Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-05-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
MTMKi: 19 jam, 44 minit yang lalu
Kang: 1 hari, 13 minit yang lalu
muslimiman: 7 hari yang lalu
ucu_nuriman: 11 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: berapa adik beradik anda??


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» berapa adik beradik anda??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh berapa adik beradik anda??

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-04-04 22:20




saya tak pasti topik ni dah ade org post atau belum...ape pun mehla kawan2 kongsi pendapat anda semua..adik beradik ramai lagi best atau sikit lagi seronok....

ade org kata adik beradik ramai..sonok..ade juga org kata...kalau adikberadik sikit..lagi best..leh minta ape je..tul ke??

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

zaidah83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1486
Posting: 62
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-04-04 11:52


assalamualaikum... ok gak topik ni.. sbb saye ni kire ramai gak la adik beradik... saye anak ke 8 dari 9 org adik beradik.. setakat ni rase seronok sgt dgn jumlah adik beradik yang ramai ni tambah2 lagik kalau berkumpul ramai2... saye ni dah kire anak yang last la gak.. kedua last.. so, ade ramai kakak n abang... kalau adik beradik sikit boleh mintak ape je kat mak ngan ayah.... tapi kalau jadi adik yang ramai kakak n abang, sape lagik yang jadik mangsa kan... hehe... kesimpulan nya best la adik beradik ramai ni.. tapi kalau anak sulung mesti perit sikit kot.. macam saye ni.. yang atas2 ramai dah kahwin.. so anak sedare pun dah ade 17 orang... meriahnyeeeeee.... tak sabar plak nak raye... hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidah83Profil   Hantar PM kepada zaidah83   Quote dan BalasQuote

zeennieyrah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2004
Ahli No: 8061
Posting: 35
Dari: sg buloh or shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 26-04-04 12:51


...

Ana rase kes adikberadik ramai dan sikit nih ade kelebihan dan kekurangn masing2...Macam ana, adikberadik ana ramai....10org...Yg bestnye adikberadik ramai nih ibu dan ayah ana bile kami wat ape2 majlis...bile berkumpul reramai, rase meriah...bile tang keje, tak yah susah2kan sedaremare..cukup adikberadik utk bersama bergotongroyong...tang tak best nye mase adik2 masih kecik2...mak aii...kesian ibu ngan ayah nak kawal kitorg...masing2 lasak2 belaka...nak2 lak adikberadik ana nih ramai hero...tau2 jerla..rasenyer, mase kecik2 jerla susah sikit bg ibu ngan ayah...dah besar panjang nih...InsyaALLAH..takde masalah...

For Ibu ngan Ayah...Terima kasih kerana menjaga dan mendidik kami menjadi org yg berguna...Segala jasa ibu dan ayah tidak dpt kami membalasnya dgn emas mahupun permata...Walau apapun dugaan dan cabaran yg kita alami, alhamdulillah kite dpt tempuhi ngan tabah dan sabar bersama....Semoga dirimu sentiasa dibawah lembayung rahmat dan kasihsayang Ilahi disamping org2 yg beriman...Amin...

Al-Fatihah for Allahyarham my father Zainal Ariffin...



-----------------
"...Milikilah hati selembut Saidatina Khadijah, ketabahan sekuat Sumaiyyah, aqidah semurni Rabiatul Adawiyah, dan kasih sejati sedalam Saidatina Aisyah..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For zeennieyrahProfil   Hantar PM kepada zeennieyrah   Quote dan BalasQuote

nohara_sinchan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1132
Posting: 56
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 15:11



ana pn terdiri drp adik bradik yg ramai gk. ana ank bongsu dr 9 org adik bradik. memang best klau ada adk bradik ramai ni. tmbh2 lg kalau yg bongsu.
tp apa yg ana nmpk kelebihan adk bradik ramai nie mmg byk. salah satunya, kalau ibu atau bapa kita sakit.
thn lepas semasa arwah ayah ana sakit, abang2 ana memang banyak berjasa. dlm tempoh seminggu arwah sakit semua urusan dia abg2 ana boleh uruskan. ana memang puji betul mereka. tak putus abg2 ana bergilir2 tunggu arwah ayah ana. tapi masa saat akhir arwah nk mghembuskan nafas terakhir, 2org abg ana tak dpt nk menghadap. terkilan betul mereka. tapi apa nk buat tak de rezeki mereka.
itu jer la yang ana boleh kongsi dengan ahli komuniti ni.


Bookmark and Share

    


  Member Information For nohara_sinchanProfil   Hantar PM kepada nohara_sinchan   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 19:23


saya anak ketiga dari 11 org adik beradik..semua dah besar2 dah..paling tua pun..25..tak kawin lagi..abang sulung katakan...

masa kecik2 dulu..rasa meriah je bila berkumpul adik beradik..tapi bila dah besar2 ni..sunyila umah bila balik kampung...masing2 bawa haluan..ade yang dah keja..ade yang duk asrama..rindu plak saat masa ramai2 dulu....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 26-04-04 20:57


Hmm..best juga cakap pasal adik-beradik ye...ada tiga beradik je...anak sulung
Seronok juga walaupun tak ramai dalam keluarga sebab rasa macam rapat sangat antara satu sama lain.Pernah jugak pergi rumah kawan yang ada ramai adik-beradik...mula-mula pening kepala sebab ramai sangat, pastu semua bercakap pada masa yang sama...tapi lama-lama rasa seronok sangat bila pergi rumah kawan yang ramai adik-beradik ni...mesra, ramah-tamah semuanya....happening betul keadaan kat rumah diorang

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-04-04 20:10



Saya juga tiga adik-beradik macam hajidah_aiman... saya anak yg kedua, sorang pompuan yg dua lagi lelaki.... sikit adik-beradik memang best, mcm hajidah_aiman kata kitaorg adik-beradik memang rapat... tp bila tengok kawan yg ada adik-beradik yg ramai kadang2 tu jeles juga sb tengok rumah mereka meriah sj.. saya juga kadang2 tak lari dr kesunyian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

jadirah_eja
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6742
Posting: 20

