Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 18 hari yang lalu
muslimiman: 23 hari yang lalu
tornado: 42 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: Jk Mesir tuk Muslimah


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» Jk Mesir tuk Muslimah

Please Mendaftar To Post


Oleh Jk Mesir tuk Muslimah

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 22:48




memandangkan jk mesir baru2 ni ade masalah sikit..ape kata kita buat jk tuk muslimah2 yang berada di bumi anbiya'..kita buat perjumpaan antara ahli2 ukhwah.com..

untuk pengetahuan..saya harap tiada siapa disini yang akan melibatkan tentang persatuan atau pun pertubuhan ataupun yang sewaktu dengannya..cuma apa yang saya harap semoga kita dapat mengenali dgn lebih rapat antara ahli di ukhwah.com ini..

semoga jk ni mendapat sokongan diklgn muslimah mesir..nak tahu respon je dr kalangan akhwat..

wassalam..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 04-05-04 16:33



Bagus zahratul atas inisiatif sendiri untuk buat JK MESIR ni...
apa pun...ana harap dpt dibincangkan dengan elok..
Kalau boleh zahratul cari sahabat2 yang betul2 komuted dan boleh bagi komitmen untuk buat JK ni...jangan hanya komited di forum...
Ana harap apa dirancangkan dipermudahkan olehNya...
Go ahead...make it real!

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-05-04 17:19




erm..saya harap pun ianya menjadi realiti...tapi macam takde je rspon dari akhwat2 mesir ni..




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 04-05-04 17:24


sabo je la kejap...nanti ade la tu yang respon..yang penting..never giveup...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

ctmuslimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7405
Posting: 334
Dari: Baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 12:09


... saya bukanlah ahli yang aktif... tapi kalau saya nak join blh ke?.... seronok dapat jumpa ahli2 ukhwah yang sebelum ni cuma tau dalam ni je... macam kat jk kelantan semalam... semoga ukhwah terus sukses.... salam buat semua...ws...

-----------------
kasih sayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctmuslimahProfil   Hantar PM kepada ctmuslimah   Pergi ke ctmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 19:35


jeng..jeng..ni miss_arin bg respon..ok jugak cadangan tu..buat perjumpaan antara ahli2 ukhwah yg ada kat mesir ni..rasanya ramai akhawat yg komited ngan ukhwah ni..kita tgk respon dr org lain dulu..kalau ramai yg setuju..on je lah..
lagi pun imtihan dah habiskan..insyaAllah tu zahratul_raihanah..semoga ianya tercapai..saya sokong dr belakang..kalau nak saya bantu apa2..bleh jer..mana yg saya mampu..bukan senang nak kumpulkan org ni..
semoga dipermudahkan segala urusan...rabbuna yu sahhil..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 19:36


ops..lupa lak sebelum nak kumpulkan akhawat yg ada kat mesir ni..kene jugak sediakan program2 yg sesuai..kene fikir2 kan dululah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 22:01




syukranlah buat miss_arin...betul gak ape yang awak cakapkan tu...memandangkan semua dah abis imtihan..kena aturkan program yang sesuai dengan akhawat ni..insyaallah...kita kumpulkan berapa ahli kita...kalau dah capai kata sepakat..baru lah kita nak tahu..bila dan buat dimana....

Diharap mendapat sokongan daripada kalangan akhawat kita....





-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 22:11



ANA BUKAN AKHAWAT K...ape2 pun ana sokonglah..cuma banyakkan pengisian yg bermanaffat...k..wassalam



Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 20-06-04 23:04


assalammulaikum ...
ana jugak antara ahli ukhwah.com. yang berasa di mesir... takpe akhawat yang penti segalanya niat kita ,,,,dan ijlis bina nukmin saah..
waalahulam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 00:48


ermm..semoga dipermudahkan segala urusan..tapikan perkara ni dah diluluskan ke belum?
harap segalanya berjalan lancarlah yerk..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 01:02




insyaallah...bila2 nak buat pun boleh...on je.. skrg pun imtihan dah selesai...bolehla nak pikir2 apa2 program yg boleh di buat...kita kan dok dekat2 boleh discuss nanti...tapi jgn ada yang nak balik m'sia dulu..hehehe

