Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Raja yang setia pada dayang2 yang hanya inginkan kerusi empuk di singgahsana bukan sahaja akan meruntuhkan seluruh istana bahkan seluruh takluk jajahannya...
-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 8 hari yang lalu
muslimiman: 13 hari yang lalu
tornado: 33 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: Mata pelajaran paling suka


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Mata pelajaran paling suka

Please Mendaftar To Post


Oleh Mata pelajaran paling suka

centric
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2004
Ahli No: 7819
Posting: 335

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-04-04 16:58




Semasa sekolah dahulu kan. antum semua minat mata pelajaran apa ya? bagi ana suka sangat ngan Matematik sebab tak perlu hafal just kira, kira dan kira.

Bookmark and Share

    


  Member Information For centricProfil   Hantar PM kepada centric   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-04-04 23:18




masa sekolah sekarang kan , ana paling suka subject Islamic Religion & Culture.. sbb best belajar pasal seerah, aqidah, syari'ah, etc.
tapi sebenarnya memang selalu pun tidur dalam class tu.. bukan tido sebab boring, tapi tido sebab subject lain semua kena fikir banyak. yg ni, dengaaaarr je.. pastu paham-paham, conteng2 notes sikit...... relax je. tapi exam paper IRAC ni menggerunkan.. essay manjang woo..
tapi berguna utk dunia akhirat jugak alhamdulillah

wallahu a'lam. wassalam

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-04-04 15:27



ikhlas nyer mata pelajaran agama, best r...ade kelainan...ustaz ana dulu selalu ckp, ilmi agama tu,nur dr Allah Taala...tenang jiwa...betoi maa, kalau pelajaran lain...belajar kerna exam jer...hehe, tapi sebenarnyer belajar itu sume kerna Allah Taala gaks....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 16:03




saye plak suke KIMIA...
SM Teknik Shah Alam...(thanx cikgu norashikin)
dan skang pun buat degree kimia..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

AnakEmak87
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2004
Ahli No: 8341
Posting: 4
Dari: Tanah...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 18:40


herm...saya suke....ikut hierarki yer...
1-bio
2-fiz
3-mat
4-pai
5-bm
6-kim
7-sej
8-bi
9-est
10-mat tamb (padanlah pun...susah btul nak dpt A)...

hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnakEmak87Profil   Hantar PM kepada AnakEmak87   Pergi ke AnakEmak87's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 21:06




Masa sekolah dulu, ana suka subjek matematik, matematik tambahan dan akaun.
Ana suka subjek mengira...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 22:52


askm..
nak kate madah ataupun mata pelajaran yg paling di sukai..ana minat madah fiqh perbandingan mazhab..dan tafsir..tak di lupakan jugak fiqh dan usul fiqh...wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 10:44



ana cuma lepasan sm (p) sri aman...

subjek yang paling suka ialah matematik dan p.agama islam..

selalu dapat markah tinggi dalam p.agama islam dan ustazahnya pun sporting.. mungkin itu sebabnya kot..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 11:57



Masa sekolah dulu saya suka subjek kimia, math dan biologi.. paling best kimia organik.. suka sangat.. bio pula kalau tentang bahagian pencernaan, pernafasan yg berkaintan dgn manusia dah haiwan saya suka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 13-04-04 12:26


Masa sekolah dulu ana suka subjek math, add math ngan fizik. Bab kira-mengira ni ana memang suka.

-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 12:38





kalau ana pulaks subjek yang paling suka dan minat tak lain lagi iaitu sejarah dan biologi....
dan....bila tibanya Subjek matematik tambahan lah paling membosankan…..ehek

…mohon maaflah ye pada sesiapa penggemar bab-bab ilmu mengira ni…

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 13-04-04 12:49




kekadang pengaruh cikgu yg menyebabkan kita suka akan sesuatu subjek tuh..

kalo saya laks masa sekolah dulu tak suka subjek kira2..suka sgt ngan subjek bi ngan agama.
dan subjek ni jekla yg saya selalu high score dlm kelas..
skang nih corse yg saya amik more to culculation..huh..pening kepala