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-04-04 08:34



Ana pulak ader 7 orang adik-beradik,anak ke3.Mempunyai adik beradik ramai ni memang best.Bile dapat kumpul same2,ader ajer citer nak diceritakan. Rumah pun meriah skit.Tak lah boring sangat kan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For jadirah_ejaProfil   Hantar PM kepada jadirah_eja   Quote dan BalasQuote

SrikandiSejati
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8352
Posting: 110
Dari: Malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 29-04-04 00:03



saya ada 6 beradik... anak kedua...
saper kat sini anak kedua... boleh kongsi pendapat ngan korang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SrikandiSejatiProfil   Hantar PM kepada SrikandiSejati   Pergi ke SrikandiSejati's Website   Quote dan BalasQuote

whitesilk
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 348
Posting: 21
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-04-04 10:30


saya ada 9 org adik beradik...mmg meriah. mgkin masa tgh kecik ni huru hara xleh nk elak..biasel abudak2 tgh mmbesar.. tp seronok tgk keletah masing2...

letih gak jd along ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For whitesilkProfil   Hantar PM kepada whitesilk   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-04-04 10:56




Ana duk sorang jer…
Kucing lah satu~satunya adik-beradik saya…

He.....he.....






Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-04-04 11:33




rasanya topik ni mcm dah ada...
tp dimana ya???

anyway, ana ada 10 org adik beradik...
ana anak ke-4...
2 org abg...
seorg kakak...
2 adik lelaki dan 4 adik perempuan...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-04-04 20:16




ermm.. ana 6 bersaudara...
sorang kakak,
sorang adik lelaki,
3 adik p'puan...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kakyongju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8571
Posting: 120
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-04-04 20:37



akak pula ada 6 org adik beradik
akak anak sulung.
adik lelaki ada 2, adik pompuan ada 3.
untungnya kalau semua berkumpul,ringanlaa sikit kerja rumah...sorang masak,sorang ke kedai,sorang siap rumah dan sorang basuh mangkuk..... tapi adik2 lelaki akak biasanya suka nyakat....

apa2 pun hargailaa adik2 beradik kita...tanpa kehadiran mereka,kita akan terasa sunyi...adik beradik kita adalah saling lengkap melengkapi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakyongjuProfil   Hantar PM kepada kakyongju   Quote dan BalasQuote

paku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8497
Posting: 179
Dari: Bumi, Bima Sakti

Johor  


posticon Posting pada: 30-04-04 21:18


saye ada 9 org adik-beradik 8 laki sorang je pompuan

p/s :kalo nak ngurat adik pompuan ni tanyer bodyguard dulu....hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For pakuProfil   Hantar PM kepada paku   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-04-04 22:02



ish...garang yer paku ni ekk..

tapi bestla paku kan..ramai adik beradik pompuan..ringan tangan semua...mesti paku ni manja kan..hehehe..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor  


posticon Posting pada: 30-04-04 22:39



Ana pun rasa topik ni dah pernah muncul..
Tapi tak apalah..

Nak citer juga..
Ana ada 10 orang adik beradik
5 lelaki dan 5 perempuan
yang sulung abang dah kahwin dan bakal timang anak sulun ogos ni.. InsyaAllah
Jadi makcikla ana.
Ana anak yang kedua
ada 8 orang lagi tentera bawah ana..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-04-04 23:23


maalishla hanan....saya buka topik yg pernah dah di post...saya tak tahu...

erm..saya pun ade 8 org lagi adik kat bawah saya...hehehe..ade 2 org abang atas saya...semua dah besar2 dah..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-05-04 23:19




Ana rasa kat cni ana yg paling skit kot....

4 adik beradik.. (2L & 2P)
Anak ke2
atas, kakak
bawah dua2 adik laki..

Ntah la... walaupon nampak skit.. tp mak slalu cakap... "anak aku ni 4 org jer tp bila kumpul sekali mcm 10 org.."

Happy person....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-05-04 23:44




masa kecik2 dulu..rasa jeles je kat kawan2 yang adik beradik sikit...sebab dulu masa kecik2 rasa takleh je nak idup bila berkumpul2 ramai2 ni..maklumla..nak minta tu tak leh..nak minta ni takleh...semua nak..hehehe..

tapi bila dah besar2 ni..sunyila umah bila balik kampung...semua duk belaja jauh2...rasa rindu lak zaman kanak2 dulu...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ummuhatim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.04.2004
Ahli No: 8668
Posting: 40
Dari: kedah,

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-05-04 01:30


....
Menarik betul apa yg sahabat2 kita ceta tu...ana dua orang adik-beradik jer...Alhamdulillah ada jugak kan...kekadang mmg la seronok tengok family besar...tapi...setiap kali ana terfikir benda2 mcm tu..ana ingat balik yang apa yg Allah beri kat kita ni mmg ada hikmahnya...walaupun ana tak ramai adik-beradik tapi ana ramai kawan...mereka umpama family ana...rapat sgt dengan ana...selalu dtg umah...heheheh

kitorang selalu buat keje sesama...pendek kata macam saudara kandung lah walaupun berlainan bapak, emak tak sama.....ok la tu rasa cam banyak adik-beradik gak la...

apa pun ana anak kedua merangkap anak bongsu...ana ada abang..dah 24 tahun dah...beza jauh...tapi dia ni caring kekeke tempat berteduh la jugak...

ok lah...sket ke byk ke lebey kurang aja...kat dunia ni Allah dah beri sesuatu dgn adil dah...sbb semua tu sebagai warna-warni pelayaran kita menuju kehidupan abadi....


