Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita seringkali melihat bagaimana jemaah-jemaah haji mengikuti kursus-kursus yang diadakan sebagai persiapan untuk menempuhi suasana haji yang sebenar, begitu juga dengan pelajar-pelajar yang akan menempuhi peperiksaan, dilatih dengan pelbagai tuisyen dan kelas tambahan untuk menempuhi peperiksaan, maka kehidupan akhirat dan peperiksaan di padang mahsyar lebih patut lagi diadakan kursus persediaan dan kelas tuisyennya yang tersendiri..Persediannya ialah iman serta amalan soleh dan kelas tuisyennya ialah majlis-majlis ilmu.
-- Tuan Guru Nik Aziz (Menteri Besar Kelantan)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 2 hari yang lalu
Muslim1987: 8 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: kelab kak lang & abang lang...


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» kelab kak lang & abang lang...

Please Mendaftar To Post


Oleh kelab kak lang & abang lang...

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 13:36



em.. ni tak boleh jd..
kelab along.. angah.. bongsu & kembar dah ade.... kelab kak lang & abg lang kalau x silap ana.. ana x nampak lg.. kalau-kalau ade.. ana mohon maaf ..terbuka topik yg same..

ok.. jom kak lang & abang lang.. omong-omong.. taarufkan diri anda...ahlan wasahlan..
ana.. *shida.. anak ke 3.. dr 7 adik beradik..
2 putera.. 5 puteri..
salam ukhwah.. wsslm..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 13:42


kalau tak da ..bolehlah...
nak buat kelab....

Alang kira pangkat dalam adik beradik yg ke berapa...?

p/s: sokmo

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 17:12



syukran pd..Prof. Muslim.. coz bg lampu hijau.. "green Light.."
em.. kak lang & abang lang ni utk anak ke 3...
jemput-jemput laaa warga ukhwah.com yg anak ke 3.. join kelab ni..
ok.. ahlan wasahlan.....

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 20:53


Quote:

On 2004-02-05 17:12, simpLe_sHida wrote:

syukran pd..Prof. Muslim.. coz bg lampu hijau.. "green Light.."
em.. kak lang & abang lang ni utk anak ke 3...
jemput-jemput laaa warga ukhwah.com yg anak ke 3.. join kelab ni..
ok.. ahlan wasahlan





enti..sila lapor diri dalam ------->

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pokjak
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1547
Posting: 383
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 05-02-04 21:56




ana anak ketiga dalam keluarga?knpe......ana seorg lelaki dan 4 sri kandi...

wassalam


-----------------
assalamualaikum.....ingat org di sini......FITRAH SEMULA JADI MANUSIA LELAKI SUKAKAN WANITA...lelaki yang baik untuk wanita yang baik, wanita yang baik untuk lelaki yang baik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pokjakProfil   Hantar PM kepada pokjak   Quote dan BalasQuote

Leena
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 654
Posting: 13
Dari: Gombak,selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 13-02-04 13:37


...
Aik. kak Lang. abg Lang pun nak bukak club jgak yer...mcm2..x pela kalu cam gitu sy pon nak join jgak la...sy anak ke 3 drp 5 org adik beradik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LeenaProfil   Hantar PM kepada Leena   Quote dan BalasQuote

nailofar_84
Warga Rasmi
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5333
Posting: 3
Dari: bumi

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-02-04 13:54


ok gak join k.lang and a.lang members ni... ana anak ke tiga.sibling sumer ada 5. salam ukhwah dr ana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailofar_84Profil   Hantar PM kepada nailofar_84   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-02-04 14:39



syukran pd yg posting topik ni..
ahlan wasahlan...
sini ana listkan ahli kelab kak lang & abg lang..
* simpLe_sHida
* pokjak
* Leena
* nailofar_84

em.. anak ke-3 ni lain dr yg lain skit.. btull tak??
cthnye.. suke berdikari..x suke susahkan sesiapa.. sometimes suke alone..kreatif..dll..
ops.. ye ke? apepun.. anak sulung & bongsu senang kite dpt cam kan..kekadang tgk muke & gaye shj dah dpt tahu.. dia nak sulung @ bongsu..

ok.. mane lg kak & abg lang..??? ello...???!!



