Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: SALAM AIDILADHA BUAT AHLI KOMUNITI UKHWAH


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »»  SALAM AIDILADHA BUAT AHLI KOMUNITI UKHWAH

Please Mendaftar To Post


Oleh SALAM AIDILADHA BUAT AHLI KOMUNITI UKHWAH

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 26-01-04 12:37




selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua ahli komuniti ukhwah.com dan hayati kemudian ambil iktibar daripada peristiwa pada 10 zulhijjah........

takbir ALLAHHUAKBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

perantausepi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4762
Posting: 258
Dari: bumi bersejarah

Selangor  


posticon Posting pada: 26-01-04 12:43




ana juga nak ucapkan SALAM IDUL ADHA buat semua warga ukhwah.com... semoga segala peristiwa yang tersirat di sebaliknya dapat dijadikan i`tibar dan pengajaran yang bermanfaat kepada kita semua.... hayatilah semangat berkorban... tidak kira untuk agama, bangsa dan negara...

Bookmark and Share

    


  Member Information For perantausepiProfil   Hantar PM kepada perantausepi   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 12:46


. salam aidiladha dari saya utk warga ukhwah.com...

-----------------
buat apa saja.. janji tidak menyalahi syariat agama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 12:54




salam aidiladha buat semua warga ukhwah sume..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 26-01-04 13:03



....
sempena itu ana juga nak ucapkan salam Aidiladha buat semua MT ukhwah.com (khas utk BIGGBOSS Kang)...Kak sal,kaze,muslimahsejati,kak yong,darul_numan81,joshua,jackie,nice_pesan,prof_muslim,perantausepi,nuraini,intisafa,admin,kak hanan,namirah,fairudz,lovely,adlan dan sesiapa lagilah....
dan yg lain serta semua ahli ukhwah....... smoga kalian diredhai Allah selalu............
Salam Aidiladha buat semua.........

:: Menyintai bukan bererti memiliki. Memiliki bukan bermakna menakluki.Menakluki bukan bermakna kita ini berkuasa,Hanya Allah yang berkuasa atas segalanya ::




[ Posting ini telah di edit oleh: pLatipus pada 2004-01-28 19:08 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 13:21




Salam Aidiladha buat semua sahabat ukhwah.com...
jemputlah dtg beraya kat rumah akak di Terengganu ok...
siapa2 yg beraya di Trg tu bolehlah bertandang ke rumah akak...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 13:30


slmt hari raya aidilad'ha
kpda semua..
//

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

ratusyuhadah_achik
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5710
Posting: 36
Dari: uum.kedah

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-01-04 13:46



SALAM AIDILADHA kepada semua komuniti Ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ratusyuhadah_achikProfil   Hantar PM kepada ratusyuhadah_achik   Quote dan BalasQuote

hani_wahida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4146
Posting: 124
Dari: Malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 26-01-04 21:08




SALAM AIDILADHA dari hani_wahida
moga ukhwah kiter semue berpanjangan dan dalam lindungan dari-NYA
Andai ader tersalah mohon seribu kemaafan




Bookmark and Share

    


  Member Information For hani_wahidaProfil   Hantar PM kepada hani_wahida   Pergi ke hani_wahida's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 21:16




nak greeting jugak! nak jugak! nak jugak! tak kira!

SELAMAT HARI RAYA HAJI SEMUAAA!!!

jemput la gi umah ana kat kelate...tak buat korban, tapi mmg meriah setiap tahun...sape nak dtg, bawa duit raya ye utk bg pd ana..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 21:34


Selamat Hari Raya Aidiladha....pada ahli MT sejawayan dan sahabat / sahabiah eksekutif serta para muslimin / muslimat sekalian..

Kang, Engku Salina, Hanan, izdham, Adilshah, khalifah, Firdaus_Azimi, Lang Biru, JoshuaIsafahan, Akuzakie, Kaze, G-Mie, Limaunipis, Shafawi78, Darul_Numan81, Khaulah_Alazwar, Qudwah_Hasanah, sastera_ikhtisas, akhiijal, Pokjak, Ustazah_Cute, Anissa_tasnim, ustartz, syabab, Muslimahsejati, ....fuh..letih nak ingat semua...
dan semualah siapa lagi..Prof tak tulis kat sini.....

Selamat adiladha.....................Allah Akbar!!!

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 08:59




erm.. aidiladha dah semakin hampir.. tak sabar rasanya nak dengar takbir. mesti sayu kan..

dikesempatan ini juga ana nak sampaikan ucapan kepada semua warga PORTAL KOMUNITI UKHWAH. terutamanya Kang (pemegang kuasa veto ),kak sal, hanan, kak khaei, prof_muslim, joshuaIsfahan, ismi_safiza, nawwal, maryam, aidilshah, platipus.. dan utk semua.

