Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 1 hari, 46 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JK Hospital Seremban Negeri Sembilan


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK Hospital Seremban Negeri Sembilan

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh JK Hospital Seremban Negeri Sembilan

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 10:12


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah meeting pada 10/5/2004 dapat dijalankan dengan lancar dan kehadiran amat memberangsangkan walaupun ada beberapa orang AJK yang tidak dapat hadir tapi insyaAllah masing-masing ada masalah yang boleh dikategorikan boleh dimaafkan, cuma yang menjadi tanda-tanya kepada ana ialah akh pLatipus "where ur u my dear!".

sedikit laporan dari ana sebab S/U hari tuu tak hadir err dia nak hadir tapi ada masalah kerana sekarang ni dia tengah Xam tak perlah so analah yang volunteer buat laporan kali ni tapi lepas ni entelah buat keja yer.

Program Jejak Kasih Hospital Seremban Negeri Sembilan Darul Khusus

tarikh meeting: 10/5/2004
masa: 1000 - 1230
tempat: Room 9, International Medical University (Clinical School)

Ahli Jawatan Kuasa Yang Hadir
1.aidilshah (pengarah dan bendahari)
2.nur_indah (Timb. Pengarah)
3.casper_id (pendaftaran dan penyambut tetamu)
4.tuffah (pengangkutan)
5.muslimin23 (persiapan dan penajaan)

Dijayakan dengan Kerjasama
1. Komuniti ukhwah.com
2. Persatuan Perubatan Islam Malaysia Negeri Sembilan (PPIM NS)
3. Bahagian Hal Ehwal Islam Hospital Seremaban (BAHEIS)
4. Pusat Dakwah Islamiah Paroi Negeri Sembilan

Tarikh JK
13 jun 2004 (last day cuti sekolah)

Pembiayaan
Yuran Penyertaan Ahli Komuniti ukhwah.com dan sumbangan ikhlas dari badan
NGO dan yang sewaktu dengannya

Projek dipertanggungjawabkan
Ahli Komuniti ukhwah.com

PROGRAM YANG AKAN DUJALANKAN

1. Lawatan ke Wad Pediatrik (wad kanak-kanak)
- peserta akan beramah-mesra dengan kanak-kanak di dalam wad dengan
memantau acara pertandingan mewarna.
- peralatan disediakan.

2. Lawatan ke wad Otopedik (wad patah tulang-belulang)
- peserta akan beramah-mesra dengan para pesakit yang patah tulang mereka
mungkin akibat dari kemalangan ataupun jatuh pokok lada.
- menyerahkan kepada pesakit buku panduan solat untuk pesakit serta
mengajar mereka cara-cara solat ketika sakit.
- peralatan disediakan

3. Lawatan ke Wad Ginekologi (wad bersalin)
- peserta terdiri dari golongan yang dikategorikan boleh jadi ibu sahaja
untuk kategori boleh jadi bapa is not allowed!
- peserta muslimah akan beramah mesra dengan bakal jadi ibu atau yang
dah jadi ibu serta memberikan buku warisan mutiara kata hasil ciptaan
dari komuniti ukhwah.com.
- peralatan disediakan

4. Lawatan ke Wad ICU (wad Unit Rawatan Rapi)
- peserta akan beramah mesra dengan pesakit serta memberikan kepada para
pesakit buku panduan solat untuk pesakit dan juga mengajar mereka cara
solat ketika sakit.
- peralatan disediakan.

5. Lawatan ke bilik mayat
- peserta akan didedahkan mayat-mayat yang telah kembali ke rahmatullah
sebagai muhasabah untuk diri kita yang confirm semua pun akan join diorang
(mayat)
- mayat akan disediakan oleh pihak hospital Ahli Jawatan Kuasa penganjur
tidak dapat menyediakan mayat sebab tak cukup budjet.

begitulah hasil persepakatan yang kami hasilkan semasa meeting yang
berlangsung harap ahli komuniti boleh berikan sumbangan kepada masyarakat
pula lepas ni, maklumlah kebanyakkan XTVT JK yang dijalankan sebelum ini
hanya melibatkan ahli komuniti sahaja tapi kali ni pihak penganjur ingin
mendedahkan ahli komuniti dengan pihak luar pula.

insyaAllah agar amalan kita yang ikhlas ini boleh diterima Allah dan juga
menjadi sebuah pengalaman yang menarik buat kita semua, bukan apa sebelum
ini kita selalu jadi pesakit dan juga selalu di rawat tapi kali ini kita
pula akan rawat pesakit.

ana rasa setakat ni dulu kot.. nanti AJK yang lain akan sambung dah tambah
mana yang patut, oh yer sebelum terlupa ahli komuniti perlu ingat
penyertaan adalah terhad kerana setiap wad hanya dibenarkan paling
ramai masuk pun ialah 7 orang so kalau kita ada 4 wad nak masuk maknanya
penyertaan adalah seramai 30 orang sahaja
jadi siapa cepat yang
daftar akan kami utamakan.

insyaAllah casper_id akan masukkan syarat-syarat penyertaan nanti, so be
alert yer.. selamat untuk semua.

cara nak daftar cukup mudah buat masa ni entum just balas topik ni dan
kami akan senaraikan nama ahli komuniti yang ingin menyertai.

sebagai contoh yang dah confirm.

muslimin (15 peserta)
1. kaze
2. prof_muslim

muslimat (15 peserta)
1.

wassalam



-----------------
"images/signaidilshah.gif">

apa itu JK Hospital? ingin tahu Klik di sini


[ Posting ini telah di edit oleh: aidilshah pada 2004-05-10 16:52 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 10:47


Alhamdulillah...

JK Hospital makin hampir...
lebih kurang sebulan shj lg...
tahniah kpd AJK pelaksana program...
disini, ana nak confirmkan kehadiran ana...



Live needs sacrifice, Sacrifice needs fight, Fight needs courage, Courage needs confidence, Confidence determine success, Success lead us to happiness...



[ Posting ini telah di edit oleh: Engku_Salina pada 2004-05-10 10:48 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 11:29


in the name of Allah the most gracious the most merciful

jazakallahu khairan buat cik Pengarah Komuniti kerana sudi attend.

muslimin (15 peserta)
1. kaze
2. prof_muslim

muslimat (15 peserta)
1. engku_salina

wassalam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 13:20



Alhamdulillah, akhirnya tibalah program yang dirancang sekian lamanya.
Satu lagi program yang besar selepas MEGA JK Ukhwah.com
InsyaAllah, ana juga akan menghadirkan diri ke program ini bersama adik ana hanisah jika tiada halangan..
Ada apa2 ke yang perlu dibawa oleh peserta ke sana?

Jumpa di JK Hospital.. Moga program ini dapat memberi banyak manfaat dalam menginsafkan diri kita dan menjadikan kita hamba yang bersyukur..

Dari alam siber ke alam nyata

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 14:01


in the name of Allah the most gracious the most merciful

jazakallahu khairan buat cik Pengarah Komuniti kerana sudi attend.

muslimin (15 peserta)
1. kaze
2. prof_muslim

13 kekosongan lagi untuk muslimin

muslimat (15 peserta)
1. engku_salina
2. Hanan
3. hanisah

12 kekosongan lagi untuk muslimat

hurry up! the counter is running...

wassalam.


