Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 18 hari yang lalu
muslimiman: 23 hari yang lalu
tornado: 43 hari yang lalu


Kelakar
Topik: [email protected]


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» [email protected]

Please Mendaftar To Post


Oleh [email protected]

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 25-05-04 12:20


Kisah Pengemis

Pengemis:Tuan!Kasihanilah saya,saya orang bisu

Tuan:Apa?Macamana orang bisu bulih bercakap?

Pengemis: Eh,salah!saya pekak tuan!

Tuan:Mana bulih orang pekak mendengar

Pengemis: Eh,bukan!saya buta tuan!

Tuan:(Sambil mengambil dompet mencari wang kecil)Tidak ada duit la

Pengemis: Itu ada RM5, tuan!

Tuan:Eh,macamana orang buta bulih melihat?

Pengemis: Alamak salah lagi. Sebenarnye saya orang gila tuan




****************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-05-04 12:33



Bagus…bagus….!
banyakkan mencipta lawak yg pastinya ‘gelak-sederhana’ dalam waktu tengahari yang sememangnya mengantuk begini…..

Pandai ye….hilang ngantuk akak….



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 25-05-04 12:37


HAI KAK NURAINI....

TU BARU SKIT TU KAK....NANTI SAYE BAGI YANG KAW2 PUNYER LAWAK....BARU DPT SINDROM SAPER YANG MEMBACA NYE......HEHEHHEHEH



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 25-05-04 12:44


belajar inggeris

ada sorang cikgu pompuan yg mengajar B Inggeris utk thn 1. dia bagi assignment kat murid2x suruh cari 3 perkataan Inggeris dan kemukakan pada hari isnin nanti. ada sorang anak murid cikgu itu pun berjalan balik ke rumah. dalam perjalanan balik, dia nampak sepasang suami isteri keluar dari kereta dan sedang menjerit pada satu sama lain. dia terdengar lelaki tu menyergah "Shut up you !!" sampai rumah dia tanya bapa dia, shut up you tu bah inggeris ke. bapa dia kata, iye. dapat dah satu perkataan, ingat budak tu. lepas mandi dan makan, dia tengok tv cerita superman. masa supermaan nak terbang dia kata "Superman !!!" dia tanya bapak dia lagi, superman tu bah inggeris dan bapa dia kata yes. dua perkataan dah, kata budak itu. lepas tengok tv, dia ke perpustakaan. dia nampak ada sorang lelaki dan sorang pompuan sedang bertengkar berebut buku. pompuan itu kata "Ladies first" balik rumah dia tanya lagi dan bapa dia kata itupun bah inggeris. Ah, lega nya kata budak itu.

Hari Isnin dia ke sekolah, cikgu tanya dia tentang perkataan baru.

Cikgu : OK boy, did you get the words?

Budak : Yes, teacher.

Cikgu : Good, what is your first word?

Budak : Shut up you !!!

Cikgu : What did you say? Are you mad?
Who do you think you are?

Budak : Superman !!!

Cikgu : Bloody fool! Get out from this
class

Budak : Ladies First

*************************




Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3084
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 25-05-04 12:46


hahahahaha...


ade jugak anak murid ccam tu ke???

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 25-05-04 12:51



Lin dah buat dah tu....
sejak bila hang jadi pelawak nie Lin?

Best jugak nie ngantuk pun hilang..

-----------------

Jom Pakat² Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-05-04 21:13


gila.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 27-05-04 10:06


hai platipus......

biase la.....eden pon tengah boring gak nie.....tu yang buat posting yang ntah ape2 nie....hhhehheeh....kalau tak lawak, cube2 la gelak........ahaks!!

so buat aza lak....

sape yang gile?? lin ke???? sampainye ati hang no!!!!ehhehehehe......memang lawak nie gila.....eh! bukan gila......but gila2.....

tunggu lawak yang seterusnya....!!! TUNGGUUUUUUU!!!!!!!

