Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"A leader is a dealer in hope"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 61 hari yang lalu
the_brOtherz: 88 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JK UTM


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK UTM

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh JK UTM

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 21:25


...

Apa khabar sahabat2 semua? Walaupun demam exam ada lagi, sabar-sabar jerlah yer...oklah kali ni ana nak bagitahu sahabat2 semua kita cadang nak buat JK untuk UTM. Sebenarnya topik ni ana dah bincangkan pada topik "ukhwah utm" tapi nampaknya sambutan kurang menggalakkan. Mungkin topik tu dan panjang sangat atau dah lama sangat. so ana buat kesimpulan bukak topik baru. Tak der masalah kan?

Rentetan daripada topik "ukhwah utm". Beberapa orang sahabat kita telah bagi respon. Setakat ni 4 Mac 2004 JAM 9 Malam yang bagi respon ialah:


Along
email ana: [email protected]
tel: 012-7149710
Tinggal : S04-KTC


Ummar
e-mail : [email protected]


cahaya_84
email?co no?

lidya_haryati
email sy: [email protected]
Last exam 8/3.

zamani
last final exam .....12/3
ana kat k9
e-mail : [email protected]

iejat
email ana: [email protected]
Tinggal : Kolej 12
last paper: 11/3




Ana harap sahabat2 bagi respon pada forum ni segera k. Kita nak buat meeting. Ana perlukan 10 orang AJK. Sapa2 nak jadi AJK bagitahu kat ana.Nanti kita bincang agendannya.Bila dah setting semuanya, ana cadang nak buat kat dewan KTHO. Apa-apa hal pun bagi respon dulu k. Bagitahu sahabat2 yang lain yang tak tahu lagi nih. Ana cadang nak buat sebelum kita cuti semester. Apa-apa hal pun contact ana k.

Wassalam.



[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-04 21:42 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-07 14:19 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 04-03-04 21:33


sy setuju ajer...
sy cadangkan supaya meeting dibuat sblm 14/3 sbb 15/3 kolej akan ditutup...


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 21:34


OK... MT menyokong penuh! Akan dibuat link di depan sebagai senarai aktiviti 2004.

Teruskan dan Tahniah!!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 21:49


hensem sungguh abg kang kita ni. The Matrik alaf baru tuh

Kalau sambutan menggalakkan , ana cadang nak buat meeeting pada hari Ahad ni 6 hb Mac 2004. Kita buat meeting kejap jer. Insyaalah ana akan manfaatkan masa dengan sebaikknya. ana tahu semua sibuk exam kan. Tapi ana dah habis... lega rasanya.Meting ni ana pakai sms jer.Sapa2 yang terpilih tu dapatlah sms. Tu pun kalau jadi nak buat meting hari Ahad ni laa....bergantung pada respon ahli.

Ana masih lagi menunggu sahabt2 bagi respon. Terutamanya sahabat2 utm yang dah lama dengan site ukhwah.com ni. Bagi respon k.

Wassalam.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

fidzislah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.08.2003
Ahli No: 2906
Posting: 91
Dari: ipoh:skudai:gombak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 21:57



saya menyokong jugak nak buat jk utm ni.. tapi saya habis exam 11hb ni. tapi start 8hb. malam 11hb tu dah balik perak. so, kalau selepas 11hb tu macam tak sempat nak join je rasanya. tapi kalau sebelum tu, insyaALLAH boleh. ramai jugak kawan saya yang join komuniti ni yang teringin nak pegi jk ni kalau jadi. kalau ade apa-apa mesej saya sebab rasanya lepas ni dah tak pegi cyber6 dah.
email saya
[email protected]
0125728175
kalau jadi tolong inform awal-awal. terima kasih.


Bookmark and Share

    


  Member Information For fidzislahProfil   Hantar PM kepada fidzislah   Quote dan BalasQuote

dillal
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7575
Posting: 3
Dari: kubang kerian

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-03-04 22:06


assamualikum,saya raya program ini amat bagus. saya nak join tapi saya balik kg pada 9hb sebab final habis 8hb.ok kalau ape-ape program call saya ler. saya nak join untuk mprogram ukhwah utm ni.0197432097 no. fon saya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dillalProfil   Hantar PM kepada dillal   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 22:20


Janganlaaa balik lagi. Nanti bercutilaaa. 3 bulan tuh.Tunggu k....

Setakat ni 4 Mac 2004 JAM 10 Malam yang bagi respon ialah:


Along
email ana: [email protected]
tel: 012-7149710
Tinggal : S04-KTC


Ummar
e-mail : [email protected]


cahaya_84
email?co no?

lidya_haryati
email sy: [email protected]
Last exam 8/3.

zamani
last final exam .....12/3
ana kat k9
e-mail : [email protected]

iejat
email : [email protected]
Tinggal : Kolej 12
last paper: 11/3

email : [email protected]
last paper: 11/3

Nama:dillal
[email protected]
last paper: 9/3
kolej KTC S13(Aik...kan block tu dah kosong,kes bunuh diri hari tuh)





Ana harap maklumat sahabat2 kita yang bagi respon ni menjadi satu data yang tidak disalahgunakan oleh mana2 pihak yang tak bertanggungjawab.



-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-04 22:20 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-04 22:31 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-04 22:33 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-07 14:19 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

fidzislah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.08.2003
Ahli No: 2906
Posting: 91
Dari: ipoh:skudai:gombak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 22:20



ha, ahad ni rasanya boleh. macam mana dinulhuda boleh habis exam awal? musykil saya? saya, subjek titas dengan bi je yang sudah, subjek fakulti belum lagi. start 8hb. sebagai ahli baru saya layak ke nak join atau jadi ajk? tapi kalau meeting hari ahad ni, maknanya lama lagilah jk nye?