-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 21-06-04 23:07


assalammulaikum ...
tul cakap ummu_qayyum tu lagi pun tak abis peksa ni..kl nakbuat program ana ngan kengkawan khususnyaa ahli ukhwah akan on jer kot kltak bertentangan dengan program kami ...insya allah ..wallahualam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 21-06-04 23:07


assalammulaikum ...
tul cakap ummu_qayyum tu lagi pun tak abis peksa ni..kl nakbuat program ana ngan kengkawan khususnyaa ahli ukhwah akan on jer kot kltak bertentangan dengan program kami ...insya allah ..wallahualam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 23:46




Syukranlah pada akhawat yang sudi bagi sokongan kat saya...cuma sekrg ni natijah quran tak kuar lagi..berdebar2 jugak ni..bila dah kuar natijah kita..kita buat perjumpaan..dan bincang nak buat kat mana...sebab kalau ahli tak ramai yg join...tak leh jugak..buat masa sekrang ni kita tggu sehingga semua org tak bz dgn imtihan...boleh tak???



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 23:35


boleh..mana boleh tak boleh...
jgn marah zahratul_raihanah..betul gak tu..tunggu org free dulu..tapi tu lah..cuti sebenarnya lagi sibuk..program sana sini..ape pun..saya sentiasa menyokong awak..


[ Posting ini telah di edit oleh: miss_arin pada 2004-06-23 23:36 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 23-06-04 23:51


whatever laa /....

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 00:00




Moga berjaya!!
Nanti kirimlah gambar2 JK ye..
nak tengok juga suasana di sana..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 01:07





Insyaallah kalau takde aral melintang..Jk muslimah seprti mana yang dirancang...akan terlaksana dlm beberapa ari je lagi..

Kalau Hanan nak pegi..jomla sekali...tiket leh saya bagi free kalau hanan berjaya sampai mesir ni..hehehe...tapi tak dapat la saya nak tolong kalau tiket free dari malaysia ke Mesir..

Betul kata Widad kat dlm JK mesir tu..tarikh tutup sebelum 27 ni.maaflah ianya diadakan secara mufajaah..memandangkan kami semua baru selesai menghadapi peperiksaan akhir baru2 ni..

Insyaallah..musyrif tetap ade...takde ikhtilat antara muslimin dan muslimat...yuran hanya LE 100 je...bermula 29/6 senhingga 1/7..anjuran bersama era islami..program indoor&outdoor..kertas kerja sama seperti program saudara syed...

Siapa yang rasa nak ikut..sila hubungi teman saya di talian:0103659570 ..cepat2 sebelum terlambat...

Doakan semoga berjaya program ini seperti mana yang dirancang...




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 647
Posting: 199
Dari: bumi allah

malaysia  


posticon Posting pada: 26-06-04 21:31


...semoga semua akhawat fillah drahmati Allah....

insyaAllah kami akan buat yg terbaik..tp saya mnta maaf sebab tak promote awal..maklumlah sibuk bnyak keje nih pun baru dua kali masuk website nih...

ala kulli hal...doakan kami...miss_arin&ummu_qistina pun ikut...saper nak dgr tazkirah deme jomlah..bukan calang2 org deme nih...

insyaAllah program nih adalah program ilmiah...dsampaing diselitkan ngn riadah dan perbentangn kertas kerje...menikut pengalaman yg mepas ikhtilat mmg terjaga...lagipun hnya musyrif yg ikut itu pun PAKDAm(org dah kawin)

selain sebagai mengawal keselamatan kami..PAKDAM akan jaga anak buah(anak┬▓ mrk) waktu kami program....maklumlah zaujah mrk ikut program...insyaAllah ikhtilat terjaga....

akhir kalam saya mohon berjuta kemaafan kepada prof sebab tak sempat nak inform awal...minta maaf sgt2...tak terpk pun nak buat bersama jk muslimah...nasib ader zaharatul_raihanah ingatkan...

insyaallah doakan kami....apa┬▓ nnti saya inform kemudian...

wallahua'lam







Bookmark and Share

    


