
Ahli No: 8668
Posting: 40
Dari: kedah,

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 11:02


.....

Ya Allah lindungilah kami hambaMU yang lemah ini...Amiiiinn

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummuhatimProfil   Hantar PM kepada ummuhatim   Quote dan BalasQuote

Pu3Dla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8977
Posting: 76
Dari: Johor ke N9

Johor  


posticon Posting pada: 05-07-04 11:46


...

Sesame la kita berwaspada...
ni nak share skit...

#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*
Doa utk elakkan diri dari dirogol

Doa tersebut dibaca oleh Siti Sarah semasa zaman Nabi Ibrahim. Siti Sarah membaca doa tersebut ketika berkali-kali cuba dirogol oleh Raja yang zalim ketika itu. Menurut Ustaz (dalam kuliyyahnya), doa tersebut boleh diamalkan untuk mendapat perlindungan dari dianiaya oleh orang kafir.

[U]Doa untuk elakkan diri dirogol[/U]

Allahumma in kunta ta'lamu an ni a~mantu bika wa birasu~lika wa ah shantu farji illa a'la zauji fala~ tusallit alay yal ka~fira waz za~lima.

[U]Doa ibu kepada anaknya (elakkan diri dari dirogol)[/U]

Allahumma in kunta ta'lamu annantani a~manat bika wabirasulika wa ah shanat farjaha~ illa ala jauziha~ fala tusallit alaihal kafira waz za~lima

Nota
~ = tanda panjangkan bacaan
' = huruf yang mati bertemu ain (contohnya ayat kunta ta'lamu dibaca taklamu tapi tak boleh ditulis tak di dalam tulisan rumi)


Makna Doa tersebut adalah seperti berikut:-

"Ya Allah, kalaulah engkau mengetahui (sememangnya Allah Maha Mengetahui), bahawa aku beriman dengan Mu dan rasul Mu. Aku memelihara kehormatanku hanya untuk suamiku. Janganlah aku menjadi mangsa orang-orang kafir. "

Wallahua'llam



Jika anda peminat setia Radio 97.2 fm, tentu telah mendengar siri kuliyyah harian yang disediakan oleh stesyen radio tersebut dari jam 6.45 pagi - 7.00 pagi. Tentunya dah ramai yang kenal dengan Ustaz Wan Sohor Bani Leman yang pernah datang memberi ceramah sempena forum maulidur rasul di MAICO baru-baru ini.

Berikut adalah doa yang beliau bacakan untuk kita amalkan untuk diri dan anak-anak (yang ada anak-anak perempuan). Insyaallah kita dan anak-anak akan terhindar dari menjadi mangsa ROGOL!! Jangan ketawa, jangan ingat jika ada di antara anda adalah mak-mak orang, nenek yang 74 tahun pun baru dirogol 2-3 hari ini. So, moga ilmu ini dapat dimanfaatkan untuk kita dan keturunan kita.

* Untuk pengetahuan, saya telahpun mengesahkan petikan ayat tersebut dengan Ustaz Wan Sohor Bani Leman sendiri melalui fax dari beliau pagi ini
#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*#_*

saye dapat ni dr email...
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Pu3DlaProfil   Hantar PM kepada Pu3Dla   Quote dan BalasQuote

jauhuri
Warga Rasmi
Menyertai: 05.07.2004
Ahli No: 9823
Posting: 3
Dari: johor darul takzim

Johor  


posticon Posting pada: 05-07-04 12:14


Quote:

On 2004-06-29 20:33, xrem2020 wrote:
Menurut laporan Polis seorang wanita telah
dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di
Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan.

Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati
kejadian malam tersebut,namun ujian mengesahkan
bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan
kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex,
sejenis pil "mencuci" yang kecil. Dadah tersebut
kini digunakan oleh perogol-perogol dan
kemudian "mencuci" mereka.

Progesterex dibekalkan kepada para Doktor
haiwan untuk "mencuci"haiwan besar. Khabarnya
Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai
dadah "Dating" dan rogol. Apa yang mereka perlu
lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam
minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan
ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku
kepadanya sepanjang malam tersebut.

Progesterex amat senang larut dalam minuman,
akan "mencuci"agar si mangsa tidak akan
mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan
diperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani
ujian air mani dan DNA kemudian.

Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si
mangsa. Prodesterex asalnya adalah untuk
memandulkan kuda, Mana-mana wanita yang
mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-
BILA. Si durjana boleh memperolehi dadah ini
boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan
atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan
akan digunakan dengan berleluasa di kampus-
kampus.

Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang
anda kenali, terutama teman wanita dan gadis
remaja. Berwaspada apabila anda keluar, jangan
biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh
orang yang anda percayai.

Sekian, harap maklum.

[email protected][email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For jauhuriProfil   Hantar PM kepada jauhuri   Pergi ke jauhuri's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-07-04 13:03


....

berhati2 lah wahai kaum sejenis ku....setiap masa kita dihambat oleh pemangsa2 yg tidak bertanggung jawab......dan menyebab kan dirimu hidup didalam kesengsaraan....sesal dahulu pendapatan....sesal kemudian tidak berguna....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-07-04 16:49


moga kita semua dapat iktibar dr cerita tu..


Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 18:30




semoga menjadi iktibar buat semua muslimah...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 07-07-04 21:35


shit this. tak suke.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

gooliez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.11.2003
Ahli No: 5361
Posting: 65
Dari: negara atas angin...

Selangor  


posticon Posting pada: 07-07-04 22:17


mari la wahai kaum ku kiter blaja silat cekak... silat yg berasaskan ciri2 Islam... kita jugak yg untung....

Bookmark and Share

    


  Member Information For gooliezProfil   Hantar PM kepada gooliez   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 23:06




ada juga dpt mesej ni by email...tulah...memang kena sentiasa berwaspada...

-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.139435 saat. Lajunya....