Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Makin lama kita fikirkan sesuatu, makin malas kita nak buat sesuatu

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab Hijrah 1401


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Hijrah 1401

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Kelab Hijrah 1401

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-02-04 02:42





bagi sesiapa yg lahir pada tahun 1401H, bole la posting kat sini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 03:49


...hish ramainya ....
hahahaaaaaa

oo..kutuk org yer..
Prof lawan balik...hahaha



Oh..ya kesian juga kat kasih_amanahku...
dia sorang ....jer

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 11:45


..sy lahir thn 1401 h..

-----------------
buat apa saja.. janji tidak menyalahi syariat agama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 16:41




isk..isk.. jahatnya prof ni dok gelakkan org.

erm... ada baiknya sesiapa yg lahir pada tahun ni sebutkan sekali tarikh dan bulan kelahirannya, dgn ini kita dpt tahu siapa yg terlebih tua antara kita...

oklah.. ana lahir pada 26 RabiulAwal 1401
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-02-04 21:45





ooooo.....prof kutuk kelab ni ye. tgk.....dh ada 3 org ahli termasuk ana. setakat ni, ana yg paling tua........18 muharram 1401.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 01-03-04 12:11



\
sy lak lahir 22 rejab 1401...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 19:36




hehehhe...
dok..eh bukan kutuk tapi...kutukla....hahaha


Marah ke?
tak sangka org kuat spt Darul_Numan81..masuk....pasti hangat kelab nie...

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-03-04 20:47


tgk la sape yg jadi pengarahnye. ye tak darul_numan81?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 09:30


Quote:

On 2004-03-01 19:36, Prof_Muslim wrote:
tak sangka org kuat spt Darul_Numan81..masuk....pasti hangat kelab nie..


isk...isk.. mana ada kuat prof.. ana nak angkat seguni beras 10kg pun tak terangkat

Quote:

On 2004-03-02 20:47, kasihmu-amanahku wrote:
tgk la sape yg jadi pengarahnye. ye tak darul_numan81?


siapa pengarahnya? errr...tak kenal pun.. .. iyolah.. apa2pun teruskan mempromosi kelab ni.. moga menjadi pengarah kelab yg digeruni..

p/s: hehehe... rupanya ana lebih muda daripada kasihmu-amanahku..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-03-04 10:15


darul_numan81 terasa mcm tua sgt ke? oh ye...darul_numan81 tolong cari ler member2 yg seangkatan ngn tahun 1401H. kita lawan ngn kelab 1403 prof tu. hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 03-03-04 13:27




hek eleh... baru 3 org jek yg memeriahkan kelab nie... mane lagi??
takkan nak bg prof nyibuk kat sini selalu... ekekekek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-03-04 15:28


setakat ni baru ada 4 org:

1)kasihmu-amanahku
2)darul_numan81
3)ieda
4)lidya_haryati

majoriti....niisa'. rijal sume pi mane ni? dlm perjalanan atau tersesat jalan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 16:21


ooo kat sini rupanye club die..ana mmg lahir thn 1401H tp tak tau la bulan islam dia apa?..nti check balik..sesapa yg lahir thn ni mehla join da club...kt meriahkan club ni..lawan prof!..tak gitu kasihmu-amanahku?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 16:46


meh ana update...

1)kasihmu-amanahku
2)darul_numan81
3)ieda
4)lidya_haryati
5)sinar_islamiah


Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

amirajannah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7098
Posting: 11
Dari: bumi ALLAH

Melaka  


posticon Posting pada: 03-03-04 17:28



ana pun nak join gak,ana lahir 8 rabiulakhir 1401..
kasihmu amanahku pas ni jgn risau ana pasti ramai yg join club ni....kita lwn prof...k

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirajannahProfil   Hantar PM kepada amirajannah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 17:17


Lain macam je kelab nie....
like ada kompromi jer..
semua nak lawan kelab Prof punya..
nie tak boleh jadi....

OO....ooo..nak lawan tokey yer?
hhehe........Cabaran disambut ewah..!!


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-03-04 21:56




apa la prof ni. bukan kompromi la......konspirasi kot? kompromi tu maksudnya lain. nasib baik la tersilap dlm kelab 1401, kalau dlm kelab 1403 malu weh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 22:24


eh..ye ke?
Silap ke...hehe...
ala tak kisahala..apaun konspirasi.....nak lawan Prof dan kelab 1403....