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-02-04 15:57




Nak Join !!

ana pun kaklang dlm keluarga ana....anak ke3 drpd 4 org...tp ana kira anak perempuan sulong sbb 2 org yg kat atas adlh abang...

yg ana tahu, anak ke3 tak jauh beza dr anak ke 2.. perangai pun lebih kurg....itu yg ana dgr laa...


-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

namirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5920
Posting: 232
Dari: Ardhillah

singapore  


posticon Posting pada: 13-02-04 17:27


ooh....alang anak ketige ye...gitu ana pon ank join gak lah...
ana anak 3 lah..dari 4 beradik...2 putera/i

-----------------
Our readiness strengthens our security
Our adaptability ensures our success
Our unity strengthens our nation
Total Defence S'pore

Bookmark and Share

    


  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 15:44



em.. bertambah kak lang dkm topik ni..
abg-abg lang mane ekk..??

* simpLe_sHida
* pokjak
* Leena
* nailofar_84
* pErMaIsUrI_hAtI
* namirah




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Leena
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 654
Posting: 13
Dari: Gombak,selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 16-02-04 14:48


Assalammualaikum

A'aa agaknyala...anak ke 3 ni lain skit kut drp family members yg lain..iye ke dia suka alone.. sometime kut.. sy suka sendiri gak..tak tau nape..

Bookmark and Share

    


  Member Information For LeenaProfil   Hantar PM kepada Leena   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 21:19




ana istiharkan diri utk join kelab ni. No. 3 dari 5 adik beradik...

Salam Ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 13:58



ahlan wasahlan pd shafawi78
so.. tambah skit bil ahli kelab kak & abg lang..

* simpLe_sHida
* pokjak
* Leena
* nailofar_84
* pErMaIsUrI_hAtI
* namirah
* shafawi78
mane lg yg lain.. tak kan malu nak ngaku..kot?


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sMiLeY_gURLz85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3456
Posting: 57
Dari: petaling jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 26-02-04 16:58



ana anak ke 3 jugak...3 dari 5...mostly ana ketiga ni keras kepala sikett...betul ke??? by the way,ana setuju dgn ukhtie simple_shida...mmg anak ketiga ni kadang2 pelik siket...

-----------------
SeJaUh MaNa KiTa PeRgI, sEkUaT MaNa PuN kItA BeRLaRi, ApAPuN YaNg PaStI, ALLAH LAH jUa TeMpAt KiTa KeMBaLi.... sALaM uKhwAh DaRi... SmiLEy_GuRLz85

Bookmark and Share

    


  Member Information For sMiLeY_gURLz85Profil   Hantar PM kepada sMiLeY_gURLz85   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-02-04 12:07



* simpLe_sHida
* pokjak
* Leena
* nailofar_84
* pErMaIsUrI_hAtI
* namirah
* shafawi78
* sMiLeY_gURLz85
ana setuju dgn ukhtie simple_shida...mmg anak ketiga ni kadang2 pelik siket...
em.. btull.. kak ade bace dlm mjlh.& dgr crmh motivasi dlm radio.. anak ke 3 mmg lain dr lain..
apepun.. sape anak ke 3 dpt alami la..
btull tak?? ok..