.::HIDUP INI INDAH JIKA SEGALA-GALANYA KERANA ALLAH::.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummuhatimProfil   Hantar PM kepada ummuhatim   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-05-04 18:43




Ana seronok tgk org yg byk adik beradik.... kadang sampai leh buat team bola... hehe.. best ler... ada ramai kakak & abang... kalo nk ape2, minta dgn diorang jer... kalo nk balik asrama, semua pakat hulur sorang skit.... betul tak?..

ape pon btol la... lebih kurang jer... sikit ker ramai... bersyukur jer lah.. rezki minallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-05-04 22:52


a'kum..............

ana ke 2 dr setengah dozen..............tapi ana blaja kat png............yang lain semua blaja kat klate......ana ni merantau.........mak angkat pon ramai........heheehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 00:26




saya amat bersyukur dikurniakan adik beradik ramai ni...masa kecik2 dulu memang lah susah..semua ni rezeki dari yang maha Esa..

cuma saya takde kakak je..abang dah ade..adik lelaki dan pompuan pun saya ade..

jeles je bila tengok org lain ade kakak..tapi..ape2 pun..saya tetap bersyukur..ape yang saya ade..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Xgen_06
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8425
Posting: 27
Dari: Bandar DiRaja

Selangor  


posticon Posting pada: 03-05-04 00:49


adik beradik ramai memang best tai klu tak tahan penin gak kepala...

-----------------
"Senyum itu kemanisan Wajah, Hati itu kemanisan Jiwa"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Xgen_06Profil   Hantar PM kepada Xgen_06   Quote dan BalasQuote

rawdhah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2004
Ahli No: 7485
Posting: 193
Dari: bp

Johor  


posticon Posting pada: 03-05-04 08:43


...adik beradik saye 7 org.. 4 dah kawin. da dapat anak dah..Alhamdulillah..bile sumer balik riuh rumah dgn budak kicik.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rawdhahProfil   Hantar PM kepada rawdhah   Pergi ke rawdhah's Website   Quote dan BalasQuote

laili
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3366
Posting: 154
Dari: kota bahru

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-05-04 12:28


assalamualaikum..
Adik beradik? sy ada adk yg ramai.........adk beradik yg ramai memang best,especially bila kita yang paling tua. apa yg kita ckp mesti dia org kena dengar. Bile rayakan...mesti adk2 yg kecil diutamakan. Bising? x-leh study? pandailah kita tarik perhatian dia org.may be dia bising coz dia org pun nak menulis jgk, so sediakan mereka sorang satu pensil color dgn kertas,pastu suruh dia lukis apa yang dia org nak lukis,mesti dia org x ganggu kita nak study lagi.
trylah kalau x percaya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For lailiProfil   Hantar PM kepada laili   Pergi ke laili's Website   Quote dan BalasQuote

sheikhLUTHFI
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3412
Posting: 173
Dari: 'AQaBA,jORDAN

jordan  


posticon Posting pada: 03-05-04 13:16




ana ada 5 adik beradik......4 prmpuan,sorang jek lelaki..

-----------------
CINTAKU hanya milik ALLAH
KASIHKU hanya milik yg berhak

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheikhLUTHFIProfil   Hantar PM kepada sheikhLUTHFI   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 22:37


Quote:


Bising? x-leh study? pandailah kita tarik perhatian dia org.may be dia bising coz dia org pun nak menulis jgk, so sediakan mereka sorang satu pensil color dgn kertas,pastu suruh dia lukis apa yang dia org nak lukis,mesti dia org x ganggu kita nak study lagi.




erm..ye ke laili..dulu saya buat cam tuh diorg taknak diam pun..hehehee..itu kalau budka kecik kan..kalau dah umur 4,5 thn camne ekk..hihi..tapi sekrg ni..adik2 saya dah besar dah..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ashabil
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 8382
Posting: 5
Dari: kuala terengganu, terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-05-04 16:07



saya anak ketiga drpd tujuh adik beradik


semanis manis kemanisan adalah kemanisan iman dan taqwa

Bookmark and Share

    


  Member Information For ashabilProfil   Hantar PM kepada ashabil   Quote dan BalasQuote

norhanan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4218
Posting: 116
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-04 09:42



Anak ketiga daripada enam adik-beradik.Alhamdulillah baru jea menerima anak saudara yang sulung..Hee...hee..dah jadi mak cik. Insya-Allah anak saudara yang kedua bakal menyusul bulan ogos nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For norhananProfil   Hantar PM kepada norhanan   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 18:49




Teringin nak rasa ada abg... tp nampak gayanya kena tggu dpt abg ipar jer laa... tp x best gak... sbb dah besar.. x leh manja2 lg... lgpon dgn abg ipar tebatas skit... x leh mesra sgt... nnt lah tggu ada 'abg' sendiri....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

MiLkY_WaY
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 8378
Posting: 9
Dari: mansoura,egypt

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-05-04 20:07


..tentang adik beradik nih...biaselaa..mestila ramai yg bestkan..bagi yg x ramai tuh jgn sedih...semuanya rezki memasing..mane tau nnt anak,cucu,cicit lak yg ramai..keyla...ana plak...6 org..anak pertama..bawah ana semuanya lelaki..haa..cuba bayangkan... papepon...mmg bestla...dulu sedih gak x de adik pompuan...tapi skarang dh leh trime kenyataan...sape anak sulong leh aa join same ana..leh cite pengalaman skitt...ok..wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MiLkY_WaYProfil   Hantar PM kepada MiLkY_WaY   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 20:56




saya pun anak sulung..tapi anak sulung pompuan..menjadi anak sulung ni bukannya mudah..lebih2 lagi kalau ade adik beradik ramai di bawah kita..kena tahan la karenah budak2 kecil ni kan,lagi susah kalau mak ayah keja..macam tak cukp je tangan ni...yela kan..kalau ade org gaji takpe..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-05-04 21:18




Hai MilKy Way.... hehe.. .. sihat ke?
camana prepare utk imtihan ni?.. takunyaaa... dah dekat ui... kitab dah abih khatam ker?.. ana x abih lg nih.. pening pala..