************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 27-05-04 10:42


3 sekawan

3 sekawan namanya;gila bodoh dan kawan.satu hari,kawan tersesat di hutan.gila ban bodoh pergi ke balai polis.

pegawai: masalah?

bodoh: kawan hilang

pegawai: nama?

bodoh: kawan

pegawai: awak ni gila ke?

gila: bukan....dia bodoh saya yang gila![dengan konfiden]

pegawai: ha???????????????



************************



[ Posting ini telah di edit oleh: linlord pada 2004-05-27 10:44 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: linlord pada 2004-05-27 10:47 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 27-05-04 11:37


cara menjawab telepon dgn betul...huhuh..

Description:

Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan
adelah salah...dan
kebanyakannye sama..terpikir kah anda untuk
menjawab dengan jawapan yang
betul. Jadi disini kite akan cube untuk
menukarkan jawapannye (tak le
korang boring sangat kalu jadi operator).

1. Soalan: haloo, may i speak to ina please?
Jawapan: maap.sini bukan balai polis.

2. Soalan: haloo, siapa disana?
Jawapan: ntah. saya kat sini,mane le saya tau
sape kat sane..

3. Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak
awak?
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye
saya.

4. Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor
323?
Jawapan: maap cik,nombor tak boleh
disambung,hanye boleh dicampur.

5. Soalan: haloo, mak ade rumah?
Jawapan: mak takde rumah.bapak ade pasal rumah
ni bapak yang beli.

6. Soalan: haloo ina, buat ape tu?
Jawapan: kan ke saya tengah bercakap ngan awak
kat tepon ni..

7. Soalan: boleh saya bercakap ngan siti?
Jawapan: maap.nombor yang anda dail tidak mahu
memberikan
perkhidmatannye... time kacih.

8. Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya
nak bercakap dengannye.
Jawapan: sila panggil sendiri.saya sibuk.maap

9. Soalan: halloo......
Jawapan: haloo. pusat sakit mental disini. anda
ingin mendaftar?

10. Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

11. Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3234412?
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih
menjawab betul le
tu.

12. Soalan: assalammualaikum...
Jawapan: waalaikummussalam..(tupp!..terus letak
tepon.salam kite
wajib jawab)




***************************



[ Posting ini telah di edit oleh: linlord pada 2004-05-27 11:38 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 27-05-04 12:46


2 ekor anjing

Ceritanya bermula begini.Di dalam sebuah pulau, terdapat dua ekor anjing,Poppy dan Petty. Suatu hari, Poppy ajak Petty berbincang tentang penghijrahannya ke negara jiran.

Poppy : Petty, aku nak berhijrahlaa..
Petty : Hahh..berhijrah? Kat mana?
Poppy : Kat pantai sana.Dah lama laa kita kat sini.Dah berpuluh-puluh-puluh tahun tau...
Petty :Erm..camner kau nak pegi sana nanti?
Poppy :Kalau nak terbang takde sayap...camner ekk..
Petty : Erm..berenang jelaa..lagipun bukannya jauh sangat..
Poppy : A'aa laa..

So,Poppy pun tanpa berlengah lagi terus ber'x'cercais seperti lari 20 kilimeter,lompat tinggi dan beberapa lagi acara yang termasuk dalam Sukan Sea yang ke-22 baru2 nie..
Tapi dia pelik sangat tengok Petty coz tak prepare apa2 pun.

Poppy : Eh Petty..Kau nak berhijrah ker tak nak?
Petty : Tentulaa nak..Apsal kau tanya aku camtu?
Poppy : Ye laa..Aku tengok kau cam biasa jer..Tak mcm aku..
Petty : Alaa..rileks laa..Aku bukan mcm kau menggelabah tak tentu pasal..
Poppy : suka hati kaulah!!!
Petty hanya menjelirkan lidah sambil minum air kegemarannya laicy fresh..

Selepas mereka berdua mengecheck cuaca pada beberapa hari selepas itu,maka mereka telah menetapkan pada keesokan harinya merupakan hari yang bagus kerana tiada ombak besar yang dijangkakan akan berlaku...
So, tibalah hari yang ditunggu2 selama beberapa hari yang lalu..