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

AiFi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2003
Ahli No: 4854
Posting: 96
Dari: BuMi ALLAH

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 13:38




mase sekolah dulu minat subjek yg membaca..tp paling minat ialah subjek bahasa inggeris. tp apa2 pun belajar kerana Allah bkn sbb nk exam kan

Bookmark and Share

    


  Member Information For AiFiProfil   Hantar PM kepada AiFi   Quote dan BalasQuote

namirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5920
Posting: 232
Dari: Ardhillah

singapore  


posticon Posting pada: 13-04-04 16:37



Quote:
bagi ana suka sangat ngan Matematik sebab tak perlu hafal just kira, kira dan kira.



sape kate tak kene hafal pape....kaedah die kene hafal jugak pe...dahlah bnyk memeningkan plak tu ..tapi ana suke gak ngan maths.. selain tu ....sains,al-quran ngan BA pun ana suke...paling tak suke BI...

-----------------
Our readiness strengthens our security
Our adaptability ensures our success
Our unity strengthens our nation
Total Defence S'pore

Bookmark and Share

    


  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

Mahfuzah_Uja
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8447
Posting: 7
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 16-04-04 22:23


subjek yg paling minat sekali ialah subjek pend. ag. islam..sbb dari sek rendah sampai sek men..selalu dpt ustazah yg sporting..mmg wajib ler pd tiap2 thn..ustazah2 saya sporting sgt..tp x ada ler sampai kami nie pijak kepala diorang...apa2 pun kira best ler..perihal guru yg mengajar kita kan penting dlm pengajaran dan pembelajaran..lgpun subjek tue pun x byk sgt nak kena baca..semuanya kita tahu drpd pengetahuan umum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mahfuzah_UjaProfil   Hantar PM kepada Mahfuzah_Uja   Quote dan BalasQuote

Sinar_Srikandi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8294
Posting: 29
Dari: kelantan

ireland   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 02:39


subjek yg paling fascinate ialah add math..i'm just love to do add math...cikgu add math ana ialah my bapa angkat...dia tersangatlah baik...sekarang duk kat umah tak buat lama dah add math ni..rasa otak pun dah tumpul semacam...hehe...i miss my kira2 very much...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Sinar_SrikandiProfil   Hantar PM kepada Sinar_Srikandi   Pergi ke Sinar_Srikandi's Website   Quote dan BalasQuote

mencari_sufi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.04.2004
Ahli No: 8316
Posting: 50
Dari: bumi perantauan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 02:55




kalau ana, ana suka matematik & fizik..banyak kira daripada teori..lgpun kalau fizik teori byk ikut logik yg boleh kite kaitkan dengan alam sekeliling..ana ni tak suka subj yg kena banyak baca & hafal..ana suka subj pendidikan Islam..seronok sangat kalau masuk kelas subjek tu..plg best masa sekolah menengah sebab ustazah yang mengajar ana utk subjek tu mengajar ana sejak form 2 hingga form 5..terima kasih guru-guru ku..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mencari_sufiProfil   Hantar PM kepada mencari_sufi   Quote dan BalasQuote

azliyanazhari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4654
Posting: 86
Dari: pluto

russia   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 12:34


huhu...
ske sme subjek kecuali sejarah!!!
kalau sc subject..paling ske bio
kalau subject lain...english rox!!hehe


Bookmark and Share

    


  Member Information For azliyanazhariProfil   Hantar PM kepada azliyanazhari   Pergi ke azliyanazhari's Website   Quote dan BalasQuote

honey_qasryna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 108
Posting: 42
Dari: Darr at-Ta`zhiim

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 17:31


!

ana punye turn pulakk...
subjek paling ana suke... KIMIA.. sampaikan thn lepas, [spm 2003] dr awal thn sampai pertengahan thn ana asek blaja Kimia jek... kalo bukak buku fizik, belek je, pastu tutup terus... kalo edmet, tengok buku edmet, tros pejam mata balik, pastu pandang tempat lain.. punye tak suke... ape la ek....