SStuudy molek yer... insya Allah.. najah belaka.. Ameen!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

liya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6308
Posting: 86
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-05-04 21:39


adik beradik sy hampir sedozen. he..
11 org
anak ke 4
1 kakak
2 abang
1 adik ppuan
6 adik lelaki


[ Posting ini telah di edit oleh: liya pada 2004-05-09 21:41 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For liyaProfil   Hantar PM kepada liya   Quote dan BalasQuote

leana
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 349
Posting: 54
Dari: :: $ub4ng [email protected]@ ::

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-05-04 22:32


saya ada 4 org adik beradik.. seorang kakak & 2 org abg .. so, saya yg bongsu

Bookmark and Share

    


  Member Information For leanaProfil   Hantar PM kepada leana   Quote dan BalasQuote

LaNG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2004
Ahli No: 8573
Posting: 36
Dari: Teranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 09:44



Saya lah yang tengah gelak tu...ahakz...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LaNGProfil   Hantar PM kepada LaNG   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 00:04




samela kita ekk..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

qudwah_mardihah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8029
Posting: 263
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 01:23


Erm...

memang meriah..bila berada jauh di utara ni...sedih terkenangkan kemeriahan adik2 di sana.Ana ada 8 org adik beradik.Anak ke 3.Permpuan yg sulung!!
Segalanya akan mematangkan perjalanan kehidupan....ANa banyak belajar dari pembelajaran kehidupan yg sukar sejak dari kecil lagi...

Ia AKan MengAJar erTi KehIduPAn SebeNar DalAM PerJuaNGan..BelajARlaH Dari PenGalAmaN ..KerAna Ia Akan MendewasakANNN!!null[IMG]null[/IMG]Ia AKan MengAJar erTi KehIduPAn SebeNar DalAM PerJuaNGan..BelajARlaH Dari PenGalAmaN ..KerAna Ia Akan MendewasakANNN!![

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwah_mardihahProfil   Hantar PM kepada qudwah_mardihah   Pergi ke qudwah_mardihah's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 01:34


,

Ayah saya pernah berkata : "Allah kurniakan orang lain kaya harta tapi Allah kurniakan pada ayah kaya anak"...

Saya anak ke 3 drpd 9 adik beradik.
dari 1 hingga 8 semua lelaki. Bongsu baru pompuan. Tapi mungkin tak bongsu lagi kot...

Wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 20:27




anak~anak adalah anugerah dari ilahi yang tak ternilai dengan wang ringgit..jadilah anak~anak yang soleh dan berjasa kedua orang tua bila dah besar nanti..janganlah pulak tergamak menghantar mereka ke rumah orang2 tua..ingatlah..tanpa mereka..kita tak kan lahir kedunia ini..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 20:47




Hmm...saya suka topik nie.. saya sebenarnya mengimpikan adik-beradik yang ramai..hehe tapi adik-beradik saya tak la sikit sangat..saya anak sulong dari 4 beradik..walaupun cam sikit tapi boleh bergegar satu umah..hmm...diorang la teman rapat saya...

-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-05-04 00:38



ana anak pertama daripada 6 orang adik beradik tapi adik bongsu ana dah meninggal masa dier berumur 2 tahun+...kerana sakit jantung berlubang...ana ada 3 orang adik lelaki dan seorang perempuan sekarang...kesian rasa kat adik perempuan ana yang sorang tuh...takde kawan...ana mean saudara perempuan...tu jelah kot...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 23:59




saya pun kalau ada rezeki akan tambah satu lagi...tapi takde rezeki..mak saya keguguran..lepas tu mak saya dah takleh lagi nak mengandung...semua tuh ada hikmahnya..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

dakwah_ilahi
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7735
Posting: 1108
Dari: Eropah

uk   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 09:25


Citer pasal keluarga..........ruang lingkupnya besar............tak aper ler,ana mempunyai 13 adik beradik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dakwah_ilahiProfil   Hantar PM kepada dakwah_ilahi   Pergi ke dakwah_ilahi's Website   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 19-05-04 09:50


5 je...saya yang kedua...yang atas abang pastu 2 adik lelaki and a little sister..

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 16:35




saya anak ke dua daripada 4 adik bradik.

1) samhanin - 1974
2) syahrizal - 1979 sayala
3) adila syafini - 1985
4) khairusy syakirin - 1988

jauhkan tapi nak buat camne

sekian, wassalam


-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.


    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-06-04 10:12



best jugak topik niii....adik-beradik ana tak ramai n tak sikit....just 6 orang jer....tapi 3 pompuan n 3 lelaki....boleh laaaa...
mmg best bila ader adik- beradik ramai....mmg masa time dia org kecik2 kita rasa bosan ..lebih2 lagi bila time menangis..bergaduh...n so on..tapi bila dia org dah dewasa,,,,dan pandai jaga diri..pandai berfikir best..tau.....rasa bahgia....dan rasa disayangi..lebih lagi bila tiba musim cuti..hari raya...semua balik berkumpul......
alangkah manisnya family yg still harmonis.....bahgia dan boleh kukuhkan USRAH MUHABBAH........

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 01:58


.6 .no2

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

farabi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9005
Posting: 247
Dari: kelana jaya

Pahang  


posticon Posting pada: 24-06-04 10:10


ASSALAMUALAIKUM...............

SAYA TAKDE ADIK BERADIK LAIN... SAYA SORANG JE..NAK BUAT CAM MANE KAN...
TAPI SESIAPA YANG ADA ADIK BERADIK RAMAI JANGANLE MENGELUH.. KADANG KALA ADIK BERADIK RAMAI NI MENIMBULKAN KESERONOKAN SEBAB BILA TIME RAYA MERIAH LA RUMAH..SAMA-SAMA LA BUAT KERJA ,JADI KERJA YANG BERAT DAH JADI RINGAN KAN??? SAYA SERONOK JUGAK SEBAB SEMUA KERJA SAYA SORANG JE BUAT..TERMASUKLA MAK NGAN AYAH SAYA...TAPI SAYA DAPAT RASA BUAT SEMUA KERJA.........

-----------------
WARDAH.....SALAM UKHWAH UNTUK SEMUA

Bookmark and Share

    


  Member Information For farabiProfil   Hantar PM kepada farabi   Pergi ke farabi's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 20:07


Quote:

On 2004-06-24 10:10, farabi wrote:
ASSALAMUALAIKUM...............