Prof risaukan juga sorang lagi.....selain Pengarah 1401.....Garang betul tue....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

rynar_abadi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 767
Posting: 61
Dari: uitm

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 12:37



saya pun nak join kelab 1401...
saya lahir 29 rejab 1401hijrah

-----------------
Bukan Susah nak Susah
Bukan Senang nak Senang
Slow and Steady
Strive for Success

Bookmark and Share

    


  Member Information For rynar_abadiProfil   Hantar PM kepada rynar_abadi   Quote dan BalasQuote

syahadah_uum
Warga Rasmi
Menyertai: 23.08.2003
Ahli No: 3057
Posting: 9
Dari: port dickson, n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-03-04 10:32


....
1stly thanks 4...kasihmu amanahku...coz brth thn kelahiran sy mengikut kelander islam...sy btl2 x tau...thanks a lot...
k...sy lahir 2 muharam 1401h...salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadah_uumProfil   Hantar PM kepada syahadah_uum   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 07-03-04 10:55


saya...
ingatkan dah posting kat sini...
hehehe....
saya dilahirkan pada 27 jamadilakhir 1401H.



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 11:24


...kalau nak tarikh lahir nyer kirenye saya mude 2 hari dari syahadah_uum..hehe.. sy lahir 4 muharram 1401H...

-----------------
buat apa saja.. janji tidak menyalahi syariat agama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-03-04 17:57


hehehehe.....kesian prof, kena ngn darul_numan81 prof tu bkn apa, masa kat sekolah dulu...time cikgu dia ajar perkataan kompromi tu, dia tertido jap. sbb tu jadi camtu. hehehehe.....jgn marah prof ye.

sorry sbb x sempat update:
1)kasihmu-amanahku
2)darul_numan81
3)ieda
4)lidya_haryati
5)sinar_islamiah
6)amirajannah
7)rynar_abadi
syahadah_uum
9)nur_malam99

berdasarkan maklumat, ada ramai lg yg lahir pd tahun 1401H...cuma mgkin x sempat nak posting. bukan soal xde masa sbb mustahil masa itu tiada.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 18:00




kepada sesiapa yg masih tak pasti tarikh lahirnya dlm bulan Islam.. bolehlah klik pada link yg ana berikan ni.. Gregorian-Hijri Dates Converter

Alhamdulillah..jumlah ahli kelab ni dah menjangkau 9 org ahli.. Kasihmu-amanahku.. nampaknya baru saja update nama2 tu..

isk..isk.. prof ni dulu sekolah kat mana yea..? meh sini akak nak ajar prof.. kompromi tu maksudnya tolak-ansur.

p/s: pasni nak pergi kacau kelab 1403...
wassalam


-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-03-04 18:21


rupa2nya ada lagi org yg lbh tua dari ana. syahadah uum & ieda. so...memandangkan kelab ni lbh ramai dpd kelab 1403, ada apa2 cadangan utk memperkasakan lg kelab ni x? ana selaku pengarah akan mencari seramai mungkin ahli yg berdaftar dlm komuniti ni. yg lain2 pun boleh membantu, ana xde halangan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 19:37


Wah..!!wah...sungguh hebat kelab nie dengan pengarah dan ahli2nya bukan org biasa malah ternama dalam negara Ukhwah.com..nie

Takpa...Prof sanggup turun ke medan kelab nie..
pergi mempertahankan kekelaban 1403..
Prof menjadi wakil utusan pengarah kelab 1403..

hehe....jeng..jeng...
persiapkanlah wakilnya..pasti satu `pertarungan` akan diadakan.....akan dimaklumkan..kemudian..

p/s: Amacam boleh?


[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-03-07 19:39 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-03-04 19:39


berdasarkan maklumat dlm jejak ukhwah, ahli kelab ni ada 12.

1)kasihmu-amanahku
2)darul_numan81
3)ieda
4)lidya_haryati
5)sinar_islamiah
6)amirajannah
7)rynar_abadi
syahadah_uum
9)nur_malam99
10)ismi_safiza
11)szn
12)ProfTakBersalah

sekian utk makluman.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 21:25


Quote:

On 2004-03-07 19:39, kasihmu-amanahku wrote:

12)ProfTakBersalah

sekian utk makluman.



