Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 1 hari, 11 jam, 24 minit yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Sambutan utk Januarians & Februarians...


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Sambutan utk Januarians & Februarians...

Please Mendaftar To Post


Oleh Sambutan utk Januarians & Februarians...

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 14:20




Adalah dimaklumkan bahawa satu sambutan akan diadakan untuk meraikan warga PORTAL KOMUNITI UKHWAH yang lahir pada bulan Januari dan Februari . Aktiviti ini akan bergabung sekali dengan JK Bowling 5000.

Ana juga yg telah diberi 'mandat' oleh nur_tinta (Pengurus Kelab Februarians), untuk mejemput semua ahli Kelab Februarian turut sama hadir pada hari JK tersebut. Berikut adalah senarai nama ahli komuniti ukhwah yg lahir pada bulan februari..:

1970-an
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
jaydie= 1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
sesejuksalju=10 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979
Shazlia=27 feb 1979

1980-an
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
nur_tinta=4 Feb 1982
csakura=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
norhanan=9 feb 1982
almumtahanah=14 feb 1982
filzah=12 feb 1983
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
AnisAqilah=26 feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
putera_maroc=27 feb 1983
silenttears=16 feb 1984
sweet_darling=22 Feb 1984
Alfaqierah=7 Feb 1985
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
SuFiE=11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
nMpinkyMn=17 feb 1985
rayhana=27 feb 1985
fiq-khairisyam=6 feb 1987
nysa=6 feb 1987
QasruAddini=10 feb 1988
man_ana89=18 feb 1989
amrina_rasyada=18 feb 1989
raul_gonzales=19 Feb 1989
bisikan_nurani=24 Feb 1989
pLatipus=4 feb 19??

***Jadinya.. kepada yg lahir pada bulan Januari dan februari.. sila laporkan kehadiran anda di sini. InsyaAllah.. kek harijadi dah semestinya ada, rugi bagi sesiapa yg tidak dpt hadir

Butir-butir berkenaan JK ini adalah seperti berikut:

Tarikh: 15 Feb 2004
Lokasi: Pertama Complex
Masa: 10pg - 4ptg


Jika ada sebarang pertanyaan, bolehlah terus posting di sini..

p/s: maaf sbb mengutamakan ahli Februarians.. sbb ana pun lahir bulan ni
wassalam



-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

[ Posting ini telah di edit oleh: darul_numan81 pada 2004-02-14 14:46 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 28-01-04 15:15



ERMMM........... PEMBETULAN @ CORRECTION
ana lahir pada 4 Febuary bukan 2 Febuary
harap darul_numan81 buleh betulkan ok?
ana mesti join punye .........
nama ana mmg tersenarai .........
jom la semua januarian and febuarian......

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 15:16




Alhamdulillah...nampaknye kak alin saya dah sudi sandang jawatan president (utk ari tu aja-syarat dier tu)pada majlis sambutan Januarians & Februarians.....

Jadik saya berharap agar para sahabat yang lahir pada bulan januari dan februari utk hadir pada majlis yang penuh gilang-gemilang itu....(terutama sekali utk sahabat-sahabat saya dalam bulan februari)

namun disebalik harapan saya, ada berita yang perlu saya utarakan........

saya ingin memohon maaf kepada semua sahabat (terutama sahabat bulan februari) sebab saya tak dapat hadir pada majlis sambutan kita pada tarikh tersebut.

ini adalah kerana saya DIARAHKAN utk melibatkan diri dengan aktiviti yang telah dijalankan oleh pihak universiti saya pada hari itu.

hal ini turut menjadi kekesalan buat diri saya,kerana saya benar-benar berharap dapat ketemu dengan semua sahabat februarians pada tarikh tersebut, namun apa daya saya, saya tidak dapat menidakkan lagi tanggujawab yang diberikan oleh pihak university kepada saya.....

sekali lagi saya pohon ampun dan maaf diatas ketidak dapat hadiran saya pada hari tersebut..

doa dan harapan saya agar sahabat semua gembira dah sentiasa di dalam lindungan dan kasih mesra ALLAH SWT.

sekali lagi saya pohon maaf pada semua Pengarah,Eksekutif,Srikandi,Ibu,Konselor,sahabat-sahabat ukhwah.com dan muslimah.comjuga yang terutama sekalisahabat-sahabat saya dalam bulan februari

kiranya ada rezeki kita pada masa lain, kita akan bertemu lagi insyaAllah...

sambutlah salam kasih mesra yang penuh kekesalan dan kemaafan.....