SAYA TAKDE ADIK BERADIK LAIN... SAYA SORANG JE..NAK BUAT CAM MANE KAN...
TAPI SESIAPA YANG ADA ADIK BERADIK RAMAI JANGANLE MENGELUH.. KADANG KALA ADIK BERADIK RAMAI NI MENIMBULKAN KESERONOKAN SEBAB BILA TIME RAYA MERIAH LA RUMAH..SAMA-SAMA LA BUAT KERJA ,JADI KERJA YANG BERAT DAH JADI RINGAN KAN??? SAYA SERONOK JUGAK SEBAB SEMUA KERJA SAYA SORANG JE BUAT..TERMASUKLA MAK NGAN AYAH SAYA...TAPI SAYA DAPAT RASA BUAT SEMUA KERJA.........

-----------------




Bestla farabi anak tunggal...tapi yang tak bestnya sunyi takde adik2 beradik ramai kan..tapi kalau ramai ni pun lagi best...masa raya lah meriah...tapi time gaduh2,nangis..tu yang penat tu...nak pujuk...tak reti...hehehe...

Orang kata..anak tunggal pun best..sbb kasih sayang ayah dan mak..semua kat dia seorang je...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

kartini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2004
Ahli No: 9224
Posting: 59
Dari: KL

uk   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 20:18



saya ni pulak....ada 4 org siblings...
saya ni anak bongsu...
haa, that's why la saya join KELAB ANAK bONGSU.

3 yg ats tu sumernya abang2 belaka....
nak kata manja...sikit tu adala....tapi xde sampai mengada2, tau..!!!!!

so, anak2 BoNgSu sekalian.jenguk2 la KELAB ANAK BONGSU kelolaan Saudara Kaze.key?!?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kartiniProfil   Hantar PM kepada kartini   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 14:17




ana ada 7 orang adik beradik. ana anak ke-3. keluarga ana ada 6 hero dan 1 heroin. hehe salam ukwah buat semua.


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

izam87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.04.2004
Ahli No: 8320
Posting: 21

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-07-04 18:08


Assalaamualaikum
ana pun ade adik-beradik yg ramai.tapi kalau ade lagi ramai ana taktau la....
adik-beradik ana 10 orang semuanye.ana ke-2.semue lelaki dan ganas2 belaka.tak larat nak handle.
mule2 mmg la susah nak jage.tp bile semue dah besar..........
setakat ni yg paling kecil 2tahun.ana pulak baru 16 tahun.tapi tak se la beben sgt kat ibubapa ana sebab 8 org dah sekolah.ana dgn abg dan 2 adik sekolah kat asrama penuh.jadi,tak payah la mak ana nak susah2 jage semue org sbb semue dah pandai jage diri sendiri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For izam87Profil   Hantar PM kepada izam87   Pergi ke izam87's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 23:49




Best jugak kalau adik beradik ramai tapi semua dah besar2...sekrang ni adik beradik saya pun semua dah sekolah..yg bongsu tingkatan 1..thn depan tingkatan 2...yang sulung&yang kedua dah bekerja..

Saya pulak nak tggu result..kalau najah saya akan balik malaysia...insyallah kalau ade rezeki..saya akan sambung master ataupun masuk KPLI setahun..

Doakan saya ye...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 10:29




saya pun ada adik beradik ramai juga.....saya anak sulung dari 9 beradik.
4lelaki 5 pompuan.

paling best masa raya memang happening habis.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 12:03



saya anak yanmg ke 7 daripada 9 adik beradik... 3 kakak 3 abang satu adik lelaki dan satu adik permpuan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

dhuha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6741
Posting: 28
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 13:12



org ada 7 beradik...org anak yg kedua dan sumernya heroin...sedih gak pasal xder adik lelaki.tapi,org tetap rasa seronok.macam2 hal...dan semestinya bila b'kumpul ramai2 terasa kemeriahannya tu.cumanya skang ni,kalau balik kg..kurang skit meriah pasal x sumernya balik sama.belajar tempat lain2.apa yg bestnya adik beradik pompuan ni, sumer benda boleh share sama2 xkira la apa jua.buat keje sama2,gaduh pun sama2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhuhaProfil   Hantar PM kepada dhuha   Pergi ke dhuha's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-07-04 20:04




Okeylah tuh dhuha..semua heroin..kalau kawin nanti..leh buat kenduri sama2..jimat belanja..jangan mare..gurau je..

saya pun ramai adik beradik pmpuan..semua 6 org...dan masih belaja lagi..yang 5 lagi heronya...hehehe..Kalau raya lah best...semua berkumpul...tak sabar rasanya nak balik malaysia...




Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-07-04 20:04




Okeylah tuh dhuha..semua heroin..kalau kawin nanti..leh buat kenduri sama2..jimat belanja..jangan mare..gurau je..

saya pun ramai adik beradik pmpuan..semua 6 org...dan masih belaja lagi..yang 5 lagi heronya...hehehe..Kalau raya lah best...semua berkumpul...tak sabar rasanya nak balik malaysia...




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-07-04 21:54


6....kalu boleh nak cukup sedozen

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 00:20


Adik+kakak+saya=8 org

seronok sedara ramai. Mak bapak saya pun suka anak ramai sebab bila diorang semua balik banyak bagi duit belanja.Anak soleh+solehah le katakan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

BabyAnje
Warga Rasmi
Menyertai: 16.07.2004
Ahli No: 10078
Posting: 8
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 09:00


i cuma dua beradik je.seronok gak adik beradik sikit nih.semua brg ada sorang satu tak lebih tak kurang mesti kena sama.walaupun ada brg masing2 tp i dan adik ttp boleh kompromi lagi kalau nak saling meminjam.takde lah perasaan selfish tu.lagi2 kitorang ni dua2 pompuan.punyalah best sbb takyah cari bestfren lain.ngan adik sendiri pun dah cukup.