kalau ikut hieraki..:

1. KIMIA
2. MATEMATIK
3. FIZIK
4. BIO
6. MATEMATIK TAMBAHAN [tp skrg da sukeee...]
6. PQS
7. PSI
8. SEJARAH [cikgu die bes,tp pelajarannye tak bestt!!]

terlupe pulak, untuk Bahasa Arab, Bahasa Inggeris, dan Bahasa Melayu tak masuk dalam ranking.. sebab, yang tu.. pun ana sukeee sangat!... especially esei BM.. sronok tak terhingga wat karangan..

tapi, tu zaman skola.. akan dtg nih, wallahu a'lam..

"Establish worship and enjoin kindness and forbid iniquity and persevere whatever may befall thou.."
Luqman:17
~Honey Qasryna a.k.a Rose Amarylis~

[ Posting ini telah di edit oleh: honey_qasryna pada 2004-04-18 17:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For honey_qasrynaProfil   Hantar PM kepada honey_qasryna   Quote dan BalasQuote

merah_saga
Warga Rasmi
Menyertai: 21.04.2004
Ahli No: 8547
Posting: 8
Dari: Lat 43.13 Long 89.33

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-04-04 13:21


Saya paling suka subjek +Math.. suka kira-kira ni.. tekan-tekan calculator.. hehehe.. bila dapat jawab soalan tuu, rasa puas hati sesangat.. sebab tuu dulu selagi x dapat jawab soalan +math yg saya tgh buat, selagi tuu takkan berenti dari terus cuba sampai dapat.. tapi kalau dah buat berkali2 still x dapat2 gak, kenelah tanya pakar.. cikgu +math yg saya sangat respect + kagumi tuu.. mekasih cikgu..

Paling x suka dulu.. Lukisan Kejuruteraan.. dahler dengan boardnye yg besar.. bila habis lukis boleh tahu sendiri samada lukisan kita betul @ salah, tapi takleh nak figure out mana yang perlu diperbetulkan.. tu yang tension sangat tuu.. sakit rasanya hati waktu tuu.. tapi alhamdulillah, time SPM berjaya gak.. sebab tuu la ni tgh fikir wajar ker tak saya amik Architecture bila masuk U nanti.. takut sakit hati lagi..huhuhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For merah_sagaProfil   Hantar PM kepada merah_saga   Quote dan BalasQuote

cahayaketenangan
Warga Rasmi
Menyertai: 26.04.2004
Ahli No: 8647
Posting: 13
Dari: kuala lumpur

saudiarabia  


posticon Posting pada: 28-04-04 15:36



sebut pasal subjek paling suke nih, ana paling suke syariah, quransunnah,& math. walaupun add math tak masuk senarai sbb jarang lulus tapi bangga sangat ade cikgu add math yg sanggup susah payah nak bagi ana lulus.(cikgu Fazilawati) jazakallahukhairankathira.

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayaketenanganProfil   Hantar PM kepada cahayaketenangan   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-05-04 23:58





saya paling minat madah2 ni:

*fiqh syafi'e
*mirath
*dakwah
*tafsir
*qadaya
*usul fiqh
*qawaid fiqhiah

wassalam..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 19:06



geografi pasal suke peta2

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

hanisofia
Warga Rasmi
Menyertai: 23.07.2004
Ahli No: 10241
Posting: 5
Dari: Uitm shah alam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 12:12


..semua pengunjung portal ukhwah...salam Ramadhan jua...
ana pun nak sumbangkan sedikit coretan jugek...
bagi ana... ..ana paling suke...subjek biology...selain daripada menambahkan ilmu tntg kehidupan alam dan makhluk Allah...ana juge dapat menginsafi diri..betapa unik dan istimewanya kejadian Illahi..dengan variety tersendi dan ada kelebihan tersendiri...kimia pun best jugek...ape2 pun ingatlah...ilmu yang Allah bagi kepada kite umat manusia...hanyelah diibaratkan ..seperti baki air yang terlekat pada sebatang jarum yang dicelup dalam air seluas lautan.....jadi..jangan lah..sesekali kite berasa bangga dan riak dgn sebarang ilmu yang kite miliki..Wallah hu A"lam..