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 14:49


hhmm..nampaknya baru kemas perancangan..
Prof akan datang bersama sahabat lain..tapi biar mereka buat keputusan sendiri...

Aidilshah...dan Nur_indah..
Semoga rancangan berjaya...
Prof harap dapat ikut sepenuhnya...

Bukan Prof nak melawat..pesakit :
. Lawatan ke wad Patologi (wad patah tulang-belulang)
- peserta akan beramah-mesra dengan para pesakit yang patah tulang mereka
mungkin akibat dari kemalangan ataupun jatuh pokok lada.


Teruk...jatuh dari pokok lada..
hehehe....

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 16:49


in the name of Allah the most gracious the most merciful

huurrmmm.. prof dimana ada prof di situ ada JK... tahniah prof semoga
enta akan jadi pengurus kelab yang berkaliber, err enta tak nak buat
majlis harijadi untuk bulan may dengan june ker, kalau nak nanti ana
boleh masukkan sekali dalam tentatif ehem..ehem kang batuk nampak
relax laa kang kami bukan suruh enta sponsor kek pun tak gitu prof.

ana nak buat pembetulan skit wad patologi adalah merupakan makmal tempat
kajian organ dalam badan manusia dan bukannya wad tulang-belulang, ok
sebenarnya wad otopedik.

insyaAllah sama-samalah kita doakan agar JK Hospital ini akan dipermudahkan
Allah nanti.

wassalam.



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 17:07


Quote:

On 2004-05-10 16:49, aidilshah wrote:
in the name of Allah the most gracious the most merciful

huurrmmm.. prof dimana ada prof di situ ada JK... tahniah prof semoga
enta akan jadi pengurus kelab yang berkaliber, err enta tak nak buat
majlis harijadi untuk bulan may dengan june ker, kalau nak nanti ana
boleh masukkan sekali dalam tentatif ehem..ehem kang batuk nampak
relax laa kang kami bukan suruh enta sponsor kek pun tak gitu prof.



ok gak tu...
tarikh lahir pengarah eksekutif kita ialah 15 Jun...
2 hari selepas JK Hospital...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 17:13



ana cume nak wish.. slmt berjk Hospital..
ana x dpt ikut.. coz ana sudah pun ke kampus.. UUM..em..Mak LAng ana keje di Pejabat Kesihatan..tapi bukan di Hospital Seremban la..she as Pegawai Kesihatan..x de rezeki ana nak sertai JK ni.. moge semua perjalann JK berjalan dgn lancar..quite interesting.. dpt dampingi patient..n feel how stay in hospital..
akhiran.. maasalamah... wsslm..

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 17:19



tahniah bro aidilshah dan kak nur indah...sakan dia dok promote masa mega jk haritu..
erm..
insyaAllah kalau takdak apa2 halangan diriku akan bersama kalian semua ke JK spital...hehe
takut jugak ni..nak masuk rumah mayat...hheiii..

prof : ada ke orang jatuh pokok lada patah tulang ? tudia aih...lain la kalau jatuh pokok nyoq...

apa pun..moga JK HOSPITAL ni berjalan dengan lancar dan sukses...

Regards,
BrotherMon

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 10-05-04 17:55



Ana minta maaf kepada Akhie Adilshah kerana ana tak dapat membalas sms yang akhi hantar..
ana mengalami masalah kebelankangan ini..
pelbagai-bagai masalah... finance, relationship and also my own mentality...
minta maaf seberapa banyak mungkin...
hari ahad tu ana terima pelbagai rintangan dari pagi hingga ke malam...
letih badan nie rasanya... InsyaAllah ana akan hadir nanti jika panjang umur..
Wassalam

Http://www.ilmiahonline.blogspot.com





Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 19:07


BAGUS....JADIKANYA SALAH SATU AKTIVITI TAHUNAN...MCM MANE OK TAK?..wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 19:08


x saba rasenye nak ke jk sepital...

Marilah mari kita ke jk hospital..kalau tak pergi..nanti rugi...jadi...jangan tak pergi...

p/s: mari ramey ramey serbu hospital seremban....


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 19:13


Erhem...
Silap Aidilshah....bukan dimana ada Prof disitu ada JK..
Tetapi di mana ada JK disitu Prof akan ada...haaaa...

Oklah..Terima kasih atas doa dari anta. Prof akan buat sebaik mungkin
HHmm..... Nak JK Kelab Mei & Jun..ok juga
Namun kena tengok respon ahli yg lain bulan itu..
Prof tiada masalah....

BrotherMon : psl jatuh dari pokok lada..entahla..Prof pun musykil..tapi takpa..kita melawat dulu..hehehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 09:04


in the name of Allah the most gracious the most merciful

untuk akh pLatipus tak per kami memahami masalah enta tuu tapi insyaAllah kalau enta boleh free kan masa insyaAllah pada 23 May 2004 ahad akan datang kita akan buat final meeting so harap enta boleh luangkan masa untuk datang meeting yer.

proff ana tiada halangan nak selitkan masa potong kek tuu bersama-sama dengan adik-adik kat dalam hospital tuu, tapi enta cubalah promotekan kelab jun dan mei.. kat dalam topik ni pun tak per.

alhamdulillah dah ada penambahan...

muslimin (15 peserta)
1. kaze
2. prof_muslim
3. BrotherMon

13 kekosongan lagi untuk muslimin

muslimat (15 peserta)
1. engku_salina
2. Hanan
3. hanisah

12 kekosongan lagi untuk muslimat

hurry up! the counter is running...

wassalam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 10:55


emmmm...

ape tunggu lagi..cepat la..bukan senang nak tengok mayat secara live kan...jadi regester la cepat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 12:01


in the name of Allah the most gracious the most merciful

hsdil dari perbincangan ana dengan pihak hospital so mereka ada sedikit permintaan kerana mereka cukup tertarik dengan JK yang bakal kita adakan ini so mereka minta kita tambahkan penyertaan kepada 50 orang peserta..

insyaAllah tiada sekatan berapa ramai muslimin dan muslimat, so penyertaan adalah terbuka.. yang penting cukup 50 orang yang terlibat..

Senarai nama paramedik ukhwah.com
1. kaze
2. prof_muslim
3. BrotherMon
4. heris
5. syed
6. engku_salina
7. Hanan
8. hanisah


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 12:29




nengok mayat? just nengok mayat yg terbujur atau boleh nengok diorang buat postmortem? err.. ana rasa tak semua kuat semangat & berani nengok mayatkan.. so, ada baiknya pihak AJK JK Hospital ni 'highlight'kan kepada mereka2 yg kuat semangat sahaja. almaklum takut berlaku kejadian yg tidak diingini.

erm.. insyaAllah.. mungkin ana dapat hadirkan diri. Kemungkinan juga 2 org adik ana, salah sorang guna nick nieza.. dan seorang lagi pelajar perubatan di UPM.. berbesar hati nak turut serta dlm program ini..

p/s: teringin nak tidur dlm wad sejak kecik lagi..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

insunmisstree
Warga Rasmi
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8784
Posting: 8
Dari: .::USM PENANG::.