Eh..saudara Prof..nie
Tak sangka ahli kelab ...1401


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 13:56




nak beri sedikit cadangan.. apa kata lepas ni kasihmu-amanahku.. susun senarai nama tu ikut tarikh kelahiran.. nampak lebih teratur sikit... lagipun mudah utk kita mengucapkan ulangtahun kelahiran utk mereka2 tu..

p/s: pertarungan yg macam mana ler prof nak buat tu? nak lawan pakai parang ke? eeii... bior betul..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

haneem-al_amr
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 7010
Posting: 79
Dari: MeLBouRNe

australia  


posticon Posting pada: 08-03-04 15:03




nak join gak kelab ni ..saya lahir 26 safar 1401

-----------------
Lantas kini ..salahkah untuk aku mengidami pewaris Rasulullah?

Bookmark and Share

    


  Member Information For haneem-al_amrProfil   Hantar PM kepada haneem-al_amr   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-03-04 20:43


setuju ngn pendapat darul_numan81. so, ahli2 bagi ler tarikh lahir masing2. senang ana nak susun nanti. opsss.....terlupa nak ucap selamat ulang tahun pada syahadah_uum & ieda (2 & 4 muharram) ana pulak hari rabu ni (18 muharram)
seronotnyerrrrrrrr.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 21:52




tok!tok!...boleh hamba masuk...?

hehehe..saje jer ana nak mencelah...nak meninjau2 la katakan...yelah dgr2 kelab hijrah 1401 ni meriah sakan dgn adanya 2 org kuat kat sini... sape tu ek....?

bila dah tinjau2 ni....meriah jugak yer.....

p/s: jangan mare ei..kak darul_numan81 dan kak kasihmu_amanahku...ana saje jer nak ikut jejak prof kita tu....

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-03-04 13:54




masuk ler...pintu x berkunci. xde sapa nak marah kalau masuk. tp faham2 jer lah kalau kena kutuk.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 15:15


ewah!!!..banyak cantik noooo..
Nie kalau berani kutuk Prof dulu...yer?
Prof kembali setelah terlantar di HUSM....dah sihat dah?
hehehe.

Nur_islami....buat apa datang sini...
bahaya....kawasan...nie

[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-03-09 17:07 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 17:05


Quote:

On 2004-03-09 15:15, Prof_Muslim wrote:
Nie kalau berani kutuk Prof dulu...yer?
Prof kembali setelah terlantar di HUSM....dah sihat dah?
hehehe.

Nur_islami....buat datang sini...
bahaya....kawasan...nie


hehehe tu dia hero dah dtg nak selamatkan anak buahnya. lerrr... prof memang dah lama dah kami kutuk.. sebut betul2 prof.. kompromi atau konspirasi

kasihmu-amanahku... nengok tu... dua mangsa dah masuk sini. cepat lancarkan serangan.. jgn biar diorang terlepas.. hahaha kitorang kat sini memang takde kompromi dgn kelab 1403..

p/s: ingat betul2.. tiada kompromi punyer..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 17:31


Kesilapan Prof keluarakan ayat..telah dikesan dan dipergunakan oleh konco2 kelab 1401..untuk terus melancarkan serangan..

Namun tidak Prof gentar...dengan muka derk..jer!

p/s:nur_islami cepat sedia mempertahankan..diri

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-03-04 20:49





tanpa sempat menerima amaran prof...nur_islami telah diserang dgn teruk hingga koma. prof yg mulanya cukup bersemangat menerajui barisan pimpinannya.....ish, ish, ishhhhh terus lari lintang pukang. apa punya ketua la camni. hehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 21:02


walaupun dlm keadaan koma semangat nur_islami naik ngan tiba2 bila terdengar jer suara ketuanya...

ok prof..kita tentang mrk habis-habisannnn!!!angan biarkan mrk pijak kita......
yah..!yah!yah!....serangggg...!