~saya yang malu dan segan :malu: ~

~~nur_tinta~~

wallahualan wa illalliqa'

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 17:19


Prof mengaharp kepada ahli Ukhwah Kelab Januari......
turut hadir..........................

Nur_Tinta
Prof harap aktiviti....yg enti harus ikut...buat juga sehabis baik....
Nanti Prof minta Kak lin..hantar sepotong kek...dan poskan kat enti ......Amacam , Boleh?

p/s: Come on.....you all!!!

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 28-01-04 17:55



Kalau boleh januarian and febuarian dapat membanjiri Flamingo nanti....... Berilah sokongan padu sikit....... Bila lagi nak berjumpa kan?
prof conform datang ke?

**Moh semua datang pada 'perhimpunan' kali ini

p/s: Kecian kat Nur_Tinta bcoz tak dapat hadir.....
pentingkan yg mana dulu betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 18:06


Waaa... hebat nampaknya sambutan kali ini....
pLatipus khabarnya nak bawak kereta kebal... betul ke?

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 18:39


Salam'alaik.....

K.lin...ana nak lapor diri...ana lahir 13 january 1983.....

wah...semangatnye kak lin...syabas akak!

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 28-01-04 18:50


--------------------------------------------------------------------------------
Waaa... hebat nampaknya sambutan kali ini....
pLatipus khabarnya nak bawak kereta kebal... betul ke?
-----------------

Mungkin kot...... kalau Kem Komanden kasi GreenLight.......
hehehe
p/s: BIGGBOSS nak naik ker?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 21:09


Quote:

On 2004-01-28 18:39, khaulah_alazwar wrote:
K.lin...ana nak lapor diri...ana lahir 13 january 1983.....
wah...semangatnye kak lin...syabas akak!


bukan ana sorang je yg bersemangat, anti jugak.. tahniah kerana menjadi ahli Januarians yg pertama melaporkan diri. err.. khaulah dikira hadir yea utk JK ni..

oleh kerana senarai nama ahli kelab Februarians telah ada, maka mmg tak adil andai senarai ahli Kelab Januarian tak dilampirkan di sini..oklah.. dgn bersusah payahnya.. ana mengumpulkan ahli2 yg lahir pada bulan Januari di bawah ini.. harap dpt laporkan kehadiran anda semua pada 15 Feb di forum ini....:

Hafiz_Qiee
khaulah_alazwar
KnightIslam
farisHaq
khai_nisa
uqu
nurnisri
kamalhisyam
sinarsuria25
Joju
dalila2501
Afiza_Ahmad
mentari_suram
budakbarubelajar
ucop
izaris
widad
kHaLiFaH_aLaM_MaYa
shahdan105
nur_ilahi03
kepong
adeq_shiFa
nur_arrisy
putriz78
mafal_katarsis
nurafnan
anak_setia
umair
zero_cool
Rahman87
puteri_humairah
ana_muslim

*** silalah laporkan kehadiran anda..jgn malu-malu ekk
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 28-01-04 21:27


SELAMAT HARI LAHIR KPD JANUARIANS N FEBRUARIANS.....MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-01-04 07:47



Syukran aemanpsycho kerana sudi memberi WISH untuk Januarian dan Febuarian......... and Congrats for Khaulah_alazwar kerana menjadi org yg pertama lapor diri untuk Januarian.........
(Ajak ramai sikit nanti ok?)

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 15:55


La tak perasan pulak ana...ingatkan semua Januarians...

Syukran kak lin kerana iktieraf ana sebagai ahli pertama yang lapor diri... malunye ana...

Terima kasih pLatipus

To all Januarians and Februarians....May Allah Bless us no....

SELAMAT MENYAMBUT AIDIL ADHA untuk sahabat dan sahabiah semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 23:40


Quote:

On 2004-01-28 18:39, khaulah_alazwar wrote:
Salam'alaik.....

K.lin...ana nak lapor diri...ana lahir 13 january 1983.....



wth wbh..
Nampaknya kak khaulah ana dah melapor diri, ana pastinya tak nak ketinggalan...ana menyusul sebagai org kedua melapor diri ....ana lahir 22 Januari 1985, Insya Allah jika tiada aral melintang..atau angin lintang , ana join sekali majlis ini...