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_84
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 222
Posting: 45
Dari: sg besar

Selangor  


posticon Posting pada: 28-02-04 08:26



best jugak ada kelab kaklang abang lang ni.
sy pun anak ke 3 jugak.3 dr 5. mmg anak ke 3 ni pelik pun.termasukla sy ni.keras kepala + susah nak dgr kata sikit.tp yg lain2 tu tak taula..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_84Profil   Hantar PM kepada cahaya_84   Quote dan BalasQuote

namirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5920
Posting: 232
Dari: Ardhillah

singapore  


posticon Posting pada: 28-02-04 10:47


ana pon cam tu gak..hihi
anak ketige pelik eh?....patutlah adik sedare ana pelik, fikiran die lain dari adik-beradik die, walapun ape yg die ckp pelik, tapi logik gak..

-----------------
Our readiness strengthens our security
Our adaptability ensures our success
Our unity strengthens our nation
Total Defence S'pore

Bookmark and Share

    


  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 12:42



syukran.. & ahlan wasahlan...
* simpLe_sHida
* pokjak
* Leena
* nailofar_84
* pErMaIsUrI_hAtI
* namirah
* shafawi78
* sMiLeY_gURLz85
* cahaya_84

em.. namirah...walaupun rambut kite same hitam..tapi hati kite.. fikiran lain-lain ..masing-masing ade kelebihan & kelemahan..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-03-04 15:50


..

Im the 3rd of 7. Huh.. Ya buddy.. People say anak ke tiga ni

Keras kepala and lain dari yang lain.. Whateva... Anak ke 3 selalunya yang paling disayangi oleh abah kan?? And selalu dapat perhatian daripada ramai orang.. Anak ke3 ... Sumsay.. very unique and intellligent..? Brilliant..?

KUi kui kui.. takleh ckp pjg2.. kan kene cop perasan..Its not from me.. People say that..

i dunno???

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-04-04 22:41




erm..nampaknya..ana org terlatest tahu pasal kelab kak lang & abg lang ni...ni pun mujur kak shida yg bagitau...

ok disini ana pun nak isytiharkan diri ana dlm kelab ni...ana anak ke3 dr 4 adik-bradik...

salam ukhwah buat semua ahli kelab kak lang & abg lang....



-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-04-04 22:46




ana anak ke 3 dari 8 beradik

kesemua 2 lelaki dan 6 perempuan
yang atas along (perempuan) angah (lelaki) dah nikah

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-04-04 22:03



ahlan wasahlan...yes.. bertambah lg..warga kelab kak lang & abag lang..
* simpLe_sHida
* pokjak
* Leena
* nailofar_84
* pErMaIsUrI_hAtI
* namirah
* shafawi78
* sMiLeY_gURLz85
* cahaya_84
*MuSaFiR_SaYYaFF
*nur_islami
*mohm3




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-06-04 19:18




~Saya jugak merupakan anak yang ketiga..maaflah terlambat nak masuk kelab ni..tak perasan lak..hihihi..

~Saya setuju pendapat kawan2...anak ketiga ni memang perangainya pelik sikit..saya ni nak kata keras kepala tak juga..cuma tegas je..hihi..lagi satu anak ketiga ni suka dengar ckp orang tua...(angkat bakul lak)hehehehe..yang bestnya..anak ketiga ni..menjadi kesayangan orang....tul tak simple_shida??




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

insan_solehah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2004
Ahli No: 8198
Posting: 10
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-06-04 22:54



saya anak ketiga dari sepuluh adik-beradik semua sekali 3 lelaki 7 pompuan .....betul itu saya ini kadang2 keras kepala dan dapat perhatian dalam keluarga ..... adik2 semua cemburu

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_solehahProfil   Hantar PM kepada insan_solehah   Quote dan BalasQuote

insan_solehah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2004
Ahli No: 8198
Posting: 10
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-06-04 22:56



saya anak ketiga dari sepuluh adik-beradik semua sekali 3 lelaki 7 pompuan .....betul itu saya ini kadang2 keras kepala dan dapat perhatian dalam keluarga ..... adik2 semua cemburu

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_solehahProfil   Hantar PM kepada insan_solehah   Quote dan BalasQuote

insan_solehah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2004
Ahli No: 8198
Posting: 10
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-06-04 22:56