-----------------
keihklasan dan kejujuran benteng persahabatan murni...keredhaan dan keberkatan Illahi tunggak uhkwah sejati..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisofiaProfil   Hantar PM kepada hanisofia   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 12:41


Ana pulak suka + Math. Suka sangat....

-----------------
Menjual & Membeli Dinar dan Jongkong Emas/Perak Mengikut Harga Pasaran Antarabangsa. Layari www.hatiemas999.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 02-11-04 00:26




1. kimia
2. fizik
3. add math (walopun jarang sgt dpt A), sejarah
4. mat mod

huhu...

-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~

Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 02-11-04 01:38


fizik kot

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 02-11-04 10:11


sy lak minat yg baca2 ni...
1. english
2. biologi
3. bahasa melayu
4. pendidikan islam...
5. sejarah

org lain minat kira2...sy ni lain tul kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 02-11-04 10:35



ana sama sekolah dulu suka subjek membaca.tak suka subjek mengira. sampai la skrg.tak tahu nape....klu mengira ni memang lemah sgt...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 02-11-04 11:08


Wah...ramai rakan Ukhwah yang gemar subjek mengira ye?
Saya labih gemar subjek membaca.Kekuatan saya lebih ke arah reading subjects

Dulu suka Kesusasteraan Melayu, Sejarah,Tasawur Islam,Geografi dan Ekonomi Asas.

Sebenarnya,suma pun suka kecuali...Math la!

Bookmark and Share

    


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

hakima
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2004
Ahli No: 11033
Posting: 41
Dari: BUMI ALLAH

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 02-11-04 11:17


ana zaman sekolah dulu, paling suka math, add math and History. paling tak suka adalah kimia. but now, ambil degree pulak dalam bidang kimia. apa telah jadi ni? dah final yr pun..macam tak percaya...

[ Posting ini telah di edit oleh: hakima pada 2004-11-02 11:30 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimaProfil   Hantar PM kepada hakima   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-01-05 11:07



ana minat biologi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-01-05 13:21




Subjek paling minat : Add Math...

Ada dua sebab, cikgu yg mengajar selalu appreciate pencapaian kami, tiap2 kali lepas Test / Trial Exam dia jamu kami dgn Kek Span.... hmm best tu! Dan satu lagi sbb memang minat dgn angka2...

Tapi sekarang ni cikgu tu dah tiada....AL-FATIHAH BUAT GURU itu......... semoga rohnya di tempatkan di kalangan hambanya yg soleh..Amin.

-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-01-05 13:21




Subjek paling minat : Add Math...

Ada dua sebab, cikgu yg mengajar selalu appreciate pencapaian kami, tiap2 kali lepas Test / Trial Exam dia jamu kami dgn Kek Span.... hmm best tu! Dan satu lagi sbb memang minat dgn angka2...

Tapi sekarang ni cikgu tu dah tiada....AL-FATIHAH BUAT GURU itu......... semoga rohnya di tempatkan di kalangan hambanya yg soleh..Amin.

-----------------
Kadang-kadang, kita perlukan kesunyian. Dan jika bising. Aku membisingkan diri di http://naimisa.esasterawan.net/

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

sitihajar
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12860
Posting: 4
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-01-05 13:31


rasanya bertukar-tukar.... wak skolah rendah muzik...dan waktu skolah menengah pulak sejarah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitihajarProfil   Hantar PM kepada sitihajar   Quote dan BalasQuote

sitihajar
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12860
Posting: 4
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-01-05 13:31


rasanya bertukar-tukar.... wak skolah rendah muzik...dan waktu skolah menengah pulak sejarah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitihajarProfil   Hantar PM kepada sitihajar   Quote dan BalasQuote

sitihajar
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12860
Posting: 4
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-01-05 13:31


rasanya bertukar-tukar.... wak skolah rendah muzik...dan waktu skolah menengah pulak sejarah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitihajarProfil   Hantar PM kepada sitihajar   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-05 23:18




ana minat sains n b.arab...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-01-05 09:22


time skola dulu,sya minat sangat ngan matematik n akaun..coz sya suka mengira ni...fakta ..no no..payah la...