To all Januarians and Februarians....May Allah Bless us nooo....

Ma'assalamah Wa Ilalliqa'

SELAMAT MENYAMBUT EIDUL ADHA

Bookmark and Share

    


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

nysa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.12.2003
Ahli No: 5481
Posting: 91
Dari: BuMi

egypt  


posticon Posting pada: 30-01-04 23:55



sedihnyaaaaaa
ana x dpt pegi pasal ana kat asrama...walaupun sekolah ana dkt ngan Ampang tapi still tak blh pegi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nysaProfil   Hantar PM kepada nysa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 00:11



Marilah sahabat2 kita ke majlis harilahir ni...
Tak sabar nak makan kek...
Jangan tetamu lebih ramai dari yang diraikan pula..


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 10:24


Tercipta lagu..oleh seorang komposer:

Sama-sama,
kita menjejaki JK Bowling,
sama-sama,
kita pergi raikan ....
Sambutan Jan..dan Feb,
sama - sama,
kita makan kek,
sama -sama gelek bola bowling...

lala...



Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 10:36




takpe Hanan.. kalau tetamu ramai pun.. mereka2 tu boleh juga memeriahkan lagi JK bowling.

ok, di sini ana list kan senarai ahli Januarians dan Februarians yg akan hadir pada 15/2/2004 ni..:

Januarians:
*********
1. khaulah_alazwar
2. sunan-faqih


Februarians
**********
1. darul_numan81
2. pLatipus

***list ini akan di update dari semasa ke semasa.. cepatlah laporkan kehadiran anda..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 10:44


Quote:

On 2004-01-31 10:24, Prof_Muslim wrote:
Tercipta lagu..oleh seorang komposer:

Sama-sama,
kita menjejaki JK Bowling,
sama-sama,
kita pergi raikan ....
Sambutan Jan..dan Feb,
sama - sama,
kita makan kek,
sama -sama gelek bola bowling...

lala...


sila kuatkan volume speaker di pc masing2 utk mendengar lagu dendangan dari Prof ni..

nampaknya nak suruh Prof nyanyi lagu ni di hari JK nanti.. boleh yea Prof?
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 10:46


Alhamdulillah ada perkembangan..

Prof pasti ada lagi yg tak perasan dan boleh pergi....
Cepat....inilah peluang nak berjumpa dan meraikan sambutan bersama teman..yg disayangi...

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 10:50


[/quote]
sila kuatkan volume speaker di pc masing2 utk mendengar lagu dendangan dari Prof ni..

nampaknya nak suruh Prof nyanyi lagu ni di hari JK nanti.. boleh yea Prof?
wassalam
[/quote]


La..takyah..susah..susah
Nyanti sendirila...
kalau takleh nyanyi..baca stail syair pun jadila

hehe.....

p/s: Nak dengar kemerduan suara Prof?
Nantikan di JK Bowling....(sempena sambutan Sambutan JAn & Feb )...itu kalau ada ramai ahli datangla...hehehe

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 22:22



wa...malangnya ana tak dapat pegi sebab rumah ana jauh beribu batu.... ruginye..... ....

wassalam

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 10:15




takpelah uqu.. insyaAllah...manalah tahu nanti boleh kita anjurkan Jk kat Kuching pula lepas ni, mungkin masa tu uqu yg anjurkan

ok.. kepada ahli Januari dan Februari.. cepat2lah laporkan diri.. JK kita dah tak lama lagi ni..

LAPOR JANGAN TAK LAPOR.....
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 15:22


Ya..jomla...
wahai sahabat/sahabiah ukhwah.....
Januarians.....mendaftar...
tak nak jumpa sahabat /sabahiah...

dari alam maya ke alam nyata......


p/s: Uqu...jgn bersedih.....Insya-Allah pasti yg di Semenanjung akan berjumpa ahli di Kepulauan Borneo.....

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-04 16:58


warahmatullah...

Jumpe lagi

Eh..eh adik akak sunan ni....ingatkan dah lupa dekat Januarians nampaknya baru kita je dik

kak Lin mana lagi sahabat-sahabat kita ni......

