Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 3 hari yang lalu
Daeng_Jati: 10 hari yang lalu
skater: 13 hari yang lalu
HIKAL: 32 hari yang lalu


Lintas Langsung & Laporan Aktiviti
Topik: JK MEMANAH dan ULANG TAHUN APRIL


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lintas Langsung & Laporan Aktiviti
    »» JK MEMANAH dan ULANG TAHUN APRIL

Please Mendaftar To Post


Oleh JK MEMANAH dan ULANG TAHUN APRIL

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 17-04-04 15:25


.. selamat memanah pada prof dan rakan rakan...
tak lupa jugak kepada kak Hanan yang dah semakin tua rupanya... hehehehe

p/s" sory tak dpt join sampai ke akhir sebab ada kelas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 22:51



::::::Laporan JK April & JK Memanah:::::::

… Pertama sekali sesame memanjat kesyukuran pada Allah s.w.t dan selawat kpd junjungan besar nabi Muhammad s.a.w

Selaku penyelia JK kali ini dan sebagai Pengurus Kelab berbangga serta sukacita atas berjaya melaksanakan JK Memanah bersama Heris selaku Pengarah JK Memanah dan JK April, Pengarah April/wakil : Hanan.

Semua perancangan berjalan baik walaupun sedikit masalah yg tak dapat dielakkan. Alhamdulillah JK kali ini tetap dilaksanakan dengan hati yg gembira dan ceria. Demikian laporan lanjut :

Ahli :::::Kelab April::::: yg hadir :
1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. syah_apium
4. kamal_82

Tetamu lain :

(Muslimin)
1. Kang
2. Heris
3. al-farisi
4. MuTTaQiN
5. Prof_Muslim
6. kaze
7. khalifah
8. pokjak
9. Al-Qhatrunada (new)
10.Fiq-aulawiat (new)
11.Martyr
12.Platipus
13.Hudud (new)
14.DJ Rizal @ nos
15.Mujahid_83

(Muslimat)
1.Engku_Salina
2.littlemuslimah
3.nawwal
4.Simple_Shida
[email protected]
6.houri
7.Mujahidah_84
8.nur_indah
9.istisafa
10.wida_widi
11.Nurzuhaili (tetamu)
12.Yusrina (tetamu)


...........Lokasi: Maju Junction
...........Berkumpul : LRT Masjid Jamik
...........Masa : 8:30 / 9:10 pagi
...........Tarikh : 17 april 2004
...........Bayaran: peserta RM 10.00 & penonton RM 6.00


Sabtu ( 17April 2004 )
Bersamaan 27 Safar 1425

09.10 pg --------*LRT Masjid Jamik @ terus ke hadapan MJ

10.00 pg -------- *Bergerak ke MJ

10.15 pg -------- Pendaftaran / Kutip Bayaran

10.30 pg -------- Sessi Tukar Hadiah (Hari-Lahir)

11.00 pg -------- Tazkirah

12.30 tgh ------- Sessi Ta`aruf

1.05 ptg --------- Solat dan Rehat

2.00 ptg --------- *Pembahagian kumpulan
1.Hanzalah
2.Uqasyah
3.Muslimah

2.30 ptg --------- Kelas Memanah bermula

4.30 ptg --------- Sessi Makan & Potong Kek

5.15 ptg --------- Sessi bergambar

5.35 ptg --------- Bersurai


Penghargaan :
BIG Shoot ( Restaurant & Archery )
LG 30, Maju Junction Mall
1001 Jalan Sultan Ismail, 50250
Kuala Lumpur

nota: Kerjasama abik dari pihak BIgshoot terutama staff yg sudi beri penerangan dengan baik..
Akhir kata…Majulah Sukan Untuk Ukhwah!!!!



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 23:05



alhamdulillah.. jk memanah & jk april b'jln lancar..
tiada rusuhan.. kekecohan..& sewaktu dgnnye berlaku & terjadi.. he..he..
syukran jazillan pd yg hadir & sokongn yg begitu komited telah ditonjolkan oleh antum..
Allah jua yg dpt membalasnye..

syukran pd adik angkat ana.. elly.. & mmber ana yusrina.. wah.. yus bukan main lg.. menonjolkan bakat memanah yg terpendam..

insyallah.. jumpe lg di megajk 1-3 mei..2004, di penang
wssslm..

keamanan ..kedamaian ..keharmonian dan kasih sayang..
harapan dalam kehidupan..
setiap insan..
hulurkan bantuan..kpd yg memerlukan
perhatian dan pembelaan
belas kasihan..


[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-04-18 23:07 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Alqathrunnada
Warga Rasmi
Menyertai: 18.04.2004
Ahli No: 8474
Posting: 17
Dari: KuAntAn

oman   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 21:43


.....

Alhamdulillah..best jugak program memanah ari tu ye..tak sangka plak ana nih....ni lah merupakan program yg pertama bagi ana yg baru menyertai Ukhwah.com ini...time kasih benayak kepada Herris...yg telah handle program tu dengan jayanya...best tau memanah ni...rugi tak cubaaa...nooo....sapa tak pi rugi lah....

Tak sia-sia ana mai jauh2 dari kuantan ke KL...dah lah tu kene harungi jalan yg sesak plak..tension gak mula2 rasanya...tapi dah sejuk pabila Heris telah menghiburkan kami dengan permainan2 yg menarik dan menghiburkan hati....terima kasih Heriis...
jasa mu tak dapat ku balas...
-wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AlqathrunnadaProfil   Hantar PM kepada Alqathrunnada   Pergi ke Alqathrunnada's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-09-06 16:11


teringin nak belajar memanah..tapi tak tau dimana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 16:11


ooh.. bertanya ..
igtkn Kenapa.. topik ni dah lama tidak berjawab..hehe..

em.. kena rajinlaa cari di mana tempat memanah..
di ipoh tu.. ana tak pastila..
tapi di kl.. di maju junction lah..hehe..

best belajar memanah ni..
tapi kena ada kekuatan tangan untuk menarik busur tu.
kalau tak kuat.. alamtnye memang langsung tak kena pada sasarannye..eheh..

macam ana.. hari tu.. lngsung tak kena pada bulatan tengah tu..
ada yang sampai ke belakang.. dan atas pada sasaran pun ada..
ehehhe..

selamat mencari.. selamat memanah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-09-06 09:18


teringin jugak nak belajar memanah..tapi tak tahu nak join kat mana..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

nurul_gts46
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2006
Ahli No: 24757
Posting: 82

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 12:09


salam...memanah memang best!!!
kita ambil KOkurikulum memanah sem ni...
tapi, dah tamat dah...kalau ada yang nak buat kelab itu kat nak join juga...
[ Telah diedit oleh: nurul_gts46 pada 18-09-06 12:17 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_gts46Profil   Hantar PM kepada nurul_gts46   Pergi ke nurul_gts46's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 12:13


wah...seronoknya... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085711 saat. Lajunya....