Bookmark and Share

    


  Member Information For fidzislahProfil   Hantar PM kepada fidzislah   Quote dan BalasQuote

dillal
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7575
Posting: 3
Dari: kubang kerian

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-03-04 22:25


op....email... [email protected] klj s13

Bookmark and Share

    


  Member Information For dillalProfil   Hantar PM kepada dillal   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 22:29


Bagus....Prof juga menyokong...

Eh..Kang...yelah macho....nampaknya..
Pengarah JK Utm...mintalah Kang ajak geng Matrix dia sekali..tu..(belakang Kang ) Si Botak Hitam..lagi macho....]
hahahaaaa....


p/s: Jangan marah Kang...

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 12:18


InsyaAllah akan join sekali jika free pd tarikh JK tersebut...

Good luck...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 13:05




alamak mcm tak bleh join jer... erm... actually ana dah 2 kali turun UTM dari kedah.. semenjak grad nie... so ana mintak jasa baik sahabat ... ana nak join jugak... uwargh...

buat ler mase KONVO nie... dalam 23-24 hb 3 ker...


Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 15:02



hmm...ahad ni cam boleh,tapi kalo nak buat,jangan lama2 passal ana ade paper isnin nih...2 paper plak tu...lagi satu nak bagitau kat dinulhuda...name ana bukan iejat la....lepat.

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 05-03-04 15:53




hari ahad ni ana InsyaAllah dpt menghadirkan diri...
setlah masa dan tempat kay.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 15:55




Alhamdulillah, akhirnya program yang ditunggu telah tiba.. Dari dulu Pengarah Eksekutif kita asyik bertanyakan student UTM bila nak buat JK.. akhirnya tiba juga..

Semoga segala perancangan berjalan lancar..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aref_geomatik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6458
Posting: 78
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-03-04 16:21




saya nak join gak, tp saya balik pada 10hb,
mcm mane ni....

bleh bagi pendapat tak.....
exam habis 8hb.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aref_geomatikProfil   Hantar PM kepada aref_geomatik   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 20:14


...
lepat....ana salah lagi ek eja nama enta.ish...ish......

teman_siber...tarikh tu nanti akan dibincangkan Isyaalah pada Ahad ni. Tarikh konvo pun satu cadangan jugak tapi ana rasa ramai adik2 kita yang dah balik tu..tapi tengoklah dulu.

lidya_haryati, enti boleh datang ek? bagus..bagitahulah sahabiah2 lain yang berminat ek. Lagi ramai lagi best.

Tuan Pengarah Hanan. Dedoakanlah programni dapat dibuat dengan jayanya yer...tak nak turun UTM ke?

Tuan Pengarah Engku_Salina...Betul ke nak datang?kalau datang bawaklah baju2 dan barang2 ukhwah yang lain. Meh jual kat sini.Budak UTM ni banyak duit sebab asyik jual enjin jer...enjin kapal terbang, enjin motor kereta semua ada..

aref_geomatik...Jgnlah balik lagi. pasni cutilaaa puas2.boleh ek.....3 bulan cuti kan bpring pulak. baik kita kenal sahabat2 ukhwah utm dulu. pasni bolehlaaa plan apa-apa masa cuti...betul tak?


Tapi kenapa hari ni respon keahlian tak ada bila dah cukup 20 orang pun dah kira ok. yerlah kita nak tempah dewan kalau ahli sikit sangat tak bestlaaa kan..

Wassalam....




-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-06 14:51 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 06-03-04 08:47


....
Wahh.. Seronok jugak kalo nak buat JK ni...

meeting Ahad ni?? 7 hb laa.. bukan 6 hb... Rasenyer Rabbit bole je turun...lagipun meeting tu nak buat kt KTHO kan?? Alaa.. dekat jer ngan blok Rabbit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 06-03-04 11:33



insyaallah ana bole turun...
bila ..pukul berapa..dan dimana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 12:44


Quote:

On 2004-03-05 20:14, dinulhuda1422h wrote:
Tuan Pengarah Hanan. Dedoakanlah programni dapat dibuat dengan jayanya yer...tak nak turun UTM ke?



Kalau tiada aral melintang sure datang..
janganlah panggil tuan.. sentiasa cik.

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 14:43



so camne dinulhuda..
jadi ker meeting esok nih?

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

pyee
Warga Rasmi
Menyertai: 18.08.2003
Ahli No: 2983
Posting: 11
Dari: kk

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-03-04 15:05


Elok gak tu kalu sempat saye join sekali..sbb ahad petang saye ade paper lg...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pyeeProfil   Hantar PM kepada pyee   Pergi ke pyee's Website   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 15:28


Keahlian 6 Mac 2004/Jam 3.15 Ptg


Along
email ana: [email protected]
tel: 012-7149710
Tinggal : S04-KTC


Ummar
e-mail : [email protected]


lidya_haryati
email sy: [email protected]
Last exam 8/3.

zamani
last final exam .....12/3
ana kat k9
e-mail : [email protected]

lepat
email : [email protected]
Tinggal : Kolej 12
last paper: 11/3

email : [email protected]
last paper: 11/3

Nama:dillal
[email protected]
last paper: 9/3
kolej KTC S12

Nama : Rabbit_Cute
KTHO

Nama: oriental
KTC

Nama:wadah_ummah
KTC

Nama: raidatul_raihan
KTC


Nama: faidhatul_jannah
KTC



Esok insyaalah kita akan buat meeting utk kali pertama pada:


Hari : Ahad
Jam: 10.30 Pg
Tempat : Kafe L50 (Berhampiran CP)



Harap semua nama yang di atas tidak menguzurkan diri.Jangan lambat tau. Masa perlu dititik beratkan sebab ana takut ganggu exam.Kita buat lebih kurang sejam jer.Sebarang masalah hubungi ana 0127149710 (Along)

Harap maklum.