Assalamualaikum
saya anak ketiga dari sepuluh adik-beradik semua sekali 3 lelaki 7 pompuan .....betul itu saya ini kadang2 keras kepala dan dapat perhatian dalam keluarga ..... adik2 semua cemburu :grin: :smile:

[ Posting ini telah di edit oleh: insan_solehah pada 2004-06-04 23:05 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_solehahProfil   Hantar PM kepada insan_solehah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-06-04 17:28



em.. lamenye x update list ni..
al an ana updatekan..
ayuh.. mane lg yg lain.. jom daftar..

* simpLe_sHida
* pokjak
* Leena
* nailofar_84
* pErMaIsUrI_hAtI
* namirah
* shafawi78
* sMiLeY_gURLz85
* cahaya_84
*MuSaFiR_SaYYaFF
*nur_islami
*mohm3
* ZahRaTuL_RaiHaNaH81
* insan_solehah


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 17:11




ana pun anak 3. 3 dr 7 org adik beradik.....6 lelaki dan 1 perempuan. best tau jadi anak ketiga ni.... salam ukwah buat alang2 sekalian. taruuf....


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 12:49


alang juga lebih toleransi..... boleh dibuat kawan.... tak suka bergaduh (?), friendly...kannn..



Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nuruludz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4225
Posting: 148
Dari: pahang darul peace

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-04 15:59



em...ana pun anak ketiga dr enam adikberadik...
kat rumah xde lah panggil alang tapi antara kawan2 ye lah...
betul ke anak ketiga ni...panas baran?tapikan anak ketiga ni...klu dia marah pun cepat sejuk,kan?betul tak simple_shida?

-----------------
WhatEvEr U Do 'PUT YOUR TRUST IN ALLAH"..ThInk BeForE Do It BeCAUse "ALLAH ALWAYS WItH U"..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuruludzProfil   Hantar PM kepada nuruludz   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 21:11




mana kak lang ngan abg lang nie?.... sunyi sepi je..pelik kan....

-----------------
D-Max 4x4 serba baru !

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-04 09:59




Nak Join Gak... !!!

Nis ni anak ke-3 drpd 4 siblings. 4 your information I only have sisters... no man in my life except my father...

Harap Maklum...



Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-08-04 18:22



ok.. here list the latest..
lepas ni tolong sambung yea...
syukran...
* shafawi..kak lang & abang lang ada keje tu..
sebab tu laa.. sunyi.. sepi..
tapi.. ianya x beerti kelab ni ditelan dek alam cyber.. em.. x ramai laa.. yg lahir anak ke 3..
apepun.. sure ada yg x perasan tu..
jom laa.. ramaikan kelab kak lang & abang lang..

ilalliqa'...


1. simple_shida
2. pokjak
3. Leena
4. nailofar_84
5. permaisuri_hati
6. namirah
7. shafawi78
8. smiley_gurlz85
9. nuruludz
10. hanishumaira
11. cahaya_84
12. MuSaFiR_SaYYaFF
13. nur_islami
14. mohm3
15. ZahRaTuL_RaiHaNaH81
16. insan_solehah
17. riyas
18.



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

hakimabdulrahman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10003
Posting: 541
Dari: kawan

singapore  


posticon Posting pada: 22-08-04 10:53


Bila ana baca bab ni..rasanya nak join sekali...ana juga anak ketiga...dari lapan orang...
3 lelaki.....dan 5 perempuan.....
Mungkin ada betulnya anak ketiga ada degil sikit...tapi selalu nya tegas dalam membuat sesuatu keputusan.......jadi ni kira abang lang laa...bab dah kerja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimabdulrahmanProfil   Hantar PM kepada hakimabdulrahman   Pergi ke hakimabdulrahman's Website   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-04 00:53





