Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bangkai akan menarik pemakan bangkai, tong sampah akan menarik sampah. Kebaikan akan menarik kebaikan; keburukan akan menarik keburukan
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: *pengalaman tinggal bersama housemate*


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» *pengalaman tinggal bersama housemate*

Please Mendaftar To Post


Oleh *pengalaman tinggal bersama housemate*

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 09:09



...

ana nak kongsi satu cerita ketika ana duk rumah sewa dulu....
fuih..macam2 pengalaman and tingkah~laku (macang2 peseng:ayat teranu) ana dapat lihat...
bukan ana nak kata kita ni orang lebai sangat tapi...sekadar pengalaman sebagai pengajaran buat semua....

ana duk rumah flat ...berkongsi 3 orang serumah...sebab bilik ada 3...standard lah kan...
mula2 kenal dua orang ni memang ok sangatlah...tapi, ana terfikir juga...memang awal2 semuanya nampak ok and baik...tengoklah 4,5 bulan nanti...apa kan jadi...biasanya payah nak jumpa housemate yg betul2 pandai jaga akhlak dan ngam ngan kita kan....

sebenarnya, yg sorang ni dah bertunang....
yg sorang lagi tu yg rapat and ngam sikit ngan ana ni....
biasanya klu malam minggu yg dah bertunang sering keluar ngan pokwenyer tu lah....
tiba2....suatu malam tu..dia bagitahu kat ana..yg dia tak balik rumah malam..
katanya nak tidur rumah kawan...
so, ana kata takpelah kan...dah bagitahu....takyah risau kalau ana dah kunci pintu utama tu dari dalam...nak dijadikan cerita......kebetulan gas rumah ana malam tu.....kebetulanlah pulaks ana ngan kawan ana yg sorang lagi ni...tak malan apa lagi..memang kami lapor sungguhlah time tu.....
maka kami keluarlah berdua pergi makan kat luar...area rumah ana juga.....pastu balik dalam pukul 10 lebih.....bila sampai kat rumah....terkejutz ana sebab gril pintu tak berkunci......ha......bila ana bukak jer pintu rumah....maka nampaklah sesuatu yg sungguh mengaibkan.....sanggup housemate ana sekor ni buat macam ni..bawak masuk tunang dia ni dlm rumah.....! ...

ana ngan kawan ana yg sorang lagi berapi nak marah.....maka terjadilah perselisihan faham......macam2 ayat keluar masa tu......dan......satu ayat yg cukup menyentap perasaan ana bila dia cuba nak buat main2 pasal hukum2 tuhan ni..tanpa ana sedar.....satu tamparan hinggap kat pipinyer.....hi..tak tahulah ana time tu rasa macam tak sedar diri sekejap....sebab terlampau marah...ana akui ...mungkin kesabaran ana waktu tu dah tak tertahan lagi.......

lepas tu dia pun keluar rumah...tak balik2...selang 3 hari dia balik rumah..tanpa bercakap sepatah kata pun terus angkut barang keluar rumah tu.....ana ni pulaks.....semenjak dia keluar ana memang selalulah dengar/ korek rahsia dia ni.....dan nak dijadikan cerita ......
inilah klu DIA nak tunjuk sekejap je kan......tiba suatu hari..ana dengar yg dia ngan tunang dia ni...dah ditangkap..dan sekarang.....dengar khabarnya dah dapat zuriat sorang.....

so, apa yg ana nak sampaikan kat sini......selidik dulu latar~belakang rakan serumah sebelum kita nak duduk bersama dalam rumah......sampai sekarang ana masih ingat kejadian tu...satu pengajaran buat ana...jadi, bagi sahabat ukhuwah yg ada pengalaman waktu tinggal rumah bujang mehlah kita kongsi bersama...mungkin ada kenangan lucu..pahit dan maniss......

sekarang....syukurlah...ana pun dah duk kuarters.....dapat housemate yg berakhlah......
syukurlah........




Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

nasirah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7101
Posting: 57
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 01:04


nak kongsi jer..dapat roommate yg gila2..nakalnya tak terkawal..suka kunci pintu dr dalam,suka menjerit kebakaran..supaya ana bangun tidur..
kadang2 tue ana jadi gila cam dia..poning kopalo den..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nasirahProfil   Hantar PM kepada nasirah   Quote dan BalasQuote

atie_aznan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8976
Posting: 61
Dari: bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-05-04 11:45


kes ni bukan terjadi apda ana tp terjadi pada maksu ana. ceritanya macam ni,
pada masa tu ana pegi la kerumah maksu ana di shah alam kebetulan ana cuti panjang(lps exam spm). maksu ana tinggal dgn housemate dia. sorang dah kahwin(x) dan sorang lg janda(y). maksu ana jea yg bujang. sampai jea ana dirumah maksu ana, maksu ana bagi tahu yg suami housemate dia,si x ader kat umah tu. Ana terkejut. dah seminggu suami si x memerap kat umah bujang tu. suami dia berkeja kat johor. ana jadi segan nak tinggal lama2 kat situ. bila ana cakap nak balik, maksu ana tak bagi. katanya dia takut kena fitnah org kalu bduaan dlm ruimah klau suami si X ader. si Y jugak buat peragai...masa maksu ana dan si X tiada dirumah, dia bawa masuk lelaki dlm rumah! bukan sekali tp berkali2. suami si X masih tinggal di rumah tu hampir sebulan. akhirnya maksu ana tak tahan, dia bagitahu pd nenek ana. nenek ana kenal dgn mak si X, lalu menceritakan perihal anaknya.apa lagi mengamuk mak si X pd X. malam tu jugak dia suruh suami dia pulang ke johor ...hubungan dia dan maksu ana jadi renggang...akhirnya maksu ana pindah rumah... tak tahan tengok diorang

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie_aznanProfil   Hantar PM kepada atie_aznan   Quote dan BalasQuote

atie_aznan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8976
Posting: 61
Dari: bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-05-04 11:45


kes ni bukan terjadi apda ana tp terjadi pada maksu ana. ceritanya macam ni,
pada masa tu ana pegi la kerumah maksu ana di shah alam kebetulan ana cuti panjang(lps exam spm). maksu ana tinggal dgn housemate dia. sorang dah kahwin(x) dan sorang lg janda(y). maksu ana jea yg bujang. sampai jea ana dirumah maksu ana, maksu ana bagi tahu yg suami housemate dia,si x ader kat umah tu. Ana terkejut. dah seminggu suami si x memerap kat umah bujang tu. suami dia berkeja kat johor. ana jadi segan nak tinggal lama2 kat situ. bila ana cakap nak balik, maksu ana tak bagi. katanya dia takut kena fitnah org kalu bduaan dlm ruimah klau suami si X ader. si Y jugak buat peragai...masa maksu ana dan si X tiada dirumah, dia bawa masuk lelaki dlm rumah! bukan sekali tp berkali2. suami si X masih tinggal di rumah tu hampir sebulan. akhirnya maksu ana tak tahan, dia bagitahu pd nenek ana. nenek ana kenal dgn mak si X, lalu menceritakan perihal anaknya.apa lagi mengamuk mak si X pd X. malam tu jugak dia suruh suami dia pulang ke johor ...hubungan dia dan maksu ana jadi renggang...akhirnya maksu ana pindah rumah... tak tahan tengok diorang

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie_aznanProfil   Hantar PM kepada atie_aznan   Quote dan BalasQuote

atie_aznan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8976
Posting: 61
Dari: bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-05-04 11:46


kes ni bukan terjadi apda ana tp terjadi pada maksu ana. ceritanya macam ni,
pada masa tu ana pegi la kerumah maksu ana di shah alam kebetulan ana cuti panjang(lps exam spm). maksu ana tinggal dgn housemate dia. sorang dah kahwin(x) dan sorang lg janda(y). maksu ana jea yg bujang. sampai jea ana dirumah maksu ana, maksu ana bagi tahu yg suami housemate dia,si x ader kat umah tu. Ana terkejut. dah seminggu suami si x memerap kat umah bujang tu. suami dia berkeja kat johor. ana jadi segan nak tinggal lama2 kat situ. bila ana cakap nak balik, maksu ana tak bagi. katanya dia takut kena fitnah org kalu bduaan dlm ruimah klau suami si X ader. si Y jugak buat peragai...masa maksu ana dan si X tiada dirumah, dia bawa masuk lelaki dlm rumah! bukan sekali tp berkali2. suami si X masih tinggal di rumah tu hampir sebulan. akhirnya maksu ana tak tahan, dia bagitahu pd nenek ana. nenek ana kenal dgn mak si X, lalu menceritakan perihal anaknya.apa lagi mengamuk mak si X pd X. malam tu jugak dia suruh suami dia pulang ke johor ...hubungan dia dan maksu ana jadi renggang...akhirnya maksu ana pindah rumah... tak tahan tengok diorang

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie_aznanProfil   Hantar PM kepada atie_aznan   Quote dan BalasQuote

xrem2020
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8908
Posting: 58
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 11:57


kita patut kenal kawan tu.....manusia cam2 jenis...

