Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 207
Ahli: 0
Jumlah: 207




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 16 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Happy Birthday Febuarians......


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Happy Birthday Febuarians......

Please Mendaftar To Post


Oleh Happy Birthday Febuarians......

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 04-02-04 08:56




Selawat keatas Rasul Junjungan Nabi Muhammad SAW.......
Bersyukur kite kehadrat Ilahi dgn Limpah kurnianya.......
ana Disini nak mengucapkan Selamat Hari lahir kepada semua ahli Febuarians....
Semoga kalian diredhai Allah dan dimurahkan rezeki.........
Disini ana senaraikan ahli febuarians yg dalam simpanan ana......
kepada yg tiada dlm senarai posting shj disini....
1970-an
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
jaydie= 1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
sesejuksalju=10 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979
Shazlia=27 feb 1979

1980-an
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
csakura=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
norhanan=9 feb 1982
almumtahanah=14 feb 1982
filzah=12 feb 1983
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
AnisAqilah=26 feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
putera_maroc=27 feb 1983
pLatipus=4 Feb 1984
silenttears=16 feb 1984
sweet_darling=22 Feb 1984
Alfaqierah=7 Feb 1985
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
SuFiE=11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
nMpinkyMn=17 feb 1985
rayhana=27 feb 1985
fiq-khairisyam=6 feb 1987
nysa=6 feb 1987
QasruAddini=10 feb 1988
man_ana89=18 feb 1989
amrina_rasyada=18 feb 1989
raul_gonzales=19 Feb 1989
bisikan_nurani=24 Feb 1989

**Kepada semua ahli Febuarians datanglah beramai-ramai ke JK Bowling 5000 nanti kerana kita akan menyambut Hari kelahiran untuk ahli kelab Januarians dan Febuarians....

:: Setiaku hanya lah 3 pertama untuk mu Ya Allah kedua untuk ibubapaku dan ketiga untuk seseorang yg setia sepertiku jua ::



[ Posting ini telah di edit oleh: pLatipus pada 2004-02-04 13:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 12:48




Alhamdulillah ada jua sahabat yang ingat rupanya...
saya pun ingin ucapkan Selamat HAri Lahir Buat semua sahabat februari...tak kira sama ada yang dah lepas ataupun yang akan datang..

moga sambutan kelahiran kali ini akan memberi penuh makna dan moga diri kita semua sentiasa dirahmati dan di kasihi oleh Allah SWT........

salam sayang dari tinta.......


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 13:07




lama dah tak respond topik di ukhwah ni...

Terima kasih lah pada yang wish birthday to all febuarians tu...... moga pertambahan umur diiringi dengan pertambahan keberkatan hidup dari Allah...insya Allah....

p/s : sempena birthday ana esok.... ana nak umumkan esok adalah cuti bagi negeri Johor, N9, Perak, Penang dan Selangor.....hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 13:33




to all Februarians.. terutamanya nur_tinta dan pLatipus yg menyambut u/tahun kelahiran mereka pada hari ini, 4/02/2004.. ana ucapkan; jangan sia2kan usia kita... gunakanlah ke jalan yg betul dan yg diredhai oleh Ilahi..

p/s:kalau makan kek tu.. ingat2lah org kat sini
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 04-02-04 13:35



hari nie untuk makluman darul_numan81 habis satu ofis ana belanja makan kek besar...... lepastu ana kena ragging nyanyi seketul dua lagu.....
taubat tahun depan time birthday ana, ana nak ambil MC cuti sakit......

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 14:06




alhamdulillah nasib baik saya tak kene ape2 ari ni... tapi msg kat dalam telepon penuh...
terharu sungguh sebab ingatkan takde orang ingat ari nie ari jadik kite..

apa2 pun jazakallah buat kak lin... sbb tak putus bagi ingatan dan nasihat buat kami semua..begitu jugak dgn abang shafawi..

jazakallah sekali lagik....

p/s:jgn luper singgaj forum pantun ada topic ttg februarians.. kalau bolej jawab dgn pantun gak k...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 14:28




Prof ucapkan selamat hari lahir......kepada semua ahli ukhwah....Febuarians...