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

anamuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14262
Posting: 48
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 23-02-05 19:01




ana paling suka matapelajaran add math dan matematik. tak lupa jugak kimia, bio dan fizik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anamuslimahProfil   Hantar PM kepada anamuslimah   Quote dan BalasQuote

budak85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11680
Posting: 23
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-02-05 21:30



~~ske subj fizik + add math + modern math + lukisan kejuruteraan~~
~~sbb target mmg nk amik kos engineering kat univ!!~~
~~alhamdulillah..t'capai!!~~
~~thanx 4 all my teachers!!~~
~~luv and miss them so much!!~~



Bookmark and Share

    


  Member Information For budak85Profil   Hantar PM kepada budak85   Pergi ke budak85's Website   Quote dan BalasQuote

ije
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11883
Posting: 39
Dari: malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 01:31


skang baru terpikir yg sy ske matematik tambahan. teringat zaman2 skolah dulu.. penah xlulus add maths, cikgu tegur sampai sy menangis. tp alhamdullillah dapat jugak A1 mase SPM. berkat cikgu tegur ritu la.. thanks madam.

sume subjek sy ske.. fiz, kimia... windu nk blaja fiz ngan kimia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ijeProfil   Hantar PM kepada ije   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 02:12


salam..mase sekolah dulu saya suka subjek sejarah, syariah, mantiq, hadith, fiqh dan sains. sekarang ni of course anatomy, biology, colloid chemistry, histology, history of ukraine, ukrainian and foreign culture, microbiology and psychology. actually, kite mesti tanamkan perasaan suka pd sume subjek. baru mudah nak belajar and ingat. betul tak??

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

sharifahnatasha
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14550
Posting: 374
Dari: cyberjaya

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 06:42




ana paling suka matematik dan bahasa Inggeris..tapi lebih kepada bahasa Inggeris. ana pun tak tahu kenapa? tapi yang peliknya ana ambil engineering..hmm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharifahnatashaProfil   Hantar PM kepada sharifahnatasha   Pergi ke sharifahnatasha's Website   Quote dan BalasQuote

norhanan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4218
Posting: 116
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-02-05 09:36



mestilah Fizik...pastu minat gak mate,kimia,BM,Sej...yg paling tak minat Bio dgn Bi..masa tu cikgu boring dgn saya tak minat nak baca2 ttg subjek tu..he..he...geografi aper lg masa PMR dpt B sbb subjek tu la... ..B.Arab ada lah ambik dulu tu pun komunikasi masa PMR..tapi SPM tak ambik sbb sek sy dulu dia suruh drop add mate kalau nak ambik BA tinggi..lgpun sy ada gaduh dgn ustz BA masa tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For norhananProfil   Hantar PM kepada norhanan   Quote dan BalasQuote

aquarius_nur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14613
Posting: 224
Dari: tg karang, selangor...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 09:57


ana suker math,add math..
paling tak suker akaun mase SPM.
tapi sakarang tgh study akaun..kan pelik tu..
sebenanyer takla susah sangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aquarius_nurProfil   Hantar PM kepada aquarius_nur   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 12:00


wbt...

bagi kiter, maser kat sekolah dulu, kiter paling suka subjek Bahasa Inggeris dan seni lukis... sampai sekarang pun kiter suker dua2 subjek tu... p sekarang seni lukis tu sekadar hobi memenuhi masa lapang... untuk hilangkan tension...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

nanalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4591
Posting: 93
Dari: sungai besar

Selangor  


posticon Posting pada: 25-02-05 17:28


sejarah ngan syariah....
last inggeris ler

Bookmark and Share

    


  Member Information For nanalahProfil   Hantar PM kepada nanalah   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 25-02-05 17:44