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 21:06



ish..ish..ish..kesiannya pada ukht nur_islami..enti salah msuk kelan lah..sian nyer..la ni ukht nur_islami kat icu kelab 1403 H ker?
la..ingatkan dah koma..sedarlah wahai semua..kat 1401H nie semuanya srikandi yg sanggup berjuang demi 1401H..hidup 1401H..

p/s:saje mencelah..lepaskan tensen.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-03-04 21:12


wah...wah...wah...hebat. bravo.......ismi_safiza!! x sangka rupa2nya ada lagi yg lebih hebat dpd puteri umno. bersemangat sungguh srikandi kelab 1401 ni. itu baru sorg, yg lain2 masih mengasah taring & kuku. silap masuk kelab, calar balar ler muka & badan. hehehe....bangganya jadi pengarah kelab ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 21:24


pembetulan...
bukan asah taring dan kuku..
perdalamkan aura silat keyakinan diri,
perteguhkan kekuda kejujuran,
perhebatkan silat keimanan...
lantaran musuh yg nak serang
bukan calang2...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-03-04 21:31




Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-04 21:38




keadaan cuaca dilaporkan tenang,
suhu juga suam2,

berdiri megah srikandi2 HIJARAH 1401..
jihad ini akan kami tegakkan,
takkan undur walau diacah mehnah,

*ehh, bendera putih berkibar di pihak 1403H..ape sudah janji..takkan dah...


*sekadar usikan..tiada kena mengena sama ada yg tgh online atau sudah online.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 10:27


huh..ni xleh jadi...semangat ana diperlekeh2lekehkan oleh srikandi2 1401...

akan ana buktikan pd mu wahai srikandi2 1401..perjuangan ana ni bkn perjuangan yg sia2...wah semangat gile nih...!!!!

p/s:erm..pandai2 jer yer ukhtie ismi_safiza kata bendera putih berkibar kat kelab 1403...??cuba tgk betul2....kot2 anti ni rabun warna kot...?(jgn mare..hny sekadar guruan)

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 10:55


wah...sungguh hebat propaganda pihak lawan...
..
Nampaknya Prof sungguh bangga ada serkandi mcm nur_islami yg sanggup lagi berjuang di medan 1401..

Wahai gabenor kasihmu-amanahku...
Prof bukan larikan diri kerana takut..
tapi susun strategi.....lagipun bimbang kena suntikan (jarum besao) oleh oleh salah konco anta kat HUSM...

nampaknya sorang serikandi 1401 yg berbisa keluar...nampaknya saingan makin kuat..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-04 22:01




taklah, mata ana nie 1st class..alhamdulillah..
jgn mata yg hanya mampu melihat tapi tidak mampu menilai...
lahai, Prof_muslim..takkan jarum besau dah takut..macam mana nie kata perjuangan mesti diteruskan..
mehnah yg datang jgn ditakuti yakinilah dgn kekuatan diri...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 18:34


hehehe....Prof bukanlah takut...
Bab pepatah Sarawak...."Agi idup Agi ngelaban"
ehehehe.....Prof pun tak faham.....huahuauha

Apapun Prof cuma risau org yg bawak jarum Besao tu.....bukan jarum Besao....



Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 05-04-04 00:44


agi idup agi ngelaban maksudnya...

selagi hidup, selagi itulah perjuangan diteruskan.

pepatah ini ialah dari suku kaum iban di sarawak dan pepatah ini digunakan oleh pejuang serta pahlawan iban sewaktu mereka hendak berperang dahulu kala.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-04 22:54



alahai, Prof,berjuanglah demi kejayaan..
di manakah barisan pejuangmu itu?


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 06-05-04 12:35




Aik dah sunyi sepi plak club nih...
Dah lancarkan gencatan senjata ker... atau perang dah tamat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 30-05-04 13:12




selepas sekian lama menyepi dari gelanggang kelab ukhwah, akhirnya saya selaku Pengarah Kelab Hijrah 1401 dapat kembali. lebih sebulan saya x bergerak secara aktif, rasa janggal pulak. ditambah pula dgn berita pernikahan aidilshah & srikandi kelab 1401, darul numan. rasa mcm x percaya pun ada.hebat la yer...ada ahli kelab ni mencipta sejarah dlm ukhwah.prof muslim jgn marah yer....nampak gaya nak berperang lagi ngn kelab 1403. hehehehe apakata ahli2 kelab ni buat satu majlis utk mempelai pertama di ukhwah.com ni.kalau x pun, bagi la hadiah.numan mesti x kisah klu lewat dpt hadiah kawin kan? especially dari kelab 1401.