Wassalam.




-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-03-07 14:17 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

pyee
Warga Rasmi
Menyertai: 18.08.2003
Ahli No: 2983
Posting: 11
Dari: kk

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-03-04 15:32


InsyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pyeeProfil   Hantar PM kepada pyee   Pergi ke pyee's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 21:06





saudara dinulhuda1422h harap tak paparkan no phone disini... takut disalahgunakan oleh org yg tak bertanggungjwb... sila simpan dlm simpanan peribadi anda shj... sesiapa yg nak no tu, boleh kontek atau pm anta...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 09:21




camner ngan meeting arie nie... apa dapatan akhir meeting... sori tak dapat hadir...

so bile nak buat JK... ON ker tak... hmmm harapĀ² laa tarikh deekat ngan KONVO... 23-24... sempat ana nak mengundi 21 hb nie... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 07-03-04 11:29



maaf saya lambat dapat maklumat...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 07-03-04 13:15



Hmmm...
OK...

11/3 ni.. kat Taman Tropika...



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 13:48



x-utm tak leh join ker?


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 07-03-04 13:51


boleh takder masalah. kehadiran ukhtie amat dialu-alukan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 13:57



datang jangan luper bawak buah tangan...

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 07-03-04 14:00


ismi_safiza, mai la memeriahkan suasana. 11/3 on thursday, at 2.30 p.m. at taman tropika, even hujan. dh kje ke skg? dok mane? leh stay at my room...

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 14:31


..


Alhamdulillah meeting telah di buat bersama dengan sahabat-sahabiah ukhwah yang datang. Meeting telah dibuat pada jam 10.30 pagi sampai jam 12.30 tgh pada 7 hb/3/2004.


Kesimpulannya:
Tarikh utk JK UTM dah ditetapkan.

Tarikh:11/3/2004
Jam: 2.30 ptg - 5.30 ptg
Tempat : Taman Tropikal UTM




Harapan ana, semua dapat hadirkan diri. Matlamat buat JK ni adalah untuk melantik Organisasi penggerak ukhwah.com untuk UTM.

Sebarang maklumat detail yang lain nanti akan diposting oleh sahabat ana(wadah_ummah) yang bertindak sebagai Setiausaha JK UTM 2004.

Terima kasih.

Wassalam.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

raudatulraihan
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4065
Posting: 8
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 15:02


Salam Ukhwah seme....

alhamdulillah seme berjalan dgn lancar....kepada muslimat yang ada problem ngan transport 11hb nie...inform saye ye.....insyaAllah saye akan uruskan....


Ukhwah Itu Indah Bila Bertemu dan Berpisah kerana Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudatulraihanProfil   Hantar PM kepada raudatulraihan   Quote dan BalasQuote

oriental
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3661
Posting: 59
Dari: utm

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 17:05


mari kite meriah program jk utm kite...datang beramai-ramai..jgn lupe bawak makanan ngan hadiah...hee..hee..hee....

Kepada mereka yang menghadapi masalah pengangkutan untuk datang....boleh inform kat saya.....tq...

Bookmark and Share

    


  Member Information For orientalProfil   Hantar PM kepada oriental   Pergi ke oriental's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 07-03-04 23:49




kalo ade program jgn lupa bgtau...cuti 3bln kalo xde aktiviti.perghh..leh jd gila jap..apa2 pun nnt follow up balik

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 23:52


terkilan tak dapat turut serta sebab ada kursus lain time tuh.. tak apalah jumpa di lain JK
Good luck!!!!!

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 08:57




tahniah dan syabas buat semua penggerak JK UTM ni.. moga ianya berjalan lancar seperti yg dirancangkan..

ana tak dpt nak menghadirkan diri kerana terikat dgn kerja.. lgpun baru je tadi terima msg dari pengarah JK ni.. susah nak dpt cuti andai pemohonan kurang dr 7 hari..

p/s: tak sabar utk nantikan laporan JK tu.
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 09:30


kenapa cepat sgt buat JK tu???
ramai ke yg dpt dtg time tu???
hari khamis kan...
tak dptlah dtg sbb time keje...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

wadah_ummah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1729
Posting: 80
Dari: negeri tuan guru

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 09:39


.

maaf ye sepatutnya ana posting smalam. tp ada byk urusan lain yg lbh penting perlu diselesaikan.
Setakat meeting smalam kami telah putuskan program pertama bg UTM sebagai MINI JK UTM 2004 Kali Pertama.

Kat sini list tenagakerja AJK Ukhwah.com Bagi MINI JK UTM 2004 utk Kali Pertama.