Bookmark and Share

    


  Member Information For xrem2020Profil   Hantar PM kepada xrem2020   Pergi ke xrem2020's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 00:12




setakat ni alhamdulillah..sejak tinggal bersama housemate kat kolej dulu..sampai sekarang..semua ok..kamceng gitu...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 14:47



erm...kalau duk housemate yg ngam dgn kita oklah....cuma klu terkena yg jenis kepala masuk minyak ni....tu yang payah sikit kita nak bagi tunjuk~ajar...bagi nasihat........

kadang2 kita pula yg dianggap jaga tepi kain orang....sedangkan klu ada apa~apa berlaku...
kita jugalah orang yg bertanggungjawab....dah duduk serumah kan......

so, bagi adik~adik yg baru habis belajar...baru nak masuk kerja... yg sedang cari rumah tu....kenal dulu 'warna hati' masing-masing......




Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-05-04 16:23


Rindu betul ngan meber sebilik......dah lama tak dengar kaba..abis blaja je semua bawa haluan memasing...tapi nak citer pasal gelagat ngan mber satu bilik dulu tak cukup ruangan setiap hari setiap detik ada je citernya yelah tak kiralah sedih ke gembira ke..semuanya bersama..

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

Nasliyana-Wafa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7355
Posting: 126
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 21-05-04 10:56


huh ana dulu lagi teruk dapt roomate lesbian senag cakap...patutla ana bila baca buku asyik tak masuk je..lembap rase kepala otak ni tapi yg heran tu bila ana ada kat bilik member atau tempat lain...senang plak masuk...rupenye ade sekor lesbian kat bilik ana...ana pun tak tahu sampaila...terbongkar rahsia die terus ana tak stay bilik tu...lepak je kat bilik member...nampak je ok rupenye...ish takut ana.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nasliyana-WafaProfil   Hantar PM kepada Nasliyana-Wafa   Quote dan BalasQuote

Khairul_Izwan
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 28
Posting: 225
Dari: Perak / Penang / Kedah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 11:16


roomate sayer semuanya ganas-ganas2 heheh...



-----------------
www.australia-travel-books.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For Khairul_IzwanProfil   Hantar PM kepada Khairul_Izwan   Pergi ke Khairul_Izwan's Website   Quote dan BalasQuote

sayasarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 225
Posting: 294
Dari: atas tanah jeh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 15:27




sume rumet ok blake...perangai tu memacam le..

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-05-04 15:39




Alhamdulillah...roommate saya baik2.walaupun bilik kami ada 4 orang....sorang kltan,sorang johor,sorang pahang,dan saya kdh.

kami slalu makan sesama kalau ari cuti....kira masalah pun ktaorang bincang skalilah.

yang best nye....dapat bljr bahasa kltan ngan pahang....bila salah sorang cakap dialeg yg kami tak faham ....sure ketawa sbb tak penah dengar .

time nak exam plak ,sapa bangun dulu mesti akan kejutkan kwn2 yg masih di buai mimpi.mmg best dpt kwn yg baik dan memahami kita.
harap2 sem akan datang pun dpt kwn yg baik2 gak.

kalau kita buat baik dan pandai ambil hati kwn2 lain...mesti org akan senang ngan kita.betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

rasya
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11593
Posting: 11
Dari: port klang

Selangor  


posticon Posting pada: 19-07-05 02:29


assalamualaikum
saya ada banyak pengalaman duk hostel.setiap kena tukar blek.masuk tahun ni dah nak dekat 7 tahun saya duk hostel. ada yang ok. ada yang tak ok. normal lah tu. bukan senag nak jadi yang sempurna kan. saya pernah jadi budak nakal ms form 3. boleh masuk matrik,boleh pk2 balik,apa guna jadi budak nakal? tapi pengalaman jadi budak nakal memang best.tak percaya,cubela.tapi,mestila kena ada gang yang kamceng. baru lah havoc. sehati sejiwa. tapi,dah nakal tu jangan lupa study. rugi mak bapak bayar yuran beribu2.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasyaProfil   Hantar PM kepada rasya   Pergi ke rasya's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 19-07-05 04:25


saya belum pernah lagi duduk rumah sewe.


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 19-07-05 06:15


hmm...kalau dengan 2 orang roomate dulu ok tapi masuk part 4,bertukar roomate,pening kepala dengan roomate seorang ni,angin tak tau masa,sampai kawan ana kata roomate ana ni otak tak centre,tapi nasiblah lepas tu ana minta tukar bilik dapat roomate yang sekamcing dengan ana.