jumpa lagi dilembaran akan datang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-06-04 02:41





nape kelab hijrah 1401 ni mcm xde org jer?kalau tuan pengarah xde,xleh ke? ada apa2 cadangan x utk kita meriahkan lg kelab ni. tunjukkan kat kelab 1403.....yg kelab 1401 adalah yg terbaik. hehehe......cayo cayo!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 10:02


Prof dah arahkan anak buah bali ke pengkalan semula..
sebab hendak menghaormati pihak 1401 ..yg mana sorang tu...nak menikah...( akhirnya bergelar seorang Isteri )...
Semoga bahagia......bersama hingga akhir hayat..

Kira genjatan senjata sementara....jer..
Pasni lawan balik..hehehe

Oklah saranan, dari Pengarah 1401...Prof suka juga..
tapi nak kena tanya Pengarah 1403..dulu...

Wassalam

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-06-04 13:44




saranan yg mana tu? x perasan laa.....tp kalau dh guna idea saya ni, faham2 ler.kena buat perisytiharan serah kalah secara terbuka & kena bayar ufti selama mana kelab hijrah 1403 wujud. tp rasanya lbh baik bubarkan aje la...xyah bayar ufti. hehehe......


nak tunggu bila darul_numan81 nak ajak perang balik.lgpn mesti dia ada bljr jurus cakar harimau.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 13:53


Bergantung kepada pihak tuan hamba...
Pihak hamba mengkiut .shj...

Nak perang semula..no hal....
Kami sedang berlatih serta sedang berkursus...hehe

Oh..ya Cik Numan belajar cakar Harimau....
Hikmat yg hebat tu..
Prof kenal Tok Guru yg menciptanya ialah Ustzh Norbayah...
wuish...



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-06-04 14:11


kalau prof nak belajar boleh jer. pi la menuntut ngn numan. cuma kena penuhi syarat2nya. paling penting kena buat jk kompang. amacam prof? bila lg nak buat satu lg jk kompang dlm ukhwah ni.

[ Posting ini telah di edit oleh: kasihmu-amanahku pada 2004-06-01 14:13 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 11-06-04 18:27




cuma ndak join the club jekk.. saya lahir pd 29 Rabiulakhir 1401H..

[ Posting ini telah di edit oleh: alea13 pada 2004-06-11 18:28 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-04 20:30



lama jugak tak jenguk kelab kesayangan nie...
erm, ade yg nk lancarkan perang ker?
insyaAllah ana dengan barisan juang yg sedia ada akan berjuang demiMu...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 22-06-04 08:41


berjuang sampai ke titisan darah terakhir....

hik hik hik



Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 11:23


Quote:

bila lg nak buat satu lg jk kompang dlm ukhwah ni.



Wallaahualam....hehehe
Tapi kalau tuan hamba sebagai ketua 1401...patut buat dulu...hehehe


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 17:37



tgh tgu Jk Kompang Prof la pulak..kut2 leh juin.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 17:46


Quote:

On 2004-06-23 17:37, ismi_safiza wrote:

tgh tgu Jk Kompang Prof la pulak..kut2 leh juin.




Tungggguuuuu..................!!!
Lama juga nak tunggu tu.... hehehe


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 24-06-04 11:39


ni lagu tuk prof....

"jangan tunggu lama lama
nanti dikebas orang..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 12:20


Aik...Prof keluar jap..
bahaya nie.. asyik kena Prof je usikan geng2 1401..nie...

hehehe.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Muhseen
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7631
Posting: 34

thailand  


posticon Posting pada: 24-06-04 12:26



Ana lahir 24 Safar 1401H

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuhseenProfil   Hantar PM kepada Muhseen   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-06-04 17:55





Jawatan Kosong


Perekabentuk Logo Kelab



Kelayakan:

umur......saper2 pun bole asalkan ahli kelab ni.
yang lain2 tu pandai2 la nak buat camne
ala.............bukan susah sgt nk buat logo
sy bukan xnak buat cuma malas & xde masa la

korang jer la buat ekk...ekk....ekk......

