Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 3 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: wah malunya!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» wah malunya!!

Please Mendaftar To Post


Oleh wah malunya!!

maryamjameelah
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7638
Posting: 12
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-04-04 17:45


pernah x anda malu depan org
pernah sekali sayer malu depan org ramai .
urmm.. arituh kat skool.. syok sangat jalan nie sampai tunggul kat depan x nampak! apalagi jatuh bergolek ler sayer macam rolling dalam ceriter hindustan! hehehe
kotor habis baju..tuh pun berdarah skit kat tgn tuh.. maser tuh malu tahap giler!tak tau dah nak letak muker maner sebab kat situ tempat org lalu lalang.tapi best gakz sebab jadie famous.sejak dari arituh kirernyer memang selalu berjaga-jaga biler berjalan..
satu lagi pernah skali terjadi perkara yg amat memalukan.. bkn sayer tapi kwn sayer..
aritu maser rehat jadi ramai laa org gi kantin kan.kebetulan angin tiup kuat.entah macam maner tudung kwn sayer tercabut habis dan terus masuk longkang.memang memalukan bagi kaum hawa. jadi ramai lerr org nampak dier ngan anak tudung dier.tuh pun seharian dier duduk dlm tandas disebabkan malu teramat!tu lerr kejadian yg amat memalukan..
anda puler bagaimana!
Quote:



Bookmark and Share

    


  Member Information For maryamjameelahProfil   Hantar PM kepada maryamjameelah   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 22:27




saya pun pernah juga mengalami pengalaman yg memalukan dalam seumur hidup saya.
masa saya kat kampus...terasa nak pegi tandas,tah macammana saya boleh takperasan yg tandas tu tandas lelaki,sebab tandas l/p bersebelahan.
masa saya masuk tu ada seorang senior ,dia nak keluar dan saya plak dah masuk kat pintu depan.bila saya dongak jer dia m'jerit dan saya pun m'jerit juga.
fuh...punya lah malu time tu....nasib baik org tak ramai.
yg geramnya kawan saya da nampak saya tersalah masuk tandas tp dia kata tak sempat nak panggil.

malunya saya masa tu hanya ALLAH saja yg tahu...
saya sembunyi kat tandas p lps keluar dr toilet L,bila kelur je senior saya tu masih ada kat situ....pas tu dia boleh pulak senyum2.yerlah saya tahu saya yg salah....tp jgnlah senyum2 camtu.
malu...malu

lps kejadian tu saya mesti tengok dulu tabndas mana yg saya nak masuk.fobia betul

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 23:31


saya mcm tulah jugak..ade ke satu hari sakit perut teramatlah sangat..pastu..
cek2 lain dah takde budak pompun dalam tandas dan sekitar tu(sebab tandas pompuan ni..)pastu...dekat pulak dengan surau bahagisn pompuan..tgh2 buang tu hujan pulak..ok lagi..habis je...saya lari le,,nak kemaskan pakain di bahagisn pompuan tu..tiba2x!!! nah..penuh org tu kat belah pompuan...nak kate malu memanglah..tapi yang paling malu.,..sebab...........saya sore ja lelaki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 23:35


Wa'alaikumussalam wrwb
Assalamu'alaikum wr wb
Alhamdulillah umi pun pernah lalui sebab itu kini umi hati hati kalau bertudung yang ringan ... sebab itu kena ada brooch berat agar tidak terangkat tudung bila ditiup angin atau tudung labuh sehingga memang tak boleh nak terbanglah kalau ada angin pun ... kita yang kena bersedia sebelum berlaku agar kita tidak terus malu .... hati hati ya anak-anak perempuan dalam memilih cara menjahit tudung dan jenis kain ...
wassalamu'alaikum wrwb
ummimq

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-04-04 23:45




ana pun penah malu sangat2 gak. time tu travelling balik dari langkawi so berhenti kat tempat rehat kat highway tu. masa tu malam hujan rintik2..
ada sorang junior ana ni gurau2 dia pegi cucuk pinggang ana,, terkejut oo.. nasib baik tak jerit, tapi naik bengang.. kejar la budak tu.
skali tergelincir... gedebup!!! jatuh kat tengah2 dunia tu.. malu dehh...
bila masuk bas, dapat tau kawan2 lelaki dalam bas yg lagi satu gelakkan ana gila2.. sabar je la..

