Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada yang perlu kita takuti, kecuali ketakutan itu sendiri.
-- Franklin di. Roosevelt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 3 hari yang lalu
Daeng_Jati: 11 hari yang lalu
skater: 13 hari yang lalu
HIKAL: 32 hari yang lalu


Lintas Langsung & Laporan Aktiviti
Topik: Album Kenangan "Imbasan MegaJK"


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lintas Langsung & Laporan Aktiviti
    »» Album Kenangan "Imbasan MegaJK"

Please Mendaftar To Post


Oleh Album Kenangan "Imbasan MegaJK"

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 12:04


Ini lik ke album yang sahabat-sahabat kita buat:

1. Album Al-Umari

Album Al-Umari

1. Album Kaze

Hari Pertama

Hari Kedua

Hari Ketiga & JK Feri

Selamat menonton!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 12:15



Banyaknya album dari raja2 Flash kita.. hehe
Tengah menonton ni..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 12:34




Yg lain2 tu jgn lupa lak tunjuk gambar masing2...
rasanya byk kamera yg digunakan hari tu...
gambar2 dari kamera akak dah dimasukkan dalam galeri ahli...

Gambar2 MEGA JK 2004



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 12:47


..klu tgk balik gambarĀ² tu mesti tersenyum..





#kenangan semalam



kisah suka duka kenangan semalam

masih terukir indah di ingatan

teguh terpahat di hati nurani

masih jelas terbayang di fikiran

persahabatan yang lahir dari kasih sayang



segala rintangan kita kongsi bersama

walaupun susah kita tempuhi jua

tak pernah ada rasa bermusuhan

di kalangan kita

itulah sifat kasihmu duhai teman-teman



sukar rasanya untuk mencari teman

yang berhati mulia penuh keikhlasan

benarlah kata pujangga

teman ketawa boleh dicari

teman menangis hanya keseorangan diri



kasih murni hubungan insan

kasih suci jalinan iman

terungkap sebuah persahabatan

yang lahir dari cinta kasih

pada Mu Tuhan



- make it simple | http://kaze-vm.tk -
:: dri kasih timbul simpati, dgn syg ada persaudaraan, kerana kasih ingin berbakti, saling syg maaf bermaafkan..


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-05-06 14:18 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 13:21


betul kata kaze..bila tgk gambar2 tu mesti tersenyum...terimbas kembali kenangan kat sana...

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 14:00


hmmm tengok2 jugak... tapi jaga sikit air mata tu takut meleleh jatuh atas keyboard.. rosak keyboard... tak leh online dah... pastu kena beli keyboard board baru takde dah duit nak jooin next MEGA JK....hehehehe....just lawak aje...tak de kaitan ngan yang hidup atau yang mati

P/S: nanti ana cuba compile semua gambar2 yang di post oleh ahli yang lain....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 14:30



syukran ats pic tu..
em.. ana dah save dlm pc.. jdkn slide show.. do screen saver..
winduunye...kat antum..
ilalliqa ila megajk version 2.. tungguuu.....


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 15:56


hehe..
Terima kasih la atas gambaq2.....tu
Rasa sentiasa teringat.....kat depa ja...

Sampai pelat Prof nak cakap org Utaro..noooo
Huih.....

Shida nak suruh tunggu Mega JK version 2 pulok...doh...
Oklah lengkapkan tempat yg tak sempat lawat..tapi yg penting..pekena nasi kandaq...nooo

Dari seluruh pelusuk dtg kemari,
ke Pulau Pinang Mega JK 2004,
Segala tersemat dalam hati,
Dalam hati kasih ukhwah kusemat,

p/s: Boleh paparkan semua pantun setiap kumpulan.....dan senarai nama yg hadir?

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Alqathrunnada
Warga Rasmi
Menyertai: 18.04.2004
Ahli No: 8474
Posting: 17
Dari: KuAntAn

oman   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 16:02



mmm.....sedih rasanya bila melihat gambaq2 kenangan bersama.....sedihnya..kan Kaze..
tapi tak apa...kenangna inilah yg tidak dapat ku lupakan ...buat selamanya...
Insyaallah..!

terima kasih nohh..kepada yg ambik picture tu...budi mu tak dapat ku balas !


Bookmark and Share

    


  Member Information For AlqathrunnadaProfil   Hantar PM kepada Alqathrunnada   Pergi ke Alqathrunnada's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-05-04 16:25


kenangan yang tak dapat di lupakan.......seronok bila ingat dan kekadang sedih jugak dibuatnya.....