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 12:29




mmm... mesti best kan.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For insunmisstreeProfil   Hantar PM kepada insunmisstree   Pergi ke insunmisstree's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 13:16


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah sama2lah kita menjayakan program ini.. cadangan ukhtie darul_numan81 boleh dipertimbangkan... err kenapa cik darul_numan81 takut nak tengok mayat ker..

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree

moga-moga Allah permudahkan urusan kita nanti. ameen

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 13:29


Quote:

On 2004-05-11 12:29, darul_numan81 wrote:
p/s: teringin nak tidur dlm wad sejak kecik lagi..
wassalam



kalau bersalin nanti.., dapatlah merasa tidur dalam wad.. tapi kalau time jk jangan tertido pula ek kak alin.. hehhe

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 13:32


erhem..cik Darul_numan81 nak takut apa..
kan dah ada peneman setia....eleh..
tak gitu...huahua..hehehehe

p/s:tak gitu aidilshah ..ooppsss..!!!

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 11-05-04 13:36



InsyaAllah ana tak berani janji yang ana akan dapat menghadiri Last Meeting pada 23 haribulan nanti... ana akan cuba itu pun tengok jika ada RM dalam poket dulu...
anyway Lets join Jk Hospital....


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 13:58




Kpd AJK JK Hospital tahiah atas usaha kalian.Utk 13 Jun,ana minta maaf sbb tak dpt menghadirkan diri sbb masa tu ana masih berada di Pulau Pinang.

Buat semua,selamat berJK Hospital.Moga peluang dan masa yang ada dpt digunakan dgn sebaiknya.

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 15:01


in the name of Allah the most gracious the most merciful

insyaAllah.. terima kasih buat alfaqierah, sebenarnya tarikh JK ialah 12hb bukan 13hb, perubahan ini disebabkan permintaan dari pihak hospital sendiri.

akh pLatipus enta.. cubalah cari masa yer.. jika enta hadir insyaAllah akan melancarkan lagi gerak kerja kita nanti.

wassalam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 17:49


kekeke...bagus..12 jun..bagus tu...theheheee

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 18:45



setakat ni memang masih tiada masalah ....
mintak maaf kalau2 ada pindaan saat akhir..
tak boleh ke kalau ada ambulans datang jemput ? heheks.. jemput dkt puduraya ke...senang sikit

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 19:08


...........Lokasi:hospital seremban
...........Masa : 9.00 pagi-5.00ptg
...........Tarikh : 12 jun 2004 (sabtu)
...........Bayaran: peserta RM15.00
*terhad utk 50 org shj yg berumur 18-40thn

tentative jk hospital
sabtu ( 12 jun 2004 )
Bersamaan 23 rabiulakhir 1425

09.00 pg --------ketibaan peserta & ajk pelaksana

09.30 pg --------berkumpul di dataran hospital (Pendaftaran / Kutip Bayaran)

09.45 pg -------- Sessi Ta`aruf

09.55 pg -------- berkumpul di dewan hospital

10.00 pg -------- ucapan oleh pengerusi majlis

10.10 pg -------- ucapan oleh pengarah program

10.20 pg -------- perasmian majlis oleh pengarah hospital seremban

10.35 pg -------- rehat&minum pagi

10.50 pg -------- lawatan ke wad pediatric
11.30 pg -------- lawatan ke wad otopedik
11.45 pg -------- lawatan ke wad ginekologi (special utk muslimat shj)hee..

12.00tgh --------lawatan ke wad ICU

12.20tgh --------lawatan ke Bilik Mayat

12.50tgh ------- Solat berjemaah dan Rehat(mkn t/hari)
Tazkirah&ta’alim
3.00ptg --------- kuiz/persembahan para peserta
3.45ptg ---------majlis penutup( penyampaian hadiah&cenderahati)

4.00 ptg ---------persembahan nasyid oleh... SuRPrisE!!!
4.30ptg ---------jamuan ringan&solat asar berjemaah
majlis wida’ para hadirin

KELENGKAPAN/KEPERLUAN:


1.Diri sendiri dengan Niat yg ikhlas

2.Pakaian yg Bersesuaian dgn aktiviti>>sopan,menutup aurat&kemas*t-shirt/kemeja berkolar(tuck-in)-bg muslimin

nota: penyertaan adalah terhad kerana jk ini melibatkan pihak hospital..so,cepat2lah bg nama&asal tempat tinggal!lambat…melepas!!hehe..para peserta juga diingatkan agar menjaga ADAB esp*suara&menghormati para pesakit di hospital nnt!! Erm,jgn lupe utk bawak duit secukupnye(nnt tak dpt balik..tido kat hospital la jawabnyer)hikhik!!
Apa lg...rasanya itu shj kelengkapan yg perlu diingatkan..yg lain takde rasanya,andai ada,sy akan maklumkan.

Andai terdpt sebarang [email protected] utk menyertai..sila berhubung dgn AJk yg terlibat:
*pengarah :aidilshah ----
*tim.pengarah :nur_indah----
*s/usaha : casper_id

Akhir kata…semoga usaha kita semua dberkati Allah!!!!amin

(disediakan oleh : casper_id)


-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 10:43




Rasa macam nak join jgk...InsyaAllah kalau takde aral melintang..saya tak pernah join apa2 program ukhwah lagi ni...bila nak pergi ada je halangan macam Mega JK dulu..
Nak tanya...pegi hospital tu nanti sendiri2 ke?bayaran pulak nak bila?bayar kat sapa?
Nanti saya confirm kemudian ye?kalau bawak kwn sorang pun takpe kan?



Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 11:42


in the name of Allah the most gracious the most merciful

iskh.. cik pengarah nie cam ner leh tahu pergerakan kami ni, musykil.. iyer ana ucapkan terima kasih kerana sudi mencelah insyaAllah untuk ukhtie sinar_islamiah tiada halangan buat ente nak jemput sahabat ente yang lain, sorang ker dua orang ker ataupun seberapa banyak yang mungkin selagi ada kekosongan.

tentang pergerakan tuu ente kena maklum dulu ente dan kawan2 ente tuu tinggal kat mana.. sebab kalau di luar dari johor, melaka, selangor dan KL tiada penginapan yang disediakan tetapi selain dari negeri yang tersebut di atas pihak ajk akan menyediakan penginapan selama setengah hari sebelum program bermula.

insyaAllah bg negeri2 yang ana sebutkan di atas kami akan jemput bila ente atau mana2 ahli komuniti yang tiba iaitu senang sahaja bagi yang naik bas mereka akan tiba di stesen bas terminal 1 seremban dan bagi yang naik komuter atau keretapi mereka akan tiba di stesen komuter seremban, dengan kata lain tiada tempat lain ahli komuniti akan turun melainkan 2 tempat ini sahaja.

ok bila sampai nanti insyaAllah ada AJK Komunti yang akan tunggu di stesen tersebut, tetapi bagi memudahkan urusan sila PM kepada ana atau timbalan ana iaitu ukhtie nur_indah bagi kami memberikan no telefon kepada ente nanti.

jadi ana akan masukkan nama sinar_islamiah dalam senarai nama paramedik ukhwah.com

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah dan beberapa orang kawanya yang akan confirm pada bila-bila masa nanti (ana bagi 5 tempat (termasuk ente sekali) untuk ente cari sahabat2 yang lain yer nanti confirm semula.

alhamdulillah terdapat 33 kekosongan lagi.. insyaAllah counter akan ditutup pada 11hb Jun 2004 jam 12.00 tgh malam tepat.

wassalam



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 12:08



cepat !! sapa lagi nak join satu lagi JK UKHWAH.COM...JK SPITAL SOMBAN...
ambulans akan jemput anda !! hehe just kidding...
sape blom daftar ..cepat sikit....hanya untuk 18 tahun keatas....