AIDILADHA JATUH PADA 10 ZULHIJJAH @ 1 FEBRUARI 2004
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 09:47




ana pun nak amik kesempatan jugak nak ucapkan selamat hari raya iduladha @ korban kpd semua ahli2 komuniti uhkwah.com ni....

raya tahun ni paling bermakna sebab ana buat korban....



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 13:45


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah setakat ni seramai 5 org jemaah haji malaysia yang meninggal dunia di Tanah Haram, moga-moga roh mereka dicucuri rahmat Allah S.W.T.

inilah pertama kalinya ana akan menyambut Eid Adha bersama-sama dengan insan yang teristimewa ana ila uhibbuk min humaira moga-moga mendapat rahmat dari yang maha esa.

so Barakallah huliwalakum ila ahlul komuniti ukhwah.com esspecially MT, Eksekutif dan para daie dalam komuniti ini teruskan pengorbanan kita sempena raya korban ini untuk komuniti yang tersayang.

HAPPY EID ADHA

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-01-04 17:18


"inilah pertama kalinya ana akan menyambut Eid Adha bersama-sama dengan insan yang teristimewa ana ila uhibbuk min humaira moga-moga mendapat rahmat dari yang maha esa. "

Ermmm.......bengkek je..baca...

Apapun saya pun nak ucapkan selamat hari raya Haji terutama yg pergi hj.....dan yg bukan main dam haji..
Tidak lupa ayah dan bonda di kampung,kawan2 seperjuangan dan sekenakalan...Alin,Aman,Putra,Syam,Nasmy,Zaiman,Rizal,Fadzly.....
Rakan-rakan seposting....seukhwah....
Kang,Hanan,engku salina.prof,malek,dan siapa siapa yg mengenali,menyukai dan mengAnti diri saya ini.
Semoga aidilAdha memberikan kita pengertian sebenar mengenai kehidupan dan bukan satu tarikh di mana kita akan mendapat kaki lembu,daging lembu dan tulang lembu free.
Selamat Hari Raya AidilAdha.Tahun ni saya beraya bersama insan tercinta,iaitu............
Ibu dan Ayah saya...

heheh,selamat hari raya...



Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

aziqah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6390
Posting: 76
Dari: teluk intan

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-04 17:57



Hmmm..ana nak ucapkan Selamat Menyambut Aidil Adha buat semua warga ukhwah.com....semoga kita sama-sama menghayati erti pengorbanan yang sebenar...alahai...tak dapat balik kg...rindu lak kat family...

~salam aidil adha semua~

Bookmark and Share

    


  Member Information For aziqahProfil   Hantar PM kepada aziqah   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 28-01-04 04:07


selamat menyambut hari raya haji/hari raya qurban/ hari raya aidiladha kepada semua warga ukhwah.com....
jua kepada semua warga KUKTEM,
dan semua rakan rakan,sahabat sahabat sekalian.

semoga kita lebih menghayati makna pengorbanan yang sebenarnya...
insyaALLAH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

rabiah-adawiyyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5580
Posting: 21
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-01-04 16:24


salam ukhwah dr ana.... tak lama lagi umat islam akan menyambut aidil adha... jadi ana ucapkan salam aidiladha kpd semua warga ukhwah.com ....semoga ibadah korban thn ni mendapat kerahmatan dan keredhaan dari-Nya...amiiiin..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiah-adawiyyahProfil   Hantar PM kepada rabiah-adawiyyah   Quote dan BalasQuote

nurana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2003
Ahli No: 2561
Posting: 139
Dari: bangi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 17:14



salam aidiladha kpd semua ahli komuniti ukhwah..semoga pengorbanan kali ini memberi 1000 makna kepada kita semua,insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuranaProfil   Hantar PM kepada nurana   Pergi ke nurana's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 28-01-04 21:19


assalamualaikum.............
puji bg tuhan sekalian alam selawat dan salam ke atas junjungan besar nb Muhammad saw ahli keluarga serta para sahabatt.....

ana nk ucapkan selamat hari raya idul adha kpd sumer warga ukhwah...dr pd MT sampai laaaa kpd sahabatt2 sekalian yg lain....SELAMAT HARI RAYA IDUL ADHA....

moger raye thn nih lebih bermakna......
insyaAllah......