Poppy : Petty,jomlaa kita berhijrah.Aku dah tak sabar2 lagi nie.
Petty : Alaa..kau pegi dulu laa..Aku ada kerje laa skit...
Poppy : Oklaa..jumpa kat sana..Babaiii..

Dengan lafaz yang mulia, Poppy turun ke laut dan berenang sekuat hatinya...
Tetapi pabila sampai di seberang..alangkah terkejutnya apabila melihat Petty sedang berjemur di tepian pantai...

Poppy : Aikk..cepatnya kau sampai kat sini..
Petty : Biasa laa..
Poppy : Aku ingatkan aku sampai dulu coz ngkau tu tak de prepare ape2 pun kat pulau tempat kita dulu..Camner kau buat hah???
Leh bagitau tak resipi kejayaan kau??




tengok kat bawah


















tengok kat bawah lagi












































Petty : Aku kan anjing laut..BODOHHHHHHHHHH!!!





***************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3084
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 27-05-04 15:49


hahahahahahhaha...

lawaknyer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

azilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8536
Posting: 112
Dari: selangor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-05-04 17:09



emm,sangat kelakaunye..hilang rase pening kepala nie..thanks

Bookmark and Share

    


  Member Information For azillaProfil   Hantar PM kepada azilla   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-04 08:06


heheeeh...

ye ke kelakar tu?? aicehhh...macam tak ikhlas jek gelak tu.....emm, ni baru sikit jek....nanti saye nak mencari lawak2 yang baru yang kelakar nye kaw2 punye bak kopi cap kapal api......hehhehehe

teruskan bersama di saya di saluran ukhwah dlm rancangan ketawa @ ukhwah.......!!!!ihiihihihhihiihi"


********************************



[ Posting ini telah di edit oleh: linlord pada 2004-05-28 08:09 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: linlord pada 2004-05-28 08:09 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 28-05-04 08:54


isk isk isk...

macamĀ²lah linlord nih ek....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-04 09:44


MINYAK

ade la sorang org arab nih nak isik minyak...
lepastu abu ni pegi la kat org arab tu

abu: syeik minyak dah habis...

org arab tu tepinge - pinge le.abu pon pegi la kat kwn die...

abu: ko tolong cakap kat org tuh minyak dah habis

amat: aku mane reti

abu: ala, ko belasah je

lalu amat pon pegi la kat org tu...
amat: syeikh fuel sodaqallahulazim..

lalu org arab tu pon pegi sambil tesenyum




***************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-04 10:02


AWEK CUN

AMIN , AMAN DAN AMAR SAHABAT BAIK......
Suatu hari..

Amin : Aman , antara awek aku dan awek kau, maner lebih cun?

Aman : Awek akulah yang cun pasal mata dia color hazel brown, maner boleh saing awek aku.

Amin : Kalau takat mata colour hazel brown , awek aku lagi best.

Aman : Aper yang best kat awek kau ?

Amin : Colour mata awek aku macam BOBBY BROWN lagi tue.

Sedang mereka berdua bertekak Amar pun muncul.
AMAR : Naper kau berdua bertekak nie?

AMAN : AMIN kater, mater awek dia cun pasal macam BOBBY BROWN.

AMAR : Hai pasal awek pun nak gaduh, awek aku lagi best.

AMIN : Mater awek kau cam bintang filem ker?

AMAR : Tak , cumer awek aku MATA DUITAN , habis duit gaji aku mengalir kat SUNGEI WANG pasal karenah dier.




*******************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-04 10:24


Kasih Ibu

Citer ni saja aku nak bagi renungan kat korang semua. Kelakar campur pengajaran kepada kita semua. Citenye cenggini....

Seorang anak mendapatkan ibunya yang sedang sibuk menyediakan makan malam di dapur lalu menghulurkan sekeping kertas yang bertulis
sesuatu.

Si ibu segera mengesatkan tangan di apron menyambut kertas yang dihulurkan
oleh si anak lalu membacanya. Kos upah membantu ibu:

1.Tolong pergi kedai $4.00

2.Tolong jaga adik $4.00

3.Tolong buang sampah $1.00

4.Tolong kemas bilik $2.00

5.Tolong siram bunga $3.00

6.Tolong sapu sampah $3.00

7.Jumlah : S$17.00

Selesai membaca, si ibu tersenyum memandang si anak sambil sesuatu berlegar-legar si mindanya. Si ibu mencapai sebatang pen dan menulis sesuatu di belakang kertas yang sama.