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 12-05-04 12:34



SEMAKIN HEBAT SEMAKIN HANGAT SAMBUTAN JK HOSPITAL.
SMOGA BERJAYA

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aisyahummaiirra
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2483
Posting: 35
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 12:38


wbt...
Saya ingat nak join aktiviti ni..sebab time tu tgh cuti semester..kat mana boleh sy register?


Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahummaiirraProfil   Hantar PM kepada aisyahummaiirra   Pergi ke aisyahummaiirra's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 12-05-04 12:46


kepada aisyahummaiirra kalau nak register senang sahaja hanya posting disini atau PM kepada pengarah yang terlibat....
that's all simple huh?

Wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 13:19


in the name of Allah the most gracious the most merciful

jazakallahu khairan buat akh pLatipus kerana sudi membantu kami, ana harap enta datanglah mesyuarat pada 23 mei nanti yer sebab waktu tuu nanti ramai pakar perubatan akan turun may be termasuk ketua jabatan bagi setiap wad yang akan kita lawati nanti.

so tujuan mereka turun mesyuarat nanti adalah nak tengok gerak kerja kita dan kekuatan ahli jawatan kuasa penggerak sebab nak jumpa pesakit memerlukan komitmen dan semangat yang tinggi, insyaAllah kalau semua ahli jawatan kuasa turun waktu tuu nanti maknanya pihak hospital tak keberatan nak serahkan hospital tuu untuk kita adakan program nanti.

nanti enta naik komuter turun ke komuter seremban insyaAllah ada kenderaan yang akan jemput enta nanti.

buat aisyahummaiirra ana akan masukkan nama aisyah.. err tak nak panggil kawan2 sekali ker.. insyaAllah setakat ni masih banyak kekosongan dan jemputlah seberapa ramai yang aisyah mampu jemput insyaAllah mereka tak semestinya ahli komuniti tapi may be lepas Jk nanti diorangpun boleh join.


Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah dan beberapa orang kawanya yang akan confirm pada bila-bila masa nanti (ana bagi 5 tempat (termasuk ente sekali) untuk ente cari sahabat2 yang lain yer nanti confirm semula.

14. aisyahummaiirra


alhamdulillah terdapat 32 kekosongan lagi.. insyaAllah counter akan ditutup pada 11hb Jun 2004 jam 12.00 tgh malam tepat.

wassalam




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 13:36


hhmm.dah semakin bertambah....
Bagus...

Promote jangan tak promote..

"Di mana ada JK ...disitu anta kena ada"

hehehe....
Nenong!!!!nenonooo!!!
Ambulan datang.....

p/s: Pesakit yg tak sakit...???

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 18:54



eh prof...
apa kata kalau prof mai penang..ambik brother..pastu kita gerak ke negori sesama ? cadangan yang baik bukan ? ahahaks...
tak pun....prof amik brother kat petaling jaya...amcam prof ? ada stuju ka ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 19:30




syukran sal and mr. director yg dah tlg jwb sume kemusykilan ahli2 yg berminat utk hadir ke jk spital ni...
Quote:
eh prof... apa kata kalau prof mai penang..ambik brother..pastu kita gerak ke negori sesama ? cadangan yang baik bukan ? ahahaks...
tak pun....prof amik brother kat petaling jaya...amcam prof ? ada stuju ka



ewah2 mon... nak berjemput berhanto ye.. erk, almaklum le, kat mega jk penang aritu dia le penyambut tetamu... eheheh...
erm nak amik sampai ke penang tu mcm mustahil la plak.. mon kena la mai semban ni... x susah pon... kl-semban bukan jauh beno... sejam je perjalanan kalo naik bas trans tu... kalo naik komuter dlm 1jam 30 minit..(komuter lambat skit psl byk benti stesen)... kepada sesape yg nak dtg dari arah kl, akak leh bg tau le nak naik bas kat mana...
kalo nak naik bas dr kl, anda sume kena naik dari bus stop sebelah jejambat kat putra lrt pasar seni (berdepan dgn pej.pos kl).. slalu berderet2 bas trans kat situ, bas nak gi semban la tu... tambang bas cuma rm 4.00... dari situ bas akan jalan (x benti2) sampai le ke terminal 1 seremban... insyaAllah, xkan sesat la kalo dah sampai terminal tu... dah sampai nnt kontek le kami ajk yg bertugas nnt... nak kontek number sila pm kami, ok?

ok, tu yg nak naik bas... kalo naik komuter pon mudah.. naik dr stesen kl sentral, bayaq tambang rm6.00... pastu turun ke platform 6 utk ke semban. komuter akan sampai ke stesen terakhir (semban) kira2 sejam setengah kemudian...(kalo komuter lambat or tersangkut tgh jln habq awal2 no...)

yg lain2 negeri.. yg naik bas pon same la... akan benti kat terminal one semban... insyaAllah, pada sape2 yg nnt sampai awal2 pg pon kami akan amik dgn kenderaan khas... (mungkin gak naik ambulans) heheheh...

so, rasanya tu aje... penyertaan masih dibuka... cepat2 lah mendaftar.... xkan x sudi skali skala kita buat kerja amal... InSya Allah, ikhlaskan niat.. moga usaha kita ni diredhai Allah...

wassalam...

moh kito poie soghomban pulak!!!

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 19:34



ehehe..amboi kak nur indah..jangan le marah....apa salahnya....
tudia!kak nur indah punya plan..baik punya!satu lagi...kalau yang jauh...anda boleh menaiki kapal terobang ke somban....naik kapal terbang ke KLIA..pastu jalan kaki ke somban..dekat je kalau tak silap..ahhaha

wassalam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 21:17


kak kaei nnt tunggu kite kat terminal ek..?tatau r jln ke sepital..kekeke...nnt sesat plak...tunggu org kat terminal ye kakkk..hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 00:55


warahmatullahi wabarakatuh..

Erm...kalau diikutkan hati, memang nak pergi jugak tapi insya Allah pada masa tu ana telah berad di bumi matrik UIAM untuk Induction Course for Ta'aruf Week....so, tak boleh la nak ikut serta... Actually memang dah berkobar-kobar nak pergi tapi nak buat macam mana....

Apapun, selamat berJK HOSPITAL buat semua yang akan join JK ni...ambillah seberapa banyak ilmu dan pengalaman dari program ni....rasa rugi pulak nak lepaskan peluang ni..so kepada sesiapa yang tiada halangan tu, janganlah segan silu untuk join JK ni ye...

