Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 22 jam, 42 minit yang lalu


Jejak Remaja
Topik: 'CHATING'


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» 'CHATING'

Please Mendaftar To Post


Oleh 'CHATING'

aenis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2004
Ahli No: 9040
Posting: 35
Dari: sri serendah ketereh

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-05-04 09:34


OK LER kita suka ber'chating' tak kira ler dlm channel apo pun...selalunyer apo yang kita akn borak ngan member chating tu erk????? share rrrr......jom kita kenal pasti nyer uiks......yer ler kan mcm2 bab nak kita share ngan member tu betul tak....so....harap2 lepas ni kita tak ketANdusan idea lg nak chating dan tak hanyer bertanyer benda yang sama lagi......uiks.....okes.....byessss

-----------------
aenis manis

Bookmark and Share

    


  Member Information For aenisProfil   Hantar PM kepada aenis   Quote dan BalasQuote

sam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8791
Posting: 50
Dari: muar, johor

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-05-04 09:52


assalamualaikum

saya pun suka chattin tapi dengan kenalan sekolah atau universiti dari alam realiti lah..
kalau chatting dengan kenalan di alam cyber.. saya hanya bincang pasal isu semasa..
contohnya hal2 terbaru yang berlaku di dalam dan luar negara..
kalau tidak pon mungkin kegemaran masing2... wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For samProfil   Hantar PM kepada sam   Pergi ke sam's Website   Quote dan BalasQuote

nursolehah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.04.2004
Ahli No: 8420
Posting: 72
Dari: depan pc

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-04 03:04




ermmm.ntah le...saye jarang berchatting... wallahualam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nursolehahProfil   Hantar PM kepada nursolehah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-05-04 16:23


TOPIK INI SUDAH DIBUKA !!!

#HARAP LEBIH PRIHATIN PADA MASA AKAN DATANG .

Topik ini akan dikunci.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086183 saat. Lajunya....