  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 22:23


eeeee...tak sabar rasanya nak pergi..tinggal beberapa hari je lagi..ummu_qistina..ummu qayyum..ummu_najah..widad..ermm..keje kome dah siapa ke belum..kalau dah siap..boleh lah tolong saya..he..he..
semoga program ni berjalan lancarlah yerk..
tu lah..kalau hanan ikut sekali kan best..boleh ta'ruf..kenal2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

de_riyadh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 664
Posting: 21
Dari: Kunak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 22:31


Hanya doa mengiringi usaha widad dan yang lain.. InsyaAllah semoga berjalan seperti yang dirancang. amin ya rabb... Teruskan usaha.. saya sokong dengan apa yang dilakukan..

Takbir!!!!!!!!!!
Takbir!!!!!!!!!!
Takbir!!!!!!!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For de_riyadhProfil   Hantar PM kepada de_riyadh   Pergi ke de_riyadh's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 26-06-04 23:02


assalammulaikum ..
insya allah taklifat yg kami dapat hampir selesai ...ana harap warga ukhwah.com mendoakan kelancaran program kali ini ..dan ini merupakan pembuka tirai program musim panas 2004.insya allah ...selepas akan diikuti program 2lain ...insya allah ia berbentuk ilmiah dan tiada ikhtilat antara ikhwah dan akhawat ..
waalahulam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-04 00:51




syukran jazilan buat akhawat sekalian...hanya tinggal beberapa ari je lagi...program kita akan terlaksana...semoga kita dapat menghasabahkan diri pada yang Esa...insyallah dengan adenya program seperti ini kita dapat memperbaiki diri masing2..

wallhu a'lam..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

almuntholiq
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9576
Posting: 23
Dari: tganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-06-04 14:55


.....ana ahli baru....baguih jugok cadangan raihanah tu...ye la kan disamping kite dapat mengenali sesama akhawat,dapat juga kite menambah maklumat...maklum lah...kita jauh dr kluarga kan....ape2 pun tajdid niat itu yg penting....wasssalammm.

-----------------
Raja` Maghfirah wa Mardhatillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For almuntholiqProfil   Hantar PM kepada almuntholiq   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-04 23:44




Alhamdulillah...buat masa ni semua berjalan dgn lancar....Kami baru je adekan taklimat untuk persediaan pergi ke matrouh..

Insyaallah...Hanya tinggal 2 hari je lagi..semoga akhwat yang dikasihi dah bersedia untuk program kali ini....




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 27-06-04 23:51


assalammulaikum ..
insya allah psk 2004 akan berlansung dalm beberapa hari lagi .ajak pelaksana dalam persiapan untuk buat yang terbaik .syukran jazilan buat orang perseorangan yang juga sertai kami ..syukran jazilan jugak buat zahratul_raihanah kerana buat promosi pada akhawat sabah ..
akhawat sekali yang penting tajdid semula niat kiat ke sana ..bukan untuk berseronok sahaja..
waalahualam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 27-06-04 23:56


Isk... Tinggal sehari dua lagi, mana ni Pengarah Event kita: Prof_Muslim tak respon, belum beri kelulusan lagi.

Atau mungkin Prof masa ni ada di Mesir untuk JK Mesir (muslimin), sibuk kot memantau... hehehe...

Apapun TAHNIAH untuk penganjur JK MESIR EDISI MUSLIMAH!

Tahniah!!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 01:00




Syukran lah atas respon ukhti ummu_qistina...saya harap ukhti2 yang lain pun dah bersedia untuk memijak bumi matruh yang belum penah di jejaki..

Ape pun...program ini adalah program Semai Kasih yang mana kita sesama akhwat mengeratkan lagi silaturrahim antara kita...selain daripada melihat keindahan pantai matrouh..banyak lagi program yang dianjurkan sepanjang program berlangsung...


Kasih bersemi ukhwah terjalin...Semoga ikatan ukhwah berkekalan...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 09:38


Jeng...Jeng......!!!!!