Sekian..
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 13-05-04 07:25



aidilshah dengar ada bab-bab nengok mayat... betul ke?
Kalau betul siapa ada kamera tu nanti amik gambor ana dgn mayat tu ek? nak buat kenangan sikit.. nanti boleh tunjuk dekat anak cucu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 13-05-04 08:53


Ana nak ikut .. tapi tak conform lagi laa ... bagi ana tempoh sampai 8 hb mei .. takut ana ada program pada masa tue ... maklumlah masa tue , ana baru nak cuti sem ... Ana mungkin bawa kawan ana sorang .. harap dapat sediakan tempat .. Ana dari Johor , Batu Pahat ....


Kita merancang , Tuhan Menentukan

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 09:12




tolong reservekan satu tempat utk sahabat ana...
dia pun nak join JK Hospital...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 10:34




InsyaAllah saya akan pegi JK Hospital ni...yang sorang lagi kawan tu tak sure jd pegi ke tak...nanti saya confirm kemudian ye!


Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 10:52


hahahahhaha...

jom pegi ramai-ramai..lagi ramai lagi bagus...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Mardianatul_HaNNaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 71
Posting: 80
Dari: Subang Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 12:18


assalamualaikum... errrr.. masuk bilik mayat tu ramai ramai kan? hehhe takut ... InsyaAllah ana pun nak pi... dgn kawan ana sekali.. nama dia IDZA.. harap ade tempat yea.. wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mardianatul_HaNNaNProfil   Hantar PM kepada Mardianatul_HaNNaN   Pergi ke Mardianatul_HaNNaN's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 12:19


Ala ...Mon...
takpa..
Prof jemput ngan Ambulan ..
Prof drive ngan Qathrunnada..
Kira lajula..mat rempit..hehehehe
...


Nenong!!!!....Nenong...!!!!!!!


p/s: Kak Kaei nak tumpang sekali..ker?


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

aisyahummaiirra
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2483
Posting: 35
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 12:53


wbt..
syukran pd platipus dan director program..saya ingat nak ajak kakak sekali, takde masalah kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahummaiirraProfil   Hantar PM kepada aisyahummaiirra   Pergi ke aisyahummaiirra's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 13:08



hai prof..lain macam ja bunyi .jemput dengan AMBULANS ?.....haha...jangan woi!hangpa jangan dok penaya aku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 13:18


Hehehe..
Ala Mon

Nie kira special....sebut JK Hospital...
Prof ingat nak tanya Aidilshah..
nak pinjam jap..
bukan apa senang dan cepat nak sampai..
hehehe....

p/s:Nenong!!!!..Nenong!!!!



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 13:48


dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

alhamdulillah kami alu-alukan penyertaan entum semua untuk join JK Hospital Seremban.

insyaAllah nanti bila masuk bilik mayat kami akan peruntukkan satu mayat satu orang... tak derlah ana gurau jer insyaAllah kita akan masuk ramai-ramai nanti.


Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. sahabat sinar_islamiah
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina

terdapat 30 lagi kekosongan yang ada insyaAllah nanti dalam pertandingan kuiz nanti semua peserta paramedik ukhwah.com akan berlawan dengan para doktor, paramedik hospital dan juga misi hospital, so nanti kita kenalah prepare.. yer may be ana pun nak join sekali

wassalam



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 13-05-04 14:08



Oppss.... lagi satu mengenai kuiz itu adakah kita akan diberi soalan daripada Doc, MA or Nurse?
kalau dari Nurse pastikan yang bujang ek? (huhuhu~)

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 15:37


hhmm....

Kalau satu org ..ngan satu mayat tak nak...
Kalu satu org ( muslimin jer ) ngan Nurse...ok..
hehehe

erhem...Platipus..
Prof ok gak
hehehehe..

p/s: Nak jadi camerman la..lagi

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 18:16


rameynyer yg x saba nak masuk blk mayat..hihihikkk

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 18:22


Quote:
p/s: Nak jadi camerman la..lagi

uii dah booking.. hehe..

Quote:
kalau dari Nurse pastikan yang bujang ek? (huhuhu~)



bujang xbujang.. nurse betul ke ramai ganaz² & brutalz he.. tp klu yg tengah praktikal, baik2 kot hehehe...

p/s: hospital, tempat yg kaze 'malas' nak g.. xsuka cium bau ubat hehehe.. ceh heheheh.. so jk ni utk latihan 'buang tebiat' ehehehe..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 19:31


Quote:

On 2004-05-13 14:04, pLatipus wrote:
pasni kalau nengok mayat ana nak tagkap gambar bersama kak Sal,Hanan, Adilshah,Brothermon,dan lelain lagi (Sesi tangkap gambor bersam mayat~)
dan ana dengar nak gi nengok wad pediatrik... siap ada pertandingan mewarna... macam best kalau ana nak join boleh tak? (serius nie)



takutnya muka ana lagi pucat dr mayat.. seramnya..

Quote:
terdapat 30 lagi kekosongan yang ada insyaAllah nanti dalam pertandingan kuiz nanti semua peserta paramedik ukhwah.com akan berlawan dengan para doktor, paramedik hospital dan juga misi hospital, so nanti kita kenalah prepare.. yer may be ana pun nak join sekali



Skop soalan meliputi apa ye.. pasal kesihatan ke.. cop, nak kumpulan dengan kak alin...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 22:49




Alhamdulillah, ramai yg berminat nak join ye... erk, jgn malu2, jgn segan2... yg jauh yg dekat meh le dtg semban...

Quote:
p/s: hospital, tempat yg kaze 'malas' nak g.. xsuka cium bau ubat hehehe.. ceh heheheh.. so jk ni utk latihan 'buang tebiat' ehehehe..

jgn malas2 kaze, kot2 pasni 'tersangkut' kat spital, kot2 xnak blk kl aje.. (jgn mare!)

Quote:
p/s: Kak Kaei nak tumpang sekali..ker?

prof, akak bkn stkt nak tumpang sekali je, byk kali bleh x? ehehe... (nak tumpang 2 belah kaki, bkn sekaki je... )

Quote:
Skop soalan meliputi apa ye.. pasal kesihatan ke.. cop, nak kumpulan dengan kak alin...



berdsrkan meeting yg lps, soalan kita akan buat campur2 la.. ade kesihatan, pengetahuan am/semasa, dan pengetahuan agama Islam..(hehehe, cam ajo anak2 murid lak) so, hanan bace la ape2 yg patut... x kira la kumpulan alin ke x... tapi alin keje kat husm, sure tau gak bab2 kesihatan ni... isk, xleh jadik ni... akak pon nak same kumpulan ngan alin ah, ek hanan?

mari beramai2 ke jk hospital seremban!!!

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 00:10


tambahan senarai nama paramedik ukhwah.com :-

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. sahabat sinar_islamiah
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21. white_cotton
22. sarahnur
23. irdina_82

masih byk lagi kosong... silakan, jgn malu2...

Quote:
kak kaei nnt tunggu kite kat terminal ek..?tatau r jln ke sepital..kekeke...nnt sesat plak...tunggu org kat terminal ye kakkk..hahaha


boleh kidot, insyaAllah... dah sampai kat terminal tepon aa bgtau tunggu mane.. senang nak carik nnt... ahad depan ek meeting tu.. jgn lupe... thanks sudi dtg ok kidottt...