lagi satu time, ana tengah duduk borak2 dgn guru sekolah rendah sekolah ana. borak punya borak, ana tanya laa "teacher aminah yg mana satu ek?".. padahal dia dok kat sebelah ana je!!!
(tapi nasib baik la cikgu tu cikgu baru,, so boleh la cover lagi.. )

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 02:37




lupa nak zip seluar.....lepas tu kena tegur plak ngan india driver lori kat tepi jalan....perasaan malu masa tu toksah citer la kan.....wargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhseminggu tak kuar rumah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 03:26


kuah kuah kuah kari sungguh..
hemm memang kelako kan..klau di kenang2kan kisah2 lucu kita..tapi..dalam lucu2 tu ade maksud tersiratnya...kan kan kan..antaranya....
hemm fikirkan sendiri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-04-04 17:54


perkara yang buat saya malu depan orang ramai...yang tak leh lupa salah bas masa nak balik kg...dah duduk dalam bas tue dah jalan pun tiba konduktor nak amik duit je dia ckp nak pi mana .....kata dia bukan bas nie bas lain...kenalah turun balik..malunya masa tue



-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 22:19




ana pernah.. yang paling terbaru..tp tak de baru sgt.. mase tuh sem 2... balik dr outing kt kuantan, masa tuh bas rahmat alam tu sgt penuh... cam sardin... masa tuh pulak ana ngantuk yang teramat.. tak tahu lah ape kenenyer.. mungkin sebab mmg kuat tdo ditambah lg ngan seharian bejalan kat kuantan tuh.. ngantuk gile la org gile ckp.... (dah la tak dapat duduk, kalo tak leh la jugak ana lena jap sementara nak sampai tuh..)
bile bas tuh sampai kat depan kolej, ana pun bejalanla ngan ayunyer turun ikut pintu blkg.. sebab pintu depan ramai sgt org tgh Q.. lmbt.... tetiba ana rasa kaki ana jadik pendek... pastu sahabat ana jerit nama ana.. atikah!!! erkk... baru tersedar.. ya Allah, rerupa ana terjatuh dr bas... siap bertimpuh lg depan tangga blkg bas tuh.. ana bebetul tak prasan ader lg ana tangga tak abih... sakitnyer... tapi rasa sakit terus ilang sebab malu sesgt.. dah la ramai org dlm dan lua bas.. konduktor bas yang tgh duk tunggu org turun kt tepi tangga dpn pun tercengang + terpucat tgk ana bertimpuh kat atas jalan tuh... waaa...waaa... malu + sakit.. tulah ngantuk punye pasal...

p/s: nasib baik tak fobia naik turun bas...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

SrikandiSejati
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8352
Posting: 110
Dari: Malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 22-04-04 23:32


Saya pernah sekali dapat malu...
Saya dalam perjalanan nak gi sekolah. hari tue ada latihan kawad. waktu jalan di tepi jalan raya, ada subuah lori mai dari belakang, masyaAllah, laju plak tuh. tiba-tiba tudung saya terbang.... malu gila. tinggal anak tudung jer. sampai la, tak leh lupa peristiwa tu. nasib baik waktu tu tak dak org yang tengok



Bookmark and Share

    


  Member Information For SrikandiSejatiProfil   Hantar PM kepada SrikandiSejati   Pergi ke SrikandiSejati's Website   Quote dan BalasQuote

dg_meow
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5669
Posting: 42
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 23:55




Ada la satu malam tu, lec buat kuliah tambahan. masa tgh jalan tu, kawan2 ajak lumba pergi dewan kuliah. tanpa membuang masa dan penuh bersemangat saya pun berlari dengan penuh bergaya. lepas tu masa nak belok, ntah mcm mana saya terjatuh... meniarap pulak tu. dengan selamba, saya terus bangun...cari sandal yg tercabut. angkat je muka semua org yg tgh tunggu kat depan pintu dewan kuliah pandang. Arrrhhh!!! malu giler. dan la ramai sgt org mlm tu. lepas tu teruk kena kutuk ngan kawan2. he he. padan muka aku!

