Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Laut yang tenang tidak menghasilkan nelayan berani

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 61 hari yang lalu
the_brOtherz: 88 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM SEMALAYSIA (KRIS) 2004


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM SEMALAYSIA (KRIS) 2004

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM SEMALAYSIA (KRIS) 2004

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 23-01-04 23:35




KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM SEMALAYSIA (KRIS) 2004

Tarikh : 15 - 17 Mac 2004
Hari : Isnin hingga Rabu
Tempat : Rebutia Training centre, Gombak

Yuran - RM 35.00


kehadiran adalah terhad sebanyak 70 orang peserta antara umur 13 hingga 17 tahun,siapa yang berminat untuk menghadiri prog ini diharap pm kepada SyAhEeda .Cepat sebab kehadiran terhad so siapa cepat dia dapat.Kalau mempunyai apa2 masalah sila pm kan kepada setiausaha yakni SyAhEeda.

PERHATIAN

mereka yang ingin hadirkan diri sila hantarkan

nama penuh
alamat
no. telefon untuk dihubungi


kepada setiausaha program yakni SyAhEeda


Objektif :

1. Menyerlahkan kepimpinan yang telah lama terpendam dan diri peserta.
2. Menanamkan semangat "All for one,and one for all" ,dan toleransi dan kerja sama.
3. Membentuk pimpinan berdasarkan Al-Quran dan Sunnah



TENTATIF PROGRAM (* sudah dipinda, sila rujuk mukasurat 7 utk tentatif baru)

Ahad (14 Mac)
9.00 pagi : Kehadiran peserta ( pendaftaran peserta )
10.00 pagi : Majlis perasmian
: Ucapan alu-aluan oleh Pengarah program
: Perasmian oleh Kang Razzi, Pengarah Ukhwah.com.
10.45 pagi : Taklimat program oleh pengarah program ( Firdaus )
11.00 pagi : Sesi taaruf [bulatan taaruf,dan keluarga angkat (kumpulan) ]
12.00 tghari : Bengkel Kempimpinan (pengenalan kepimpinan)
12.40 tghari : Khidmat diri (pengasingan peserta kepada chalet masing2 )
1.30 tghari : Solat Zohor
2.00 tghari : Makan tghari [ mengikut kumpulan (keluarga angkat ) ]
2.30 ptg : Ceramah Kepimpinan oleh Ustaz Arif
3.30 ptg : Bengkel Kepimpinan
4.20 ptg : Game Regu
5.00 ptg : Solat Asar
5.30 ptg : minum petang
5.50 ptg : riadhah petang
6.50 ptg : Persediaan untuk solat Maghrib /khidmat diri
7.40 mlm : Solat Maghrib
8.00 mlm : Tazkirah Maghrib oleh - akhi Adibb
8.40 mlm : Solat Isya’
9.00 mlm : Makan malam ( mengikut kumpulan )
9.30 mlm : Forum `Pengalaman anda inspirasi kami’ ( pengendali - Firdaus )
10.45 mlm : Multimedia Show - Kekejaman Israel keatas Palestin - pengendali - Firdaus
- Aiman
11.45 mlm :Supper dan rehat diri (tidor)

Isnin (15 Mac)
3.00 pagi : Aktiviti malam (Burung hantu dan recall)
5.30 pagi : Qiamulail dan solat Subuh
6.30 pagi : Kuliah Subuh oleh -akhi Dhany
7.00 pagi : Senaman pagi - pengendali : Muslimin - Aiman Hamid
Muslimat - Izzati
7.30 pagi : Khidmat diri
8.00 pagi : Sarapan
8.30 pagi : Team work; `Negara Idaman’
9.30 pagi : Penyerahan Tajuk untuk dibincangkan
10.00 pagi : Kudapan
10.30 pagi : Game Kotak beracun (pandora box)
11.30 tghari : Ceramah 'cabaran yang dihadapi oleh remaja masa kini'
12.30 tghari : Perbincangan Kumpulan untuk Persembahan dan perbentangan
1.00 tghari : Khidmat Diri
1.30 tghari : Solat Zohor
2.00 ptg : Makan tengah hari
2.30 ptg : Bengkel Kepimpinan
3.30 ptg : Treasure hunt
5.00 ptg : Solat Asar
5.30 ptg : Rehat / Minum Petang
6.00 ptg : Game " jalan-jalan cari nur"
7.00 mlm : Persediaan untuk solat Maghrib / khidmat diri
7.30 mlm : Solat Maghrib
8.00 mlm : Ceramah agama ‘Sahsiah seorang Muslim’ oleh Ust Yusof
8.40 mlm : Solat isya
9.00 mlm : Perbincangan kumpulan /berkumpul didewan
9.30 mlm : barbeque/ jejak kasih ukhwah.com / ucapan oleh pengarah ukhwah.com
10.30 mlm : Persembahan Nasyid - Durrani
11.00 mlm : Persembahan Urusetia
11.30 mlm : Persembahan Nasyid - DeHearty
12.00 mlm : Persembahan kumpulan (masa akan dibahagikan mengikut jumlah kumpulan)


Selasa (16 Mac)
1.00 pagi : Rehat diri / tidur
6.00 pagi : Solat Subuh
6.30 pagi : Kuliah Subuh oleh - akh Naim
7.00 pagi : Khidmat diri
7.30 pagi : Sarapan
8.00 pagi : Jungle Tracking / senaman awal akan dijalankan dahulu
10.00 pagi : Rehat / Khidmat diri
10.40 pagi : Perbicangan kumpulan (perbicangan untuk perbentangan)
11.10 tghari : perbentangan kumpulan (masa dibahagikan mengikut jumlah kumpulan)
1.30 tghari : Solat Zohor
2.00 tghari : Pengumuman kumpulan terbaik dan amir terbaik
2.30 ptg : Ucapan penutup oleh Pengarah Program dan Ketua Facilitator
2.45 ptg : Sesi penutup,bergambar bersama-sama.(muslimin dan muslimat berasingan)
3.10 ptg : Kepulangan peserta kedestinasi masing2