Eh...?? Kang dah iklan yer ?
Masa Prof meronda-ronda ..kat mana ek..kat Piramid bukan kat Mesir..tapi Sunway Piramid...hehehe

Status : DILULUSKAN

Sekian..Semoga berjaya


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 17:02


alhamdulillah..esok kami bertolak..doakan perjalanan kami selamat dan program yg disusun berjalan dgn lancar..prof_muslim,kang,hanan dan semua warga ukhwah..doakan kami ye..

buat akhawat..belilah lotion apa yg patut..sama2lah kita menghitamkan kulit muka di bawah panahan mentari pantai matrouh..
ops..sblm nak pegi kita mesti tajdidkan niat kita..itu yg penting..moga kita dapat manfaat drpdnya.amin ya Rab..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 20:24




hai miss_arin...tak sabar nak bertolak ke???takper2..ader 24 jam lagi ni..dah ready ke???balik dari matrouh nanti..mesti kulit pun hitam bersinar2...heheheheheh...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 22:00




Amin...ya rabba Alamin..doa sentiasa diberikan supaya terlaksana Jk Mesir untuk Muslimat di sana...
Semoga diberkati Allaah dan dipemudahkan segala-galanya....Insya-Allaah



Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 22:41




saya doakan jk mesir utk muslimah berjalan dgn lancar... ermm, antara jk yg x dapat diikuti nilah dia... jk mesir utk muslimah... alahaii, jelesnya... mesti best ek... ape pon, saya doakan segalanya berjalan lancar... amiin...

p/s: rela terbakar kulit kalo dapat gi jk mesir ni... ehehehe...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-06-04 23:05




Alalalla..Nur_indah...takper..lain kali kita pegi yer...kalau dekat leh gak sponsor nur_indah pegi jk muslimah ni..

Insyallah..kami akan kirimkan gambar2 muslimah kat nur_indah ek..buat pengubat hati yang tak dapat gi mesir...

Erm..sekarang ni dah masuk musim panas kat mesir ni..lebih2 lagi kat pantai matrouh..lagi panas dari iskandariah..mesti terbakar kulit nye..sebab ade program sukan pantai...

Kalau nak tahu kat Matrouh ni adelah pantai antara yang tercantik di bumi allah ni...terdapat gak disana HAMAM CELEOPATRA..sejarah zaman dulu...lautnya yang biru lagi jernih mengingatkan kita betapa agungnya kuasa Allah s.w.t...

Insyaallah berjalan dgn lancar....Amin ya Rabb...

"SaYaNgILaH SeBuaH PeRkeNaLaN KeRNa DiSiTu TeRciPtaNya keMeSRaAN..keNaNgILaH SeBuaH pErSaHaBaTaN keRNa DiSiTu TeRCiPtaNyA KeRInDUaN..HaRgAiLaH KeDuANyA KeRNa ITuLaH RaHMaT DaRi TuHaN.."

[ Posting ini telah di edit oleh: ZahRaTuL_RaiHaNaH81 pada 2004-06-28 23:07 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 00:07




heheheeh, bestnye kalo ade yg sudi sponsor gi jk mesir... tapi musafir takde muhrim jauh2 payah... karang kena sound ngan pak2 lobai sanun nayo den... so, zahratul raihanah janji ek nanti kim gambo jk muslimah sane... kim kat mail je la... kalo pos lmbt lagi la jawabnye dpt tgk ek??? kite tunggu tauuu...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 00:13



JK Mesir Muslimah dalam debaran!!
Dah nak bermula dah..
Kudoakan dr kejauhan agar semuanya berjalan baik..

Ana pun nak tengok gambar... hantar kat emel gak ye.. Good Luck..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 00:31





Hari yang dinantikan2 bakal menjelang tak sampai 24 jam je lagi...dekat sini masih petang lagi...


Esok pada 29/6/2004 pagi..kalau takde aral melintang..perjalanan ke Matrouh dari Iskandariah yang mengambil masa 3 jam lebih akan bermula...Di jangka akan bertolak pukul 10 pagi(waktu Mesir)atau pukul 3 ptg(waktu malaysia)..Doakan kami semua selamat sampai dan pulang semula ke rumah masing..

Insyallah..sekiranya gambar semua ok..saya akan anta ke mail ukhti Hanan dan Nur_indah ekk..