Pengarah Program:
dinulhuda1422h

Timbalan Pengarah Program:
lidya_haryati

Setiausaha:
wadah_ummah

Bendahari:
rabbit_cute

AJK Peralatan:
dillal, ashikin

AJK Pengangutan:
oriental, raudatulraihan

AJK Jamuan:
lepat, charm_sofea


Maklumat MINI JK UTM 2004:

Tarikh: 11 Mac 2004 {KHAMIS}
Masa: 2.30 ptg
Tempat: Taman Tropika

Agenda/Aktiviti:

1. Ucapan Aluan Pengarah Program
2. Tazkirah Ringkas
3. Sesi Ta'ruf Ahli Ukhwah UTM
4. Game Kotak Beracun
5. Jamuan ringan
6. Penyampaian cenderahati
7. Pelantikan AJK Ukhwah UTM 2004

Setakat semalam inilah perancangan kami. Kami di UTM ni nak minta maaf sebenarnya tujuan utama program adalah untuk mengumpulkan ahli Ukhwah UTM dan bentuk organisasi baru. Untuk makluman MT di UIA, mostly AJK yg handle ni terdiri drp thn akhir dan sem akhir, so kiranya program ni sbg titik mula aktiviti JK UTM seterusnya.

Sebenarnya kami di sini jg terikat dgn final exam week. Tp yg ana kagum, drp feedback AJK yg dtg meeting smalam, seramai 13 orang, nak diadakan jg sem ni walaupun ringkas je pengisian program. SYABAS! ni yg seronoknya AHLI UTM, BERSEMANGAT! Kami mengambil kira semua AHLI UKHWAH UTM dah abis exam pd 11hb ni. Kalau tak mula dr sekarang, entah bl lagi nak mula?

K setakat ni itu dl report dr ana. Seronok pl bl dpt tlg hidupkn aktiviti di UTM...hehe...

ps: semua AHLI UKHWAH UTM dijemput hadir. Sila maklum kat ana/mana2 AJK di atas dgn PM. Dlm sesi Jamuan tu, MASING2 SILA BW SEDIKIT MAKANAN RINGAN, KITA AKAN MAKAN PERLBAGAI JUADAH MAKANAN YG DIBAWA KELAK! Minuman je disediakan.

wadah_ummah [S/U]


MINI JK UTM 2004MINI JK UTM 2004 Kali Pertama MASING2 SILA BW SEDIKIT MAKANAN RINGAN, KITA AKAN MAKAN PERLBAGAI JUADAH MAKANAN YG DIBAWA KELAK!semua AHLI UKHWAH UTM dijemput hadir.

Bookmark and Share

    


  Member Information For wadah_ummahProfil   Hantar PM kepada wadah_ummah   Quote dan BalasQuote

wadah_ummah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1729
Posting: 80
Dari: negeri tuan guru

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 09:47


Kak Salina, actually tak silap ana 5 orang dlm AJK ni termasuk ana sendiri dh sem last ni.... kitorang satu kos, SC COMPUTER. ..isk.iskk.... sedih lak.... tinggal seminggu je ni kat UTM... tu yg kami dh sepakat nak jadi pelopor kpd program UKHWAH di UTM. HARAP MAAF. Pasni kami serahkan tugas kat adik2 yg bersmgt dlm Ukhwah ni... kiranya ni program terakhir kami kat UTM as UTM student!

betultak dinulhuda? takpe le kalau ramai tak setuju plan ni... kita proceed je utk kebaikan program UTM akan dtg..... tu yg bagi nama MINI JK UTM 2004.... ringkas, tp pengisian boleh tahan...hehhe...

sekian.


Bookmark and Share

    


  Member Information For wadah_ummahProfil   Hantar PM kepada wadah_ummah   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 11:00


insyaAllah..jika ada kelapangan akak akan join sekali nanti sebab akak habis pagi tuh exam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 11:45


OK Very good!! Terus jadi aje JK UTM ni.... Tahniah!
Jangan lupa hantar laporan kepada setiausaha Ukhwah.com littlemuslimah atau Pengarah Hanan.

Gambar juga jangan lupa untuk upload.

Selamat berJK!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 12:07


ooo..rupanya...nak nak jumpa duli ahli ukhwah UTM....
bagusla..tak kisahla...yg siapa nak datang yg penting ahli UTM tu sendiri, kan?

Lepas nie bolehla...buat JK UTM yg grand punya...yer?


p/s: Prof berhajat nak sambung belajar di sana..
nak Ikut jejak ayah....dan saudara lain.Amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 12:13


Quote:

On 2004-03-08 09:39, wadah_ummah wrote:
7. Pelantikan AJK Ukhwah UTM 2004



Bagus.. ada inisiatif sendiri untuk wujudkan ajk IPT... gerak kerja yang kemas walaupun singkat.. Moga selepas ini akan dapat buat JK yang kedua supaya boleh kami pergi cuti2 malaysia di sana..

Abadikan kenangan bersama..
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-03-04 13:15


terlepas lagi lah nmpaknye.....
10 hb dah kena balik kg.
kena gi LI...kat kerteh...

roh ku tetap bersama di taman tu nanti....

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

orgkiter
Warga Rasmi
Menyertai: 09.02.2004
Ahli No: 7143
Posting: 6
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 13:19


alamak jk utm 11 mac.... saya dah beli tiket balik 10 mac...... rugi la camni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For orgkiterProfil   Hantar PM kepada orgkiter   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 08-03-04 14:05




orgkiter, alah tiket tu kan bleh tukar. mehlah dtg memeriahkan mini jk nie.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

nur_arridha
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4050
Posting: 15
Dari: utm

Perlis  


posticon Posting pada: 08-03-04 14:08



sayangnya.... tak leh pegi
ada program ngan masjid..

takpelah..
saya doakan program tu berjalan dengan lancar..
insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_arridhaProfil   Hantar PM kepada nur_arridha   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 14:14


..