Wawa suka B.Inggeris N Agama Islam...also Sains!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 18:00


ana paling suka subjek kimia, bi dan pend.islam...
suka jugak pada subjek maths, add maths..
cerita pasal add maths, masa form 4 dulu rasa fobia ngan subjek nie..tapi bila dah masuk form 5, rasa best pulak..sebab cikgu yg ajar add maths sangat best..kaedah yg diajar senang nak faham..
kalau subjek maths, ana paling kantoi kalau bab pelan dan dongakan..utk soalan pilihan, ana lebih rela pilih soalan bumi sbg sfera..buat graf adalah soalan yg paling ana suka..
skarang jadik B.Ed TESL student..



Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-05 00:14


hmmm...ana suke mata pljrn

1-B.I
2-SN
3-SEJ
4-BM

tue jer.ana tgh sek. men. .

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Rindu_Rahayu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.04.2004
Ahli No: 8452
Posting: 632
Dari: Bumi Allah

PulauPinang  


posticon Posting pada: 27-02-05 01:00




Paling suka...English...Pend. Islam...Sejarah...Art... tak lupa juga bahasa ibunda...Bahasa Melayu...

-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rindu_RahayuProfil   Hantar PM kepada Rindu_Rahayu   Pergi ke Rindu_Rahayu's Website   Quote dan BalasQuote

nursyaqila
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13933
Posting: 32
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-02-05 01:39


ana ske ikut list ni !!

1- add math
2-bio---->harap leh jd doc
3-kim
4-fiz
5-math
6- sya, ba, bi,bm
7- qs
8- sej
9-

Bookmark and Share

    


  Member Information For nursyaqilaProfil   Hantar PM kepada nursyaqila   Quote dan BalasQuote

orchidesa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12928
Posting: 133
Dari: perak-selangor

japan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-05 12:31



subject yg paling ana suka? mm...tentulah math,kimia,fizik,tasawur & p.islam...paling tak suka sejarah & geografi, bosan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For orchidesaProfil   Hantar PM kepada orchidesa   Pergi ke orchidesa's Website   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 28-02-05 16:42



hurm teruja btol ngan topik nih hehehehhehehe!!!
saye sangat suke matepelajaran

--B.I.O.L.O.G.I
--Q.U.R.A.A.N.S.U.N.N.A.H
--S.Y.A.R.I.A.H.I.S.L.A.M.I.A.H

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 28-02-05 17:10



ana paling suka subjcet kimia,biologi,p.islam..
geofrafi pun ana suka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

fiafarha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1209
Posting: 79
Dari: t`ganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-02-05 17:50


maser kat sek.men dulu saya minat sgt kat kimia + math mod...coz mmg best...
subjek yg plg pening kepala..fizik + add math ler...
tapi skrg ni dah berubah..dulu lain skrg lain..minat subjek qawaid fiqhiah+nahu..coz saya ambik jurusan syariah skrg ni di egpyt..doakan kejayaan sayer yek...














Bookmark and Share

    


  Member Information For fiafarhaProfil   Hantar PM kepada fiafarha   Quote dan BalasQuote

heart_muslimah89
Warga Rasmi
Menyertai: 07.12.2004
Ahli No: 12869
Posting: 14

Pahang  


posticon Posting pada: 02-03-05 10:27


Ana plg suka subjek BM,PAI,SEJ.......coz ana suka m'hafal pelajaran dlm subjek ni.Tp ana plg benci subjek mate +,fizik&kimia.


Bookmark and Share

    


  Member Information For heart_muslimah89Profil   Hantar PM kepada heart_muslimah89   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-05-05 17:35


saya pula...

1. english language
2. fizik



paling tak minat kimia.... kerana kimia ku tidak dapat interview American Top University programme.. sedih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

puteriayahanda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15473
Posting: 268
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-05-05 17:47


....
waktu skol suka subject chemistry...
skrng suka thermo...