-THE END-




-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]"http://www.ukhwah.com/images/motivasi.gif">

Program Motivasi &Kepimpinan Remaja Islam

[ Posting ini telah di edit oleh: Admin pada 2004-03-08 09:59 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 23:40



Kalau tiada aral melintang, akak akan cuba hadir..
tapi tak termasuklah dalam 70 org tu sebab umur dah lebih...

moga berjaya.. jumpa di sana

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 217
Posting: 90
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor  


posticon Posting pada: 24-01-04 01:50


setelah ditetapkan sumernyer....

perhatian tuk Budak2 Johor...
macam ana kata..kami hanya menyediakan satu bas sahaja..itupun dr segamat...kalau nak pergi harap leh PM kami...because dr segamat nih boleh dikatakan ramai yang nak pergi..tapi masih tak confirm...

-----------------
http://www.ukhwah.com/images/motivasi.gif

Bookmark and Share

    


  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

alabrar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6654
Posting: 39
Dari: bumi

brunei  


posticon Posting pada: 24-01-04 09:10




boleh ke org. yg. bukan komuniti ni ikut sekali????

Bookmark and Share

    


  Member Information For alabrarProfil   Hantar PM kepada alabrar   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 09:43



kalau boleh ana nak join gak, tp umur dah lebih,la... kalau nak jd fasilitator boleh tak??

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_nurani
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5890
Posting: 16
Dari: Shah Alam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 09:51




ana teringin nak jadi fasilitator,boleh tak?nak hubungi sape?

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_nuraniProfil   Hantar PM kepada insyirah_nurani   Quote dan BalasQuote

sheikhLUTHFI
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3412
Posting: 173
Dari: 'AQaBA,jORDAN

jordan  


posticon Posting pada: 24-01-04 10:35



firdaus...apsl yurannye dah berubh nie......apepun ana x confirm nak p...ade prob.tapi ramai dr tempt ana nak p...tak taula yurannye dah naik ...dorg nak p atau tak.....

-----------------
CINTAKU hanya milik ALLAH
KASIHKU hanya milik yg berhak

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheikhLUTHFIProfil   Hantar PM kepada sheikhLUTHFI   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 10:36



MuTTaQiN,
ada dua muslimah volunteer jadi faci di sini :
1. insyirah_nurani
2. hurun_ein


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Ľ Tńmń˝ MŰlńwńtţ, KŘńlń Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 15:33


Quote:

On 2004-01-23 23:35, MuTTaQiN wrote:
6.30 pagi : Kuliah Subuh oleh -akhi Dhany



Erm...kuliyah Subuh? InsyaAllah, sekiranya tiada aral melintang, akan ana penuhi tanggungjawab yang diamanahkan itu. Siaplah siapa yang tidur masa kuliyah! Rendam dia dalam sungai!

Cuma ana ada beberapa persoalan, harap dapat diterima oleh pihak yang berkaitan. Kenapa pengendali kebanyakan slot dalam program adalah orang yang sama? Adakah kerana ketandusan tenaga kerja atau lain┬▓ sebab? Bukannya apa, sebaiknya kita ingin mencungkil bakat adik┬▓ Komuniti Ukhwah kita, apa salahnya sekiranya adik┬▓ yang lain diberikan peluang juga. Sekadar cadangan...

Satu lagi soalan yang WAJIB dijawab. Bagaimana dengan modul fasilitator. Disediakan atau kami yang sediakan? Sekiranya kami yang sediakan, agak mudah untuk kami selaraskan modul di antara fasilitator kerana kemungkinan silibus tidak jauh berbeza. Boleh?

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 16:51


AJk..Keselamatan dan Ad-hoc kecemasan tiada ker?
Prof harap Pengarah Program ...cari otgnya.
jangan tugas org sama...dan ini penting sebab ia penting terutama malam dan waktu berlaku sakit kecemasan....

Cuma cadangan...

p/s: Prof akan datang sebagai sokongan...jer

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 20:15


ada lagi ke kekosongan untuk fasi tuh?
join boleh?


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 00:00


assalamualaikum...
saudara muttaqin,
kenapa tiba2 hadkan penyertaan?sahabat ana ramai yang nak join
wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 00:03


Quote:

On 2004-01-25 00:00, pena_sufi wrote:
assalamualaikum...
saudara muttaqin,
kenapa tiba2 hadkan penyertaan?sahabat ana ramai yang nak join
wassalam



Senang nak buat budget.
Kepada yang nak pergi cepat2lah mendaftar
Peserta adalah terhad

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 00:05


assalamualaikum...
tapi kalau lebih sikit2 boleh tak?
wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 00:51


erm, pena_sufi... kalau lebih dr yg ditargetkan, kami akan cuba sediakan tempat...

Diumumkan, prog ini adalah under UKHWAH.COM dan KOmuniti Muslimah.. tapi, sesiapa yg belum menjadi ahli juga diberi peluang utk mengikut serta prog ini...

Jangan lupa JK Ukhwah.com dan Komuniti Muslimah pd 15 Mac.... < terbuka utk semua ahli komuniti tidak kira umur dan bangsa serta negara/i

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 25-01-04 01:04


assalamualaikum

erm kami terpaksa had kan peserta disebabkan,sebab takut terlebih budjet.

Terima kasih kepada abg dhany kerana memberi cadangan yang bernas,sebenarnya kami meletakan disitu hanya untuk sementara,untuk mengisikan ruang sahaja,sambil menungu reply dari pihak yang lain.InsyaAllah mereka yang mengendalikanya adalah berlainan.Boleh juga kalau abg dhany ingin sediakan maklumlah abg dhany lebih berpengalam.

terima kasih kepada prof_muslim kerana prihatin.InsyaAllah semua bab keselamatan akan kami pastikan.