Saya nak daftar..saya anak ke 3 dari 8 beradik. 2 laki 6 perempuan



-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-10-04 21:49


1. simple_shida
2. pokjak
3. Leena
4. nailofar_84
5. permaisuri_hati
6. namirah
7. shafawi78
8. smiley_gurlz85
9. nuruludz
10. hanishumaira
11. cahaya_84
12. MuSaFiR_SaYYaFF
13. nur_islami
14. mohm3
15. ZahRaTuL_RaiHaNaH81
16. insan_solehah
17. riyas
18. hakimabdulrahman
19. Haslan



~keJayAaN bUkaN waRiSan..
kEgaGaLan bUkAn tRaDiSi.. ~
jati diri gemilang..
penjana kecemerlangan...!!

[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-11-16 16:33 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 08:25


saya pun nak daftar....
saya anak ke-3 daripada 4 adik beradik...2 lelaki 2 perempuan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

hadaalia
Warga Rasmi
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7373
Posting: 20
Dari: BANDAR BARU BANGI

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-12-04 10:33


mmmmmmmmm ramai juga kaklang dan bglang ni ye nanti bile dah ade anak buah diorg panggil maklang atau paklang betul tak? Ni ade citer skit pasal anak ketige. ada pensyarah ana kata anak ketiga biasanye anak yg terbiar skit reasonnye anak pertama biasanya ditatang bagai minyak yg penuh.. anak kedua dah kurang skit... bile anak ketiga langsung terbiar... bengang juga bile ada org ckp camtu.. Pendapat ana pula sebg anak ke- 3 dan tgk sahabat2 yg bergelar alang jua biasanya mereka lebih independent dan tak suka susahkan org lain.. suke menyendiri (sometime tu ade gak bukannye ape untuk muhasabah diri dan berbicara dgn alam...) Anyway ape pendapat sahabat2 lain byk juge yg tlh diberi dan kebanyakannya ada juga kebenarannya. Kire best juge anak ke 3 ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hadaaliaProfil   Hantar PM kepada hadaalia   Quote dan BalasQuote

hadaalia
Warga Rasmi
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7373
Posting: 20
Dari: BANDAR BARU BANGI

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-12-04 10:36


lupe plak anak anak ketige dr 5 org adik beradik. seorg kakak seorg abg dan dua org adik lelaki.. kire taaruflah ni ye... Namun begitu ana jd anak harapan keluarga

Bookmark and Share

    


  Member Information For hadaaliaProfil   Hantar PM kepada hadaalia   Quote dan BalasQuote

islam_suci
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1054
Posting: 94
Dari: Gombak

saudiarabia  


posticon Posting pada: 03-12-04 22:01




nak join skali!!!!!!!!....hehehe... ...ana anak ke-3 drpd 4 beradik...semuanya perempuan... ...setuju gak yg anak ke-3 ni degil sikit... ...dan juga suka berdikari...salam ta'aruf....

-----------------
A successful person is a person who is always struggle to success but also dare to fail...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islam_suciProfil   Hantar PM kepada islam_suci   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-12-04 17:14


1. simple_shida
2. pokjak
3. Leena
4. nailofar_84
5. permaisuri_hati
6. namirah
7. shafawi78
8. smiley_gurlz85
9. nuruludz
10. hanishumaira
11. cahaya_84
12. MuSaFiR_SaYYaFF
13. nur_islami
14. mohm3
15. ZahRaTuL_RaiHaNaH81
16. insan_solehah
17. riyas
18. hakimabdulrahman
19. Haslan
20. hadaalia
21. islam_suci



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

edlin
WARGA SETIA
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10459
Posting: 411
Dari: sg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-12-04 17:14


kita pulak ada lima adik beradik..
sume pompuan kecuali abang ngah kiter...
dan dah tentu kita ni anak ketiga....
tapikan yang best tue...
orang tak pernah anggap kita anak ketiga coz jarak umur kiter ngan abang kiter 17 tahun.....
mesti diaorang ingat kiter ni anak sulung....
so ciri-ciri kepimpinan tue terserlahlaa jugak....
anak ketiga memang berdikari....
dan suka buat hal sendiri....
ya tak????

