Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 22 jam 39 saat yang lalu


Lirik Nasyid
Topik: Muhammad Utusan Terakhir::Tahun Kedukaan


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lirik Nasyid
    »» Muhammad Utusan Terakhir::Tahun Kedukaan

Please Mendaftar To Post


Oleh Muhammad Utusan Terakhir::Tahun Kedukaan

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 30-01-04 22:15


Mekah terasa sepi
Awan pilu menyelubungi
Kehilangan yang amat dirasai
Takkan ada pengganti dirimu

Insan yang dahulu menghiburkan
Menghilangkan rasa ketakutan
Bidadari yang penuh dengan kasih sayang
Kini sudah tiada lagi oh...

Dan kau bagai pelindung
Menyuluh jalan perjuangan yang penuh onak duri
Pergimu di saat kau diperlukan
Dua permata tak bersinar lagi

Insan yang dahulu menghiburkan
Menghilangkan rasa ketakutan
Bidadari yang penuh dengan kasih sayang
Kini sudah tiada lagi oh...

Dan kau bagai pelindung
Menyuluh jalan perjuangan yang penuh onak duri
Pergimu di saat kau diperlukan
Dua permata tak bersinar lagi

Mekah terasa sepi
Awan pilu menyelubungi
Kehilangan yang amat dirasai
Takkan ada pengganti dirimu

Artis : NowSeeHeart
Lagu : Azmer Shazley
Lirik : Idzhar, Huzaimidan, Firdaus

Tahap Kesedapan lagu : Sangat Sedap

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 23:58


sedap sangat ke..
tak dpt dgr lagi la.. mana nak dapat lagu tu selain beli cd movie.. ?

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 31-01-04 13:53


....

hehehe...bagi zilal sodap laa....
Tapi kalo owang lain yg dengor tatau plak...
Lain org lain pandangannye...

Selain cd & kaset...zilal pon tatau la kat maner lagi nak dpt lagu tu...kat ikim pon tatau la dah start pasang ke blom album tu...tak penah dengo plak lagi...tp pendek kate...
Soundtrack Muhammad Utusan Terakhir nih mmg sedap lah.....

p/s: lagu nih plak...mmg sesuailah dengan NowSeeHeart punye vokal....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 15:39




putera dah ade dah kaset nie...lagu nie pun boleh tahan gak bestnye...

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 16:24


hemm sedap ke?saya kat sini tak dengar lagi la-maklumlah jauh..kalu ade sape2 sudi poskan satu kat saya ok jugak..wassalam..



assubuhu badal mintolathi..
wallailu dajamin waferotihi..



wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091583 saat. Lajunya....