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-06-04 22:37



prof, jgn tunggu lama-lama..
carilah sorg secepat mungkin..
buat penenang diri..
kami kat 1401 ni sanggup jadi bentara
jadi tukang bg bunga telur...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-06-04 23:32


Quote:

On 2004-06-25 22:37, ismi_safiza wrote:

prof, jgn tunggu lama-lama..
carilah sorg secepat mungkin..
buat penenang diri..
kami kat 1401 ni sanggup jadi bentara
jadi tukang bg bunga telur...





terima kasih.....amin...
ambik berkat doa ismi_safiza.



Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-06-04 11:18




laaaaa.....x abis lg ke bincang topik jk kompang. kalau prof nk buat, mesti dia dh umumkan...ye tak prof hehehehehehehe

ok....ahli2 kelab, kita ada perkara yg perlu dibincangkan. sila rujuk posting sy sblm ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-06-04 11:28


ismi.....xde idea ke camne nak wat logo kelab ni? dpt motto kelab pun jadi ler (buat sementara)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 11:43


Quote:

On 2004-06-26 11:28, kasihmu-amanahku wrote:
ismi.....xde idea ke camne nak wat logo kelab ni? dpt motto kelab pun jadi ler (buat sementara)



betul tu...tumpuan pada pertandingan..yer...
Good luck!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 19:18





Lama gak mencari kelab 1401 ni..baru jumpa..heheh...saya zahratul_raihanah81 pun lahir tahun 1401 hijrah...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 13:42



yelah prof..ana x main2 dah...
apap kata...
1) mukmin sirna kegemilangan ummah terbilang
2) ilmu,amal dan ukhwah

bab nk wat logo lak..ismi ni tak reti nk wat la..cubat, try, test dulu la..


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 14:17




dah lama rasanya tak menjenguk kelab ni.. erm, nak buat moto n logo yea? baguslah kalau macam tu. ni idea ana utk moto:

1. 1401H peneraju ukhwah..

2. 1401H akan terus mara..

3. 1401H BOLEH... (tiru MALAYSIA BOLEH.. )

errr.. pengarah kelab 1401H.. apa rancangan serangan terbaru? dah berdamai dgn kelab 1403H ke?
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-06-04 15:50




amboiiiiiiiiiii.......lamanya cik...eh puan darul numan x jenguk kami noo!!

nmpknya dh ada respon yer. bagus...camni baru la kelab hijrah 1401 bole cemerlang, gemilang & terbilang....

1. 1401H peneraju ukhwah..

2. 1401H akan terus mara..

3. 1401H BOLEH...

4. mukmin sirna kegemilangan ummah terbilang

5. ilmu,amal dan ukhwah


ada yg menarik gak....tp kalau boleh, motto tu jgn terlalu ringkas & terlalu panjang. yg penting ringkas, padat & mudah diingat. cewaaah...mcm la pandai sgt diri sendiri pun x bagi idea....nk komen lebih2 lak

tentang logo tu....nk suruh saper buat ek. ana bukan x nak buat, tapi........susah la, xde masa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 13:54




xde masa ker ukhtie kasihmu-amanahku?
bukankah Allah dh jadikan 24jam itu secukupnya..insyaAllah..masa itu cukup cuma manusia yg seringkali tidak mencukupkannya..

1401 fitrah alam fitrah ukhwah

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 30-06-04 18:38




ish....ish....ish.....ada ka patut pgl ana ni ukhti? ana ni rijal ler. naper ek...byk org confuse nick ana ni mcm nisaa' ker?

uiks...byk respon gak ni. ada harapan kalahkan kelab 1403. sorry prof.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-07-04 16:39





antum suma xde idea lg ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 20:29



subhanallah..
asif..ana ingatkan kasihmu-amanahku adalah seorg muslimat..
sori ek..tak tahu la pulak ni bukan ukhtie tapi akhie...
kalo macam tu jom join kelab masjid...
bersama mengimarahkan masjid demi agama Allah.

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 21:55


Quote:

On 2004-06-30 18:38, kasihmu-amanahku wrote:
ish....ish....ish.....ada ka patut pgl ana ni ukhti? ana ni rijal ler. naper ek...byk org confuse nick ana ni mcm nisaa' ker?
uiks...byk respon gak ni. ada harapan kalahkan kelab 1403. sorry prof.....




hik..hik..hik..hik..hik...
Prof pun confuse

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-07-04 22:27




eleh......prof tu manjang jer confuse. lebih2 lg sejak bukak kelab 1403 (kelab utk mereka yg selalu confuse). bubar jer la.....masuk kelab 1401 lagi bagus, byk faedah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-04 22:27



ana pon konfius..prof..tersangatlah konfiusnya..