Bookmark and Share

    


  Member Information For BabyAnjeProfil   Hantar PM kepada BabyAnje   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 20:09


...

ana ada lapan org adik-beradik(seorg dah meninggal tinggal tujuh).... 5 org heroin dan 3 org hero(termasuk Allahyarham)..ana anak yang paling bongsu... adik beradik ana semua dah ada haluan sendiri...dua dah kahwin dan empat masih belajar...kitorang dapat kumpul time raya jer... .. rindunyer ket diorang ..hanya ukhwah.com pengubat rindu

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 28-07-04 20:44


saye ade 4 org adik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-07-04 20:52


....

ana anak first, daridapa 8 org adik beradik...yg kedua 24, lelaki skrg ni akan smbung study di madinah...ketiga, 22, dkt ukm, ke empat dkt maahad tahfiz al-quran jakim....dan yang lain nya masih bersekolah..itu lah adia beradik ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

habibah_ty
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1617
Posting: 67
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 21:01



ana anak ke 3 dari 10 orang adik beradik..ramaikan..walaupun ramai tetap meriah..kalu ada apa2 kenduri pasti kami yang tolong menolong duduk satu rumah mestilah buat camni..tanggung jawab anak...kalu hari raya ke lagi meriah...macam macam ragam ada...alhamdullih allah telah memberikan ku keluarga nie..amin..tq allah..itu jee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For habibah_tyProfil   Hantar PM kepada habibah_ty   Quote dan BalasQuote

ProfTakBersalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6916
Posting: 120
Dari: Putra University of Japan

japan  


posticon Posting pada: 28-07-04 21:38


Prof ade 5 orang adik beradik 3lelaki 2 pompuan sebenaqnya lagi banyak adik beradik lagi best tapi kalau sampai 20 orang keatas susah plak nak ingat ni nama ape tu name ape batul tak....kawan Prof ade 18 a/beradik....dia cakap susah kalau sesekali jumpa....tak tau yg mana no. 1 yg mana no.2 dan selanjutnya.....tapi apapun ni semua ketentuan Allah S.W.T...semuanya rezeki daripadaNya.........INSYAALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For ProfTakBersalahProfil   Hantar PM kepada ProfTakBersalah   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 22:30




Semua ade pandangan tersendiri tentang adik beradik ramai dan sikit ni..

betul gak ckp babyanje tu..kalau adik beardik pompuan semua lagi best..boleh pinjam2 barang...hehehe..cuma saya ni..ade gak adik pompuan..tapi smua masih belaja..hehehe..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

hakimabdulrahman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10003
Posting: 541
Dari: kawan

singapore  


posticon Posting pada: 28-07-04 22:31




bila ana baca bab adik beradik ni syok juga... jadi nak tumpang sekaki lah..ana ni ada adik beradik semuanya lapan orang..........
kalu adik beradik ramai pun ada bagus juga tapi belanjanya pun besar dari segi semuanya.......meriah memang meriah......
yang tak meriahnya bila satu persatu dah membesar.....jadi semuanya bawa haluan masing2 kot.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimabdulrahmanProfil   Hantar PM kepada hakimabdulrahman   Pergi ke hakimabdulrahman's Website   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 28-07-04 23:40


6

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

Hafs
Warga Rasmi
Menyertai: 28.05.2004
Ahli No: 9203
Posting: 17
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-09-04 13:58


assalamualaikum......best jugak tajuk ni,okla...ana ada 9 org adik-beradik.ana anak sulung.kalau sahabat-sahabat sumer nak tau,seronok jd along ni.adik ramai,mcm-mcm perangai ada.ana ada 3 org adik lelaki,5 org adik perempuan.bila ada adik-beradik ramai ni,boleh didik diaorg suka berkerjasama.yg paling penting,saling hormat-menghormati.gaduh sikit-sikit tu biasala.....mcm ana bila dah tinggal jauh dr keluarga ni,ramai sungguh adik-adik rindu.bila berkumpul,mcm duduk dlm kenduri.kecoh!!!!apa-apapun,ramai @tak adik-beradik masing-masing ada lebih,kurang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HafsProfil   Hantar PM kepada Hafs   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 03-09-04 19:32




4 org.. saya yg sulung..



[ Posting ini telah di edit oleh: alea13 pada 2004-11-23 07:45 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 03-09-04 22:19



adik-beradik ana ada 6 org.ana anak sulung.
2 org perempuan dan 4 org lelaki.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 04-09-04 09:56


saya lak 5 orang.4 perempuan 1 lelaki.Dulu rasa ramai sgt 5 orang ni.Skang bila masing2 dok asrama dan sesekali pulang bercuti...rupa2nya 5 beradik ni tak le ramai.Skit je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

Pojie_88
Warga Rasmi
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9671
Posting: 4
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 12:02



Menarik sungguh topik ni... Saya mempunyai 5 org adik-beradik..seronok betul kalau adik-beradik b'kumpul b'ramai-ramai..dapat b'tukar-tukar pendapat...dapat b'gurau-gurau sesama sendiri...memang seronok..tp kalau adik beradik 2 org jer x best..boring jer Jadi kpd sesiapa yg m'punyai adik-beradik yg ramai..jgn sia-siakan peluang anda utk b'gurau-gurau dgn mereka..Oklah..bye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Pojie_88Profil   Hantar PM kepada Pojie_88   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 21:40


ana punya adik-beradik 7 orang dan ana anak sulong...4 lelaki 3 perempuan, adik-beradik ana unik sedikit coz tersusun( 1-lelaki, 2-lelaki, 3-perempuan, 4 perempuan, 5-lelaki, 6-lelaki, dan yang last 7-perempuan). adik-beradik ramai meriah jugak bila semua berkumpul terutama waktu makan...

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

aleya_maisara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.02.2004
Ahli No: 6940
Posting: 97
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-04 14:45



assalamualikum...ana ader 13 orang adik-beradik...ana merupakan anak yang ke 5....
ader 2 orang kakak...ader 2 orang abang dan 8 orang adik.....erm...best gak ader adik-beradik ramai.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleya_maisaraProfil   Hantar PM kepada aleya_maisara   Pergi ke aleya_maisara's Website   Quote dan BalasQuote

Naina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.03.2004
Ahli No: 8092
Posting: 41
Dari: Neither here nor there

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-09-04 16:09


sy nak ke2 dr 8..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NainaProfil   Hantar PM kepada Naina   Quote dan BalasQuote

nisa_annur
Warga Rasmi
Menyertai: 20.07.2004
Ahli No: 10171
Posting: 6
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-09-04 16:27


sy kaklong.. dr 8 juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_annurProfil   Hantar PM kepada nisa_annur   Quote dan BalasQuote

pukau
WARGA SETIA
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9369
Posting: 643
Dari: KL

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-04 16:45


Sy anak 1 dari 4 org. Bestnya sikit adk brdk ni, kita lebih rapat antara 1 sama lain.