[ Posting ini telah di edit oleh: nur_indah pada 2004-05-14 00:31 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 11:29


Quote:

On 2004-05-14 00:10, nur_indah wrote:
Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. sahabat sinar_islamiah
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21. white_cotton
22. sarahnur
23. irdina_82



erm... tahniah ahli ukhwah.com.. hanya mendaftarkan nama di sini, anda semua telah bergelar PARAMEDIK. Ana memerlukan masa 3 thn utk mendapatkan gelaran tu.. sampai nak pecah kepala dibuatnya tapi gelaran utk ana ni kekal selagi hayat dikandung badan.. . tahniah sekali lagi.. moga masih ramai di luar sana akan sama2 turut serta utk mendapatkan tittle Paramedik ukhwah.com.

errr.. siapa tu yg nak group dgn ana? jom kita bentuk ahli kump. kita sekarang?heheh... nanti ana pun nak 1 group dgn adik ana (InsyaAllah akan join sama) sebab dia tu student medic..
wassalam



-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 14-05-04 15:41


wah makin ramai yang nak pergi nie .. Jawapannyer , kena angkut pakai trak nie .. tapi takper .. bukan selalu kan ??? Cepat !!! peluang masih dibuka lagi ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 19:02




Quote:
errr.. siapa tu yg nak group dgn ana? jom kita bentuk ahli kump. kita sekarang?heheh... nanti ana pun nak 1 group dgn adik ana (InsyaAllah akan join sama) sebab dia tu student medic..



akak cop ah, nak sama group ngan adik alin yg bakal dokter tu ek... ehehe, leh kenalan x alin??

tambahan peserta jk spital ....

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. sahabat sinar_islamiah
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21.white_cotton
22.sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri

lagi.. lagi, dan lagi... moh kito poie jk spital somban

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

izzulhana
Warga Rasmi
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8181
Posting: 8
Dari: Takaful Malaysia

Johor  


posticon Posting pada: 15-05-04 00:23




ana pun ingin turut serta jika ada kekosongan...insyaAllah...

-----------------
Senyum Itu Indah

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzulhanaProfil   Hantar PM kepada izzulhana   Pergi ke izzulhana's Website   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 18:59


huh bessnyerr..x saba nak g

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 19:12




Quote:
ana pun ingin turut serta jika ada kekosongan...insyaAllah...



boleh sesangat izzulhana... masih ade kekosongan lagi... ehehe... hari demi hari peserta jk hospital makin bertambah... so cepat2lah mendaftar bg sesape yg berminat... jgn sampai terlepas peluang keemasan ni...

erm, meh kite tgk list peserta...
Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. sahabat sinar_islamiah
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21.white_cotton
22.sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana

lagi, dan lagi, dan lagi...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 13:14


heh...ramainya paramedik ukhwah.com...
lekas-lekas,ayuh siapkan diri masing2....


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 17-05-04 07:43



InsyaAllah kakak Ana akan follow juga..
apa kata meng'reserved'kan satu tempat kekosongan untuk ana.... buleh kan?


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 08:34


dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

alhamdulillah kami alu-alukan penyertaan entum semua untuk join JK Hospital Seremban.

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. zue
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21.white_cotton
22.sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana
25. kakak pLatipus

terdapat 25 kekosongan lagi, penyertaan ahli komuniti ukhwah.com amatlag dialu-alukan tapi kalau nak jemput sahabat2 ataupun kroni ahli komuniti pun tak per selagi masih ada kekosongan




-----------------
"images/signaidilshah.gif">

apa itu JK Hospital? ingin tahu Klik di sini


[ Posting ini telah di edit oleh: aidilshah pada 2004-05-17 17:07 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 16:16




Sy nak cnfmkan kehadiran kwn saya (zue)...dan sorang lg officemate sy cam berminat je nak join...tp kena tya kat big boss die dulu...setakat ni saya ngn zue InsyaAllah pegi...ktrg tunggu kat komuter seremban ye!

Best ni!!cam tak sabar plk nak pegi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 23:54




tambahan lagi peserta jk hospital... mari kita lihat siapa yg kena!!!

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. zue
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21.white_cotton
22.sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana
25. kakak pLatipus
26.sinar_islamiah
27.zue
28.officemate sinar_islamiah
29.sahabat selembut_salju82(1)
30.sahabat selembut_salju82(2)
31.sahabat selembut_salju82(3)


meh le gi jk spital.. jgn malu2...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 08:33


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah dan ana ucapkan jazakallahu khairan khathira.. di atas penyertaan entum semua ni.

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. zue
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21.white_cotton
22.sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana
25. kakak pLatipus
26.officemate sinar_islamiah
27.sahabat selembut_salju82(1)
28.sahabat selembut_salju82(2)
29.sahabat selembut_salju82(3)

Terdapat 21 kekosongan lagi sebelum tarikh tutup iaitu pada jam 12mlm bertarikh 11 Jun 2004

P/S: kepada AJK sila pastikan yang anda akan hadir pada meeting 23 Mei 2004 jam 10.00pb bertempat di Bilik mesyuarat Hospital Besar Seremban Negeri Sembilan AJK yang tersebut adalah:

AHLI JAWATAN KUASA PELAKSANA


Penaung: Datin Dr. Hjh Zailan Bt Datuk Hj Adnan
(Pengarah Hospital Seremban)

Penasihat 1:Hanan (Hanan Alam Faizli)
Penasihat 2:elfudhail ( Mohd. Fadzil Ibrahim)

Pengarah: aidilshah ( Malek Raduan)
Tim.Pengarah:nur_indah ( Khairiah Mohd Radzi)

Setiausaha :nice_pesan (Aisyah)

Bendahari: aidilshah ( Malek Raduan)

Biro-Biro Bertindak :-

Aturcara: seremban (Daniel Abd Jabal)
& Protokol: permaisuri_hati (Fatimah Az-Zahra)


Pengangkutan: tuffah (Talhah)
& Keselamatan: hanis78 (Anis Sabirin Abd. Majid)

Sumbangan: pLatipus (Azlan)
& Tajaan: casper_id (Nor Rafidah Mohd Ashmir)

Persiapan: muslimin23 (Mohd Amirulfitri)
& Cenderamata: Maricella (Akidah Hamzah)



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 12:38


huh...bedebar-debar rasenyer....ramai gak yang pegi yer....

kalau semua ahli dah bergelar paramedik...apekate kite bagi soalan kuiz yang susah-susah...hehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ienafie
Warga Rasmi
Menyertai: 28.04.2004
Ahli No: 8666
Posting: 1
Dari: kuala pilah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-05-04 13:06



ana lihat aktiviti-aktiviti jk seremban amat bagus. insya allah, kalau tak ader apa-apa hal ana akan join jk seremban...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ienafieProfil   Hantar PM kepada ienafie   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 13:41


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah dan ana ucapkan jazakallahu khairan khathira.. di atas penyertaan ienafie.

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. zue
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21.white_cotton
22.sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana
25. kakak pLatipus
26.officemate sinar_islamiah
27.sahabat selembut_salju82(1)
28.sahabat selembut_salju82(2)
29.sahabat selembut_salju82(3)
30.ienafie


Terdapat 20 kekosongan lagi sebelum tarikh tutup iaitu pada jam 12mlm bertarikh 11 Jun 2004


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 13:46


hehehhehe...

saudara pengarah....nampaknye ramai gak yang pegi.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 15:04


hhm...dah bertambah..
tapi Prof tengok....sahabat Selembut_Salju82 ada 3 org..
tapi dia tak pergi ke?


