Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila seseorang itu sentiasa meninggi diri, dirinya saja yang lebih dari orang lain, dirinya saja yang hebat, pastilah dialah orang yang paling rendah nilai, maruah, akhlak dan kedudukannya
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 94
Ahli: 0
Jumlah: 94




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 3 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: ::HAPPY BIRTHDAY KANG RAZZI::


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» ::HAPPY BIRTHDAY KANG RAZZI::

Please Mendaftar To Post


Oleh ::HAPPY BIRTHDAY KANG RAZZI::

Hanisah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 6
Posting: 31
Dari: Bandar Sunway, PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 14-06-04 23:30





Selamat Hari Lahir buat Pengasas Portal Ukhwah.com, Kang Razzi Armansur pada 15hb June 2004...

Semoga panjang umur dan murah rezki

Semoga berjaya mengejar impian...

Semoga tabah menghadapi ujian dan rintangan dalam hidup ini...

May Allah bless u...

and tahniah utk segala usaha kang selama ini...

Lastly, senyum sokmo!!~




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For HanisahProfil   Hantar PM kepada Hanisah   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-06-04 23:37


selamat hari lahir buat kang

erm..yg ke berapa ni kang...????

semoga dipanjangkan umur

dimurahkan rezeki

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 14-06-04 23:37




baru sekarang ana tahu yang 15 birth day kang....ermm selamat hari lahir dari ana...and may Allah bless you and all the good things you did...if there is any thing i owe you one....

moga perjuangan kang sentiasa dijalan yang benar dan diredhai..amin...

best of luck...

p/s: umur kang berapa sebenarnya teringin pula nak tahu....

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-06-04 23:46


Ermm..happy birthday untuk Kang..moga panjang umur..kalau nak tahu umur kang baru nak masuk 21..he he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-06-04 23:54




Happy Birthday Kang!!!

semoga sentiasa dalam rahmat Ilahi dan berjaya dunia akhirat....

p/s: jawab la cepat, bape dah umo kang thn ni???

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 14-06-04 23:58


Hahh!!!??!! Dah sampai hari lahirku? Bila sampainya? Maaf tak ingat.... Terlalu sibuk dengan siri Mutiara dan lain-lain urusan Portal Ukhwah.

Terima kasih semua!! Terima kasih!! Terima kasih Nisah sebab mengingatkan. Terima kasih pada semua... isk.. isk.. isk... tak cukup tangan nampaknya tahun ni menerima hadiah.... hehehehe (tak mengharap, tapi kalau nak bagi takkan orang nak tolak kan?... ) Sorry gurau aje.

Ha... betullah kata Simba, baru nak masuk 21.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 00:25



happy birhday..ye ke 21??confuse..confuse..
cam tak cayo yo..


Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 00:31




selamat menyambut birthday...
kang buat terkejut lak

-----------


[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2004-06-15 00:43 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 00:44




Happy Birthday... May Allah Bless You... tak der hadiah ke kang? slalunya org bg hadiah, tapi kali ni nak mintak pulakk... hehe... kan dah tak menang tgn menyambut hadiah2 tue..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1530
Posting: 293

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 00:50




bertambahnya umur kang yer...
selamat hari lahir...
semoga dgn bertambahnya umur ...akan bertambah juga anak bini...


-----------------
"Wahai orang-orang beriman!Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari api neraka yang bahan-bahan bakarnya adalah manusia dan batu berhala"(At-Tahrim:6)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 01:10




happy birthday buat kang..

Dah masuk umur 21 ek...hehehehe...tak tahu pun 15 june ni besday kang...

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 01:19


wa.. hapi besday.. slmt mengigat hari lahir
tak sambut ke kang..?
bleh jln² g rumah kang..

21? uii muda dari kaze rupanya hehehehe


:: senyum selalu..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 01:21




Selamat Hari Lahir buat Kang Razzi. Ana doakan semoha hari ini membawa seribu satu makna dan seribu sinar baru dalam hidup kang. Semoga berjaya mencapai impian daj segala cita2. Semoga pengorbanan kang untuk ukhwah.com akan mendapat ganjaran Allah SWT. Ana hanya mampu mendoakan yang terbaik buat kang. Terima kasih atas segalanya..

