Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 22 jam, 56 minit yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: pengalaman pertame masuk asrama plak...he..


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» pengalaman pertame masuk asrama plak...he..

Please Mendaftar To Post


Oleh pengalaman pertame masuk asrama plak...he..

eda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8563
Posting: 107
Dari: Di Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-05-04 23:20


...sblom ni ade yg nk member2 critekan pengalaman pertame masuk asrama...so eda nye plak pengalaman kali pertame masuk asrame...eda bukan dari bording skool so mari ler kongsi pengalaman kwn2 ngan eda..nak gak tau..hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For edaProfil   Hantar PM kepada eda   Pergi ke eda's Website   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-05-04 01:39



ana???lps jer parents pulang slp hantar ana maser mula2 masuk form 1 ari2...terus jer nak nangis...bayangkan tak kenal sorang pun member satu daerah mahupun satu kampung...sadis...tapi kehidupan asramalah mengajar erti hidup berdikari...susah senang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-05-04 02:36


ana....time family balik ana x nangis lagi....sebb nak jadi org yg tabah tp sebenarnya malu kat member2 lain...hehehhe....tp mlm tu time org tutup lampu kamar, sambil peluk al-quran nangis sorang2....hehehe....

-----------------
SesaAt MenAriK naFaS....SElanGkaH meNuJu mAuT....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

Zuhairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 6256
Posting: 106
Dari: Selayang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-05-04 09:31




ana dulu masuk mase form 4(skola ana hanya ade dua batch, iaitu form 4 dan form 5 sahaja) .. jadi sebab dah agak besar kot, mase 16 tahun jadi takdelah nak nangis2.. hehehe.. tapi rasa sebak tu ttp ade, maklumla nak berjauhan.. tapi xpela demi perjuangan tuntut ilmukan.. alhamdulillah lepas sebulan lebih baru dpt biasakan diri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZuhairiProfil   Hantar PM kepada Zuhairi   Quote dan BalasQuote

al_farisi
WARGA SETIA
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6556
Posting: 608
Dari: Tiada kepada ada & ada kepada tiada

iran   avatar


posticon Posting pada: 31-05-04 09:58


Hei ingat masa Form 1 masuk asrama. mula tak masuk, tapi sebab ayah dah suruh mau tak mau pegi dok asrama. Hari daftar ana duduk dalam kereta tak mau keluar sbb, tak nak duduk asrama sbb tak ada kawan, Malam pertama tak boleh tidur sbb teringat kat rumah. Sampai berbulan home sick. Tapi skrg dah tak kisah sampai dah 6 bulan tak balik rumah. Sibuk keja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_farisiProfil   Hantar PM kepada al_farisi   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-04 12:29




first masuk asrama masa f4...f1-f3 sek dekat ngn umh je...mula2 tu mmg home sick la...lelama dah ok...dah kenal ramai kwn...best masa kat hostel!!!tp dah 6 thn berlalu...rindula kat kengkawan..dah lost contact ngn diorg

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-06-04 22:25


warahmatullahi wabarakatuh..

Huhu...best tau duk asrama!!

Emm..first time masuk asrama..well..ana takdela nervous sangat..maybe sebab semangat nak masuk sarama tu dah berkobar-kobar dalam diri ni..so..rasa macam biasa je la..

Disebabkan masuk sekolah agama...hehe...ntah macam mana la tudung labuh ana tertinggal kat rumah..hihi nasib baik mak tak marah so, pergi la rumah mak sepupu, buat yang baru..nasib baik mak sepupu sporting

Sepanjang duk asrama..takdela nangis pon..sebak tu memang adala..sebab duk jauh dari rumah..tak macam orang lain la..asyik duk nangis je..kikiki

p/s:kadang-kadang tak tahan jugak dengan warga asrama yang tak berdisiplin nih! wat sakit hati je...

Sekian..
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-06-04 22:49


first time masuk asrama..sedihlah..sbb takut kene raging..pas tu kan nanti berjauhan dgn keluarga..tp..alhamdulillah..ok je pun dok asrama..
saat paling sedih..bila melihat kereta abah melepasi pagar sekolah..waaa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

eda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8563
Posting: 107
Dari: Di Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-06-04 23:11


..

he...betol ar miss arin..klau nampak je kreta abah kat dpn blok..mmg suke gile...rase cam nk terjun je dari koridor tu..biar cpat dpt jmp..tp malu r coz eda duduk asramapon bile dah umur 19thn..baru thn lepas r..1st time..homesick gile..sampe sakit2 perut..

ni skrang dah duduk umah 3bulan..kompom pas daftar 13ari bulan ni homesick blk..sodeh r nk tinggalkan mak ..muahekhekhek..tu je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For edaProfil   Hantar PM kepada eda   Pergi ke eda's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 01:01




Ana mula berasrama sejak tingkatan satu..
masa tu memang sedih..
seminggu ana mendiamkan diri...