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 18:19


incik pengarah...mungkin sorang kwn saye nak pegi skalik...thehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 21:03


heheheheheh

ramainye kawan-kawan yang nak pegi...
bagus la macam tu...ajak lagi kawan-kawan ...

prof, betul ke nak naik ambulans? nanti saye tempah satu untuk prof.hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 08:30


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah dan ana ucapkan jazakallahu khairan khathira.. di atas penyertaan sahabat maricella.

Senarai nama paramedik ukhwah.com
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. zue
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21.white_cotton
22.sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana
25. kakak pLatipus
26.officemate sinar_islamiah
27.sahabat selembut_salju82(1)
28.sahabat selembut_salju82(2)
29.sahabat selembut_salju82(3)
30.ienafie
31.sahabat maricella

Terdapat 19 kekosongan lagi sebelum tarikh tutup iaitu pada jam 12mlm bertarikh 11 Jun 2004



-----------------
"images/signaidilshah.gif">

apa itu JK Hospital? ingin tahu Klik di sini


[ Posting ini telah di edit oleh: aidilshah pada 2004-05-19 08:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

selembut_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2674
Posting: 121
Dari: damansara utama

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 12:52


Quote:

On 2004-05-18 15:04, Prof_Muslim wrote:
hhm...dah bertambah..
tapi Prof tengok....sahabat Selembut_Salju82 ada 3 org..
tapi dia tak pergi ke?


-----------------
the beuty of life does not depend on how happy you are, but on how happy others can be...BECAUSE OF YOU.



klau sahabat selembut_salju82 pegi..insyaAllah selembut_salju82 pun ikut skali...

Bookmark and Share

    


  Member Information For selembut_saljuProfil   Hantar PM kepada selembut_salju   Pergi ke selembut_salju's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 13:59


in the name of Allah the most gracious the most merciful

Senarai nama paramedik ukhwah.com yang terkini
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. zue
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21. white_cotton
22. sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana
25. kakak pLatipus
26. officemate sinar_islamiah
27. selembut_salju
28. sahabat selembut_salju82(1)
29. sahabat selembut_salju82(2)
30. sahabat selembut_salju82(3)
31. ienafie
32. sahabat maricella

Terdapat 18 kekosongan lagi sebelum tarikh tutup iaitu pada jam 12mlm bertarikh 11 Jun 2004

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 20-05-04 14:12



Alahmdulillah makin bertambah senarai Paramedik Ukhwah.com...
Pada permulaan perancangan ini sebenarnya ana was-was kerana takut ramai tidak mahu menyokong JK HOSPITAL ini, namun sangkaan ana meleset kerana lebih 20 orang yang bersetuju...
Ana hanya mampu mengucapkan syukur kepada Allah Ta'ala...

Semoga kita bertemu di JK HOSPITAL nanti...

Kepada Pengarah JK HOSPITAL betulke ada Meeting pada 23 Haribulan ini?




-----------------

Jom Pakat˛ Naik GununG CEO Penguis

"dari ENGKAU kami datang dan kepada ENGKAU kami kembali"



[ Posting ini telah di edit oleh: pLatipus pada 2004-05-20 14:16 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 14:29


in the name of Allah the most gracious the most merciful

insyaAllah segala kejadian itu kita serahkan kepada Allah yang penting
kita berusaha untuk memastikan ia terhasil tapi dengan perancangan yg
rapi dan teratur dan juga kenalah saling bantu-membantu diantara satu
sama lain.. lastly serahkanlah kepada yang maha kuasa.

meeting pada 23hb ni iaitu hari ahad jam 10pg betempat di Bilik
Mesyuarat Hospital Besar Seremban Negeri Sembilan amat penting buat AJK
semua kerana yang akan attend meeting nanti terdiri daripada pakar
jabatan yang akan kita lawati dan juga pihak hospital yang terlibat
secara langsung.

kita juga akan diperlihatkan auditorium yang belum pernah dirasmikan oleh
mana-mana pihak dan kitalah orang pertama yang akan pergi dan menggunakan
auditorium tersebut.. sebab masih baru lagi, so ana harap AJK di bawah
silalah hadir untuk meeting pada 23hb ni.. ajk tersebut adalah

AHLI JAWATAN KUASA PELAKSANA


Penaung: Datin Dr. Hjh Zailan Bt Datuk Hj Adnan
(Pengarah Hospital Seremban)

Penasihat 1:Hanan (Hanan Alam Faizli)
Penasihat 2:elfudhail ( Mohd. Fadzil Ibrahim)

Pengarah: aidilshah ( Malek Raduan)
Tim.Pengarah:nur_indah ( Khairiah Mohd Radzi)

Setiausaha :nice_pesan (Aisyah)

Bendahari: aidilshah ( Malek Raduan)

Biro-Biro Bertindak :-

Aturcara: seremban (Daniel Abd Jabal)
& Protokol: permaisuri_hati (Fatimah Az-Zahra)


Pengangkutan: tuffah (Talhah)
& Keselamatan: hanis78 (Anis Sabirin Abd. Majid)

Sumbangan: pLatipus (Azlan)
& Tajaan: casper_id (Nor Rafidah Mohd Ashmir)

Persiapan: muslimin23 (Mohd Amirulfitri)
& Cenderamata: Maricella (Akidah Hamzah)

p/s: pengarah hanan kalau free pada 23hb ni bolehlah contact ukhtie
nur_indah untuk attend meeting bersama dengan pihak hospital.. yer


wassalam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 15:07


Sebelum terlambat, Kang nak ucapkan TAHNIAH kepada pengarah JK HOSPITAl, mr. aidilshah atas kerja yang teratur, cemerlang dan ikut prosuder. Tahniah juga kepada AJK yang terpilih kerana Pengarah dan Timbalan Pengarah lebih tahu siapa yang sesuai untuk menjadi AJK.

Mengikut Timbalan Pengarah JK Hospital, ukhtie nur_indah cara aidilshah mengendalikan meeting begitu profesional, tegas dan teratur. Dan yang lebih penting: melaksanakan lepas meeting. Tak banyak meeting dan setiap meeting ada objektif tersendiri. Meeting bersebab!

Tahniah Aidilshah!! Dalam sibuk menguruskan diri untuk menjadi suami, urusan pejalanan JK Hospital tetap lancar!

Dah lama intai-intai aidilshah ini. Sebab ada jawatan besar menanti....

-----
offtopic:
Lan Platipus Penguin ni memang sesuai diletakkan bahagian sumbangan dan penajaan. Hari tu baru ura-ura Malam Amal Untukmu Adik, dia dah ada senarai penyumbang. Hebat Lan ni....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 20-05-04 15:14



alamak.. Kantoi lah projek rahsia Lan…. Anyway masih dalam proses brainstorming… mungkin nak minta pihak kementerian yg tertentu.. Tunggu jer minta-minta jadilah kan?