PERHATIAN.

1.Had peserta kami naikan sikit sebab dapat sambutan yang ramai,yakni dalam lingkungan 80 orang peserta 40 muslimin 40 muslimat.

2.prog akan dilonjakn kurh 15 - 17 haribulan disebabkan beberapa masalah harap maklum.


-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 02:56




Dimaklumkan KRIS akan dijadikan program tetap. Selepas ini KRIS akan bergerak ke seluruh negara, ke sekolah-sekolah, kolej, IPT untuk menawarkan khidmat. KRIS akan bernaung di bawah Team Dakwah dan Pendidikan. KRIS kekal diterajui oleh MuTTaQiN

Penerangan logo KRIS:



2 Objek di dalam satu:

1. Objek KERIS sebagai mewakili singkatan KRIS
2. Objek manusia sebagai mewakili PEMIMPIN
3. Logo Ukhwah.com boleh dipandang sebagai kepala (hulu) keris dan juga kepala manusia.

Selamat Maju Jaya!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Anis_Nabilah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6538
Posting: 12
Dari: hati emas

Selangor  


posticon Posting pada: 25-01-04 03:38



saya nak menyertai, tapi tak tahu macam mana nak ke sana, tak adake saudara- saudari dari daerah klang nak nak mencadangkan camne nak sampai ke sana dengan selamat dan sihat walafiat?
bila perkara ni saya ajukan pada parents saya ,soalan pertama yang ditanya, kalau selain anjuran sekolah , boleh percaya ke kalau mereka nak lepaskan saya pergi?
saya kata Insya-Allah, boleh,
kemudian mereka tanya lagi, nak naik apa kesana? terbang ke?
kesabaran saya teruji untok kali yang ke berapa ntah .
seterusnya ,berbalik pada soalan tadi, kalau ada jawapan segelah saya di maklumkan, tempat dahlah terhad , kalau terlambat karang gigit jari pulak saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_NabilahProfil   Hantar PM kepada Anis_Nabilah   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 08:59


assalamualaikum...
ana cadangkan anti contact ajk negeri anti...insya-Allah mereka boleh bantu anti...
wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 10:05


ukht Anis_Nabilah tinggal di mana?
ana pun cadangkan anti contact ajk negeri....
dan kedua, kalau anti berani.. naiklah bas.. tapi seeloknya biar berteman... ana phm, mesti susah parents anti nak lepaskan anti ke negeri lain sendirian... jadi, cuba tanyakan sesiapa dr tempat anti utk pergi bersama ke KRIS...
kalau takut tempat habis, anti boleh book dulu... kasik ana maklumat anti

Wallahua'lam

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 25-01-04 12:14


alamak dah tua lah nak join....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

dj_farahfarhana88
Warga Rasmi
Menyertai: 31.12.2003
Ahli No: 6099
Posting: 6
Dari: ampang,selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 15:02


ermm ukhti Anis_Nabila, camni ukhti tau x cara nak g kl central???? gune LRT jerk, ukhti tunggu kat sanerr. N then kitorang akan amek. Sbb semua org akan berkumpul di kl central Cube tanye ajk negeri, kalau ukhti org johor sngla sbb ida01 dah sediakan bas(tpi terhad). Tpi seandainya ukhti dr negeri lain, cube tanye ajk negeri yg lain keyyy utk maklumat lanjut
ini die ajk2nyer

Ajk Negeri :

Kedah : Putra_Aiman & nmz
Penang : Qaulah_atrah
Kuala Lumpur : Muttaqin
Johor : ida01 & sheikhLUTFI
Terengganu : -KIV-
Kelantan : Syaheeda







[ Posting ini telah di edit oleh: dj_farahfarhana88 pada 2004-01-25 15:03 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For dj_farahfarhana88Profil   Hantar PM kepada dj_farahfarhana88   Pergi ke dj_farahfarhana88's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 16:53


Quote:

On 2004-01-25 12:14, izdham wrote:
alamak dah tua lah nak join....




Yelah...izdham...kita samalah dah tua takleh nak join...

Takpa.....kita buat untuk geng2 Tua..
amacam boleh ?


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 17:38


Kita yang dah tua ni... tengok ajelah... tumpang bangga tengok kesungguhan adik-adik kita menguruskan program ni.

Apa kata kita yang dah tua ni buat lain: KIOT (Kepimpinan Islam Orang Tua)......

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 17:44


Quote:

On 2004-01-25 17:38, Kang wrote:
Kita yang dah tua ni... tengok ajelah... tumpang bangga tengok kesungguhan adik-adik kita menguruskan program ni.

Apa kata kita yang dah tua ni buat lain: KIOT (Kepimpinan Islam Orang Tua)......




ai...Kang...
lain macam KIOT bunyi.....nyer?



Cuba tanya yg dulu.....boleh ke tubuh KIOT ?


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 18:03



KIOT tu ala2 macam kiok aje.. bahayanya..
Pengurus Kelab dah bersedia nak sahkan pendaftaran kelab nampaknya .. hehe

Jangan risau warga2 tua ukhwah.com, nanti di lain program kita buat slot utk seminar kerjaya. Nak dgr juga ceramah dr engineer berjaya dr rawang ni..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Am
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2742
Posting: 21
Dari: DaERaH pErJuAnGaN

Pahang  


posticon Posting pada: 25-01-04 18:07


assalamualikum........

em kalua boleh ana nak join skali but nampak nye dah terlebih umoq..... so ana nak tanye untk fc ade kosong laie tak.... kalau boleh ana nak join gak...... mane tau insya Allah boleh cari pengalaman krn ana ade projek program cam nie gak nanti.....

walauapapun smoga berjaya
semoga perjuangan kalian diberkati dan dirahmati Allah

ukhwah fillah abadan abada

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmProfil   Hantar PM kepada Am   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 18:13


Quote:

On 2004-01-25 18:03, Hanan wrote:

KIOT tu ala2 macam kiok aje.. bahayanya..
Pengurus Kelab dah bersedia nak sahkan pendaftaran kelab nampaknya .. hehe

Jangan risau warga2 tua ukhwah.com, nanti di lain program kita buat slot utk seminar kerjaya. Nak dgr juga ceramah dr engineer berjaya dr rawang ni..