-----------------
ya ALLAH, pelihara aku dari ilmu yang tidak bermanfaat, hati yang tidak khusyuk,nafsu yang tidak pernah puas dan dari doa yang tidak diperkenanka

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteriayahandaProfil   Hantar PM kepada puteriayahanda   Quote dan BalasQuote

tsuraya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.05.2005
Ahli No: 16335
Posting: 58
Dari: Muar

Johor  


posticon Posting pada: 15-05-05 16:45


bio best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tsurayaProfil   Hantar PM kepada tsuraya   Pergi ke tsuraya's Website   Quote dan BalasQuote

uhud147
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15907
Posting: 143
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 15-05-05 18:43


chem dgn add maths..

Bookmark and Share

    


  Member Information For uhud147Profil   Hantar PM kepada uhud147   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-05-05 21:09


fiqh muqaranah(perbandingan)...insyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-05 21:12


MATH>>PRINSIP AKAUN>>ARUDH

-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

narato
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2005
Ahli No: 16524
Posting: 143
Dari: jb...ukm,bangi

Johor  


posticon Posting pada: 30-07-05 23:04


ana pulak suka dengan sub. add.maths.
[ Telah diedit oleh: narato pada 30-07-05 23:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For naratoProfil   Hantar PM kepada narato   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 30-07-05 23:09


assalamuallaikum..........

kawan suka subjek LK

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 30-07-05 23:55


paling minat kat subjek syariah dengan sejarah...seronok study sebab dapat tau
sejarah lalu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-07-05 00:29


assalamualaikum..
ana minat subjek matematik.sekarang amk major KI semua subjek ana minat...especially sibjek SBI sebab assignment guna lengan robot.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 31-07-05 02:59


surgery...

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-07-05 04:47


Minat semua subjek Pengajian Islam; Pendidikan Syariah Islamiah, Pendidikan Al-Quran dan As-Sunnah, Tasawwur Islam dan Pendidikan Islam...

Juga minat subjek Ekonomi Asas, Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris...

Tidak minat subjek Matematik. Ingatkan mengaji Undang-Undang dapat lari dari kira-kira, rupanya kena belajar kira-kira dalam subjek Al-Faraidh. Pening...

Anyway, good luck to all PMR and SPM 2005 candidates, ma'at taufiq wan najah, insyaAllah...

Allahu Ta'ala a'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

putrimuslimah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16138
Posting: 43

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 31-07-05 05:28


ana minat fizik dan bio..best..but kimia tak sangat..must remember a lot of formula..hu..hu..
[ Telah diedit oleh: putrimuslimah pada 31-07-05 06:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For putrimuslimahProfil   Hantar PM kepada putrimuslimah   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-08-05 04:49


ermm..subject paling best...MATHEMATICS!!!!!
..fingers linkin' good..

:-D :-P :-D
peace..no war!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 01-08-05 05:47


subject yang paling saya minat adalah faraidh....minat sangat kira duit...tak dapat kire2 duit sendri...kira harta orang pun jadilah...jadi sesiapa yang ada harta yang ingin di bagi2 kan..boleh lah kasi kat saya...nanti saya kirekan...;)

ps:suka kira dalam base arab...:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

syahbi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14983
Posting: 250
Dari: Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 01-08-05 06:01


subject add math...kat mrsm dululah,skg...basic electrical eng dengan kalkulus

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahbiProfil   Hantar PM kepada syahbi   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-05 23:50


prinsip akaun dan sejarah

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

pukau
WARGA SETIA
Menyertai: 09.06.2004
Ahli No: 9369
Posting: 643
Dari: KL

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 00:01


Minat subjek memmasak tapi tak sempat nak belajar sampai pandai.