Datangla ramai-ramai...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 06-02-04 17:14


saya pun nak join...walaupun saya bkn ahli klab januari dan febuari

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 06-02-04 18:16



saya pun nak join...walaupun saya bkn ahli klab januari dan febuari
-----------------
Kita hendaklah berusaha utk kejayaan. Janganlah sekali-kali berputus asa!


Silakan jgn malu-malu..... semua boleh join tak kira peringkat umur... kalau sesiapa nak bawa IbuBapa pun boleh...... asalkan daftar jadi ahli Ukhwah.com



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-02-04 22:55




tak kira dia lahir bila....kira boleh datang....Datang..
yg lain raikan bersama hari bermakna untuk sambut hari lahir sahabat kita nie.....dengan ..wajah ceria dan gembira...
itulah......jalinan ukhwah..yg bahagia...

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 08-02-04 03:47




tumpang tanya, pada ahli komuniti yg lahir pada Januari/Februari yg skrg ni di oversea, mcm mana pulak?
ada ke apa2 events utk diorang?
ishh at least kirim le kerepek epal ke..eheh.

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:23




wah semakin ralit nampaknya AJK utk sambutan harijadi januari dan februari nie.....tinta intai-intai tinta rasa yang paling sibuk sekali sekarang nie mesti prof. dgn kak alin kita.. yelah JK Bowling pun dah dekat..gitu juga dgn majlis sambutan hari lahir.... tinta doakan agar semuanya berjalan dengan lancar....walaupun dari jauh,tinta harapkan ianya berjaya dilaksanakan dengan meriah sekali..

oh ye....tinta tertarik dengan permintaan saudara adlan kita....mm tu kalau yang kat oversea.. kalau takat overtheriver plak dapat aper yek


apa-apa pun..tinta doakan agar segalanya berjalan dgn lancar serta tinta doakan agar majlis itu mendapat rahmat dari ALLAH swt....

wallahualam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 12:14



terima kasih ...nur_tinta..
doakan.....kejayaan JK nie.
Dan ini juga khas.....untuk nur_tinta yg mungkin tidak dapat hadir......
Prof ucapkan Selamat Hari Lahir kepada nur_tinta..... kat sini pun bolehkan.....?



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 12:23




jazakallah prof...
nnt bile tinta balik KL tinta belanja ye prof....
jazakallah sekali lagi......

oh ye nnt prof jgn lupe singgah topik Selamat HAri Jadi Februarins ,kat forum pantun ye..

wallahualam

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 12:28


Quote:

On 2004-02-08 12:23, nur_tinta wrote:


jazakallah prof...
nnt bile tinta balik KL tinta belanja ye prof....
jazakallah sekali lagi......

oh ye nnt prof jgn lupe singgah topik Selamat HAri Jadi Februarins ,kat forum pantun ye..

wallahualam



Ye ke...nanti Prof bawak kawan2 sekali yer
Insya-Allah..boleh....
Prof tak pandai berpantun....
nak melawak bolehla.....hehehe

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 10-02-04 16:49



Insya Allah ana akan datang sbg penonton jer kot,sbb dah lama tak pegang bola boling ni,takut tersilap baling nanti kena org belakang pulak,tapi ana mungkin dtg lambat skit ...sebab ada tugasan yg tak dapat ana elakkan.....hidup januarians,bg sesiapa yg main mewakili januarians main betul2,jgn sampai kita dimalukan oleh kelab februarians,jangan marah yer.....
setiap permainan mesti ada yg menang dan yg kalah begitu jugak hidup kita di dunia ni kita mestilah sentiasa menang menentang musuh kita ni ,iaitu syaitan serta nafsu kita ni jangan sampai kita menjadi orang yg kalah,biar kalah dalam permainan tetapi jangan kalah dgn permainan syaitan dan nafsu.......

[ Posting ini telah di edit oleh: umair pada 2004-02-10 17:06 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 10-02-04 18:33


...
apsal bulan jan dan feb jer... lanjutkanlah beberape bulan lagi... sampai bulan mei ke.. hik.. hik.. nak gak join.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-04 20:53




errr.. utk bln mei... kita tunggulah mega JK yg rasanya akan dibuat dlm bulan tu nanti... tp klau nak meriahkan JK bowling apa salahnya, dipersilakan utk hadir.

akhie umair.. apa kata anta jadi pemain je? lgpun bukannya susah nak main bowling ni... bak kata prof, klau tak pandai nak gelek.. tendang je.. GOL!!!

maklumat tambahan.. setiap ahli Januarians dan Februarians yg hadir, bayaran sebanyak RM10 akan dikenakan (sama seperti bayaran penonton)
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 10-02-04 21:18




numan, akuzakie mai tak nnti?