Hish...ada ke...gitu..

Hanan...kalau sebut warga tua..belum sangat sebab....rasanya muda lagi...ewah

Kalau sebut SENIOR lagi sesuai...
HHmm...kalau betul ada seminar ..bagus....bila tue?


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 25-01-04 18:44




ada sedikit penambahan dalam ajk negeri

Kedah : Putra_Aiman & nmz
Penang : Qaulah_atrah
Kuala Lumpur : Muttaqin
Johor : ida01 & sheikhLUTFI
Terengganu : nailahalfarafisyah
Kelantan : Syaheeda

andai apa2 masalah atum semua boleh merujuk pada setiausaha yakni SyAhEeda





-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 20:22


Kesian ana tgk org┬▓ tua ni hehe
ala, antum boleh dtg JK.. tgk 'anak┬▓' buat prog ekekeke...

KIOT tu cam CUTE je bunyinya.. auwww

Am akh ke ukht? hehe... boleh saja kalau sukarela jadi Fc... tafaddhal

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 20:48


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam KRIS buat semua terutamanya adik2 yg bertungkus lumus menjadikan ianya suatu kenyataan.

Alhamdulillah..dah ada tarikh yg tetap utk program ni..akak doakan moga ianya berjalan dgn baik sejajar dengan objektif yg telah digariskan serta mencapai matlamat dan objektifnya.Akak minta maaf sbb tak dpt menghadirkan diri utk bersama2 adik2..sbb insyaAllah..MEGA JK 2004 akan diadakan pd 19-21 Mac..jadinya,ini menuntut akak utk mengadakan persediaan disamping memberikan tumpuan kepada program ni.Kepada adik2..buat yg terbaik...Andai berkelapangan selepas KRIS..bolehlah ke PEnang..sama2 berMEGA JK

insyaAllah..akh salafian dan akh adib ada sebagai wakil kami disini..'ala kulli hal..selamat berkem kepimpinan buat semua..moga dipermudahkan..insyaAllah.

salam kem kepimpinan.

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 21:06




Salam KRIS buat kalian semua

Pertama-tamanya, akak mengambil peluang di sini untuk mengucapkan setinggi-tinggi TAHNIAH atas usaha kalian ni....

Keduanya, akak nak mohon maaf kerana tidak dapat turut serta dalam program kalian dek kerana pengajian akak (short sem) baru sahaja bermula pada ketika itu. Andainya dibukakan jalan dan diberikan kelapangan masa oleh Allah, insya-Allah akan wujudlah akak di sana bersama-sama kalian....

Akhirnya, semoga segalanya berjalan dengan lancar san sempurna.

ilalliqa'


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 11:35


sesiapa yg nak kesana bolehlah menaiki komuter dan berhenti di stesen Kepong... dari sana, boleh naik teksi ke FRIM (Forest Research Institute Malaysia)... ianya terletak berhampiran Hospital Selayang dan SMK Kepong...

boleh rujuk disini utk melihat lokasi FRIM --->Peta Lokasi

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Al_Irshadi
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5534
Posting: 5
Dari: Pulau Pinang # Universiti Malaya

jordan  


posticon Posting pada: 26-01-04 13:19




Ana berminat utk jadi ajk @ fasy..

Ade kekosongan lagi ke? Ana tak kisah jadi ape pun.. Jadi tukang basuh pinggan pun takpe..

Adik2 Irshad... Kalau ada masa msg la abg...

SalamuLlah'alaik..

Selamat Berjuang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_IrshadiProfil   Hantar PM kepada Al_Irshadi   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 13:11




erm..tarikh tu tgh cuti kat kg!!Tp..rasanya kebetulan mmg kena balik kampus 14hb..jd bolehlah nak join prog ni..Jadi fasi ke..urusetia ke..insyaALLAH..setakat ini..tiada masalah!!

erm..lps p KRIS..terus p MEGA JK..kena p dgn rombongan Selangor lah yer..

SEMOGA USAHA DIRAHMATI!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 17:47


Attn to AJK program!!!

leh tak tolong senaraikan nama2 peserta dan fasilitator...
tenkiu...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

djfarahfarhana88
Warga Rasmi
Menyertai: 27.01.2004
Ahli No: 6809
Posting: 19
Dari: Ampang,Selangor.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 18:42




[ Posting ini telah di edit oleh: djfarahfarhana88 pada 2004-03-11 16:39 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For djfarahfarhana88Profil   Hantar PM kepada djfarahfarhana88   Pergi ke djfarahfarhana88's Website   Quote dan BalasQuote

ezzah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5595
Posting: 101
Dari: JB best

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 19:14



saye nak tanye sikit..
semua peserta kene berkumpul di kl sentral ke?
pukul berapa?
saye tak confirm lagi nak pergi..
insya Allah
saye akan cuba ke sana..
all the best to ajk KRIS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ezzahProfil   Hantar PM kepada ezzah   Pergi ke ezzah's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 21:19


erm, kak Engku nak senarai fasilitator?
Setakat ni... ini yang ana tahu la.. yg tidak t'senarai ana mintak maaf.. kalau boleh, tlg mskkan nama anda ana akan tanya MuTTaQiN ttg yg lain

Muslimin :
-SaLaFiaN
-aDiB_SaaT
-wan_g

Muslimat :
-mawarputih
-al-haq
-hurun_ein
-insyirah_nurani
-RuMaishaaa
-pErMaIsUrI_hAtI < tak pasti

ana akan confirmkan nama┬▓ ni.. bila dah sure ana akan editkan

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 13:08


warahmatullah...
Shida...akak nak join jugak....FC ke Sub.com?