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-07-04 01:25




Adalah dimaklumkan di sini peringatan kepada semua ahli ukhwah ( muslimin & muslimat ) pertaturan terbaru telah diperkemaskan. Sila patuhi dan ikut cara atau prosuder untuk sesiapa yang berminat untuk menubuhkan sebarang kelab di Portal Komuniti Ukhwah ini.
Selaras dengan peningkatan Portal ini maka hasil kerja serta idea dan gerak kerja juga harus proaktif serta sistematik supaya sesuai dengan hasrat untuk menubuhkannya.

1. Sila maklumkan dahulu kepada Pengurus Event (Pengurus Kelab) untuk meminta pandangan atau nasihat serta kebenaran untuk menubuhkan sebuah kelab.

2. Seterusnya sila bentangkan secara jelas apakah matlamat serta perancangan tujuan penubuhan kelab tersebut.

3. Mesti ada Pengarah/Ketua ( samada pencadang sendiri atau org lain ) dan tubuhkan ajk/jawatankuasa.

4. Sekiranya dibenarkan boleh dibuka topik di Forum Kelab Ukhwah dan seterusnya mengumpul ahli seramai mungkin.

5. Tambahan I : Jika Kelab yang tertentu spt Sukan, HariLahir dan sesuai yang ingin mengadakan sebarang aktiviti atau JK. Sila maklumkan juga kepada Pengurus Kelab dengan disertakan dengan tentatif atau kertas kerja/cadangan serta yang berkaitan. Ini kerana Penasihat akan dilantik untuk setiap sebarang aktiviti.

6. Tambahan II : Setiap program atau JK yang seleasai laporan mesti dihantar kepada Setiuasaha Portal : Littlemuslimah atau Pengarah : Hanan.

7. Sekiranya mana-mana ahli yg tidak mematuhi prosuder bagi kelab atau aktiviti dikira tidak sah. Serta tindakan mungkin akan diambil.

Nota tambahan :

8. Contoh satu kelab mesti ada jawatankuasa yg terdiri daripada :

Pengarah
Timbalan Pengarah
S/U
Bendahari ( jika perlu )
Ajk – ajk

9. Laporan Program yg dijalankan oleh setiap Kelab mestilah dihantar kepada Pengarah Ukhwah dan juga Setiusaha Komuniti serta setiap kelab akan salinan sendiri.

Sekian, Wassalam


diharap semua ahli dlm kelab ni bole beri kerjasama demi kebaikan kelab ni jgk. rasanya xde masalah sgt sbb apa yg ana perhatikan, ramai ahli kelab ni yg aktif. bkn mcm kelab yg satu lg tu ramai pekongsi tidur. hehehe........pengarah kelab pn dh lama x nmpk, xkan dh angkat bendera putih kot?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 17:19




1401 ISTIQOMAH BERSAMA ISLAM...

erm, ana dah kehabisan idea nih...
akh kasihmu-amanahku, buatlah pulak...

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-04 17:26



ni adalah list yg terbaru..harap akh kasihmu-amanahku ambil tindakan yg sepatutnya...

1. 1401H peneraju ukhwah..

2. 1401H akan terus mara..

3. 1401H BOLEH...

4. mukmin sirna kegemilangan ummah terbilang

5. ilmu,amal dan ukhwah

6. 1401 istiqomah bersama islam

sekian...

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 03-07-04 17:33


muhasabah, wasatiah, istiqamah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-07-04 01:23




alamak.....ukhti ismi dh bagi arahan ler, takutnye

antara cadangan:

1. 1401H peneraju ukhwah..

2. 1401H akan terus mara..

3. 1401H BOLEH...

4. mukmin sirna kegemilangan ummah terbilang

5. ilmu,amal dan ukhwah

6. 1401 istiqomah bersama islam

7. muhasabah, wasatiah & istiqamah

8. 1401H...Inspirasi Kecemerlangan Ukhwah

masih mencari motto seterusnya...tapi kalau bole nak tanya pendapat antum semua tentang motto yang ada setakat ni. jom bincang sama....