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 03-06-04 03:41


assalamualaikum...

hmm..pengalaman dok asrama....
mase mula2 ayah n mak hantar nak masuk form 1, tunjuk kuat...tak nangis...mak pun tak nangis hantar saya...(biasanya mak nangis hantar anak dia yg lain gi asrama..)
sbbnya, ayah n mak tak kasi skolah jauh2..tapi sbb degil, kna laa tunjuk kuat jugak...

masa tu pulak bulan ramadhan..first time buka puasa tanpa mak n ayah...dahle sedare mare pun takde kat negeri tuh...bile dah dekat nak buka puasa, nasyid yang sedih2 berkumandang...lagilah sayu hati....
apa lagi, berjujuran lah air mata ku ini......
heheh...
hari2 call mak...bila dia tanya nangis ke tak, cakap tak....
lame2..nak call pun malas...tapi sbb mak bising kalau lambat call, kena laa call seminggu skali, on time..

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

centric
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2004
Ahli No: 7819
Posting: 335

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 09:28




ana masuk asrama semasa tingkatan dua. di MRSM Pasir Tumboh. Memang seronok sebab dapat jumpa ramai member dan very conducive to study. ana walaupun asrama boleh dikatakan dekat dengan rumah tapi jarang balik sebab konon-kononnya nak belajar berdikari.

Bookmark and Share

    


  Member Information For centricProfil   Hantar PM kepada centric   Quote dan BalasQuote

zeennieyrah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2004
Ahli No: 8061
Posting: 35
Dari: sg buloh or shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 03-06-04 09:53


...

Pengalaman dok asrama yer....hem....Dok asrama memang best sangat...Ntah kenape, ana lebih suke dok asrama dari dok berulang dari umah ke skolah...Memang berbeza...

Firstime dok asrama biase ar sedih2 nih...Yg peliknye ana nih, setiapkali dari umah nk balik ke asrama mesti nangis nyerla...Slalu balik asrama naik bas/komuter...Nak salam ummi ngan abi, mesti nak nangis dulu...Sampai kat asrama ok lagi...Tapi bile malam jer...time tuh slalu sgt ingt umah...nangis laa...Pastu lak bile ummi ngan abi dtg melawat...biler diorg nak balik jer...hem..meleleh lagi airmate nih...

Tapi, bile masuk form4 jer, ana tukar skolah...dok bawah ketiak ummi pulak...kurang sikit ar kuar airmate...Tapi, memang dok asrama memang best..rugi sape yg takde pengalaman dok asrama...kalo tak caye...try dok asrama...

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zeennieyrahProfil   Hantar PM kepada zeennieyrah   Quote dan BalasQuote

zeennieyrah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2004
Ahli No: 8061
Posting: 35
Dari: sg buloh or shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 03-06-04 09:53


...

Pengalaman dok asrama yer....hem....Dok asrama memang best sangat...Ntah kenape, ana lebih suke dok asrama dari dok berulang dari umah ke skolah...Memang berbeza...

Firstime dok asrama biase ar sedih2 nih...Yg peliknye ana nih, setiapkali dari umah nk balik ke asrama mesti nangis nyerla...Slalu balik asrama naik bas/komuter...Nak salam ummi ngan abi, mesti nak nangis dulu...Sampai kat asrama ok lagi...Tapi bile malam jer...time tuh slalu sgt ingt umah...nangis laa...Pastu lak bile ummi ngan abi dtg melawat...biler diorg nak balik jer...hem..meleleh lagi airmate nih...

Tapi, bile masuk form4 jer, ana tukar skolah...dok bawah ketiak ummi pulak...kurang sikit ar kuar airmate...Tapi, memang dok asrama memang best..rugi sape yg takde pengalaman dok asrama...kalo tak caye...try dok asrama...

wassalam...