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

batrisyia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2003
Ahli No: 4519
Posting: 21
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 28-01-04 21:42



SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA diucapkan kepada semua warga komuniti ukhwah.com.Buat mereka yang mengenali diri ini,maaf dipinta atas segala silap dan salah.
..diri ini penuh dengan kekurangan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For batrisyiaProfil   Hantar PM kepada batrisyia   Quote dan BalasQuote

ana_muslim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 666
Posting: 58
Dari: Semarak Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 11:29




Salam Eidul adha kepada semua warga Ukhwah.com... sama-samalah kita hayati sejarah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menegakkan perintah Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_muslimProfil   Hantar PM kepada ana_muslim   Pergi ke ana_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 11:36


semoga kita dpt memahami dan menghayati erti pengorbanan sebenar... lagu Haikal ni ditujukan buat semua warga Ukhwah.com...

ERTI PENGORBANAN - HAIKAL

Apa erti jihad tanpa pengorbanan,
Apa erti kata-kata tanpa dikotakan,
Nabi Ibrahim lambang kejujuran,
Hati bercahaya penyuluh zaman,

Apa erti hamba tanpa ketaatan,
Apa erti cinta tanpa pengorbanan,
Nabi Ismail contoh tauladan,
Sanggup mati untuk tuhan,

Chorus

Setiap tahun muslimin ke Mekah,
Beribadah mengingati sejarah,
Berlutut di Baitul Ka’abah,
Dalam penuh pasrah,

Tiada beza darjat,
Yang kaya atau melarat,
di hadapan Yang Maha Perkasa,
Menangislah orang berdosa

Pencipta Lagu / Lirik : Zubir Ali

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 13:39



salam aidiladha untuk semua



Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 13:46


Salam aidiladha dari ana untuk seluruh warga ukhwah sama ada yang sedang menunaikan ibadah haji ataupun sedang mengumpul duit nak ke sana..
semoga ibadah dipermudahkan Allah SWT dan diterima di sisiNya
Sama2 kita raikan aidiladha dengan penuh kesyukuran...

#Korbanlah RM1 untuk server ukhwah.com

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hani_wahida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4146
Posting: 124
Dari: Malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 30-01-04 03:40


Allaaahu Akbar
Allaaaahu Akbar
Allaaaaahu Akbar
Laaa ilaaha illallaaaahu Allaaaahu Akbar
Allaaaahu Akbar Walillaaaahilhamd...

SALAM AIDILADHA

Bookmark and Share

    


  Member Information For hani_wahidaProfil   Hantar PM kepada hani_wahida   Pergi ke hani_wahida's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 10:45




Salam AidilAdha
ditujukan buat semua MT Ukhwah.com,semua sahabat/sahabiah sekalian...KaNg Razzi,kak Sal,Kak Hanan,Prof,Salafian,MuTTaQiN,rhazes,BrotherMon,kak nawwal,kak Alang,raul,Aimanwan,khalifah,JoshuaIsfahan,man_ana89,qaulah_atrah,sinarshmas,zahratul_ikhwan,kak anis_surfina,....bla..bla...bla..
-x larat nak tulih semua 6000 ahli kat ukhwah.com nih.. )

~selamat Hari Raya Korban~

APA PENGORBANAN KITA PADA TAHUN INI ?

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 11:06


Salam "aidiladha ana tujukan khas buat web-master ukhwah.com,kang, pengarah-pengarah ukhwah, kak Engku,kak hanan,SaLaFiaN dan elfudhail, sahabat editor seperjuangan adik littlemuslimahtak lupa juga buat pengurus clubakh Prof_Muslim dan kaunselor ukhwah engku Iskandar..

Ucapan ini juga ditujukankhas buat sahabat dan sahabih eksekutif..mawarputih,pErMaIsUrI_hAtI,rhazes,sunan_faqih,nawwal,alfaqierah,PrepaiD,kak haninuha,kak RuMaishaa,akh khalifah,kak darul_numan,kak nur_indah, maryam,Hafiz_Qiee,akh farishaq,irda82, MuttaQin,akh akuzakie,kaze,akh aidilshah dan semua-semua la...tak tersebut ramainya...

buat sahabat-sahabat di UIAM juga tidak ana lupakan..salam 'aidil adha



Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 11:38


, ana pun nak amik kesempatan ini untuk mengucapkan salam aidiladha untuk smua sahabat2 di komuniti ukhwah.com....ana tak balik umah, sedih jg, takpelah sbb mnggu depan nak exam viva dan practical, arap sahabt2 di komuniti dapat doakan kjayaan untuk ana.. sekali .ALLAHUAKBAR!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

sufi_haraki
Warga Rasmi
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5674
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 31-01-04 00:59


assalamualaikum

saya juga ingin mengucapkan salam aidul adha
kepada semua.....

salam ukhwah fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_harakiProfil   Hantar PM kepada sufi_haraki   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 31-01-04 07:40



ana pun nak ucapkan salam aidiladha kpd semua warga ukhwah.com....especialy to nadia_is, fiq_khairisyam, khai_nisa, ayman, rahmn87, dan yg mengenali ana....
salam aidiladha..