Quote:

Muslimat :
-mawarputih
-al-haq
-hurun_ein
-insyirah_nurani
-RuMaishaaa
-pErMaIsUrI_hAtI < tak pasti



Syida....al-haq tu MUSLIMIN la...



Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

ida01
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 217
Posting: 90
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor  


posticon Posting pada: 28-01-04 16:05


waalaikumussalam...
insyaallah akan berkumpul di kl-sentral dahulu..lepas baru ke FRIM..

Quote:

On 2004-01-27 19:14, ezzah wrote:

saye nak tanye sikit..
semua peserta kene berkumpul di kl sentral ke?
pukul berapa?
saye tak confirm lagi nak pergi..
insya Allah
saye akan cuba ke sana..
all the best to ajk KRIS..




Bookmark and Share

    


  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 15:02


Quote:

On 2004-01-28 13:08, khaulah_alazwar wrote:
warahmatullah...
Shida...akak nak join jugak....FC ke Sub.com?

Syida....al-haq tu MUSLIMIN la...



akak nak join? ups sori bebnyk... akak jd FC leh?

Alamak!! sori sesgt.. asif li~.. ana tatau plak al-haq tu muslimin.. uhuhu.. mintak maaf ye!

FC :

Muslimin
-SaLaFiaN
-aDiB_SaaT
-al-haq

Muslimat
-khaulah_alazwar
-mawarputih
-RuMaishaaa
-hurun_ein
-insyirah_nurani

p/s : kalau ada masalah sila PM ana atau apa┬▓ perubahan fikiran...

Peserta :

-permata_munawwarah
-segamat - <20
-Al-Amin Gombak- 7 atau lebih
-icah - confirm
-ezzah

p/s : setakat ni tu je yg baru book... tapi belum diconfirmkan..


-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 11:31


Boleh je syida...tak kisah pun...kak RuMaishaa pun ada? ini sudah bagus...

Adik-adik saff panitia pelaksana KRIS..akak rasa untuk melicinkan gerak kerja adik-adik dari segi peserta..cadangan dari akak agar adik-adik membuat jemputan dan meluaskan publisiti di sekolah-sekolah di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur..

Wallahua'lam


Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 12:36




Tahniah akak ucapkan buat adik┬▓ yang bertungkus lumus merancang KRIS kali nih...bittaufiq wannajah!

tapi dgn dukacitanya akak terpaksa tarik diri dr menjadi fasilitator...disebabkan pd tarikh yg dirancang akak tak cuti ( cannot ponteng klas maa) ....
maaf yer dik....



-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 31-01-04 12:55





buat mereka yang nak join cecepat tempat masih ada,cepat sebelum kehabisan.



-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

ProfTakBersalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6916
Posting: 120
Dari: Putra University of Japan

japan  


posticon Posting pada: 31-01-04 15:26


kalau nak jadi faci bleh lagi tak

Bookmark and Share

    


  Member Information For ProfTakBersalahProfil   Hantar PM kepada ProfTakBersalah   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-02-04 01:12


..

Er, penganjur program? Masih ada kekosongan ke? Ana tak mau book utk ana seorang jer.

Kalau nak book utk 9 kerusi boleh ke? Ana ada hajat nak jadikan ni sebagai kursus kepimpinan JPP sekolah kami. Er? Macam mana tu yea? Boleh sesiapa jawab? Boleh ana confirmkan macam mana.. Because Selasa ni nak balik hostel semula.. X dapat follow news daaa.. erm?

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 02-02-04 11:40




boleh sahaja tapi anti kena kasi nama penuh,alamat,dan no. untuk dihubungi pada s/u program.Kehadiran amat dialu-alukan.

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 02-02-04 20:48



waah...dah lama tak jenguk bab KRIS ni...hmm.nampaknya takde langsung reply dari bebudak kedah....ana pun terpaksa gak tarik diri dari KRIS ni...sekolah ana ada buat byk projek tuk pom 4 masa cuti ni...so bubye KRIS...kat sekolah ana nnti ana akan sertai KRS...buang I jer...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

abai_is
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 209
Posting: 2
Dari: sungai petani

Kedah  


posticon Posting pada: 03-02-04 17:53


klau umur 18thn, bleh tak????

Bookmark and Share

    


  Member Information For abai_isProfil   Hantar PM kepada abai_is   Quote dan BalasQuote

insyirah_nurani
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5890
Posting: 16
Dari: Shah Alam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 11:04




kalau abai_is jadi fanc jerlah,boleh?

wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_nuraniProfil   Hantar PM kepada insyirah_nurani   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 23:55


hmm..mana lagi adik2 nie?

Silap2 ramai abg & kakak Faci ..dari peserta..
hehe....
Cepat2 adik cepat peluang jarang ada....
Mencari ilmu dan pengalaman perlukan pengorbanan...dan hasilnya pasti kemanisan terasa..

MuTTaQin dan ajknya...teruskan berusaha...

p/s: Keputusan di tangan anda

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

AZIDA
Warga Rasmi
Menyertai: 15.09.2003
Ahli No: 3578
Posting: 5
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-02-04 16:04


adakah memerlukan bantuan dr ana?coz fakulti ana cuti waktu tu....so kalo perlukan bantuan bagitau ok........jadi fasi ker??nak jd peserta umur pon dah lebih...tak dpt den nak nolong....