-----------------
"...Milikilah hati selembut Saidatina Khadijah, ketabahan sekuat Sumaiyyah, aqidah semurni Rabiatul Adawiyah, dan kasih sejati sedalam Saidatina Aisyah..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For zeennieyrahProfil   Hantar PM kepada zeennieyrah   Quote dan BalasQuote

eda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8563
Posting: 107
Dari: Di Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 18:19


..

he..gi satukan...klau kat asrama ni specially time puase musti sedih gile...ingat lagi time tu ngah basuh baju...pastu ade lar bilik berdekatan pasang radio..terdgr plak lagu raye..mmg sodeh gile...pade hal bukan xblk rayepon...cume terase r sedih coz xdpt nk bebuke sesame..klau ngan member,waktu bebuke tu juz simple je...janji buke..klau kat umah bleh r tolong mama masak wat kuih ke atau ape2 r..mmg sedih aka syahdu..hekhekhek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For edaProfil   Hantar PM kepada eda   Pergi ke eda's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-06-04 00:16




Erm..saya tak pernah tinggal kat asrama sepanjang saya tingkatan 1 sampailah abis tgkatan 5..lps tu bila saya dah melanjutkan ke kolej di salah sebuah negeri di semenanjung..barulah saya mengenali hidup berjauhan dangan keluarga..masa mula2 sampai kat asrama..betapa sedihnya bila dah jauh ngn family ni..rasa macam nak tempah tiket balik sabah je..hihi..maklumla tak penah duk negeri orang..tapi lama2 rasa best sebab dapat mengenali budaya negeri lain..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

miza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.01.2004
Ahli No: 6484
Posting: 67
Dari: kelantan bandaraya islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 21:59


first time kat asrama .......ecxcited giler tak nangis pun homesick pun tak..tp lepas dok 2/3 bln homesick giler.....asyik ingat kat umah jer....
tgh2 mlm org lain tido kita nangis dlm bantal dlm gelap...
pengalamn dok asrama waktu form 1....nak mandi kena beratur...nak makn pun....asyik teringat masakan mak kat umah jer...time balik bermalam nak dtg semula mesti nangis dlm bas...sampai asrama jer terus tidur ...maklumlah dah nagis lam sgt dlm bas mau tak letih.....

tapi yg bestnyer dok asrama waktu outing..memang best ah...hari sukan,hari guru byk gak even yg best time dok asrama.

tp yg penting dpt berdikari....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizaProfil   Hantar PM kepada miza   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 15:05


Pengalaman masuk asrama yek. Masatu form 4 kat STESMA lumut perak.
Lepas antar mak abah terus balik sedih oooooo. Tapi ari tue je. lepas tue dah jumpa kawan hilangla sume tue. Senior pulak bebaik je jadi takde kene ragging. Kalau memember yg lain tu memacam kene ade kene tiup kipas la. tiup lampu sampai padam la. memacam lagila.

Tapi yg tak boleh lupa masa minggu orentasi la. Kena guling-guling kat padang sampai 4 subuh.Tak guna punya warden. Habis gatal-gatal badan. Kalau sekali tu je tak la kisah sangat tapi dua kali. Sedih sedih. Ape dah jadi kat warden tu sekarang yek.

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-08-04 02:51


dok asrama mmg best, tak sama ngan dok umah... dok asrama bthn2. bile balik umah dah tak kenal org lg dah, rasa mcm nak balik asrama balik sbb ramai member kat sana....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 21-08-04 12:30



ana nak cite gak...mula2 masuk cam best je...bila dah seminggu..hari2 nangis...rindu kat mak..kat kakak...kat adik x sbb adik x duk asrama tp sek sama ...maklumlah tahun ni ana nak ambil spm...ni kes kene paksa lah ni duk asrama ...mmg tension duk asrama sbb warden asyik marah2 jr...sorang buat hal sume kene..tp, alhamdulillah skarang ni dah boleh ikut suasana...doakan ana 12A1...insyaALLAH...
wassalam

[ Posting ini telah di edit oleh: kim pada 2004-08-21 12:31 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

maisarah_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8175
Posting: 157
Dari: bumi Allah

australia   avatar


posticon Posting pada: 12-09-04 12:23




hari kelima baru ana nangis... hari keenam mak bawak balik umah.. hari ketujuh dtg balik.. lepas tuh x nangis dah...