Baru 21 ye adik Kang. Ana pun dah 22

selamat Hari lahir sekali lagi.
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

daquayza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6050
Posting: 153
Dari: sp

Kedah  


posticon Posting pada: 15-06-04 02:02




apy besday! smoga dgn bertambahnya usia, akan bertambah lagi perjungan kita demi menegakkan agama yg tercinta... moga terbitnya 15 jun ini, akan menjadi satu tonggak dirimu utk mencapai kejayaan pd masa akan datang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For daquayzaProfil   Hantar PM kepada daquayza   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 02:41


semoga selamat di dunia dan akhirat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 09:48




Alhamdulillah...

Selamat Hari Lahir buat Kang Razzi Armansur...
Semoga berjaya di dunia dan akhirat...

Hargailah sebuah persahabatan...

1. Jangan tertarik kepada seseorang karena parasnya sebab keelokan paras dapat menyesatkan. Jangan pula tertarik kepada kekayaannya karena kekayaan dapat musnah. Tertariklah kepada seseorang yang dapat membuatmu tersenyum, karena hanya senyum yang dapat membuat hari-hari yang gelap menjadi cerah. Semoga kamu menemukan orang seperti itu.

2. Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan pergilah ke tempat-tempat kamu ingin pergi. Jadilah seperti yang kamu inginkan, karena kamu hanya memiliki satu kehidupan dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal yang ingin kamu lakukan.

3. Ketika satu pintu kebahagiaan tertutup, pintu yang lain dibukakan. Tetapi sering kali kita terpaku terlalu lama pada pintu yang tertutup sehingga tidak melihat pintu lain yang dibukakan bagi kita.

4. Sungguh benar bahwa kita tidak tahu apa yang kita miliki sampai kita kehilangannya, tetapi sungguh benar pula bahwa kita tidak tahu apa yang belum pernah kita miliki sampai kita mendapatkannya.

5. Pandanglah segala sesuatu dari kacamata orang lain. Apabila hal itu menyakitkan hatimu, sangat mungkin hal itu menyakitkan hari orang lain pula.

6. Orang-orang yang paling berbahagiapun tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.

7. Kebahagiaan tersedia bagi mereka yang menangis, mereka yang disakiti hatinya, mereka yang mencari dan mereka yang mencoba. Karena hanya mereka itulah yang menghargai pentingnya orang-orang yang pernah hadir dalam hidup mereka.

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 10:05




selamat menyambut hari lahir..
hanya kata - kata inspirasi yang mampu kuhadiahkan :

Anda adalah apa yang anda fikirkan mengenai diri anda. Anda adalah apa yang anda sedang cari. Anda adalah apa yang anda sedang usahakan.
-- Seminar

Gunakan akal untuk mengurus diri; gunakan hati untuk mengurus orang lain.
-- Ceramah Agama

Lilin tidak berkurangan cahayanya bila digunakan untuk menghidupkan lilin yang lain.
-- Kata Bijaksana

((inginkan kata - kata inspirasi lagi? belilah MUTIARA INSPIRASI..))

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

aisyahummaiirra
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2483
Posting: 35
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 10:40


wbt

Happy bestday buat Kang..moga sentiasa dimurahkan rezeki...diberikan kesihatan...dan semoga dengan bertambahnya usia akan menambahkan lagi amalan2 kebaikan dan mematangkan fikiran dalam mengharungi rnjau kehidupan..Again..:HAPPY BIRTHDAY TO YOU, KANG:

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahummaiirraProfil   Hantar PM kepada aisyahummaiirra   Pergi ke aisyahummaiirra's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 11:15


Selamat Hari Lahir Kang....
Semoga Panjang Umur....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 12:04


HaPPy BiRtHdAy Big BoSS KaNg

nampak gayanya Kang kena belanja semua ahli Ukhwah.com la hari nih...

May Allah shower u with HIS Blessings today, tomorrow n forever..~ amiin

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 15-06-04 14:45




selamat hari lahir wat kang..
dah wish dh kt sms mlm td..so takde apa la nk ckp ..just nak tambah sket..sama cam kak engku..hargailah sebuah persahabatan ..dan semoga persahabatan kite berkekalan la hendak nyer..hehehe
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 15:14




Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran Buat Kang....