Bookmark and Share

    


  Member Information For dg_meowProfil   Hantar PM kepada dg_meow   Quote dan BalasQuote

brat2104
Warga Rasmi
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2627
Posting: 13
Dari: ampang

france  


posticon Posting pada: 25-04-04 04:46


saya masa tu baru buat keje sambilan kat ofis mak saya. so, diorang buat jamuan sambuat kitorng staf2 sementara ni. pas tu, ntah cane, lepas amik makanan, saya nak landing la start makan. silap2 landing kerusi terundur, jatuh bedebuk. saya menjerit la walaupun tak sakit. yg bestnya, kwn saya kata, org tak sedar saya jatuh. bila saya jerit baru diorang toleh..next time, jatuh cane teruk pun jgn jerit k

-----------------
meh la beramai2 meramaikan aspirasi.net (promote tuh!)

Bookmark and Share

    


  Member Information For brat2104Profil   Hantar PM kepada brat2104   Quote dan BalasQuote

maryamjameelah
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7638
Posting: 12
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-04-04 16:24



ho!ho!ho!klaka memang klaka...hehehe
x sangka kan perkara ygkita x rancang tibatiba terjadi..nak-nak lagi kalau depan org kan

Bookmark and Share

    


  Member Information For maryamjameelahProfil   Hantar PM kepada maryamjameelah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-05-04 02:00


betultu maryam...
tu la org kater, malang x berbau...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

raudhah_islami
Warga Rasmi
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5692
Posting: 19
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-05-04 08:10



MENARIK JUGAK TOPIK NI! ANA PUN PENAH GAK DIMALUKAN..
masa tu form 2 kot... ana ada laa pegi 1 kem nih.. Waktu tu, semua peserta kena berbaris panjang dan membentuk bulatan utk terima hadiah. hadiah dier mcm² rrr, ada beg, coklat yg dibubuh dlm container dll. Pastu, takpelah.. sampailah turn ana. Bila dah terima hadiah sumerr, ana pun nak blah la semula ke tmpt duduk ana, tp... aisehh ntah mcm mana pun ana x pasti container yg ada byk coklat tu jatuh. Klu takat jatuh camtu jer tak perr rr, tp nih container tu siap bergolek lakk [ container tu berbtk bulat]... abihh berterabur ana nyer coklat... yg lawaknya coklat tu tersusun satu persatu.. PErgh! malu btul sbb thn tu adalah first year ana sertai kem tu... bila dah jadik mcm tu, ramai laa tangan² yg dtg membantu ana kutip semula coklat² yg berterabur tu... Eii malu btul! dah laa tengah-tengah org ramai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah_islamiProfil   Hantar PM kepada raudhah_islami   Pergi ke raudhah_islami's Website   Quote dan BalasQuote

soutulqalbi
Warga Rasmi
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8504
Posting: 4
Dari: Bumi Allah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 05-05-04 23:43


Saya plak pernah malu. Masa nak ambik hadiah kt atas pentas. Fuh, berbunga2 hati kena sebut nama. Naik pentas punyalah atur langkah. Tiba tiba, opss... Kaki tersadung, jatuh kt atas pentas. Malunya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For soutulqalbiProfil   Hantar PM kepada soutulqalbi   Quote dan BalasQuote

nanalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4591
Posting: 93
Dari: sungai besar

Selangor  


posticon Posting pada: 06-05-04 02:18


biasa la tu... setiap org ada kenangan yg memalukan...

sy pun ada gak...tp masa tu sy upper6. sy selaku asst kpd ketua kelas.. kena baca ikrar kat atas stage..dpn bdk form 3,5 & 6. sy sebenarnyer..mpunyai perasaan gemuruh yg melampau..lampau..masa tu aje la....

tiba masa nak terima kertas dr cikgu tu,,,tangan dah mengeletar...tiba saat baca lak...lg la dasyat...mengelar sampai kertas kat tangan pun bergoyang2... cikgu kat tepi tengok aje..siap senyum kambing lg tu...eiiii malu nyer... tu baru cikgu tgk..blm yg kat bawah stage....terutama bdk2 lelaki...gelak..mcm nak pecah perut...eiii benci pun ada . lps dr tu...mcm tak nak dtg skolah da...nak tunjuk muka pun malu tau...tp dsbb kan kite blajar kan dtg jg le..buang perasaan malu tu..
buat bodo aje la klu mereka2 tu gelak.. lantak la..
betul tak?...