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 19:20


hmmm....betul kata Alqathrunnada tu...

sekali kita fikir nak bergambar je.. camne perasaan orang yang ambik gambar tu ye.. mesti dia nak bergambar juga sebenarnya..tapi sape yang tahu perasaan dia saat itu...

Oleh itu ana nak ucapkan Syukran Jazilan kepada mereka2 yang telah bertindak sebagai jurugambar...tanpa antum takderlah gambar2 tu....heheheh



Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 20:14


Prof pada mulanya..tak berminat nak berkemera..
tapi bila dah ambik...asyik pulak...

Lebih2 lagi jadi "CAMERAMAN"...
hehehe...seronok..tapi lenguh bahu....

Tak mengapa janji puas hati..Prof pun suka...
Tapi rasanya semua adakan...takkan ada yg tertinggal kan?

Siapa tertinggal..angkat tangan ..
Prof ambik semula....KAZE!!! pinjam jap..

p/s: Kalu perlu lagi khidmat beritahula....

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 22:30


Quote:
Siapa tertinggal..angkat tangan ..
Prof ambik semula....KAZE!!! pinjam jap..



hehe ye ana kat sini

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 08:54


akak pun bertindak sbg jurugambaq hari tu...
hehehe... takpelah tak byk gambaq pun...
yg ptg hati tetap gembira dgn gelagat teman2...
seronok betul dpt merakamkan kenangan manis disana...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 09:07


betul kak Sal...
Kita yg mana jadi tukang mabik..tak kisah...
janji gambar ada....walaupun sikit...



Tunggu rakaman dlm bentuk visual....pulak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 11:24




Terima kasih banyak2 la sapa yg tolong amik gmbar tu...esp Prof_Muslim.. sian Prof. lps ni mega jk yg seterusnya..kena cari lebih ramai lg lah cameraman yg berbakat mcm prof..

kenangan mega jk sentiasa terpahat di hati ana..salam ukhwahfillah buat semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

ma_N
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3948
Posting: 85
Dari: No 49 Persiaran Temenggong,Taman Koskam,13220 Kepala Batas,Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-05-04 11:59



alangkah indahnya hidup ini bila dapat bersama teman2 seperjuangan...
seronok betul bile tengok balik gamba2 tuh...rase cam kembali ke mase lalu jer...hehehe...

-----------------
-=TakE iT oR LEavE iT=--=bE sErioUS oR jusT quiT=-

Bookmark and Share

    


  Member Information For ma_NProfil   Hantar PM kepada ma_N   Pergi ke ma_N's Website   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 12:06


...

Semuanya tak sabar melihat rakaman visual... takpe dalam tempoh masa terdekat siapa lah tu...Ucapan penghargaan buat Prof yang banyak tolong ambik gambar....begitu juga kaze, kak engku dan semualah.....

semoga semua yang datang MEGA JK ari tu sihat sentiasa disampaing keluarga mahupun teman dan sedara

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

Al_Irshadi
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5534
Posting: 5
Dari: Pulau Pinang # Universiti Malaya

jordan  


posticon Posting pada: 07-05-04 16:04




Ape kabar semua? Ingat ana lagi tak? Rakaman video hari tu semuanya ada pada ana.. Insya Allah ana akan buat cd dan ana yakin mesti semua nak tengok rakaman sepanjang mega jk hari tu kan..

Buat masa ni ana sibuk skit. Byk program kat sekolah yg terpaksa diutamakan.. Ana harap semua dapat bersabar.. Ini pun nak dtg cc kena curi2 masa..

So.. sape2 yg nak cd rakaman tempoh hari.. blehla contact ana..



Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_IrshadiProfil   Hantar PM kepada Al_Irshadi   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 18:52


Quote:

On 2004-05-07 08:54, Engku_Salina wrote:
akak pun bertindak sbg jurugambaq hari tu...
hehehe... takpelah tak byk gambaq pun...
yg ptg hati tetap gembira dgn gelagat teman2...
seronok betul dpt merakamkan kenangan manis disana...



Konfiusla kak Engku.. rasa tengok akak yang sakan bergambar.. macam2 posing ada.. hehee

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 22:23




Ye ke Cik Hannan....hehehhehe... tak sangka lak ana... tapi yang ana tau nye.. kak engku masa nak pecah belon tu macam2 cara dia gunakan nak pertahankan belon dia.. nak tergelak ana lihat gelagat semu orang....ingat nak join sekali tapi takut ade yang t ak puas hati lak.... heheheh..... ana pernah buat aktiviti tu ngan budak2 sekolah dulu, kesannye sungguh mendalam.. tapi untuk orang dewasa inilah first time ana cuba... nampak berkesan juga cam budak sekolah...

apapun ingatlah kita semua bersaudara, biara apa sekalipun perjuangan kita jangalah meminggirkan sedara seislam kita.... biar kita maju kedepan, biar kita dapat tempat pertama.. tapi sama-samalah kita ingat sahabat2 kita pun juga nak merasa... Hidup Ukhwah Selamanya....



Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 22:32


Quote:

On 2004-05-07 22:23, al-umari wrote:
apapun ingatlah kita semua bersaudara, biara apa sekalipun perjuangan kita jangalah meminggirkan sedara seislam kita.... biar kita maju kedepan, biar kita dapat tempat pertama.. tapi sama-samalah kita ingat sahabat2 kita pun juga nak merasa... Hidup Ukhwah Selamanya....



Terima kasih al-umari atas peringatan ringkas tapi sungguh bermakna..
Semoga kita semua sentiasa bersama2 ketika online dan juga offline..
Sama2 berusaha untuk memajukan komuniti..
Ukhwah itu mudah disebut tapi sukar dilaksana..
Moga ukhwah kita benar2 kerana Allah..
wassalam


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 08-05-04 17:40



amboi...bestnya tengok gambaq depa banyak..gambaq kita takdk pun..hehe..takpa...low profle
nak tengok gambaq jk bendang..mana ni ?

satu lagi..mega jk ni memang betoi2 mega la..sebab dalam mega jk..ada banyak jk yang lain...congrat ukhwah.com!

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-05-04 22:58


kenapa gambar isa-VR4 x ade????


Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

heris
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 388
Posting: 250
Dari: bumi Allah

yemen  


posticon Posting pada: 09-05-04 02:02


kenapalah ada yg menamakan ana sebagai benda yg tak baik..isk isk...

-----------------
[img]http://www.musleem.com/mysite/themes/Sunset/images/logo.gif[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For herisProfil   Hantar PM kepada heris   Pergi ke heris's Website   Quote dan BalasQuote

zaipp
Warga Rasmi
Menyertai: 19.08.2003
Ahli No: 3003
Posting: 6
Dari: North MY

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-05-04 11:06


cek pon ada jugak gambaq... tapi gelap la.. kamera murah biasa la kan... malu nak post

-----------------

Suka sangat kacau dodol!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaippProfil   Hantar PM kepada zaipp   Pergi ke zaipp's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 08:53


Quote:

On 2004-05-07 18:52, Hanan wrote:
[quote]
On 2004-05-07 08:54, Engku_Salina wrote:
akak pun bertindak sbg jurugambaq hari tu...
hehehe... takpelah tak byk gambaq pun...
yg ptg hati tetap gembira dgn gelagat teman2...
seronok betul dpt merakamkan kenangan manis disana...



Konfiusla kak Engku.. rasa tengok akak yang sakan bergambar.. macam2 posing ada.. hehee [/quote]



maksud akak gambar beramai2 dgn semua... gambar sorg2 tu mmglah ada... tp, yg lebih best gambar bersama2 menjlnkan xtvt...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 12:37


Quote:

On 2004-05-09 11:06, zaipp wrote:
cek pon ada jugak gambaq... tapi gelap la.. kamera murah biasa la kan... malu nak post



malu apa aih zaipp...malu pi dok bagan hulu ! segan dok jalan bagan..hehe

"/images/signbro.gif">
"Suburkan kasih sejati,mengharap redha ilahi,ukhwah pasti bersemi"

[ Posting ini telah di edit oleh: BrotherMon pada 2004-05-10 12:40 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 13:15


....
...
mega jk nie memang best...
tahniah buat semua yang telah berusaha untuk menjayakan mega jk nie...
nanti leh buat lagikan....
rasa nak pi sekali lagi lah....
rindulah kat antum semua


Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 20:02


Quote:

On 2004-05-10 13:15, princess_ixora wrote:
....
...
mega jk nie memang best...
tahniah buat semua yang telah berusaha untuk menjayakan mega jk nie...
nanti leh buat lagikan....
rasa nak pi sekali lagi lah....
rindulah kat antum semua



eheh...kak rindu kat kami semua ka...rindu kat seseorang kak ???? jangan marah arr...

* mana gambaq jk bendang ni...uwa..nakk tgk!

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 15:42


Seronok tengok gambar lama2 ni...terasa cepat betul masa berlalu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.107984 saat. Lajunya....