Semoga Dipanjangkan Umur, Dimurahkan Rezeki, Dilimpahi KurniaNya, Dan Dikekalkan Ketabahan Dan Ketekunan Dalam Hati....

Kita duk dalam satu bulan la Kang...biler nak sambut?

Wassalam....

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

izdihar_insyirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4238
Posting: 32
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 15-06-04 15:37




SELAMAT HARI LAHIR buat Kang.semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki,
dipermudahkan segala urusan,
Insya Allah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdihar_insyirahProfil   Hantar PM kepada izdihar_insyirah   Pergi ke izdihar_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

heris
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 388
Posting: 250
Dari: bumi Allah

yemen  


posticon Posting pada: 15-06-04 17:27




Semoga Panjang Umur Buat Kang...

" Jagalah Allah, Allah pasti akan menjagamu..Mintalah pada Allah, pasti Allah akan memberi apa yg kamu Inginkan.."





Bookmark and Share

    


  Member Information For herisProfil   Hantar PM kepada heris   Pergi ke heris's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 18:18


La....dah masuk hari jadi KAng rupanya...
Rugila tak dtg baru2nie ke JK Hospital....

Boleh sambut ngan Aidilshah sekali...la serta staff Hospital Seremban...


Apapun Selamat Hari Lahir...Kang

Semoga Allaah s.w.t memberkati usaha anta. Amin
Wassalam....


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

izad
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 66
Posting: 427
Dari: Wakaf Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 21:51


SELAMAT HARI LAHIR kang RAZZI ARMANSUR...
semoga panjang umur, panjang tangan(dapat buat banyak kerja lagi.) murah rezeki... , murah senyuman.....

terima kasih, sudi melayan karenah kami-kami kat sini dengan dada yang lapang dan terbuka..... TERIMA KASIH BUAT MU.....

-----------------
AL-FIRQATU AN NAAJIAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For izadProfil   Hantar PM kepada izad   Pergi ke izad's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 23:20


Terima kasih semua!

Kisahnya hari ini kena perangkap:
Selama ini berahsia hari lahir, sebab tak berapa gemar diraikan. Tahun ini entah macam mana tersebar pulak hari lahir Kang.

Hari ini kena perangkap. Ingatkan nak bincang-bincang pasal portal, maka datanglah ke port biasa kawasan PJ ni... food court Giant Kelana Jaya. Rupanya diorang dah belikan kek dan nak meraikan. Aduhhh.....

Apa pun terima kasih sebanyak-banyaknya pada sahabat-sahabat karib: Hanan, Hanisah, Istisafa, Wida, Rynar_Abadi yang meraikan.

Kena perangkap ha.... Sebab kalau kata nak sambut, memang gerenti Kang takkan datang.

Tapi sempat jugak bincang pasal idea untuk projek baru Portal. Idea ni keluar sebaik sahaja Istisafa mengeluarkan kad pengenalan perkahwinannya. Tunggu perkembangan idea: Kursus Perkahwinan, anjuran Portal Ukhwah!

Terima kasih semua!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

xrem2020
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8908
Posting: 58
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-04 23:45


semoga bahagia sentiasa

Bookmark and Share

    


  Member Information For xrem2020Profil   Hantar PM kepada xrem2020   Pergi ke xrem2020's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-06-04 15:33



Mana ada perangkap2 kang. Bila lagi nak raikan birthday Kang. Dah kenal lama pun tak berpeluang nak raikan. Tapi alhamdulillah, kang dan kak su memang team yang sesuai, ada aje idea yang dapat difikirkan dalam pada berseronok meraikan hari lahir kang..

Moga Kang sentiasa sukses di masa akan datang..tahun depan nak guna perangkap apa ye.. hehhe
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-06-04 12:25


warahmatullahi wabarakatuh..

Alhamdulillah, sempat jugak online..hihi

Ops sorry Kang, nawwal dah terlewat sehari nampaknya..

Apapun, HAPPY BELATED BIRTHDAY diucapkan buat peneraju komuniti Ukhwah yang mantap sokmo..