Bookmark and Share

    


  Member Information For edlinProfil   Hantar PM kepada edlin   Quote dan BalasQuote

beecological
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14621
Posting: 250

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 16:41




heheheh...dah setahun dah kelab nih yer??hurm,saye org yg ke 22 gamaknyer....saye anak ke3 from 6;3 lelaki 3 pompuan....abangah saye kate anak ke3 batu api,sbb bile kaklong and abangah bergaduh,,alang tatau nak sokong mane...betolke??musykil btoll!

salam ukhwah...hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For beecologicalProfil   Hantar PM kepada beecological   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-03-05 17:35




degil?suka sendiri?terbiar? ishh tak delah kot anak ke3 camtu..tu sume kenyataan yang dengkikan kita anak yg ke3..

Tapi yang penting, ini sume adalah ketentuan Allah..takkan kita dah tahu diri kita ni anak kesekian-sekian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

zamirsham
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14483
Posting: 77
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-05 17:48


..........
ana anak ke 3 jugak, salam perkenalan kpd kak lang and abg lang. kita setaraf ma........

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamirshamProfil   Hantar PM kepada zamirsham   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-03-05 00:21



1. simple_shida
2. pokjak
3. Leena
4. nailofar_84
5. permaisuri_hati
6. namirah
7. shafawi78
8. smiley_gurlz85
9. nuruludz
10. hanishumaira
11. cahaya_84
12. MuSaFiR_SaYYaFF
13. nur_islami
14. mohm3
15. ZahRaTuL_RaiHaNaH81
16. insan_solehah
17. riyas
18. hakimabdulrahman
19. Haslan
20. hadaalia
21. islam_suci
22. edlin
23. beecological
24. zamirsham




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-05 20:08




hmm abang lang seterusnya mendaftar... ekekekeke... sy anak ke3 dr 4 adik beradik... 2 lelaki 2 perempuan.... rasanya ahli kelab nie sikit sebab alang2 semuanya pelik2 kot... ehehehe

p/s to simple_shida: takde ke avatar khusus ntuk ahli kelab nie.... cam kelab anak bongsu tu.... ehehehe

-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-05 20:20


sya anak ke-4 drpd 9 adik beradik...

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-04-05 00:45


Quote:
p/s to simple_shida: takde ke avatar khusus ntuk ahli kelab nie.... cam kelab anak bongsu tu.... ehehehe



ana dok pkiaq juge..
cmne nk buat design tu..he..he.. ana ni xbegitu expert nk design..

nnti ana tanye pd yg pakar..
kalu dh ade design..bleh laa show..
tapi kena detailkn lg kelab ni..
mcm nk tubuh kelab..
create the motto.. logo.. objktf..dll..

ye ke.. prof..?? kaze..??

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-04-05 10:36




ye la... shida... so ape lagi... mehla sesame kite pikirkan...

1) Nama Kelab: Kelab Abang Lang and Kak Lang
2) Presiden: simple_shida
3) T. Presiden:
4) AJK:
5) Objektif Penubuhan:
6) Motto Kelab:
7) Logo Kelab:






-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 07-08-05 17:27


Ni kak lang mai dah ni............