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-04 21:54




akuzakie tak dapat hadir sbb ada sambutan family day kat tempat dia bekerja tu. erm.. dia ada posting utk bagitau tentang hal ni kat dlm topik JK bowling. err.. adlan, anta nak balik m'sia ke?

p/s: err... lupa nak ucap, happy belated birthday to adlan pada 26/1/2004.. yg ke-23
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

QAFT-QAYYUMNS
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2004
Ahli No: 6820
Posting: 3
Dari: LAHAD-DATU

Sabah  


posticon Posting pada: 11-02-04 00:37




aiks.......dalam byk 2 ni.......nama qaft tak termasuk.......
ish....mushkil aku.....
takper arrr....
sapela kita ni kannn



GURAU WALAU NYATA

Bookmark and Share

    


  Member Information For QAFT-QAYYUMNSProfil   Hantar PM kepada QAFT-QAYYUMNS   Pergi ke QAFT-QAYYUMNS's Website   Quote dan BalasQuote

Rayhana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5661
Posting: 109
Dari: KUKTEM,Pahang

Selangor  


posticon Posting pada: 11-02-04 01:20


15 february??...ana tak pasti lagi boleh dtg ke idak...sebab nya ana skarang kat KUKTEM...kuantan...kalau buat hari sabtu,insyaallah boleh datang tapi hari ahad ni rumit sikit sebab nya ana ade kuliah pagi isnin tu..insyaallah nanti kalau ana tak ade kuliah pagi tu(ditakdirkan kuliah batal la)..ana akan pergi...tapi boleh ke buat keputusan last minit?

-----------------
Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR,
Teman yang paling akrab ialah AMAL,
Pengawal peribadi yang paling waspada ialah DIAM,
Bahasa yang paling manis ialah SENYUM,
Ibadah yang paling indah ialah KHUSYUK....

Bookmark and Share

    


  Member Information For RayhanaProfil   Hantar PM kepada Rayhana   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 11-02-04 01:51




oo akuzakie x dpt mai ekk..mekasih numan ats maklumbalas enti tu.
terima kasih banyk2 jugak atas b'day wishes tu..ana appreciate it. err sket pembetulan, 24/01..

p/s: numan, nape pulak enti tanya sama ada ana akn balik m'sia @ tak?
nak kirim kerepek epal ekk.

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-02-04 12:46


So...ramai lagi ker....
yg nak datang........
ingat lasy confirm.pada ...14 Febuari...
sebab senang kita janji kat mana nak tunggu

Silalah...hadir dan cukup sekadar....bertemu dan ucapkan Selamat Hari JAdi...
siap makan Kek lagi....hehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 11-02-04 12:53



last minit ana tahu pensyarah ana nak adakan test ahad ni lepas tu ada kuliah ... smpai pkl 2 tapi ana mungkin dtg lambat kot...tak dapek la ana nak menunjukkan skill yg lama terpendam ni,maaf ler ukh numan....

[ Posting ini telah di edit oleh: umair pada 2004-02-11 13:12 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-02-04 14:03


prof, sapa ketua rombongan kat CM tu???
nak berkumpul kat bhgn mana dan kul berapa???
kalau boleh, bg kontek no ketua rombongan tu...
so, senanglah sket org lain nak kontek...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-04 12:46





Sekarang ada perubahan...Prof nak tumpukan dan utamakan majlis nie dengan pertandingan Bowling akan diadakan juga berdasarkan siapa nak main...sahaja...

Kita tetap raikannya......yer?

Kita tukar tempat di Pertama Kompleks....
mungkin senang nak pergi sana demgan naik StarLink....

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-04 12:55


* Perubahan lokasi...

Tarikh: 15 Feb 2004
Lokasi: Pertama Complex
Masa: 10pg - 4ptg


p/s: satu rombongan akan dibuat di STAR LRT Masjid Jamek... sesiapa yg ingin mengikuti rombongan tersebut bolehlah berkumpul berhampiran Restoran Shaheera pd pukul 9.00pg...