-----------------
"kita ingin segalanya indah,
semurni pantai yang putih bersih,
indahnya bagai tersusun madah,
BERSEMI UKHWAH DIPUPUK KASIH"

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

Howling_wolf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5759
Posting: 294
Dari: Irbid, Jordan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 10:07


Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua warga Ukhwah.com

Jemput la dtg rumah.



-----------------
logo msh

Bookmark and Share

    


  Member Information For Howling_wolfProfil   Hantar PM kepada Howling_wolf   Pergi ke Howling_wolf's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 10:15


Quote:

On 2004-01-30 11:38, amirah wrote:
, ana pun nak amik kesempatan ini untuk mengucapkan salam aidiladha untuk smua sahabat2 di komuniti ukhwah.com....ana tak balik umah, sedih jg, takpelah sbb mnggu depan nak exam viva dan practical, arap sahabt2 di komuniti dapat doakan kjayaan untuk ana.. sekali .ALLAHUAKBAR!!!





Amin...semoga berjaya......
Selamat Hari Raya AididlAdha.....

Allahu Akbar!!!!!!!!!!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 12:00




sy pun ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua ahli komuniti ukhwah terutamanya ahli kelab mac dan forum batch SPM 2004...
semoga kedatangan aidiladha ini akan menambahkan keazaman demi untuk melakukan pengorbanan untuk kemajuan diri,agama,bangsa dan negara

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 12:02




selamat hari raya aidhil adha... teristimewa buat kang, kak hanan, kak sal, prof, mira dan semua yg tak tertaip di sini...

semoga aidil adha kali ini memberi seribu pengajaran buat kita



Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

shamsteen03
Warga Rasmi
Menyertai: 17.11.2003
Ahli No: 5191
Posting: 18

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-01-04 12:17




salam aidiladha untuk semua!!UKHUWWAHFILLAHI ABADAN. WASSALAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For shamsteen03Profil   Hantar PM kepada shamsteen03   Quote dan BalasQuote

Joju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.12.2003
Ahli No: 5846
Posting: 81

Pahang  


posticon Posting pada: 31-01-04 15:30




Selamat Menyambut Selamat hari raya Aidil Adha

Maaf Zahir & Batin dari Joju.


wasssalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For JojuProfil   Hantar PM kepada Joju   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 31-01-04 18:33


...

Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua warga ukhwah.com
Mari kita hayati erti pengorbanan yang sebenarnya...dari sejarah lalu...

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 19:28



salam aiduladha buat mama,ayah,abang,suhailah dan asyraf tal lupa juga sahabat2, puteri_ummi, ainul_nadwah, nur_kemuliaan, ida01 dan sahabat lain yang ana sayangi.semoga hari kebesaran ini memberi seribu satu keinsafan dalam diri kita...berubah ke arah kecemerlangan
wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 22:09



ana nak ucapkan selamat hari raya aidil adha buat semua Majlis Tertinggi dan ahli ukhwah.com yang berjumlah hampir 7000 tu.....samada yang mengenali ana ataupun tidak.....ana juga ingin memohon kemaafan dari anda semua jika ada tersilap kata yang sengaja ana lakukan atau pun tidak....

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

leana
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 349
Posting: 54
Dari: :: $ub4ng [email protected]@ ::

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-01-04 23:02




SALAM AIDILADHA buat semua warga UKHWAH dr ana



Bookmark and Share

    


  Member Information For leanaProfil   Hantar PM kepada leana   Quote dan BalasQuote

haiza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6626
Posting: 79
Dari: malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 12:34


. Ana ucapkan selamat hari raya aidil adha. semoga kita mengambil ikhtibar daripada peristiwa pengorbanan nabi Ismail yang pada hari ini kita tidak perlu mengorbankan nyawa tapi hanya perlu mengorbankan binatang yang telah ditentukan. PENGORBANAN mempunyai byk makna yg boleh ditafsirkan. sama2 lah kita berkorban demi AGAMA, BANGSA DAN NEGARA.


Bookmark and Share

    


  Member Information For haizaProfil   Hantar PM kepada haiza   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 04-02-04 16:17


assalamualaikum
rasanya masih tidak lewat lagi utk saya mengucapakan SALAM AIDILADHA kpd seluruh ahli komuniti khususnya dan seluruh rakyat malaysia amnya Berkorbanlah apa sahaja selagi termampu kerana pengorbanan itu merupakan satu titik tolak kepada sesuatu perjuangan

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12338 saat. Lajunya....