Bookmark and Share

    


  Member Information For AZIDAProfil   Hantar PM kepada AZIDA   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 08-02-04 17:12




cepat tempat masih terbuka,harap muslimin2 lebih bersemangat menyertai program ini,kebanyakan yang telah mendaftar adalah muslimat berbanding muslimin.Oleh itu haraplah muslimin2 di ukhwah yang masih dalam usia lingkungkan untuk memberi kerja sama dgn menyertai program ini.

perhatian.

perlantikan Penolong pengarah program baru yang kedua.

Saujana_soleh a.k.a Muhd. Firdaus.

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 17:56



InsyaAllah kalau tiada aral, akak akan pergi juga melihat program adik2 kita ni. tapi mungkin tak dapat pergi ketiga2 hari, sebab nak bersedia utk Mega JK

semoga lebih ramai yang akan turut sama.. good luck utk KRIs

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

qaszilah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1122
Posting: 19
Dari: kl

jordan   avatar


posticon Posting pada: 09-02-04 12:48


...ana berminat nak menyertai kem ni..so, ana nak 'book' untuk [email protected] orang kawan ana termasuk ana...emm..ade lagi kekosongan ke? diorang ni adlh ahli jawatankuasa badan perwakilan pelajar asrama ana..so, bile diorang involve dlm kem ni bolehlah diorang serapkan apa yang diorang pelajari dalam diri student lain...so,bolehke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaszilahProfil   Hantar PM kepada qaszilah   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 09-02-04 15:12


boleh sahaja sila hantarkan nama,alamat dan no. yang boleh dihubungi pada setiausaha program/SyAhEeda

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

aLaMeeN
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1586
Posting: 37

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-02-04 20:47



setakat ni...dah berapa org yang mendaftar?
kalau banyak lagi yang kosong...ana nak ajak kawan-kawan ana yang lain.



Bookmark and Share

    


  Member Information For aLaMeeNProfil   Hantar PM kepada aLaMeeN   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 10-02-04 01:20




erm tempat masih ada silakan

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

abai_is
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 209
Posting: 2
Dari: sungai petani

Kedah  


posticon Posting pada: 11-02-04 17:07


erm...saya dah lama jadik ahli fans club ni, cuma tak berapa aktif ajer.....saya memang minat dgn kem2 ini, tapi kenapa ianya dihadkan kepada pelajar yang berumur 17thn...????

Bookmark and Share

    


  Member Information For abai_isProfil   Hantar PM kepada abai_is   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 11-02-04 18:21


ianya tidak dihadkan hanya pada pelajar 17 thn.

lingkungan umur peserta adalah 13 - 17 tahun,yakni mereka yang masih bersekolah,program ini dan isi program ini,dirangka supaya bersesuaian dgn pelajar2 sekolah.

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

solehgall
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 53
Posting: 148
Dari: besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-02-04 21:36


erm ana pernah sertai program KRIM ni....masa zaman sekolah dulu....dah jadi ahli dia pon...BEST!!1..x rugi join!

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehgallProfil   Hantar PM kepada solehgall   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-02-04 21:51


Quote:

On 2004-02-12 21:36, solehgall wrote:
erm ana pernah sertai program KRIM ni....masa zaman sekolah dulu....dah jadi ahli dia pon...BEST!!1..x rugi join!



bukan KRIMlah.... tp KRIS...

-----------------
~MEMBANGUN MENURUT ISLAM~

Bookmark and Share

    


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

solehgall
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 53
Posting: 148
Dari: besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-02-04 00:39


ehe..sorry..silap ejaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehgallProfil   Hantar PM kepada solehgall   Quote dan BalasQuote

mujahidah_islam
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2003
Ahli No: 3282
Posting: 11
Dari: bumi ALLAH

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 14:52


assalammualaikum wbt

kalau ana nak jadi facilitator.
macam mana?ada sebarang kiteria yang diperlukan untuk jadi facilitator?
ana minat sangat ni kalau dapat alhamdulilah.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_islamProfil   Hantar PM kepada mujahidah_islam   Quote dan BalasQuote

mujahidah_islam
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2003
Ahli No: 3282
Posting: 11
Dari: bumi ALLAH

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 14:53


assalammualaikum wbt

kalau ana nak jadi facilitator.
macam mana?ada sebarang kiteria yang diperlukan untuk jadi facilitator?
ana minat sangat ni kalau dapat alhamdulilah.....
ada kekosongan lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_islamProfil   Hantar PM kepada mujahidah_islam   Quote dan BalasQuote

mujahidah_islam
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2003
Ahli No: 3282
Posting: 11
Dari: bumi ALLAH

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 14:54


assalammualaikum wbt

kalau ana nak jadi facilitator.
macam mana?ada sebarang kiteria yang diperlukan untuk jadi facilitator?
ana minat sangat ni kalau dapat alhamdulilah.....
ada kekosongan lagi ker..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_islamProfil   Hantar PM kepada mujahidah_islam   Quote dan BalasQuote

abu_luqman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2853
Posting: 121
Dari: Kajang

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 15:42


assamualaikum,

Nak join sekali boleh ke? Datang tengok macam Hanan tu?

Facilitator dah siap modul ke? Adakah faci semua dr UIA PJ?



Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_luqmanProfil   Hantar PM kepada abu_luqman   Pergi ke abu_luqman's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-02-04 09:26



Apa perkembangan terbaru...
Mana pengarah program, MuttaQin, harap dapat inform sebab dah dekat sangat tarikh...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nailahAl-farafisyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1108
Posting: 44
Dari: bumi Allah

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-02-04 13:22


..
ana nak kepastian ajer.. dengar kata program ni di tukar tempatnya.. kalau betul kat mana.. boleh bagi tau sebab tarikh program dah dekat ni.. kalau ader apa-apa nanti susah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailahAl-farafisyahProfil   Hantar PM kepada nailahAl-farafisyah   Pergi ke nailahAl-farafisyah's Website   Quote dan BalasQuote

qhozi2000
Warga Rasmi
Menyertai: 04.11.2003
Ahli No: 4903
Posting: 8
Dari: 12.12.1999

brunei  


posticon Posting pada: 20-02-04 15:35


saya nak jadi faci leh tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhozi2000Profil   Hantar PM kepada qhozi2000   Pergi ke qhozi2000's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 21-02-04 12:50




maaf ana lambat menjawap sibuk sedikit disebabkan peperiksaan kat sekolah.