-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

lan19
Warga Rasmi
Menyertai: 26.08.2003
Ahli No: 3119
Posting: 1
Dari: kuala lumpur

Selangor  


posticon Posting pada: 14-02-04 12:26


assalamuailaikom apa kabar sahabat ana semuaya semoga anda semu dalam keadaan sihat waalfiat ermm ni nak tanya esok seambutan hari jadi jan dan feb ke, ermm ok insyallah ana akan datang jam 10.00 pagi dan nak mamakai pakaian apa ni tu sahaja ana mau tanya ok wasalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lan19Profil   Hantar PM kepada lan19   Pergi ke lan19's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 14:41


Quote:

On 2004-02-14 12:26, lan19 wrote:
insyallah ana akan datang jam 10.00 pagi dan nak mamakai pakaian apa ni tu sahaja ana mau tanya ok wasalam



Anta lahir pada bulan yg mana 1, Januari @ februari?bertanya utk memudahkan pihak pengurusan mengetahui bilangan ahli yg hendak diraikan. tentang pakaian tu, pakailah apa saja asalkan menutup aurat dan tidak comot..

Ahli2 kelab Januari dan Februari yg akan hadir..

Januarians:
*********
1. khaulah_alazwar
2. sunan-faqih
3. * umair (*harap dpt hadirkan diri)

Februarians
**********
1. pLatipus

ahli2 lain yg akan hadir..
* Prince_Muslim90
* Rayhana
* lan19

*** cepat2.. confirmkan kehadiran anda. insyaAllah KEK ADA DISEDIAKAN. Jumpa esok di..

Tarikh: 15 Feb 2004
Lokasi: Pertama Complex
Masa: 10pg - 4ptg


p/s: dukacita dimaklumkan yg ana sendiri tidak dapat hadirkan diri pada esok hari disebabkan hal2 yg tidak dapat dielakkan. Jawatan sebagai Pengerusi Kelab Februarians sudah ana serahkan kepada akhie pLatipus.. W/pun begitu.. ana tetap akan sponsor kek utk sambutan majlis ini. InsyaAllah.. kek ini akan dibawa oleh akhie aidilshah ke majlis ini esok. just tungguuuuuuuu
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 23:51


Quote:

Dengan dukacita nya, saya nak umumkan, masa perlawanan bowling ditunda pada pukul 1 tengahari. Saya dapat mesej dari pertama bowl, mengatakan masa perlawanan terpaksa di tunda dari pukul 10 pagi kepada pukul 1 tengahari. Saya memohon maaf segala kesulitan yang berlaku. Kemungkinan, kita akan sambut kelab januarian dan februarian dahulu sebelum kita adakan perlawanan bowling. Sebarang pertanyaan, boleh emel pada saya di [email protected] secepat yang mungkin ! Saya memohon maaf sekali lagi. Kita jumpa di sana ... wassalam


Dari maklumat Gimmiescrpit..

Quote:

Kepada semua ahli ukhwah.com moh wehh........ ramai-ramai gi pertama complex dan kepada sesiapa yg tak tahu dimana terletaknya RESTORAN SHAHEERA tu...... boleh contact ana bila Kalian dah sampai Stesyen PUTRA masjid Jamek esok.........
ana akan tunggu Kalian semua......
016 3276320 Azlan........



Dari maklumat PlatipUs

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 15-02-04 00:03





Syukran akhi Prof_Muslim ana ingat ana baru nak inform kan disini nampaknya prof terlebih dahulu informkan disini....... syukran lagi sekali...
(memang sesuai Jawatan yg telah diberikan kepada prof_muslim sebagai PENGURUS KELAB)
jumpa disana.........

ilalliqa'
Wassalam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 18-02-04 06:04




actually, berapa ramai yg akan hadir?
tentatif program yg latest dh disiarkn ke?

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 18-02-04 07:42




Actualy... for your infoemation adlan JK BOWLING and Sambutan Bagi Januarians also Febuarians dah berlalu... Jika anta hendak mengetahui senarai nama ahli yg hadir anta boleh la Melihat topik di Laporan JK Bowling Ukhwah.com 2004

Sekian untuk makluman antum semua.....
Ana pLatipus melaporkan dari bilik berita....
Wassalam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.127492 saat. Lajunya....