Bookmark and Share

    


  Member Information For pukauProfil   Hantar PM kepada pukau   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-09-04 17:26


Quote:

On 2004-09-10 14:45, aleya_maisara wrote:

assalamualikum...ana ader 13 orang adik-beradik...ana merupakan anak yang ke 5....
ader 2 orang kakak...ader 2 orang abang dan 8 orang adik.....erm...best gak ader adik-beradik ramai.....




erm tul tu aleya_maisara...kita sama,la ye!! siblings ana pun 13 orang...ana anak ke-2..ada abg 1org je, enti ada 2 ek! xpelah, lebih satu...tp abg ana best sesgt tau! dan ana ada 11 adik, 6 adik muslimin & 5 adik muslimat...termasuklah enti...hehe..
abg sulung ana skrg umur 20, dan yg paling kecil setahun setengah...skrg ni, ramai yg dah besar2...dh duk asrama...hujung bulan baru penuh rumah kan! haha, teringat 1org adik llk ana pernah cakap...bila semua ahli ada kat umah, umah terus berubah...tau jadi apa? jadi ZOO !! sekali pikir, mcm betul...bising sesgt...yg kecik sibuk nak tarik perhatian abang2 dan kakak2 dia, yg besar lak sibuk nak cerita hal-ehwal masing2 di asrama...haa...alamatnya gegaklah rumah... kesian ummi & ayah nak kawal kami...

tp...adik-beradik ramai ni..perlukan pengorbanan yg betul2 tinggi exp. dr ummi, ayah, dan anak2 yg tua...pendek kata semua,lah perlu berkorban...terutamanya bila nak masuk bab keselesaan,kewangan,.. agak kuranglah berbanding kwn2 lain.. coz perbelanjaan kami xsama ngan org lain...syukur, alhamdulillah..semua adik-beradik ana dpt faham...teringat satu kes, abg ana nak pergi Indonesia buat medic, mmg ayah catu keperluan kami, coz nak biaya abg...syukur, alhamdulillah ALLAH permudahkan pelbagai urusan, dan semoga DIA tetapkan hati2 kami adik-beradik insyaAllah..... ( psst..tul kan aleya_maisara..!)
sahabat2 yg punyai pengalaman adik-beradik sikit ni..ceritalah pengalaman...kita share...sbb setiap apa yg diciptakanNYA pasti mengandungi hikmah...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 12-09-04 10:59



Saya ada 4 org adik-beradik. Semuanya lelaki lak tuh. Dan saya adalah yang sulung. Hem..macam mana ye ada adik beradik perempuan yek... Mesti best kalau adik beradik ramai kan...


-------------------------------------------------
Hidup ini dipenuhi masalah,
Tanpa masalah bukanlah hidup namanya,
Tapi jangan sekali-kali mencari masalah,
Biarlah masalah mencari kita.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Fernalisadelgaisse
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11057
Posting: 80
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-09-04 17:46


assalamualikum....

saya setuju dgn pendapat hurun_ein tu....saya pun ader ramai adik-beradik...12 orang semuanya..saya anak ke-3...

7 lelaki dan 5 perempuan...alhamdulillah..semuanya sihat...biler ramai adik-beradik ni perlukan pengorbanan yg tinggi...mcm apa yg hurun_ein tulis la..

apa2 pun...saya bersyukur kerana Allah memberikan rezeki yg cukup utk kami sekeluarga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For FernalisadelgaisseProfil   Hantar PM kepada Fernalisadelgaisse   Pergi ke Fernalisadelgaisse's Website   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 155
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 17-09-04 19:43


assalamualaikum....

ana plak no2 dr 6 org aidk-beradik.yg sulong tu abg, stil keje lg. tk merasa la ana nk dpt kakak.yg bwh sume tgh blaja lg. sumernye 4 putra, 2 putri. mmg bes kl time cuti dpt kumpul rmai2.

Bookmark and Share

    


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

tijani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2003
Ahli No: 5521
Posting: 33
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 08-10-04 01:20



Alhamdulillah,adik beradik saya ada sepuluh orang.Tapi saya kakak,maknanya saya ramai adiklah.Seronok ramai adik beradik ni boleh main sama2,belajar sama2,pergi sekolah sama2 tapi paling seronok masa makan sebab?siapa cepat dia dapat,lambat habislah.Makan berebut memang seronok.Mcm2lah jadi bila ramai adikberadik ni,kdg2 bila mak @ ayah panggilkan habis semua nama keluar start dr yg sulung hinggalah yang bongsu.Kdg2 rasa nak tergelak pun ada.Tapi mungkin mereka sayang sangat kat anak2,tak nak ada yang terasa sebutlah nama semua sekali,barulah adilkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For tijaniProfil   Hantar PM kepada tijani   Pergi ke tijani's Website   Quote dan BalasQuote

assyamsufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1513
Posting: 31
Dari: ~Muar~Seremban~Bangi~Melaka~Kuala Lumpur~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-04 09:53




adik beradik saya pulak 5 orang...2 perempuan, saya dan kakak n 3 adik lelaki...seronok juga bile sekali sekala dapat berkumpul reramai....