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 21-08-05 22:56


saya anak ke-3 dari 4 adek bradek...tapi tak dipanggil kak lang pun...jadi boleh join ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-08-05 23:27


sakeenah anak ke-3 daripada 6org adik-beradik..tapi orang johor panggil kak uda bukan kak lang..tapi dalam family sakeenah,sakeenah dipanggil kak yang:)tapi boleh join sekalikan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 07:52


Assalamualaikum....

saya abang lang. tapi family xpanggil abang lang, panggil alang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 22:17


1. simple_shida
2. pokjak
3. Leena
4. nailofar_84
5. permaisuri_hati
6. namirah
7. shafawi78
8. smiley_gurlz85
9. nuruludz
10. hanishumaira
11. cahaya_84
12. MuSaFiR_SaYYaFF
13. nur_islami
14. mohm3
15. ZahRaTuL_RaiHaNaH81
16. insan_solehah
17. riyas
18. hakimabdulrahman
19. Haslan
20. hadaalia
21. islam_suci
22. edlin
23. beecological
24. zamirsham
25. sya_ryn
26. Shahida09
27. Farishah
28. sakeenah
29. ridwan_daie

ok..here..new list...wah..wah.. bestt..dah ramai..
huhu.. siapa pndai design banner..or logo KELAb kak & abang Lang..
macam kelab bongsu..designlaa..hehe.. ana xpandai lah..nak guna adobe..etc.. ^_^


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 01:16


Assalamualaikum.... ni akak lang paling bongsu sekali mendaftar..hehe... anak ke 3 dr 8..em, meriah kan family ana....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 16:38


Hmmm..guaner gamok Kelab Alang..lama Abang Long dok jengok..eh... saloh bila dapat gelaran macam tu...

Okl ..make sure rancak semula ...kelab anda....
Salam Ukhwah dari Kelab Ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 25-08-06 16:59


erm....saya anak kelima dr 7
family dan anak sedara panggil che lang
boleh join tak????

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-08-06 21:22


nak juga!! saya anak ke3 dr 5 adik beradk..salam ukhwah semua.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

AkhiFillah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.02.2007
Ahli No: 28657
Posting: 6
Dari: Gua Musang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-02-07 23:33


Ana ini anak ke-3 jugak tapi sebenarnya ana baru tahu yang anak ke-3 ni orang panggil Alang..... kat rumah, kampung, kampus semua orang panggil Banna
Maybe Ana boleh tolong Design Logo tapi kena tunggu Ana free lah....

Salam Perkenalan Harap Sudi Terima Ana Join Kelab nanti....


-----------------
Pengemis Cinta Ilahi
Perindu Syahid Abadi


Bookmark and Share

    


  Member Information For AkhiFillahProfil   Hantar PM kepada AkhiFillah   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-02-07 02:12


tumpang tmya...ana anak ke 2...kalau anak ke 2 org pggl apa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-02-07 22:34


!!! QUOTE !!!

tumpang tmya...ana anak ke 2...kalau anak ke 2 org pggl apa?


aishgurl...
em.. biasa anak ke 2 dipanggil angah...
kak ngah.. atau abang angah...

ehhehee :-D :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-02-07 23:34


saya pun anak ke-3..
anak2 buah panggil alang...
dah kawin besok..baru panggil pak lang kut :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

wedelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18715
Posting: 84

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-07 09:24


ana pun nak join juga lah kelab ni..
ana anak ke-3 dari 5 adik beradik..
hehe..kat rumah famili panggil ana kak lang.tapi dah naik pangkat sikit,
panggil lah mak lang sebab dah dapat dua orang anak buah.. :-D
~salam ukhwah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For wedeliaProfil   Hantar PM kepada wedelia   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-07 22:46


salam...

hehehe... :-0:-0:-0
saja saja 'kakngah' nak datang lawat kelab 'alang' ni...
nak tengok adik2 yang terkandung di dalamnye..

:-0;-):-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

cempaka1981
Warga Rasmi
Menyertai: 09.03.2007
Ahli No: 29087
Posting: 14
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 09:18


A,kum...

Cempaka anak yang ke-3 dari 7 orang adik beradik...

2 puteri...5 putera.. :-)


-----------------
http://wangiancempaka.blogspot.com/
<br


    


  Member Information For cempaka1981Profil   Hantar PM kepada cempaka1981   Pergi ke cempaka1981's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 21:23


!!! QUOTE !!!

