Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 7 jam, 29 minit yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: Sekolah di Pekan Pahang??


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Sekolah di Pekan Pahang??

Please Mendaftar To Post


Oleh Sekolah di Pekan Pahang??

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 18-02-04 11:13



Kpd sume kwn2,jomla join ramai2 kt cni bagi yg pernah skolah kat Pekan Pahang xkirala sek rendah ke, skolah men ker..marilah kita sama2 merapatkan ukhwah

Ana dlu skolah kat SMK Paloh Hinai
-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 20:36




Nemo...ko orang mana....?? paloh Hinai ker...??
Aku pun org pekan gak....Kg Ktapang Tengah...
Tapi sekarang aku dah pindah kat Kelantan daaa..
Dulu aku sekolah kat Sek Keb Seri Biram....pastu sempat la sekolah kat Sek Men tg Abdullah (SMTA)..
Adik-beradik aku yang lain semua sekolah kat Sek Agama Al-Attas...aku sorang je yang sesat sekolah menengah biasa....

Masa kat SMTA tu ramai gak member aku yang datang dari area paloh hinai.....ko umur berapa nemo...???



Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 19-02-04 09:28



ana anak jati pekan hmm..kalau kt ketapang tgh ana tau la sb akak ana pn duk kat ketapang tengah tp dia baru je pindah kat tmn mentiga kat SMA Al-Attas pn dulu akak ana stdy kt situ tp skng adeq ana lak

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 13:54




nemo..mane lagi orang pekan ni...??
nape senyap jerk.....
promosi sket...
nak kenal gak dengan orang pekan yang ada dalam komuniti ukhwah ni..
...........................................................................................................
-----"Daripada Masyarakat Kepada Masyarakat---HIDUP BIAR BERJASA"----


Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

shinichi87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.11.2004
Ahli No: 12418
Posting: 25
Dari: andalusia

madagascar  


posticon Posting pada: 05-12-04 17:50



allo!!!!antum sumer..alahmdilillah akhirnyer dpt gaks ana jejak kaum kerabat diraja pekan..ahaks!!
ana min SHAH Pekan..baru abis spm..tp ana bkn pure pekan la.ana lahir kat kuantan..pastuh menetap sepenuh maser kat rompin.aper2 pun, 5 taun dah kat saner..dah sebati dlm diri sgala kenangan kat saner...
antum berdua ni brape umuq?
citer la sket...


Bookmark and Share

    


  Member Information For shinichi87Profil   Hantar PM kepada shinichi87   Quote dan BalasQuote

akubudakbiasa
Warga Rasmi
Menyertai: 09.10.2004
Ahli No: 11737
Posting: 7
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 05-12-04 20:30


hiiiiii...sume.aik..wah rupenye ade gak budak2 pahang kat sini ek..saya budak rompin..hehehe,but sekolah kat pekan la..SMKSP-SEK.MEN.KEB. SERI PEKAN.ala,sekolah belakang petronas kat peramu tu..hehehhehe.1st batch.



Bookmark and Share

    


  Member Information For akubudakbiasaProfil   Hantar PM kepada akubudakbiasa   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-08-05 23:53


Ana pun dari SHAH PEKAN. Mehla kita berkenalan, jalinkan ukhuwwah ni besar pahalenye...sekarang ana study kat Matrik Perak. tapi rindula dengan Bandar Pekan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-08-05 00:25


erm.. ana pernah sekolah kat Kulliah Al-Lughah Waddin As-Sultan Abu Bakar Pahang.. tapi sekejap saja.. sempat ambil STAM 5 bulan saja.. tapi, banyak kenangan kat sana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

afieq_alkindi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14026
Posting: 162
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 15-01-06 16:02


Ana pernah masuk Kulliah Al-Lughah Wad-Din As-Sultan Abu Bakar Pahang...
ambik STAM....tak lama sekejap saja...dalam 4 bulan gitulah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afieq_alkindiProfil   Hantar PM kepada afieq_alkindi   Quote dan BalasQuote

q_fathone
Warga Rasmi
Menyertai: 08.06.2006
Ahli No: 24736
Posting: 4
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-06-06 09:14


Assalamualaikum..
ana daripada SHAH..
rasanya najua tu bash ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For q_fathoneProfil   Hantar PM kepada q_fathone   Pergi ke q_fathone's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 10-06-06 10:57


ada juga topik untuk orang pekan bandar diraja. saya sekolah di pekan dr darjah 1 sampai tingktn 5.anak jati pekan. kakak yang pernah mgajar di SHAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 16:23