Bookmark and Share

    


  Member Information For assyamsufiProfil   Hantar PM kepada assyamsufi   Quote dan BalasQuote

mawaddahwarahmah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.07.2004
Ahli No: 10326
Posting: 49

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-10-04 10:54





Adik-bradik ana bilangan dia cam anak-anak nabi, 3 lelaki 4 perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaddahwarahmahProfil   Hantar PM kepada mawaddahwarahmah   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-10-04 15:46




ana ada 4 org adik beradik...
3 org perempuan,1 lelaki...
ana anak ke-2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

daezy
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12136
Posting: 31
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-04 17:57



ramainyer adik beradik kengkawan semua...saya adik beradik 2 orang je, anak bongsu lagik... sekarang tinggal sorang sebab abang dah kawin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For daezyProfil   Hantar PM kepada daezy   Quote dan BalasQuote

msyahid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12302
Posting: 70
Dari: simpang renggam

Johor  


posticon Posting pada: 23-11-04 07:30



ana pulak ada 6 adik beradik.
ana anak yang ke-6 ,
semuanya lelaki,
tak taulah knp tak nak tambah lagi kot-kot leh dapat girl,

rasa-rasa nya best jugak ada ramai abg, sebab semuanya dah kerja dan cuma saya sorang aje yang sekolah lagi, so, kengkadang tu diaorang ada jugak bagi fulus kat ana buat belanja. time raya plk , biasanya dpt duit raya, banyaklah plk diaorang bagi...
apa-apahal kita sepatutnya redha dgn apa yg ada.
tak kisahlah ada ramai ke , sikit ke, yang penting bahagia..
sekian

Bookmark and Share

    


  Member Information For msyahidProfil   Hantar PM kepada msyahid   Quote dan BalasQuote

alhidayah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.06.2004
Ahli No: 9628
Posting: 55
Dari: kuktem

PulauPinang  


posticon Posting pada: 23-11-04 07:41




Ana pula ade 7 org adik-beradik.. yg ke 8 Allah lebih syg pd die..

tapi bg ana, adik-beradik ramai bestlaa.. sbb kite boleh lihat pelbagai gelagat.. ye laa, ape taknye msg2 ade tabiat tersendiri.. macam dlm family sy nih yg sorg tuh agak gelap ckit dan suke jer buat lawak.. kakak sy pulak jenis yg ade leadership skill.. yg adik lagi sorg suke menyendiri.. yg bongsu manje sgt lak.. yg pemarah pun ade.. yg suke bertanya ntah ape2 pun ade..

oleh krn ana anak kedua, maka selalulah jadi mangsa adik2.. bising laa rumah tu..

tu jer..
wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhidayahProfil   Hantar PM kepada alhidayah   Pergi ke alhidayah's Website   Quote dan BalasQuote

bai
Warga Rasmi
Menyertai: 06.11.2004
Ahli No: 12317
Posting: 10
Dari: mrsm k. lipis

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-11-04 13:00


Assamualaikum.......

ana ada 5 org adik beradik . ana anak sulung. Kami semuanya perempuan.

Ada jg org tanyer, bestke adik- beradik pmpuanje. tak boringke.

Ana rasa biasaje. lagi best kot.kamini mmg rapat, sbb beza antara kami tak jauh, dua thn sorg (ikut sunnah )

segala masalah dibincang scr terbuka & lbh sng u mengajar bab2 tertentu. tapi aoa2pun semuanya ada hikmat disebaliknya . Mungkin kami tak dpt nikmat seperti org lain dpt. Masalahnya kami tak reti nak bergaul dgn kaum lelaki

Bookmark and Share

    


  Member Information For baiProfil   Hantar PM kepada bai   Quote dan BalasQuote

farabi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9005
Posting: 247
Dari: kelana jaya

Pahang  


posticon Posting pada: 24-11-04 13:20



Saya sorang je...
kadang2 tu sunyi gak..
kadang2 bestla

-----------------
WARDAH.....SALAM UKHWAH UNTUK SEMUA

Bookmark and Share

    


  Member Information For farabiProfil   Hantar PM kepada farabi   Pergi ke farabi's Website   Quote dan BalasQuote

ayaz
Warga Rasmi
Menyertai: 02.11.2004
Ahli No: 12218
Posting: 3
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 25-11-04 12:01


emm...saya rasa adik beradik ramai nie best juga..
insyaAllah,dah besar nanti,taklah mak ayah terkontang-kanting ke mana..ada anak2 yang membela..
Jadi,bersyukurlah sesiapa yang ada adik beradik sedikit atau ramai..
saya anak first dari 6..anda semua bagaimana??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayazProfil   Hantar PM kepada ayaz   Pergi ke ayaz's Website   Quote dan BalasQuote

eizani_83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7713
Posting: 68
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 22-02-05 18:13


saya ada 6 adik beradik..saya anak ke-3..ada abg,kakak.adik lelaki dan 2 pompuan..semua dah besar2..umur masing2 dah 18 thn ke atas..klu masing2 balik bercuti..meriah rumah..cam ade kenduri aje..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eizani_83Profil   Hantar PM kepada eizani_83   Quote dan BalasQuote

qudwah_mardihah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8029
Posting: 263
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-02-05 18:18





ana ada 8 org adik beradik.Ramai ni seronok.Betul kata aezany tuu..bila semua ada..macam kenduri..makanan pulak..toksah cakap..yg ni nak makan rendanglah..cekodoklah..kuih keria lah, nasi lemaklah..roti canailah...tak menang tangan mak nak masakkan...penat betul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwah_mardihahProfil   Hantar PM kepada qudwah_mardihah   Pergi ke qudwah_mardihah's Website   Quote dan BalasQuote

nilamsari82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11716
Posting: 224
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-02-05 18:36


10 orang, 6 perempuan 4 lelaki. yg lelaki plak ada yang kembar..best la time smua berkumpul... riuh rendah dengan usikan dan gelak tawa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamsari82Profil   Hantar PM kepada nilamsari82   Pergi ke nilamsari82's Website   Quote dan BalasQuote

chempaka
Warga Rasmi
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13327
Posting: 13

Kedah  


posticon Posting pada: 22-02-05 19:21




saye ade 5 orang adik beradik seibu sebapa.saye anak ke-4,second lastlah dalam famili saye.saye ade 2 abang,1 kakak dan sorang adik laki.saye suke adik-beradik ramai,baru meriah.sekarang pun meriah jugak tapi sekali sekala jelah coz abang naga kakak dah ade famili.seronok sangat bile dapat jupe ngan anak-anak sedara.sekarang tinggal saye ngan adik jer.sunyi sangat...jarak usia saye ngan adik-beradik saye jauh ,7 tahun.semuanye 7 tahun start dari abang sulung hinggalah yang bongsu.apapun saye terima seadanya.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For chempakaProfil   Hantar PM kepada chempaka   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» berapa adik beradik anda??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.195192 saat. Lajunya....