Cempaka anak yang ke-3 dari 7 orang adik beradik...

2 puteri...5 putera..



ehehe.. same lah..
tapi.. yang bawah tu lain..
ana ada 5 puteri.. 2 putera...hehehe..

:lol: :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 12-05-07 12:30


ana pun anak k3..
daripada 7 beradik.
DeGiL...
tapi BaiK...heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

aniq_1703
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2007
Ahli No: 29220
Posting: 28
Dari: PULAU PINANG

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 05:39


salam semua sahabat2 ukhwah....
ana pun nak join juga lah kelab ni erk....
boleh kan??ada lagi ruang untuk ana menumpang????hehehehe....
ana juga anak ke-3.....ana ada 5org adik-beradik....
ana bruntung sangat sebab yang sulung kakak..lepas itu abang,,,lepas itu adik perempuan,,,lepas itu adik lelaki,,,sebab apa bruntung sebab saya boleh merasai kurniaan ALLAH,untuk ada kakak dan abang,lepas itu bawah saya pula ada adik perempuan dan adik lelaki.....ALHAMDULILLAH....
mesti rsmsi lagi kan sahabt2 ukhwah yang lain ni anak ke-3...
marilah meramaikn lagi sudut ni...
boleh rapat-rapatkan tali ukhwah...betul tak???

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniq_1703Profil   Hantar PM kepada aniq_1703   Quote dan BalasQuote

jelapangchild
Warga Rasmi
Menyertai: 06.09.2008
Ahli No: 34816
Posting: 17
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-09-08 18:30


Assalamualaikum
saya nak login club ni juga...
saya pun anak ke-3 juga dari 6 beradik tapi yang perlu diberitahu yang lain semua dari kaum hawa...
perwatakkan saya sedikit sebanyak lahir dr keluarga tapi saya tak lah sampai nak ubah takdir ILAHI..
lah bersama keluarga saya terasa asing sangat sebab keluarga yang lain boleh berkongsi sukaduka...
tapi sekarang saya dah boleh terima semua ni dan ini semua bukan salah ibuayah, mereka dah asuh sebaik mungkin..
mungkin ada hikmah disebalik sumua ni...
Waalaikumsalam


-----------------
YA ALLAH!!! hiasilah diriku dengan penutup dan kesucian. tutuplah diriku dengan pakaian kesederhanaan dan kerelaan. AMIN!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For jelapangchildProfil   Hantar PM kepada jelapangchild   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 13-09-08 19:15


bukan kak lang lah kak yang~ :P


macam ramai saja ada 7 beradik eh?

masuk geng~

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

mia_amora
Warga Rasmi
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33783
Posting: 18
Dari: perak

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-09-08 21:51


Assalamualaikum

saya pun anak ke-3 daripada 8 org adik beradik...terdiri dari semua puteri-puteri..hehe

nak join jugak dalam list itu... :kelip:


-----------------

Dapatkan ecard NasyidFM Disini



Bookmark and Share

    


  Member Information For mia_amoraProfil   Hantar PM kepada mia_amora   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-09-08 23:57


Salam alaik...kak shida anak ketiga rupanya..sama lah kita..hamba pun anak ketiga juga :D:D:D...selamat bertaa'ruf pada ahli kelab semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-09-08 06:27


Assalamualaikum

Ana pun anak ketiga dari sembilan orang adik beradik, ada kakak dan abang, 4 adik lelaki dan 2 adik perempuan...tapi tak dipanggil kak lang...
apa pun salam ukhwah untuk abang lang dan kak lang sekalian.. :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

ainnurieman
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22695
Posting: 16
Dari: ...slim river, perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-09-08 11:22


saya pun anak ke3 juga..
kat rumah memang panggil kak lang..
nice to meet all kak lang and abang lang...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainnuriemanProfil   Hantar PM kepada ainnurieman   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.161361 saat. Lajunya....