1.Kos mengandungkanmu selama 9 bulan - PERCUMA

2.Kos berjaga malam kerana menjagamu - PERCUMA

3.Kos air mata yang menitis keranamu - PERCUMA

4.Kos kerunsingan kerana bimbangkanmu - PERCUMA

5.Kos menyediakan makan minum, pakaian, dan keperluanmu - PERCUMA

6.Jumlah Keseluruhan Nilai Kasihku - PERCUMA

Air mata si anak berlinang setelah membaca apa yang dituliskan oleh si ibu.Si anak menatap wajah ibu,memeluknya dan berkata,"Saya SayangkanIbu".

Kemudian si anak mengambil pen dan menulis'Telah Dibayar' pada
mukasuratyang ditulisnya.




*********************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 28-05-04 10:27


Warna Surat Cinta..

Ani : "Mengapa engkau menulis surat dengan kertas berwarna Hijau Muda?"

Ena : "Surat warna Hijau Muda itu bererti "Aku Cinta Padamu"

Ani : "Kalau kertas itu bewarna Biru Muda apa ertinya?"

Ena : "itu melambangkan Suasana Pilu"

Ani : "Kalau kertasnya berwarna Merah?"

Ena : "Asmara Yang Membara"

Ani : "Kalau kertasnya warna Putih?"

Ena : "Suci, Bersih dan Jujur "

Ani : "Kalau kertasnya Kuning?"

Ena : "Melambangkan Hati Yang Gersang"

Ani : "Kalau Merah Jambu?"

Ena : "Sedang Jatuh Cinta"

Ani : "Kalau kelabu?"

Ena : "Melambangkan Hati Yang Sedang sedih"

Ani : "Kalau kertasnya Hitam?"

Ena : "Itu namanya kertas karbon.. bodoh!




*********************************



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-04 14:42




memang kelakar.... best... teruskan dengan kelakar yang gempak2 yerk....ana sentiasa menyokong anti....

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3084
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 29-05-04 21:01


hehehehehe...

kelakarnyer..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

linlord
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4655
Posting: 98
Dari: Malaysia

Selangor  


posticon Posting pada: 31-05-04 14:42


hai....

tq kerana mengikuti lawak saye nie ye uqu....heeh begitu jugak dengan muslimin....ye ke lawak weiii?? takpe la...eden rase kan, komuniti ukhwah kene buat satu lagi hyperlink kat sini...iaitu..KETAWA @ UKHWAH....baru best kan???? heehhhee



Bookmark and Share

    


  Member Information For linlordProfil   Hantar PM kepada linlord   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3084
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 21:19


emmmmm....

macam-macam cik kakak kite ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 19:32


kelakar je.. ..macam2 lawak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 18:21


[quote]
On 2004-05-27 10:06, linlord wrote:
hai platipus......

biase la.....eden pon tengah boring gak nie.....tu yang buat posting yang ntah ape2 nie....hhhehheeh....kalau tak lawak, cube2 la gelak........ahaks!!

so buat aza lak....

sape yang gile?? lin ke???? sampainye ati hang no!!!!ehhehehehe......memang lawak nie gila.....eh! bukan gila......but gila2.....

tunggu lawak yang seterusnya....!!! TUNGGUUUUUUU!!!!!!!

************************

heish..dok eh...hehehe orang gila tu la..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 18:24


pandai betul lin ni buat lawak ye...ni mesti bergurukan aza...kan..kan..kan

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 22:43





Thanks lin..bestlah baca lawak lin ni..hehehe..hilang gak boring time ptg2 ni..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 10-06-04 11:30





laawookknyeer,



-----------------
ku lihat,ku dengar & ku rasa,
ku hirup,ku hayati & ku sedar,
hanya satu keinginanku,
Wasatiah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.117237 saat. Lajunya....