Bookmark and Share

    


  Member Information For nanalahProfil   Hantar PM kepada nanalah   Quote dan BalasQuote

maryamjameelah
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7638
Posting: 12
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-05-04 18:46


huar..huar..klaka lerr bila teringat kan pasal kat skool..maser tuh nak gi kantin ..ntah ganerr kiter nak isi cuka dlm keropok..tetiber jer kene tudung kiter..tudung dah laa putih ...malu wooooo..kiter berlari ker tandas p dan basuh tudung tuh tapi tak tanggal...arituh hanyer tuhan yg tahu..kiter hanya mengharap tapi tuhan yg mengharapkan.....

[email protected]



-----------------
hidup biar lepak asal result gempak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For maryamjameelahProfil   Hantar PM kepada maryamjameelah   Quote dan BalasQuote

Ar-Raihana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.01.2004
Ahli No: 6769
Posting: 95

Perak  


posticon Posting pada: 07-05-04 21:51




raihana pun pernah gak lalui situasi macam tu tapi bukannya tudung yg terbang..

satu hari, dalam perjalanan nak pi sekolah tetiba angin kuat.....time tu cuaca panas,so raihana pakai payung....nak dijadikan cerita...payung raihana tercabut dan melayang jatuh...time tu cuma raihana pegang besi payung jer...
nasib baik takder orang yg tengok...so,dapatlah caver sikit....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ar-RaihanaProfil   Hantar PM kepada Ar-Raihana   Quote dan BalasQuote

liya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6308
Posting: 86
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-05-04 18:59


naya.. x tau nak letak muka kat mana la lagu tu. seumur idup x kan hilang ingatan insiden yg memalukan camtu

Bookmark and Share

    


  Member Information For liyaProfil   Hantar PM kepada liya   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-05-04 23:55





kalau nak diikutkan banyak sangat peristiwa lucu yang saya alami...tapi biarlah kita sama2 jadikan iktibar dari apa yang berlaku...

satu pagi masa nak gi sekolah..saya terlewat bangun..saya ni bukan tinggal kat asrama..saya duk luar..jam dah menunjukkan jam 6.30..saya dah agak dah..kalau nak tunggu bas pasti lewat sampai kat sekolah....tapi nak wat camne..

masa saya nak gi bus station..saya nampak mmg ramai student yang tengah berebut2 tunggu..kereta pun banyak dah..sebab depan busten tu..lampu isyarat..jalan pun dah jem..saya pun apa lagi..percepatkanlah langkah saya..sebelum nak pegi busten tu..kena lalu satu longkang....taklah besar sangat cuma ia dalam jer..saya pun seperti biasa langkahlah longkang tuh..gedebukrrgg!!!!sakitnya tuhan je yang tahu..dua2 kaki saya masuk kat longkang..nasib baik ade pompuan tolong saya..malunyaaaa tak terkata..dahlah masa saya jatuh tu..kereta semua tgh berbaris menungguh lampu isyarat hijau..semua yg ade kat sana gelakkan saya..dah fobia dah bila tengok longkang sekarang ni..


sampai sekolah plak..dah jatuh longkang..kena denda cuci pinggan plak tuh..




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 28-05-04 23:58


semalam...
aduii semalam ana kena train juniors sekolah kompang VIP utk celebration teachers day.. mintak staff hantarkan 4 kompang extra, tapi dia hantar sampai pintu je. ana kena la bangun dapatkan kompang² tu sbb nak cepat, skali jubah seluar tersangkut kat kerusi.. koyak... adui... 30 cm = 12 inci!! time tu ana terjerit, org lain pun dengar bunyi "srreeeet" koyak tu,, semua pandang.
waaaa malunyerr,, alhamdulillah takde banin kat situ except for the staff tapi dia pun tak pandang..
pastu the whole day ana jadi orang kutub utara, pakai sweater ke hulu ke hilir..