Alhamdullilah, ada juga respon daripada sahabat2 semua. Ana bukak site ni terkejut gak, siap dah ada banner kat depan.ish...ish....

Apa yang penting di sini ialah masing2 perlu pasangkan niat dengan betul lah. Jgn terpesong niat pulak....ana rasa, bila dah start ni pastinya ada yang kedua dan seterusnya.

Ana mengharapkan semua ahli dapat datang. Kita nak buat perlantikkan Organisasi untuk peneraju ukhwah kat UTM ni. Bila dah mantap rasanya tak salah kita nak tubuhkan club. Bila dah ada club yang bertindak sebagai stand rasmi ni senanglah skit nak buat2 apa-apa program.

kepada yang dah beli tiket tu dan tak der apa-apa urusan penting kat kg, ana mintak gi tukar tiket.sempat lagi nih Rugi kalau tak datang...betul....kami MT dan plan yang terbaik untuk kalian.

apa-apa hal pun, jgn lupa tarik JK tuh. Karang datang hari lain pulak. Nanti JK sorang2 pulak....

Terima kasih kepada semua yang sudi bekerjasama. Insyaalah lain kali kita buat JK yang lebih gempak lagi.

Tahniah kepada semua..

Wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

raudatulraihan
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4065
Posting: 8
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 15:46


Salam..
warga ukhwah utm...meh la join reramai jk ni...bagi meriah sikit walaupun hanya mini jk jer...
yang dah beli tiket tu, kalau boleh cubalah tukar.. alaa.a..bile lagi nak kumpul nie.....saye pun insyaAllah sem last nie...lepas ni tak taule dapat wat program camni lagi ke tak....



Bookmark and Share

    


  Member Information For raudatulraihanProfil   Hantar PM kepada raudatulraihan   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 16:40


Quote:
Alhamdullilah, ada juga respon daripada sahabat2 semua. Ana bukak site ni terkejut gak, siap dah ada banner kat depan.ish...ish....



Pengarah Eksekutif kita memang pantas.. sepantas kilat...

Quote:
ana rasa, bila dah start ni pastinya ada yang kedua dan seterusnya.



Betul tu, harapan kami agar Jk ni akan jadi perintis kepada JK di Johor yang grand dan besar2an.. Moga tercapai impian..

Quote:
Ana mengharapkan semua ahli dapat datang. Kita nak buat perlantikkan Organisasi untuk peneraju ukhwah kat UTM ni. Bila dah mantap rasanya tak salah kita nak tubuhkan club. Bila dah ada club yang bertindak sebagai stand rasmi ni senanglah skit nak buat2 apa-apa program.



Syabas... perancangan demi masa hadapan..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nizam04
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7095
Posting: 40
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 10:17


assalamualaikumwbt
baguslaa JK UTM buat gath...
nanti bleh kita anjurkan gath JK selatan bersama KUiTTHO plak..
oklaaa.
salam perjuangan buat sahabat2 semua di UTM
ana-Sahabat KUiTTHO

Bookmark and Share

    


  Member Information For nizam04Profil   Hantar PM kepada nizam04   Pergi ke nizam04's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 10:29




oriental, raudatulraihan... mmm ana ada masalah pengangkutan... ada tabungan utk support dari kedah tak....

hmm.. sadihnye tak dapat join... tu laa ana tergrad awal...hehehe

good luck utk JK UTM... maybe akan datang bleh join kut...

padadinulhuhda1422h, raudatulraihan, fadhluljannah, wadah_ummah selamat mengikuti jejak ana... slamat GRAD...TAHNIAH..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

salleh_y
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1068
Posting: 215
Dari: :: Tanah ++ ::

china  


posticon Posting pada: 09-03-04 15:47



kita ore joho..kalu nak mari jugok nak kontek sapo?
pastu nak tau apa xtvtnye..leh x?

Bookmark and Share

    


  Member Information For salleh_yProfil   Hantar PM kepada salleh_y   Pergi ke salleh_y's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 16:06




nak tolong jwb...

Quote:
kita ore joho..kalu nak mari jugok nak kontek sapo?
pastu nak tau apa xtvtnye..leh x?



boleh kontek mana2 AJK spt yg disenaraikan...

xtvt telah dinyatakan sebelum ni... ana copy and paste balik...

Maklumat MINI JK UTM 2004:

Tarikh: 11 Mac 2004 {KHAMIS}
Masa: 2.30 ptg
Tempat: Taman Tropika

Agenda/Aktiviti:

1. Ucapan Aluan Pengarah Program
2. Tazkirah Ringkas
3. Sesi Ta'ruf Ahli Ukhwah UTM
4. Game Kotak Beracun
5. Jamuan ringan
6. Penyampaian cenderahati
7. Pelantikan AJK Ukhwah UTM 2004



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 09-03-04 16:55


Hmmm...
Tak sabo nak tunggu JK ni..
Tadi baru je abis 2 paper..
tinggal lagi 2 paper..
Dokan Rabbit yer!!!

Harap ahli2 Ukhwah yang lain.. dapat datang memeriahkan JK_cute ni..