Berkenaan tempat ia telah ditukar disebabkan tempat frim telah ditempah oleh kerajaan sempena hari hutan sedunia.oleh itu tempat baru adalah di rebutia camping centre digombak selangor.

Alhamdulilah kami dapat mencari sponser untuk peningkatan budjet,program akan berjalan seperti yang telah dirancang.

Makluman pada peserta yang ingin hadir sila beritahu tempat anda akan sampai dari tempat anda berlepas supaya kami senang untuk merancang bagaimana untuk mengambil anda semua harap maklum.

berkenaan facie.Boleh menghubungi salafian,salafian menguruskan bahagian facilitator harap maklum.

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-04 22:15



MuTTaQin,
maaf jiddan2...ana terpaksa tarik 4 peserta dari sekolah ana.(Sek Men Keb. Agama Segamat).Ada program sekolah perlu kami uruskan...ana bukan tak tahu yang anta dah bertungkus-lumus untuk kem nie...asiff sekali lagi. itu sahaja yang mamapu ana ucapkan buat masa nie...

so,ana dan sahabat2 mendoakan program nie berjalan dengan lancar...semoga anta sucess selalu.May Allah Bless U Always

wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

insyirah_nurani
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5890
Posting: 16
Dari: Shah Alam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-02-04 22:26



ana nak tanya berkenaan fac ni,confirm ke nama2 yang pernah salah seorang muslimat kita senarai kan hari tu?syukran...

wassalam



Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_nuraniProfil   Hantar PM kepada insyirah_nurani   Quote dan BalasQuote

VHoutenJr
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2004
Ahli No: 7454
Posting: 53
Dari: Pasir Puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-02-04 13:18


ana harap..

pihak URUSETIA prog akan dpt memaklumkan dgn secepat mungkin ... ttg :

1. Bilangan peserta
2. Tempat
3. Senarai FC (lelaki dan perempuan)
4. Bayaran
5. dsb (yg berkaitan)

sbb... kan ke dah dekat PROG tu... maksud ana...kalau nak beli tiket pun, rasanya dah tak terlalu awal kan??

hehee... mohon makluman sdra MUTTAQIN @ sesape shj yg berkenaan...utk memaklumkan dgn segera...

WA

Bookmark and Share

    


  Member Information For VHoutenJrProfil   Hantar PM kepada VHoutenJr   Quote dan BalasQuote

aLaMeeN
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1586
Posting: 37

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 13:37



boleh ana tau ape lagi perubahan selain tempat?
kalau boleh,ana nak tau awal2 sbb takut ada masalah lain..


Bookmark and Share

    


  Member Information For aLaMeeNProfil   Hantar PM kepada aLaMeeN   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 16:58


...

Ana minta maaf bebnyk krn membuat antum semua menunggu ttg maklumat┬▓ program... asif...

Setakat ni.. peserta yg telah berdaftar hanya 28 orang... masih menantikan pendaftaran nama dr Intergrasi Rawang dan sekolah┬▓ lain...

Faci :
SaLaFiaN
aDiB_SaaT
al-haq
VHoutenJr
addiniey_khawarizmi
mawarputih
khaulah_alazwar
Hurun_ein
Insyirah_nurani
mujahidah_munawwarah
Am
lidya_haryati

Sekali lagi ana minta maaf kpd yg tiada namanya disini... kalau nak masukkan nama, plsz inform me.. PM ana keyh?

Tempat pengarah akan beritahu, atau ana akan maklumkan lain masa... bayaran rm35...

itu je la kot... kalau ada apa┬▓ pertanyaan lagi.. sila lah kemukakan... ana atau urusetia yg lain akan try mereplynya..

WaSsaLaM



-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

[ Posting ini telah di edit oleh: SyAhEeDa pada 2004-02-24 19:06 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: SyAhEeDa pada 2004-02-24 19:08 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

intifada
Warga Rasmi
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7500
Posting: 7
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 11:46


....
disini ana ingin bertanya boleh tak ana mendaftar untuk adik ana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For intifadaProfil   Hantar PM kepada intifada   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 11:49




Quote:
disini ana ingin bertanya boleh tak ana mendaftar untuk adik ana?


sudah tentu boleh...
sila bg nama adik anda dan maklumat yg diperlukan kpd AJK Program...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

intifada
Warga Rasmi
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7500
Posting: 7
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 11:54


dimana ana perlu mendaftar dan bagai mana untuk ana membayar yuran tersebut?

Bookmark and Share

    


  Member Information For intifadaProfil   Hantar PM kepada intifada   Quote dan BalasQuote

zie
Warga Rasmi
Menyertai: 13.02.2004
Ahli No: 7227
Posting: 1
Dari: Bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 13:11


ingin mengikuti KRIS sekiranya ada kekosongan! dimana pendaftaran dilakukan dan bagaimana yuran hendak dibayar?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zieProfil   Hantar PM kepada zie   Pergi ke zie's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-02-04 18:55


Akhawat berdua boleh mendaftar dgn ana... berikan maklumat ; nama, alamat, no tel, nama sekolah / tingkatan..

Yuran boleh dibayar semasa program nnt...

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 02:27



SyAhEeda atau MuTTaQin, nanti emelkan akak proposal terkini program ye terutama bahagian badget..

ok thanks
good luck
kalau ada apa2 problem beritahula yer.
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 15:39


...
kalau boleh bg taulah tempatnya kat mana...ana tak tahu, dan nak tahu...seelok2nya bg lah peta, camane nak gi sana...