-----------------

Jom Pakat˛ Naik GununG CEO Penguis

"dari ENGKAU kami datang dan kepada ENGKAU kami kembali"



[ Posting ini telah di edit oleh: pLatipus pada 2004-05-20 15:18 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 15:50


in the name of Allah the most gracious the most merciful

syukran jazilan.. atas pujian ini, kang apa ni! kalau nak ucap tahniah
pun hantarlah PM kat ana tak yahlah open macam ni.. insyaAllah nanti JK
ada slot untuk Pengarah Eksekutif so tunnnnnnggguuuuu, pakai ensom-
ensom yer.. kalau terfikir nak tulis script tu so ana suggest teruskan
sbb waktu tuu Datin yang akan menjadi salah seorang tetamu undangan
(mesti dia nak tengok siapalah pangasas komuniti ini kan).

jawatan apa lagi yang nak kasi ni.. wassalam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 11:26


Tu dia.....Kang bagi ucapan...kaw-kaw

Eh..Datin pun ada sebagai tetamu. Dan nak tengok yg mana Pengasasnya.....Ukhwah.com...
Fuh....!!!

Memang pakai lawo-lawola....





-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 11:48


emmmmm...

huh......
berdebar-debar rasenye nak laksanakan projek JK ni...ye la takut ade yang cacat nanti...apepun saya try the best....

mari ramai-ramai pegu JK hospital...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 14:59


in the name of Allah the most gracious the most merciful

Senarai nama paramedik ukhwah.com yang terkini
01. kaze
02. prof_muslim
03. BrotherMon
04. heris
05. syed
06. engku_salina
07. Hanan
08. hanisah
09. darul_numan81
10. nieza
11. achik
12. insunmisstree
13. sinar_islamiah
14. zue
15. aisyahummaiirra
16. kakak aisyahummaiirra
17. helmi_techno
18. Mardianatul_HaNNaN
19. IDZA
20. sahabat cik pengarah engku_salina
21. white_cotton
22. sarahnur
23. irdina_82
23. kasihbaiduri
24. izzulhana
25. kakak pLatipus
26. officemate sinar_islamiah
27. selembut_salju
28. sahabat selembut_salju82(1)
29. sahabat selembut_salju82(2)
30. sahabat selembut_salju82(3)
31. ienafie
32. sahabat maricella

Terdapat 18 kekosongan lagi sebelum tarikh tutup iaitu pada jam 12mlm bertarikh 11 Jun 2004


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 21-05-04 19:22



Alhamdulillah makin hebat penyertaan JK HOSPITAL ini..
dan semoga Allah permudahkan segala urusan...

p/s: Perhatian kepada aidilshah sila berikan no telefon anda kepada saya kerana saya tak tahu mana satu no telefon akhie (banyak sangat la no yg 'lost in Radar' harap tolong ana ek? bcoz ana akan cuba menghadiri untuk Lat meeting nanti... doakan semoga ana tiada sebarang kesusahan nanti ek?

:: Cinta itu buta, tetapi tidak dapat membutakan hati yg beriman kepadaNYA ::

-----------------

Jom Pakat˛ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 23:18




terimakasih byk tas sambutan. doakan l jk hospital ni akan berjalan lancar sbgmana yg dirancang...

err mr. pengarah.. sayerasa ade skit pembetlan dlm senarai ajkpelaksana tu.. ni yg latest unye ajk... ae beberapa ajk lama ygterpaksatarik diri kerana bbrp masyaqqah ygx blh dielakkan...


AHLI JAWATAN KUASA PELAKSANA


Penaung : Datin Dr. Hjh Zailan Bt Datuk Hj Adnan (Pengarah Hospital Seremban)

Penasihat : Hanan (Hanan Alam Faizli)

Pengarah : aidilshah ( Malek Raduan)

Tim.Pengarah : nur_indah ( Khairiah Mohd Radzi)

Setiausaha : casper_id (Nor Rafidah Mohd Ashmir)

Bendahari : aidilshah (Malek Raduan)

Biro-Biro Bertindak :-

Aturcara : seremban (Ahmad Daniel Abd. Jalal)
& Protokol : naza_firman (Umi Salmah Saharudin)


Pengangkutan : tuffah (Talhah Jamaluddin)
& Keselamatan : sahabat naza_firman (nick dan nama blm bgtau plak lagi)

Sumbangan : pLatipus (Azlan)
& Tajaan : selembut_salju (Ermie Roziana Mohd Razali )

Persiapan : muslimin23 (Mohd Amirul Fitri Tarli)
& Cenderamata : Maricella (Akidah Hamzah)


rasanya tu aje... wassalam..







-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 09:30




Alhamdulillah, ramai yg nak join...bagus2!!jom ramai2 daftar!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 22-05-04 09:44


makin hampir JK HOSPITAL INI

-----------------

Jom Pakat˛ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 09:45




Boleh lagi siapa nak masuk Hospital....
Cepat!!!!!

p/s: Ingat org tersayang

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 11:42


Quote:
Boleh lagi siapa nak masuk Hospital....
Cepat!!!!!



Tu dah lain maknanya...
Syabas kepada penganjur di atas sambutan hebat ini..
Nampaknya ramai nick2 baru yang belum penah jumpa sebelum ni..
Dari alam siber ke alam nyata
jumpa di sanaaaaaaaa

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 16:39


hehehehhee....

cepat-cepat....nanti tak dapat naik ambulan kan nyesal tak sudah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 16:39


hehehehhee....

cepat-cepat....nanti tak dapat naik ambulan kan nyesal tak sudah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

mekardesa
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9132
Posting: 7
Dari: Batang Kali-Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 23-05-04 11:32


Saya nak cakap skitla pasal jk ni...saya tak pegi pun..
jk ni saya rasa sangat bagus...tk smua org dapat tengok patient kat hospital..so gunakan chance ni sebaik mungkin...
nka bagitau skitla...patologi bkn kajian organ dalaman...jabatan patologi ni...melakukan research utk memberikan diagnosis yg tepat pada patient...more pada nak detect tumor,cancer,infection...inflammation...jabatan ni lebih kepada keje2 lab...means bkn pekerja lab tapi specialist.kalo ada kesempatan gi la jabatan patologi...best...
saya agak terkejut ...anda smua dibenarkn lawat icu...wad ni smua patient yg chronic...bile masuk kat sini..tak bleh bising2...we have to be clean takut patient kena infection...jangan banyak berckp ngan patient....ini etika...pandai2la bawak diri...
Selamat bergembira pada smua yg akan ke hospital tu...ambil pengajaran darinya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mekardesaProfil   Hantar PM kepada mekardesa   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 15:24


emmmmm....

cepat sikit.....jk dah nak dekat ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 23-05-04 17:52



Alhamdulillah akhirnya meeting Final JK HOSPITAl dah pun berakhir..
Walaupun ana datang lambat tahap kritikal..
Ana minta maaf kepada Pengarah JK kerana ana terlewat... Maaf ek?
just tunggu sahaja apa yang akan Diposting oleh Yg. Berhormat Pengarah JK nanti ek?

p/s: Letih sangat badan rasanya... dah jalan kaki dari Stesen Komuter ke Hospital tetapi takpe.. janji ana dapat hadiri jugak... maaf ek sebab ana lambat..

-----------------

Jom Pakat˛ Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK Hospital Seremban Negeri Sembilan

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.182985 saat. Lajunya....