Bookmark and Share

    


  Member Information For pukauProfil   Hantar PM kepada pukau   Quote dan BalasQuote

laila_qaisy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17496
Posting: 74
Dari: punck perdana,u10

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 00:03


suka belajar sejarah ting 1..sebab belajar tentang sejaraah melayyu dahulu..sebab kita suka baca buku cerita.....bila peksa ini..makan kacang ...score A pulak.....hehehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For laila_qaisyProfil   Hantar PM kepada laila_qaisy   Quote dan BalasQuote

alin1605
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2004
Ahli No: 10792
Posting: 281
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-05 00:07


assalamualaikum wbt...

alin suka subjek English...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 05-08-05 17:29


ana paling suka subjek mate.tambahan & fizik.......masa form 4,5
tapi Kalau subjek bahasa ,bahasa arab....tapi sekarang dah banyak lupa......
sebab tak study tentang itu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

su_maiyyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17420
Posting: 33

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-08-05 07:42


Subjek paling suka ye...hm...MATEMATIK laa....suka sangat..kalau boleh nak blajer math saja kat sekolah..memang tak pernah boring langsung lah time math...tapi, sekarang dah tak blajar math...rindu sangat nak buat math...

Bookmark and Share

    


  Member Information For su_maiyyahProfil   Hantar PM kepada su_maiyyah   Quote dan BalasQuote

sharifahnatasha
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.02.2005
Ahli No: 14550
Posting: 374
Dari: cyberjaya

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 08:08


assalamualaikum wbt

ana suka semua tapi tak berpeluang nak belajar rajin2..jadi macam malas lepas itu rasa macam..semua membosankan..kalau bagi tumpuan..mesti semua dapat A.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharifahnatashaProfil   Hantar PM kepada sharifahnatasha   Pergi ke sharifahnatasha's Website   Quote dan BalasQuote

huda_wafana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17784
Posting: 144
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 10:40


saya minat agama.. sebab kat sekolah dulu.. saya selalu dapat high mark..in my class

Bookmark and Share

    


  Member Information For huda_wafanaProfil   Hantar PM kepada huda_wafana   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-08-05 16:32


SEMUA SUBJEK DOK belajar COMPUTER&INFORTMATION PROCESSING,PREPATORY ENGLISH,FINANCIAL ACCOUNTING,BUSINESS MATH AND INSAN DAN MANHAJ KETUHANAN.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 07-08-05 17:56


subjek sejarah..



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-08-05 18:09


1ss matematik tak kira lah modern mat or additional mathematics..
then 2 nd chemistry...

itu saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 09-04-07 02:54


assalamualaikum...
saya suka subjek =math,engineering tech,engineering drawing,math mod,phy,kimia sebab saya suka benda yang kena fikir...dan tak perlu mghafal...subjek bahasa pun tak minat:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 09-04-07 04:44


ana rindula kat sabject math and add math masa form 5 dulu...........sekarang ni dah tak belajar lagi....best tau..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 11:34


saya minat subjek syariah.........kalau kat tingkatan 3 dula saya suka subjek geografi dengan kemahiran hidup......sebab senang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 11:48


kalau time darjah 1 - form 3 minat kat math...naik form 4 account..naik form 5 dah mula minat sangat-sangat dekat add math...
masuk u pula..paling suka subject "anda-keluargaan Islam" dan Internet Programming..A+ ooo....hihi....alhamdulillah... Subject lain ada juga A+.. :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku
[ Telah diedit oleh: niza_ati pada 09-04-07 11:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-04-07 18:42


saya paling suka subjek sejarah....
suka sangat membaca...
tapi subjek add mata dan math tak berapa suka
Kalau boleh nak elak ambil subjek tu....
sebab tak suka kira-kira ni....
pening2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 20:20


Assalamualaikum...

saya suka subjek yang mengira...saya suka math dan math tambhn...tapi sekarang ni suka kimia sebab sedang ambil course ni...tapi saya lemah subjek yang perlukan banyak baca sebab saya malas mmbaca..hehe...
[ Telah diedit oleh: anis87 pada 09-04-07 20:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

HAFieZAH
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29019
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 23:18


Salam....
Masa Form 6 dulu, minat Kesusasteraan Melayu....
Subjek Seni minat sepanjang zaman....
Seni itu indah....
Seni itu damai....
Seni itu ketenangan...
Dalam seni ada segala-galanya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAFieZAHProfil   Hantar PM kepada HAFieZAH   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 00:08


ana suka sbjk mengira..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 02:14


ana suka subjek lukisan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.181839 saat. Lajunya....