HIDUP PEKAN!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-07-06 15:27


assalamualaikum..

ana pun ex- student SHAH pekan .. batch tahun 1992-1995 only.....salam ukhwah buat warga yang pernah sekolah di bandar di raja pahang ,Pekan .wasalam ....
[ Telah diedit oleh: faizbukharyy pada 21-07-06 11:10 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-07-06 15:36


sekolah MEn Keb Paloh HInai?
Dulu rumet sekolah tu, nama Nor Fazidah Pahang, ada sesiapa kenai tak?
Dia batch 98


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 16:32


tak sekolah pekan... tapi kat jerantut... dah lebih 5 tahun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

tijani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2003
Ahli No: 5521
Posting: 33
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 11-08-06 15:32


salam 'alaik...
kaifa halukum?kullu bikhair insyaAllah.sukanya dapat kenal orang2 pekan.ana anak kelahiran pekan,pahang.dah 22tahun tinggal kat pekan ni.sekolah tadika sampailah sekolah menengah semua kat sini.sekarang ni dah sambung belajar kat mesir.doakanlah semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For tijaniProfil   Hantar PM kepada tijani   Pergi ke tijani's Website   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 21:27


em, kenapa tak ramai orang pekan ni ye.. jom ajak sahabat kita meriahkan forum ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 21:43


:-P saya sekolah di kampung saja....nama dia sekolah menengah kebangsaan bunut susu......dekat pasir mas.....kelate

:-) sorry....tumpang lalu...


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

fAraH_exaPIuM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 32096
Posting: 56
Dari: wilayah darul makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 16:53


salam..
baru jumpa topik ini...
saya warga pekan..jati pekan dr kecik sampai lah berumur 25 tahun ni dok kat pekan..
tadika sri murni, srk ahmad, then smataf.. pas spm baru merantau kejap.
then balik kerja kat pekan juga..isk3...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAraH_exaPIuMProfil   Hantar PM kepada fAraH_exaPIuM   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 18:15


erm...dulu sekolah tadika ah kat pekan ni...dekat2 dengan dewan sultan ahmad shah kg tengah tu...taski abim. lepas itu darjah 1 & 2 sekorah rendah kebangsaan ahmad. lepas itu terus cabut duduk rompin pula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

fAraH_exaPIuM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 32096
Posting: 56
Dari: wilayah darul makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-02-08 12:24


dzul-f ni umur berapa? tah2 pernah jadi classmate..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAraH_exaPIuMProfil   Hantar PM kepada fAraH_exaPIuM   Quote dan BalasQuote

AkaliliAiman_88
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.02.2008
Ahli No: 32645
Posting: 31

Pahang  


posticon Posting pada: 24-02-08 16:57


ana pun pernah sekolah kat smk paloh hinai.tapi dalam sebulan macam itu.lepas itu ana dapat offer pergi sek main sains tengku abdullah,raub(SEMESTA).tapi kakak ana ada yang sekolah kat seri pekan dan kuliyyah sultan abu bakar.jadi selalu juga pergi pekan.tapi sekarang mereka semua dah habis lah......

Bookmark and Share

    


  Member Information For AkaliliAiman_88Profil   Hantar PM kepada AkaliliAiman_88   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 24-02-08 19:29


Pada 24-02-08 12:24 , fAraH_exaPIuM posting:

!!! QUOTE !!!

dzul-f ni umur berapa? tah2 pernah jadi classmate..hehe



hehe...ana dah tua...25 tahun...ujung tahun ni masuk 26


-----------------
http://zul-md.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

fAraH_exaPIuM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 32096
Posting: 56
Dari: wilayah darul makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-03-08 17:04


ooo..tua setahun lah...saya tahun ni 25..kalau sekolah ren ahmad..kira awak senior saya lah..hehe
kalau tengok muka mungkin lah kenal..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAraH_exaPIuMProfil   Hantar PM kepada fAraH_exaPIuM   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 04-07-08 15:58


Assalamualaikum
farah ada kenal fara lain tak di SMATAF? hope ada.. :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

fAraH_exaPIuM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 32096
Posting: 56
Dari: wilayah darul makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-08-08 18:06


Pada 04-07-08 15:58 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
farah ada kenal fara lain tak di SMATAF? hope ada.. :berfikir:



nama sebenar nya apa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAraH_exaPIuMProfil   Hantar PM kepada fAraH_exaPIuM   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109652 saat. Lajunya....