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 17:13



duit jangan luper plak nak hulur kang rabbit. sume yang nak datang, makanan plak jangan lupe.bawak le apa2 pun.kang kite kumpul sekali.
saye pun ade satu lagi paper.
doakan saye gak..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

ukhwatulmuslimin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 3904
Posting: 26

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-04 21:35


a'kum....
ana stud utm gak.
sori lambat tak reply.
ingat nak join jk....tapi 11/3 ni ade 2 paper lak.
petang ngan malam.
tak dapat nak gi la jawabnyer.
xpe ana ade sethn lagi kat cni.
lain kali buat aktiviti, jgn lupe jemput k?
all the best...
wasalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwatulmusliminProfil   Hantar PM kepada ukhwatulmuslimin   Pergi ke ukhwatulmuslimin's Website   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 01:52


..

Tambahan skit, kepada sapa2 yang nak join lagi memang dialu-alukan. Sahabat-sahabiah yang dok Johor pun leh join gak kalau free. Harap PM pada ana sapa2 yang confirm nak join lagi. Bukan apa, takut nanti ada benda yang tak cukup lak.....

Wassalam.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

haneemahmudah
Warga Rasmi
Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7813
Posting: 1
Dari: pahang

newzealand  


posticon Posting pada: 10-03-04 12:47


hanee nak join!!!! dah seminggu dok pikir! tp terpaksa tak join coz hanee nk kena balik cepat. mlm ni dah balik (10/3). hanee kena praktikal 15/3 ni. kat kelantan lak tu!! tercampak jauh dr mak abah..
apa pun henee doakn progrm ni success. smg allah prmudahkn. next time klu ade rezeki insyaallah hanee join...

Bookmark and Share

    


  Member Information For haneemahmudahProfil   Hantar PM kepada haneemahmudah   Quote dan BalasQuote

wannz
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3803
Posting: 16
Dari: skudai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 15:29


a'kum...
sori saya baru mail, tak tau berita terkini pasal ukhwah...
bleh join skali tak...

kontek la yek
[email protected]
075211405 (wan)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wannzProfil   Hantar PM kepada wannz   Pergi ke wannz's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 15:55


insyaAllah ana akan cube hadir....
mmg ana free....
ok see u
contact ana 0127268893

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 16:00


aku sokong nih,....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 17:22


askum...

ana tak dapat pegi pulak...rerupanya final ana bukan pagi 11.3 but petang tuh sama time Jk dibuat..tak perlah lain kali kalau ader program ana join...semoga berjaya dan diberkati Allah hendaknya program JK UTM...

sabar itu memang pahit..tapi ia adalah penawar kepada segalanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 17:23


slamat ber JK esok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 17:50


a'kum...

Saya bleh join...
esok (11 mac 04) kat tmn tropikal..
betol tak??
sempat lg ke nak daftar ni??
klau boleh call untuk konfomkan..
baru berkeyakinan skit nak pg..

0125729618---farhan

Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

wadah_ummah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1729
Posting: 80
Dari: negeri tuan guru

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 18:07


.

ana mengalu-alukan mana2 ahli yg ingin menghadiri perjumpaan pertama ni.... cuma masalah skang ni cuaca tak sbrp elok kat skudai sejak 2/3 hari.... emm..... tp takper, kita kumpul dl kt area mini muzium, dkt tmn tropika... camana, ok kot?

k kpd seme yg stil ada exam, gudluck ana ucapkan. jawablah yg terbaik!

Bookmark and Share

    


  Member Information For wadah_ummahProfil   Hantar PM kepada wadah_ummah   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 18:39


takya le nak confirm2
datang je
kehadiran anda semua memang di harapkan
just nak ingatkan semula..
antara yang perlu dibawak..
1. makanan sikit
2. hadiah rm 2.50 ke atas(sesi pertukaran hadiah)

selamat berjumpe esok.

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 10-03-04 21:42


jumpe esok..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 10-03-04 21:50



maaf ana tak dapat pegi...exam lagi lagi arggggggg.............tension..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

yatim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4860
Posting: 22
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 10-03-04 21:50


askum, baru abis paper and baru je jenguk ukhwah nih, Insya Allah join esok. yang nak join tu, jangan le tinggalkan no phone, contact terus ajk, PM ke... tak pun esok datang je,... kan ajk???

Bookmark and Share

    


  Member Information For yatimProfil   Hantar PM kepada yatim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 22:18


Good Luck untuk JK UTM esok..
Sampaikan salam dr MT Ukhwah utk semua yang hadir..
Moga ukhwah terjalin kekal selamanya
Dari alam siber ke alam nyata...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 22:19



P/s : Jangan lupa laporan program (serahkan pd ana melalui emel) dan posting di sini dan juga jgn lupa upload gambar program..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 11-03-04 12:16



sori lame xmasuk ukhwah..kalut ngan exam..skng dh abis bru jap..hmm..JK UTM ptg ni ke? Insyaallah kalau xde aral melintang smpila nemo kt Taman Tropikal tu tp skg nemo dh pokai..xpe ke kalau dtg xbawa makanan ngan hadiah??

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 12:17


Ana harap semuanya berjalan lancar. Jgn lupa MT, kita ada meeting jap kul 12.30 tghari.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 11-03-04 14:00


okies....

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:31


askum..

em ana baru habis exam...dah tak sempat nak pergi JK UTM..emm hujan lebat kat luar sana...kat mana agaknya JK dibuat yerk..emm walau ana tak dapat pergi dan kat luar sana hujan terlalu lebat...ana harap semuanya berjalan lancar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

juki
Warga Rasmi
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 7888
Posting: 6

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:34





maaflah tak dapat pegi lg sebab baru join ...... kalu mcm tu boleh beri tunjuk ajar.....
salam ukhuwah dari saya....
ma'anajah untuk semua....
il'laliqak.......