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

mursamun
Warga Rasmi
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13085
Posting: 1
Dari: Jhr

Johor  


posticon Posting pada: 15-12-04 23:05


malu yang merungkai salah satu daripada sifat yang perlu ada pada manusia..alangkah hebatnya orang yang malu pada ALlah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mursamunProfil   Hantar PM kepada mursamun   Quote dan BalasQuote

anamuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14262
Posting: 48
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 26-02-05 13:38




ana mmg ade pengalaman yg amat10 memalukan .....
suatu hari tu ana ngantuk gile...
pegi sekolah..... waktu tu mata pelajaran pendidkan islam...
memula ana cover lagi....
ana mmg dah tak thn ngantuk sesgt... ana pon letakla kepala atas meja sambil tgk depan dan dilapik dgn tgn.... pura2 bacala kononnya...
tapi....
ntah cam mana....
dah mata berat sesgt....
ana terlelap....
bile ana terjaga...
sume diam...
cikgu tgh tgk ana....
pelajar lelaki semuanya menoleh ke belakang...
malunyeeeeeeeeeeee....
rupanya...
kawan ana kata ana tidur lama gile....
dari tadi cikgu asyik tgk.... dan budak lelaki asyik tertgk ke belakang...
kawan ana tak kejut ana.... waaaaaaa
ana terus bgn lepas tu...
duduk tegak...
tahan malu....
habis masa terus masuk tandas...
menangis....
malu tak terkata...
lepas tu....
tak pernah tertidur waktu pendidikan islam...
bile ngantuk je ....
ana suruh kwn ana cubit atau tumbuk ana...
ganas tapi berkesan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anamuslimahProfil   Hantar PM kepada anamuslimah   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-02-05 14:15




rasenya byk jugak coretan klako di samping pengalaman yg memalukn kt sini...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

sharifahnatasha
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14550
Posting: 374
Dari: cyberjaya

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-02-05 01:37




ana pernah...

1. malu sebab kalah pidato di sekolah agama

2. selama 2 tahun ana selalu pengsan kat sekolah ana waktu form 4 dan form 5. lelaki yg angkat ana

3. ana menang pertandingan syarahan agama wakil negeri Perak tapi kalah untuk ke kebangsaan..pastu spm pula..agama dpt 5

4. jatuh dalam longkang..dpn muslimat sahaja..

5. kain baju ana basah waktu hujan disenankan ada kereta ni bawa laju sgt kereta sampaikan air tempias kat ana.

itu aje .

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharifahnatashaProfil   Hantar PM kepada sharifahnatasha   Pergi ke sharifahnatasha's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-02-05 16:47




pernah semasa sy melawat Putrajaya dulu, kebetulan hari Jumaat, jd sy pun menunaikan solat Jumaat kat masjid Putra tu... entah macam mana ntah, ketika bilal sedang iqamah untuk solat Jumaat, saya terjatuh di tengah-tengah dewan solat masjid yg besar tu... rasa macam nak pitam la... semua org tgk sy masa tu... nasib baiklah ada seorang pakcik tolong angkatkan saya masa tu... sy pasti dia solat di sebelah sy, tp lepas solat sy tgk bukannya pakcik, tp budak remaja di kedua-dua bleah saya... saya cari jugak lepas tu tp tak jumpa.... sy nak ucapkn terima kasih pada pakcik tu...

tp disebabkan peristiwa tu, sy jd fobia nak pegi masjid Putra... teringat peristiwa tu and rasa macam semua org tgk sy....

-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-09-06 10:11


korek balik topik lama ni, macam best pula...
teringat masa praktikal kat satu sekolah dulu,
masa hari perpisahan sedih sangat-sangat, siap nangis nak berpisah dengan studen. sebab mereka memang best sesangat...
so,nak dijadikan cerita, time tu juga serentak dengan sambutan hari guru sekolah tu..
jdnye bukan anis saja lah yang dapat hadiah, cikgu2 lain pun dapat juga...
tengah2 nangis tu tetiba ada studen hulur hadiah, dalam hati terdeti, anis tak ajar budak ni, tapi takpelah hulur saja lah tangan nak ambil... sekali budak tu tak bagi anis, tapi bagi cikgu yang dok tol2 belakang anis...
warghh, malu gila.....
tapi cover baik nya, buat tak tau saja lepas itu.....
hehehe
malu sesangat rasenyerrrr

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.107613 saat. Lajunya....