Moga terus sukses hari ini, esok dan masa mendatang

moga terus smart

sorryla takde hadiah nak bagi kat Kang..scholar tak masuk lagi..hihi

Semoga keberkatan dan rahmat Allah sentiasa bersamamu..insya Allah..amien..

p/s: sorry takleh nak posting lawa-lawa...tak cukup masa..ni tengah busy tahap maksima nih!!

Sekian..
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 18-06-04 21:59




ana pun lambat ucapkan... apa-apapun happy belated birthday to kang... semoga hidupmu sentiasa diberkati ALLAH

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 18-06-04 23:25


assalammualaikum ...

sannah helwa ya gamil....semoga panjang umur .murah rezeki....

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-04 13:13


in the name of Allah the most gracious the most merciful

a very belated day to our Kang Razzi and hopefully u will be in your true ways to make ukhwah.com be a part of the ways of islam in this web cyber.

and may Allah the merciful bless u.. ameen

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 18:49




sumaiyyah harap masih belum terlambat untuk wish yer.. Happy Belated Birthday buat Kang.
~semoga Kang dipanjangkan umur & diberi kesihatan yg sempurna~

~dilimpahkan rezeki yg murah selalu~

~smart always~

~semoga dilimpahi rahmat oleh Allah selalu~

ilalliqa'


Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 19:53


...
Selamat Hari Jadi insyaallah sempat lagi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_thinker
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5165
Posting: 35
Dari: Universiti Al-Azhar,Iskandariah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-07-04 11:18


moga selamat semuanya...teristimewa buat kang yg dihormati...hehehe...

-----------------
Semakin jauh ku dari-MU,
Semakin dekat pula KAU menghampiri daku,
Oh Tuhan...yang Maha Pengasih,
Siapalah diriku di pandangan-MU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_thinkerProfil   Hantar PM kepada islamic_thinker   Pergi ke islamic_thinker's Website   Quote dan BalasQuote

aisyahhumaira
Warga Rasmi
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9804
Posting: 14

Perak  


posticon Posting pada: 18-07-04 17:32



rasanya ana tak terlambat nak wish happy birthday buat kang razi...
semoga Allah memanjangkan umur dan memurahkan rezeki....
mabruq!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahhumairaProfil   Hantar PM kepada aisyahhumaira   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 19-07-04 11:33



maaf laa terlambat sangat baca forum ni...apa pun tetap nak wish HAPPY BELATED BIRTHDAY UTK KANG!! Terima kasih kerana wujudkan komuniti ni....semoga berbahagia selalu dan dimurahkan rezeki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Abdullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 261
Posting: 248
Dari: Malaysia

blank  


posticon Posting pada: 19-07-04 14:25


,
Alhamdulillah, solatan 'ala Muhammad,

Barakallahulaka Kang!
Semoga diberkati Allah segala usaha, insya Allah...
Salam Hari Lahir ke-21, hihi...

Walhamdulillah, salaman 'ala Rasulillah,
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For AbdullahProfil   Hantar PM kepada Abdullah   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 07:06


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Alhamdulillah tahniah masih bernafas lagi di hari kelahiran semoga ayah bonda anakanda kang bersyukur dikurniakan seorang anak seperti kang. Kang baru umur 21 ya ....kalau gitu umi umur berapa ya . Apapun syukran jazilan kerana beri peluang umi bersama-sama dengan anak-anak semua di sini. Semoga anak-anak saling ingat mengingati pada hak dan ingat mengingati pada kesabaran ya (mafhum suratul asr).

Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps. Our sins are our real enemy
Sincerity is our real undestructible weapon
There is a vacuum inside each of us
it cannot be filled except by other sincere Muslim brothers and sisters


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 07:27


Terima kasih semua. Isk, naik balik pulak topik ni...

Terima kasih juga kepada ummimq = Bonda/Ummi Siti Hajar Mohsin yang menjadi ibu angkat Portal Muslimah dan dianggap sebagai bonda kita semua di Portal Ukhwah. Banyak sekali sumbangan Ummi baik dari segi nasihat, pandangan, tulisan, masa dan juga kewangan yang disumbangkan untuk kedua-dua portal ini. Mewakili warga Ukhwah dan Muslimah, diucapkan ribuan terima kasih. Rasanya tak terbalas jasa ummi.

Terima kasih semua!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.121615 saat. Lajunya....