Bookmark and Share

    


  Member Information For jukiProfil   Hantar PM kepada juki   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:36



sempat lagi ni rasa.. heheh.. jauh ke Taman Tropikal tu ikebana...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

juki
Warga Rasmi
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 7888
Posting: 6

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:38



dalam kite bergembiro jangan kite lupa akanNYA.....
salam ikhuwah dari juki.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For jukiProfil   Hantar PM kepada juki   Quote dan BalasQuote

juki
Warga Rasmi
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 7888
Posting: 6

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:53


ana baru masuk jadi dapat tak pegi nii.....
tapi rasenya dah abih kan proram tu kat sane......
tapi takpelah
salam ukhuwah dari juki......


Bookmark and Share

    


  Member Information For jukiProfil   Hantar PM kepada juki   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 17:59


ana tak sempat pergi...taman tropikal ngan psz..kalau tak der kete...jalan kaki...dengan hujan masyaAllah lebat..mesti basah kuyup...tak per nanti ader program lepas nih ana join...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 11-03-04 22:31


alor...kesian ikebana. kitorg siswi yg pi tmn tropika td pun, sumer ade yg ngantor/ yg ngambik. sumer takde transport...tp takpe, lain JK/ meeting/ xtvt nnt leh anti join ek...

w/pun dlm hujan lebat, tp JK kali ni, sebagai JK sulung, perintis/ pelopor kate orang, bagi charm, bagus sgt2 dah bg pihak penganjur yg beria2 nak buat gak JK ni.

tahniah kat senior2 final year (yg insyaallah takde dah kot sem dpn kat utm ni) 4 SCK yg bersmgt waja!

teruskan perjuangan....~

-----------------
ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN....

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 11-03-04 22:56


Hmmm...
teringat tembikai yang besar tu..



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 04:42


....

Alhamdulillah, berjaya jugak JK kali ni walaupun hujan lebat dan langit pun gelap.terima kasih kepada semua yang hadir.Terharu rasa, yerlaaa hujan lebat pun berusaha jugak datang.

Sebelumni kenal nickname jer, tapi sekarang dah tahu tuannya."oh kau rupanya"...gitulaa situasinya.Padahal memang dah kawan pun sebelumni.

Berikut ialah MT Ukhwah UTM yang baru dilantik.

Pengerusi: lepat
Tim Pengerusi : lidya_haryati
Setiausaha:Rabbit_Cute
Bendahari:kamal_82

Harapan ana, pepandailaa jalankan tanggungjawab yang telah diberikan.Sahabat-sahabiah ukhwah yang lain tu jgnlaa diamkan diri jer, bagi sokongan dan bantuan kepada MT baru ni k.

Pejam celik-pejam celik,rupanya dah 5 tahun aku kat utm ni yer.Mingguni merupakan minggu terakhir kat UTM. sedih gaklaa rasa.Yerlah ingat kisah2 nostalgia manis dan pahit kat utmni.kena denda, kena saman kat part gard pun kena gak,accident kat depan main gate pun dah kena.......macam-macam lagilah.

Utk adik2 yang masih lagi belajar,teruskan perjuangan anda.Satu benda yang perlu difikirkan, jangan hanya sekadar belajar utk dapat Ijazah tapi belajarlah utk dapat ilmu yang mana dapat diaplikasikan dalam kehidupan yang boleh mendatangkan faedah utk semua pihak.Menuntut ilmu itu satu benda yang wajib, so jgn ingat sekadar lepaskan batuk ditangga sahaja.

Kesimpulanya, Ana minta maaf di atas segala kekurangan yang berlaku semasa JK kali ni. Ni adalah kelemahan ana.Terima kasih kepada semua ad hoc MT yang bertungkus lumus untuk jayakan JK kali ni.Moga-moga JK kali ni merupakan satu titik tolak untuk kesinambungan pengikat ukhwah pada masa akan datang.

Selamat bercuti kepada semua yang bercuti.Isikan masa lapang tu dengan satu benda yang datangkan faedah kepada kita.kalau sains Computer, mesti belajar programing awal2 utk memudahkan PSM masa akan datang.Penting tu...

Rasanya tu jer kot.Segala yang baik itu datangnya dari Allah SWT dan segala yang buruk itu datang nya dari Allah taala juga tapi melalui diri ana yang hina dina ini.

Wassalam.....

Warahmatullah Hiwabarokatuh.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 09:15




Tahniah dah berjalan JK UTM
Harap dapat laporkan suasana program
kehadiran, aturcara dsbaginya

Jangan lupa upload gambar

p/s : Laporan kepada s/u komuniit sekali ye..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 11:37


emmm...alhamdulillah semuanya ok...walau ana tak pergi... em lain kali ana join..bagus nyer walau dalam keadaan hujan yang sebegitu lebat semuanya berjalan lancar...ukhwah itu sebenarnya mengukuhkan lagi setiap perkara yang kita lakukan...ana terfikir macamana yerk program tuh dibuat dalam keadaan macam tuh...tapi berkat kesepaduan dan semangat, kejayaan mengatasi halangan....



Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 17:09




Alhamdulillah...merasa gak kiter nak buat JK pertama nih..
walaupun hujan..,semangat dari ahli komunitiUTM amat membanggakan...
best gak jk smalam
dapat gak kenal akhi dan akhwat sume
dalam maya mana mungkin kiter mengenali kan
ana harap...berilah tunjuk ajar dan bantuan dalam
meng'handle' jk kiter nih..
ye la..ana ni pun bukannye orang lama dalam komuniti nih
terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada ana..
i'll try to do da best...insyaallah

selamat bercuti kepada sume...
dan kepada yang berpraktikal..
charm,rabbit,yatim,ashikin,sape lagi ek..lupe lagi



-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

aplysia
Warga Rasmi
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7374
Posting: 13
Dari: johor bahru

Johor  


posticon Posting pada: 12-03-04 19:53


sedihnya.......macam mana ana leh terlepas pandang topik nih.kalau tak mesti dapat menghadirkan diri.isk....isk...

biler lagi nak wat jk kat utm?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aplysiaProfil   Hantar PM kepada aplysia   Pergi ke aplysia's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 21:58



rugi le terlepas
tapi takpe,lain kali kalo kite buat jk lagi,jangan miss plak yer..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

wannz
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3803
Posting: 16
Dari: skudai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 23:44


a'kum....
ok la tu...walau hari ujan tapi ada semangat....hidup jk utm.....tembikai ada lagi tak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wannzProfil   Hantar PM kepada wannz   Pergi ke wannz's Website   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 13-03-04 10:47



selamat bercuti untuk semua budak UTM

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 13-03-04 11:56




ermmm... nak citer skit mase kat tmn tropikal beberapa hr lepas...

majlis dimulakan dgn bacaan doa... pastuh ucapan alu-aluan dr pengarah program... erm lepas satu.. satu ceriter yg diceriternye... (perut dah berkeroncong bilelah nak abis ckp)( hehehe jgn marah dinulhuda1422h nnti cpt tue)

pada mulenye sesi taarof berjln dlm suasana yg agak dingin seiring dengan keadaan cuaca pd awalnye yg agak redup dan hujan renyai mula turun... maklumlah masing-masing masih lagi malu-malu harimau...kemudian lama kelamaan sesi taarof berjalan agak rancak, serancaknye air hujan yg menitik...

lepas taarof kitorang main kotak beracun alaf baru ekekeke + teka teki... (asyikin susahnye anti buat soalan) ramai tak dpt jwb

walaupun hujan lebat mencurah-curah tapi ia sedikit pun tak mengganggu perjalanan program.... suasana berjalan dgn ceria sekali

emmm yummi... mase time mkn.... argh leganya dpt mkn (terisi sedikit perutku yg kosong)

lepas mkn kitorang tukar-tukar hadiah... time acih pd yg bg hadiah best... rase cam taknak balik lak... mule-mule malu-malu harimau... lepas tuh lame kelamaan harimau pun dah lari mmbawa bersama sifat malu kitorang yg tak bertempat..

uiks banyaknye merepek... ape2 pun salam ukhwah dan kemaafan dariku insan kerdil ini andai taipanku itu ade mengguris perasaan sesiapa... moga ikatan ukhwah antara kite terjalin berterusan.... wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 16:17


Quote:
satu ceriter yg diceriternye... (perut dah berkeroncong bilelah nak abis ckp)( hehehe jgn marah dinulhuda1422h nnti cpt tue)



...lama ek cakap rasa cam baru 2 minit jer. Tu laa sapa suruh ana cakap, ana kalau cakap susah nak berhenti.Maklumlaaa bak kata lidya_haryati apa tuh....malu-malu harimau.

Wanz tembikai yang besar tuh ana dah bawak balik kat rumah. berebut bebudak ni makan...mana tak nya tembikai raksasa

lepat enta boleh tu...insyaalah. jgn takut k. kalau ada apa-apa masalah bagitahu kita orang k.kan sistem ni on line...lagipun tel pun adakan.....

apa-apa hal pun..rugi sapa2 tak join JK UTM baru ni. tak per jgn takut nanti pengerusi ukhwah baru utm encik lepat akan handle program ukhwah lepas ni.

selamat maju jaya untuk semua.....
babai...harorei......

assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh. Tata

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 17:01


Quote:

On 2004-03-13 11:56, lidya_haryati wrote:
mule-mule malu-malu harimau... lepas tuh lame kelamaan harimau pun dah lari mmbawa bersama sifat malu kitorang yg tak bertempat..



Memang beginilah adat JK
dah berjumpa susah nak balik
Bersama kita menyemai kasih memupuk ukhwah


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 22:12



lepat enta boleh tu...insyaalah. jgn takut k. kalau ada apa-apa masalah bagitahu kita orang k.kan sistem ni on line...lagipun tel pun adakan.....

apa-apa hal pun..rugi sapa2 tak join JK UTM baru ni. tak per jgn takut nanti pengerusi ukhwah baru utm encik lepat akan handle program ukhwah lepas ni.

takya le nak berencik2.gambar yang saye antar tu dah dapat lum.maaf sebab ade sket masalah teknikal.
insyaallah..lain kali kiter buat yang lebih gempak lagi..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

aref_geomatik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6458
Posting: 78
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-03-04 22:45




ruginya, saya balik awal. nyesal beli tiket cepat.
nanti kalau ade lagi program ukhwah kat UTM kena pergi ni....

TAHNIAH & TRIMAS buat JK UTM kerana dpt menganjurkan aktiviti ukhwah buat kali yg pertama. -=SYABAS=-

wassalam.

--------------------------------------------
Berilmu,
Beriman,
Beramal &
Beristiqamah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aref_geomatikProfil   Hantar PM kepada aref_geomatik   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 14-03-04 10:17




Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 00:48


senyum jer cik Rabbit.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK UTM

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.179078 saat. Lajunya....