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-07-04 01:44




1. kasihmu-amanahku
2. darul_numan81
3. ieda
4. lidya_haryati
5. sinar_islamiah
6. amirajannah
7. rynar_abadi
8. syahadah_uum
9. nur_malam99
10. ismi_safiza
11. szn
12. ProfTakBersalah
13. haneem-al_amr
14. alea13
15. Muhseen
16. ZahRaTuL_RaiHaNaH81

ramai jugak ahli kita ni.......agak2 bila kita leh bincangkan perkara yg berkaitan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-07-04 14:32


ana lahir pada 15 zulkaedah 1401 bersamaan dgn 5 sept 1981

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-07-04 16:06




Nak gak join...tapi sekarang ni saya masih kat sini,..jauh..takleh nak join jk atau ape2 ke...hihihi...kan best kalau dapat mengenali antara ahli 1401 ni..nak gak kenal2...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-07-04 18:43




kat sini pun belum tentu dapat buat jk sbb semua sibuk ngn pelajaran & kerja. contoh terdekat ialah alin tul tak? tapi insya Allah, tetap akan diusahakan & harap2 ada lagi ahli yg akan masuk kat sini. lagi ramai lagi bagus

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-07-04 22:42


[quote]
On 2004-07-04 01:23, kasihmu-amanahku wrote:


alamak.....ukhti ismi dh bagi arahan ler, takutnye

amboi..
ana tak bg arahan lah..sekadar menyuruh jer..
ukh zahratul_raihanah81..insyaAllah..moga kita semua dapat mengenali dan ukhwah fillah yg terjalin adalah krn Allah.. amin

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-07-04 23:31




sama la tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-07-04 12:02


Quote:

On 2004-07-04 23:31, kasihmu-amanahku wrote:


sama la tu

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker



mana ada sama..
ejaan dah lain, jadi sebutan pun lain lah..
akh, marah ker?
sori...
wslm..


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-07-04 13:31




xde la.......mana ade. ade mcm org tgh marah ke. tgk ni, ana senyum sampai ke telinga.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 22:42


ha ni sorang lagi nak join..
lahir 20 Zulhijjah 1401..


paling muda kot?

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-07-04 22:54




1. kasihmu-amanahku
2. darul_numan81
3. ieda
4. lidya_haryati
5. sinar_islamiah
6. amirajannah
7. rynar_abadi
8. syahadah_uum
9. nur_malam99
10. ismi_safiza
11. szn
12. ProfTakBersalah
13. haneem-al_amr
14. alea13
15. Muhseen
16. ZahRaTuL_RaiHaNaH81
17. Pdaus

x pasti la paling muda atau tak? ada kemungkinan jugak. terima kasih sbb sudi posting dlm kelab ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 23:44


Quote:

On 2004-07-04 22:42, ismi_safiza wrote:
[quote]
On 2004-07-04 01:23, kasihmu-amanahku wrote:


alamak.....ukhti ismi dh bagi arahan ler, takutnye

amboi..
ana tak bg arahan lah..sekadar menyuruh jer..
ukh zahratul_raihanah81..insyaAllah..moga kita semua dapat mengenali dan ukhwah fillah yg terjalin adalah krn Allah.. amin

-----------------




Insyallah..semoga tautan ukhwah akan kekal selamanya..teringin nak kenal bersua muka sesama akhwat ukhwah.com..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 11:00



akh kasihmu-amanhku,
yg paling muda adalah yg paling kecik ker?
kalo mcm tu ana lah yg paling mude...
mude sokmo..

*suka cr gaduh dgn hamba ni sebab dia sokmo cool..paling kuat pon majuk je..

*ukh zahratul_raihanah81..rindu nk jumpa enti..nanti kite speaking sabahan yer..

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-07-04 11:24




akh kasihmu-amanhku,
yg paling muda adalah yg paling kecik ker?
kalo mcm tu ana lah yg paling mude...
mude sokmo..

kalau camtu, ukhti ismi ni ala2 nakal la yer....mmg mcm bdk2 la ukhti ni


*suka cr gaduh dgn hamba ni sebab dia sokmo cool..paling kuat pon majuk je..

sape gerangan org tu ek

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Hijrah 1401

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.179386 saat. Lajunya....