Terutama...ajk Prof...iaitu :
Darul_Numan81
Platipus
...
pendek..kata semualah...
yg ada kat list atau tidak...

Semoga Allah memberkati hidup.....kalian.
Amin

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 04-02-04 18:09



syukran prof...... syukran ukhti lin.....syukran akhi shafawi...... kerana tidak putus memberikan kami semua maklumat yg berupa ilmu atau pun hiburan.... tidak lupa kpd ukhti nur_tinta juga.......


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-02-04 13:12



Kepada mereka yg lahir pada hari ini...... 5 Febuary semoga kalian diredhai Allah......

**ana tak dapat nak senaraikan nama-nama yg lahir pada hari ini (5 febuary)...mungkin petang sikit ada la kot...kerje tgh banyak nie.... ok [B]Happy Birthday for those who born in 5 febuary....
........
Wassalam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 14:40


1...2....mula

Allah Selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,

jeng..jeng...

Allah selamatkan ahli Febuarians,
Allah selamatkan kamu..

jeng...jeng



p/s: Prof nyanyi..korang dengar ya?


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

raihanahfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6910
Posting: 263
Dari: tawau,sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 05-02-04 14:43




sedihnya sayerrrrrrr.......
saya pun lahir bulan februari laaaa......
15. feb.1982...............hari isnin
korang nak tau tak sy terpaksa cari kalendar 1982 untuk tahu hari ape sy lahir

apapun SESIAPA YANG LAHIR BULAN 2 NIE.......
SLAMAT HARI LAHIR UNTUK KORANG....
BERDOA SELALU SEMOGA SENTIASA DALAM RAHMAT ALLAH SWT..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihanahfirdausProfil   Hantar PM kepada raihanahfirdaus   Pergi ke raihanahfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 14:44


syukran.......slamat hari lahir utk semua ahli kelab februarian......semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki................

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 15:23




ana nak ambil kesempatan kat sini nak ucapkan Happy Bezday kat kawan ana, alfaqierah...

hehehehe

terlebih awai la pulak ek...

anyway, Happy Birthday untuk semua Februarianzzzz........



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-02-04 16:46



syukran semua kerana sudi meng WISH kan birthday kepada kami Febuarians...... ana selaku pengerusi majlis pada bulan ini mengucapkan Terima Kasih sekali lagi.......
Ana akhiri ucapan ana pada petang yg mulia ini....
May Allah bless u every moment....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 18:35


selamat hari lahir...hmm..makin tua la korang...heheheh...tak de..gurau je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:12




wah ramainye yang beri ucapan...
jazakallah dari akak buat semua...

oh ye..utk pengetahuan semua ari nie adalah hari kelahiran buat sahabat kita mirinda(betulkan akak eja)..

seorang lagi sahabat kita yang sudah bertambah usianya....moga ukhwah serta kasih sayang kita sesama saudara kekal selamanya..
dan moga diri kita sentiasa dirahmati ALLAH SWT..

oh ye nnt jangan lupa singgah topik SelAmaT HArI JAdi FEbruarians..

bagilah jawapan yek..tak kiralah dalam bentuk pantun atau tidak..

oh ye... jazakallah utk platipus atas ucapan utk akak tu akak benar2 menghargainya..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:34


ramai yg lan februari yek..bagus bagus...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

nenek_uia
Warga Rasmi
Menyertai: 20.06.2003
Ahli No: 1555
Posting: 10
Dari: GoLden-Sand

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 10:26


assalamualaikum..
kaifahaall semuaa...
lupe lakk...anaa pun lahir bln 2...
thn lompat..mmg jarg smbut besdaaay..
4 thn sekali lg...
lahir 29.02.84...
semogee kita dirahmati oleh allah..
ws...


Bookmark and Share

    


  Member Information For nenek_uiaProfil   Hantar PM kepada nenek_uia   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.111726 saat. Lajunya....