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-02-04 01:14


....
actually Anis x fahamla camner nak register utk join prog. ni......explain clearly pls.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-04 02:04


........
*saya nak join tapi ada kekosongan lagi tak?
*saya tak taulah macam mana nak daftar melalui kak Syaheeda
*tolong saya ya??!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-04 09:09



KRIS masih lagi ada kekosongan tempat,oleh itu cepatlah mendaftar.Sila hantar private mesege kepada s/u (SyAhEeDa).Harap maklum.

Satu lagi ingin menjadi perhatian adalah bahawa,penginapan muslimat adalah dichalet disebabkan oleh hal2 tertentu,manakala muslimin pula adalah dikemah.

PERHATIANara muslimin sila ramaikan diri dalam prog ini,kebanyakan yang mendaftar adalah dari bahagian muslimat,muslimin masih kekurangan oleh itu pekalah terhadapa kem ini.

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

djfarahfarhana88
Warga Rasmi
Menyertai: 27.01.2004
Ahli No: 6809
Posting: 19
Dari: Ampang,Selangor.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 18:34




[ Posting ini telah di edit oleh: djfarahfarhana88 pada 2004-03-11 16:48 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For djfarahfarhana88Profil   Hantar PM kepada djfarahfarhana88   Pergi ke djfarahfarhana88's Website   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 02-03-04 00:35


.amboi syoknya antum berprogram kat rebutia,ana dah lama jadi fasie kat citue gembira gak bile team ukhuwah turun kat cnie..kami sgt mengalu-alukan kedtgn antum sume..yg ptg mesej yg nak diampaikan dpt dipenuhi dlm program nie

Bookmark and Share

    


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 02-03-04 10:35



saya nak join tapi umur dah lanjutla.boleh tak klu nak jadi fasi?klu ade kekosongan lagi.klu takde takperla,mungkin takde rezeki.

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 02-03-04 15:25



macam mane ana nak tau yg ana dapat masuk kem KRIS nie, lepas mendaftar?ade lagi kekosongan ker? kawan ana nak masuk sorang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 02-03-04 16:49



kenapa x der org jawap......?ana takut ana x
sempat nak tengok sama ada ana dpt
masuk ke tak....coz minggu depan (8/3)
nak peksa. mungkin lepas nie ana study je&
tak buka komputer.....so, ana x tahu dpt
masuk ke tak.BUT,ana MEMMMMMANG NAK
join.


SORRY BEBANYAK YE!


Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 17:31




sudah tentu boleh...

sila emelkan maklumat anda dan kwn anda spt nama, alamat dan no phone kpd AJK program...

[email protected]
[email protected]

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 20:12



anis nak tanya, camner nak semak nama samada anis tersenarai atau tidak dlm program ni..??


-----------------
.:. sesungguhnya orang▓ yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 20:23


...........dan siapa AJK program niii???


-----------------
.:. sesungguhnya orang▓ yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 08:54




Perhatian kpd AJK program!!!

sila update senarai AJK, fasilitator dan peserta...
sila senaraikan disini ok...
tentatif prog tu ada apa2 perubahan tak????
jika ada sila update dgn segera...

p/s: kpd mana2 AJK prog, sila kontek akak as soon as possible ok... ada hal penting nak dibincangkan...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 00:00


...

pertama sekali ana mintak maaf kerana dah lama tak mengunjung topik ni n bg feed back...
disini ana senaraikan list name peserta... kpd sesiapa yg tiada namanya atau hendak mengcancel namanya.. sila PM(Private Msg) ana keyh?
1-Anisah Husna Ismail
2-Permata_munawwarah
3-ezzah
4-zarifah roslan
5-Nurul Nashitah Mohd Zainol
6-Nur Izzati MOhd SOhimi
7-Nur Sabrina bt Abd Isham
8-Aziana Mohd Bohari
9-Nur Izzah Che mohd hashim
10-nabila hanis abd samat
11-nurfa'izah hanis kasin
12-Muhammad Hazman Mohd Sabri
13-Muhammad Taufiq Mohd Termidi
14-Muhammad Hafiz Khalit
15-Mohd Amin Arwani
16-Mohd Huzaifah Mohd Faizal
17-Ammar Kamar
18-Ahmad Fathi Zuhaili Abd Rahim
19-Mohd Asrol Khalid
20-Ahmad 'Izzat Roslan
21-Atikah Abdul Rahman
[ Posting ini telah di edit oleh: SyAhEeDa pada 2004-03-07 22:58 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: SyAhEeDa pada 2004-03-07 22:59 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

VHoutenJr
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2004
Ahli No: 7454
Posting: 53
Dari: Pasir Puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-03-04 08:20


erk...

sdri ida... takkan 19 org tu jer? mmg dah confirm ke peserta seramai tu je?

student dari NAIM sendiri takkan takde yg nak join?

WA

Bookmark and Share

    


  Member Information For VHoutenJrProfil   Hantar PM kepada VHoutenJr   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 16:09




Soalan :

1. Untuk 18 tahun ke atas boleh jadi peserta tak. berdasarkan tentatif agak umum dan bagi ana boleh.

2. Pengangkutan ke rebutia disediakan atau tidak?

Harap dapat respon.. Program dah tak lama.. Pasal sijil dan sijil tu akak cuba uruskan.. dah habis final dah

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-04 22:16



Kepada AJK yg berkaitan anis ada something ni...
actually, mak anis cam nak tak nak je bagi anis pergi coz dia risau sbb program ni bukan di bawah sekolah...
so, boleh x sediakan satu surat jaminan @ surat keizinan penjaga...dan no phone sesiapa yg anis boleh contact kalau ada apa2...

*maaf kalau menyusahkan...

-----------------
.:. sesungguhnya orang▓ yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» KEM KEPIMPINAN REMAJA ISLAM SEMALAYSIA (KRIS) 2004

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.202627 saat. Lajunya....