-----------------
..~MeNjaNa PiMpInAn iRsHaDii~..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_nurProfil   Hantar PM kepada maisarah_nur   Pergi ke maisarah_nur's Website   Quote dan BalasQuote

assyamsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1513
Posting: 31
Dari: ~Muar~Seremban~Bangi~Melaka~Kuala Lumpur~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 12:13


first time masuk asrama....masa matrik.....sedih!!!!! kalau duduk sesorang je mesti nangis sangat...yelah tak penah pisah ngan family.....tapi lama2 tu ok lah sebab kawan-kawan kat matrik semunya best.macam-macam pengalaman dapat tinggal kat hostel ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For assyamsufiProfil   Hantar PM kepada assyamsufi   Quote dan BalasQuote

cahaya_safi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.09.2004
Ahli No: 11314
Posting: 137
Dari: sarawak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 13:41


masa first-first masuk asrama memang lah sedih sebab tak pernah berjauhan ngan keluarga...masa ayah & mak nak balik...tak nangis tapi masa malam baru nangis sebab teringat kat keluarga ...nasib ada kawan2 yang memahami...sekarang ni dah biasa dah dok kat asrama ......walaupun rumah dekat.....sebab kalau dok kat asrama ada kawan ...meriah sikit.....lagi2 yang sama kepala..lagilah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_safiProfil   Hantar PM kepada cahaya_safi   Quote dan BalasQuote

INSPIRASI_HATI
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.09.2004
Ahli No: 11253
Posting: 258
Dari: Selangor....Perak.

Selangor  


posticon Posting pada: 27-10-04 09:03




kebanyakan ramai yang dah tinggal kat asrama semasa sekolah menengah. pengalaman pertama saya tinggal kat asrama semasa di politeknik.bermula pertengahan tahun 2003....

masa hari pendaftaran, semasa dalam perjalanan rasa seronok jer.... tapi selepas proses pendaftaran selesai..... masa tu mak ngan abah dah nak balik.... masa tu yang bergenang air mata tu...maner tak nyer sebab masa sekolah menengah tinggal ngan keluarga.....mula mula tu susah nak sesuaikan diri..tapi alhamdulillah, lama kelamaan dan boleh sesuai kan diri...

[ Posting ini telah di edit oleh: INSPIRASI_HATI pada 2004-10-27 09:05 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For INSPIRASI_HATIProfil   Hantar PM kepada INSPIRASI_HATI   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-10-04 21:23


ok.. ana nak citer pglmn...1st time stay kat hostel.
mase tu form 3.. so far... bestt, dpt belajar berdikari.. byk mmbers.. study group. ade waktu prep.. study...

form 4 dok umah.. mls laa pulak nak dok hostel.. he..he.. form 5 stay back hostel.. jarak hostel dr umah ana.. dekat je.. dlm 5-7 minit je. kalu lalu ikut pintu sebelah kanan sek.. kalu ikut depan kln kaki dlm 10 minit la.. kih..kih..

ape2 x de.. brg keperluan dh abih..all je adik..
hantar ubat gigi.. sabun dll.. he..he..

the latest.. dok kolej laa.. kat U..
well.. pd junior yg belum lg stay in hostel..
study hard + smart.. moge dpt masuk hostel..
masuk SBP.. bile stay in hostel u can build ur good attitude.. more independent..more brave laa..

ewah2.. okla.. blum cube.. blum tau!!

~keJayAaN bUkaN waRiSan..
kEgaGaLan bUkAn tRaDiSi.. ~

[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-10-27 21:25 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simple_spoilerz
Warga Rasmi
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12137
Posting: 1
Dari: BiRmInGHaM,uNiTed KiNgDoM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-10-04 13:48



huhu saya x penah masuk asrama and x sempat pun nak masuk secondary skool in Malaysia..habis jerh sekolah primary kat malaysia saya terus pergi ke United Kingdom...and when i heard bout boarding skool rasa cam best jerh..tapi one thing nak tanyer kat budak budak asrama neyh..if u guys don't mind me asking,ermm..how do you all cope with ragging? is ragging take as a 'trend' to all of the boarding skool?..how bout we share 'bout this kind of discussion..'cos i want to know more about boarding school...
illailliqa'

(i just joined this website..call me ima)


[ Posting ini telah di edit oleh: simple_spoilerz pada 2004-10-29 13:50 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simple_spoilerzProfil   Hantar PM kepada simple_spoilerz   Quote dan BalasQuote

mus-khairi
Warga Rasmi
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12354
Posting: 1
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-11-04 00:05


asrama? huuuuu syok.........
first time masuk memang malang tapi bila dah lama tu ok pulak....

apa khabar putra putri teknik arau semua?



Bookmark and Share

    


  Member Information For mus-khairiProfil   Hantar PM kepada mus-khairi   Pergi ke mus-khairi's Website   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-11-04 00:48


1st time n last time masuk. minggu pertama masuk, minggu kedua kena buang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106267 saat. Lajunya....