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 19-07-05 07:37


seronoknye ada housemate yang memahami..caring..dan akhirnye ana dah dapat..syukran ila..kak bayah,kak atie,kak sah,kak zah..kita sayang akk...tahun ni semua dah nak balik msia..tinggal kita saja kat sini..kita ucapkan terima kasih banyak2 sebab banyak bantu kita dari semua hal..miss u all...and i love u all so much..


UKHWAH FILLAH..ABADAN ABADA..05

Bookmark and Share

    


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 19-07-05 09:15


assalamualaikum wbt...alahamdulillah..
saya dapat roomate dari Libya......
sama2 ambil master kat usm ni..

alhamdulillah saya dapat memperbaiki bahasa inggeris saya dan berani bercakap bahasa inggeris dengan kawan2 dan kawan/student luar negara..

sebelum ni saya takut nak cakap guna bahasa inggeris..
alhamdulillah...sekarang inggeris saya bertambah ok...

nasi baik lah roomate saya ni memahami dan boleh dibuat lawak...

best lah dapat roomate dari negara luar..
suatu masa hari tu..roomate saya ajak saya makan masakan dari libya...
memang best...

[ Telah diedit oleh: Ghufranallah pada 19-07-05 19:41 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

syahadah_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16078
Posting: 106
Dari: kualakangsar

Perak  


posticon Posting pada: 19-07-05 09:58


alhamdulillah...setakat ni ana tade masalah dengan roomate ataupun housemate...
semoga ALLAH permudahkan segala urusan

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadah_muslimahProfil   Hantar PM kepada syahadah_muslimah   Pergi ke syahadah_muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-07-05 19:33


iman baru lagi duduk menyewa ini..
tak sampai lagi sebulan..
jadi pengalaman itu tak ada lagi..
maafla ada apa yang dapat iman ceritakan untuk dikongsi bersama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

cahayainsani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10574
Posting: 235
Dari: bumi Allah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-07-05 20:27


Assalamu'alaikum...
ooo iman baru lagi masuk rumah sewa...
saya pun baru jugak...
adalah 4/5 bulan...
Alhamdulillah housemate..saya semuanya baik2 belaka..
dan boleh lah dibawa berbincang...
tapi kami ni nama saja satu rumah tapi jarang jumpa maklumlah sibuk masing2..
hehehe..
ok..itu sahaja...
wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayainsaniProfil   Hantar PM kepada cahayainsani   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 19-07-05 21:20


salam....

terima kasih kak nuraini atas pringatan tu..
saya ni pun baru duk uma sewa...
ramai pulak tu...sumanya 9 orang..
nak buat cmn dah sewa mahal...tpaksa lah kongsi ramai2...
kalau tak...mampus nak byar....

arap2 sumanya baik dan takkan buat hal...stakat smingu brumah dengan diorng ni..alhamdulillah semua tnjuk prangai yang baik....gud girl...

tapi yang buat hal skg ni tuan uma lah..

dah setuju sewa rm1000...suka hati saja dia naik kan sewa jadi rm 1200..bengang betul lah...dah lah tu dia tak repair apa-apa lagi...ish..geram...kalau uma tu complete dengan prabot..at least ada meja study tak apa lah juga...ini...betul sangat lah pepatah dun judge the book by its cover

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-07-05 23:53


best ada roomate....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-05 00:35


banyak sangat pengalaman...macam2 ragam...
even tak pernah rasa dok umh sewa...pengalaman dok hostel memang menyeronokkan...lagi2 time sekolah...macam nak ulang baik saja saat2 indah itu...

buat roomate di smaan....kenangan disana masih di ingatanku...kalau boleh..nak buat gathering balik...semuanya dah lost contact...

buat roomate di smakj 001 dan 305...kehidupan disana banyak mengajarku...
paling best...dapat anugerah bilik terbersih di kedua2 bilik ni...heheheh..

buat roomate di mciium..006 dan 001...kesabaran anda melayan kerenahku amat kuhargai...rindu sangat dengan anda,...dulu menyampah sangat dengan bilik 001.. akhirnya jadi juga sebahagian dari bilik tu...

buat roomate ku kini di mahallah sumayah...terima kasih kerana menjadi teman yang baik...kuharap agar persahabtan yang terjalin ini bukan untuk sepjg pembelajaran di uia...tapi sepanjang hayat kita di bumi Allah ini...
insyaAllah....

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.114062 saat. Lajunya....