"SaYaNgILaH SeBuaH PeRkeNaLaN KeRNa DiSiTu TeRciPtaNya keMeSRaAN..keNaNgILaH SeBuaH pErSaHaBaTaN keRNa DiSiTu TeRCiPtaNyA KeRInDUaN..HaRgAiLaH KeDuANyA KeRNa ITuLaH RaHMaT DaRi TuHaN.."

[ Posting ini telah di edit oleh: ZahRaTuL_RaiHaNaH81 pada 2004-06-29 00:34 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

joranrock
Warga Rasmi
Menyertai: 27.06.2004
Ahli No: 9687
Posting: 3
Dari: jelapang padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 02:53



sy br jer masuk kat sini
boleh ker sy join sekali
mcmn?

Bookmark and Share

    


  Member Information For joranrockProfil   Hantar PM kepada joranrock   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 12:17




Alhamdulillah... terlaksananya satu lg prog yg bermanfaat utk menjalinkan ukhwah sesama shbt muslimah di Mesir... dari alam siber ke alam nyata... semoga ukhwah yg terjalin disana kekal selamanya... ukhwah fillah abadan abada... semoga prog berjln dgn lancar dan tahniah kpd pihak penganjur...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 16:36





Alhamdulillah...kami baru je selesai program jk muslimah smlm..walaupun ade akhwat yang masih belum hilang penat...tapi saya yakin..semua rasa program ni memang baguss dan tahniah kepada semua ahli yang terlibat...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3084
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 18:37


emmm....

mana laporannye..nak bace la....mesti best kan?????

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 19:41


Quote:

On 2004-07-02 18:37, muslimin23 wrote:
emmm....

mana laporannye..nak bace la....mesti best kan?????

-----------------




Kalau nak tahu laporan ringkas program jk mesir muslimah ni..sila rujuk di pengumuman aktiviti...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

almuntholiq
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9576
Posting: 23
Dari: tganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-07-04 17:13


...Alhamdulillahh....jk muslimah ke matruh dah selesai....mesti penat2 badan kan,..yer ler main naik turun pantai.....muka dah berubah dah tu.... tak pe lah kan....yg pasti ukhwah kite terpaut....dapat saling kenal mengenali....seronok kan...rasa 3 hari tu x cukup....cabaran jugok bilo air tak dok kan...aper pun Alhamdulillah....semua berjalan lancar..

-----------------
Raja` Maghfirah wa Mardhatillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For almuntholiqProfil   Hantar PM kepada almuntholiq   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 19:55




Alhamdulillah....selesai juga program jk muslimah.. saya sendiri cama tak puas je..3 ari tu bagai kan baru sehari..sekejap je masa berlalu...walaupun tak hilang penat lagi nih...nak kongsi citer skit nih,.. mcm2 acara kita jlnkan...yang best sekali acara sukan la...ada sukan darat dan laut..hehehe.. semua masing2 tak nak kalah... hebat2 akhawat kita nih...

alamak...tapi muka masing2...hehe...semua terbakar dek sinaran matahari...takpe..golap jap yo..



-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 20:28


alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah..
seronok mmg seronok..tapi tu lah 3 hari 2 mlm..tak cukup..mmg cantiklah pantai matrouh tu..rasa nak berendam lama2..
bayangkan pagi2 berendam dlm air sambil dgr tazkirah..ttg alam ciptaan Allah..fuhh..sejuk sgt2..
kesimpulannya..best lah program Semai Kasih tu..
alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 23:40




Program ni memang benar2 mendisiplinkan diri kita kan..tidu pun jap je...tak smapai 3 jam...lps subuh lak...mandi pantai...banyak manfaat yang kita dapat dari program macam ni....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

tamlikha
Warga Rasmi
Menyertai: 04.07.2004
Ahli No: 9819
Posting: 1
Dari: ardu kinanah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-07-04 23:57


...
alhamdulillah....berjaya juga jk muslimah di mesir?pas nie ape plak programnyer...?

-----------------
cinta Allah cinta haqiqi

Bookmark and Share

    


  Member Information For tamlikhaProfil   Hantar PM kepada tamlikha   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 00:14




Alhamdulillah..semua ok..sekarang ni..tak tahu ape program lepas ni....insyaallah..tggu dan lihat..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.130015 saat. Lajunya....