Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminat NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 17 jam, 26 minit yang lalu
Daeng_Jati: 7 hari yang lalu
skater: 9 hari yang lalu
HIKAL: 29 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: HAPPY BIRTHDAY sunan_faqih


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» HAPPY BIRTHDAY sunan_faqih

Please Mendaftar To Post


Oleh HAPPY BIRTHDAY sunan_faqih

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 17:40


warahmatullah...

Awal juga ni...tapi tak pe...sebab bimbang tak sempat nak wish esok...Esok 22/1 adalah merupakan hari kelahiran adik sunan_faqih

::SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN BUAT ADIK YANG DIKASIHI FILLAH sunan_faqih::

Akak doakan semoga adik dipanjangkan usia untuk melaksanakan segala tugas sebagai khalifatullah di muka bumi ini...dimurahkan rezeki dalam mengharungi hidup yang penuh dengan mehnah dah tribulasi...dan mudah-mudahan kehidupan adik senantiasa mendapat keberkatan..keredhoan dari Allah S.W.T hendaknya...

Buat adik....
Akak tujukan khas buat adik...nasyid dari saujana...SELAMAT HARI LAHIR

Barakallahufik....Selamat menuntut Ilmu...Insya Allah...ansurullah Fil Islam...

::kAk KhAuLaH::


sMiLe, tHiNkInG, SuCcEsS

[ Posting ini telah di edit oleh: khaulah_alazwar pada 2004-01-21 17:42 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 18:14




Ana pun sama jugak la macam kak khaulah..kena wish awal2 sbb maybe esok and after this, dah tak sempat nak online kot..

<::SANAH HILWAH YA AKHI...yang ke 19 !>

Ila akhi...sahabat seperjuangan..
moga ceria sokmo dan dirahmati Allah s.w.t selalu....don't manja2 aa... dah masuk 19 tu...hehehe...hmm....selamat menjalankan tugas...don't tension2.... Asifah jiddan andai ada salah dan silap dalam persahabatan ni..

p/s:asifah akhi...ana tak reti la nak wish guna ayat 'power2' ni....tak master dlm bab SASTERA ni..


Ana pun nak tujukan lagu jugakla...ana tujukan lagu...lagu...lagu apa ek?hmm..lagu Epilog Rindu by in-team...

Sekian...
wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 18:34


~ Selamat Hari Lahir ~

..kpd akh sunan_faqih...

-moga ceria selalu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-01-04 20:27




Amboi awalnya wish beday..tak pelah..masing2 ade musyaqqah...ana pun ambil kesempatan ucapkan selamat ulangtahun kelahiran ke-19...

22 januari 1985...

sabar menempuh jalan...
tetapkan iman dihati
yakinkan janji tuhan
syurga yang sedia menanti
imanlah penyelamat
dunia penuh pancaroba

sekali kita bernafas....selangkah kita menghampiri mati...semoga mati kita di akhiri kalimah

laa ilaha illallah..muhammadur rasulullah...

amin...



[ Posting ini telah di edit oleh: alang_1701 pada 2004-01-21 20:27 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 21:39


slamat hari lahir juga dr saya....
nmpknya lg 3 jam sblm jd dgn rasminya

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 21:46



selamat hari jadi semoga gembira selalu dan perbanyakkan amal ibadatmu

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

aziqah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6390
Posting: 76
Dari: teluk intan

Perak  


posticon Posting pada: 21-01-04 22:26




Selamat Hari Lahir buat sunan_faqih.moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aziqahProfil   Hantar PM kepada aziqah   Quote dan BalasQuote

hanim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 160
Posting: 236
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 21-01-04 22:57



hepy besday dan semoga dirahmati Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanimProfil   Hantar PM kepada hanim   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 16:21


selamat hari lahir juga buat eksekutif baru kita...
semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 16:29




Sunan.....Prof ucapkan selamat Hari lahir....

yg ke berapa ye?
...tak kisah janji...ucapkan selamat....

Semoga Allah memberkati hidup anta...Amin



Wassalam

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 16:34


Ramainya yang lahir bulan Januari...
Jomlah ke Jk Bowling, kita sambut beramai2..

Selamat Hari lahir juga buat Sunan..
moga tercapai impian

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 13:36


..selamat..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 26-01-04 14:21


Hepi besday...!!!!
Moga Allah murahkan rezki dan panjang umur sunan_faqih...


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-02-04 01:17


, selamat hari lahir..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

-----------------
buat apa saja.. janji tidak menyalahi syariat agama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 15:31




aik mana menghilangnya tuan punya birthday ni???

dah lama dah ni. tak berjawab pun topik ni ek? ucapla terima kasih ke atas ucapan dan doa dari sahabt sahabiah kita ni...

Apa-apa pun, ana mohon maaf sebab terlewat sesangat wish kat akh sunan-faqih ni... asifah jiddan jiddan (tambah sekali 'jiddan' dari nawwal... ehehe )

Semoga apa yang nta lakukan dan apa yang bakal nta tempuhi cubaan dan dugaan dalam perjuangan hidup kita yang entah bila akan berakhir dengan penuh ketabahan dan semoga sentiasa mendapat petunjuk dan bimbingan dari Allah Rabbul Izzah. Gelombang dan badai takkan berhenti selagi kita berada dalam lautan perjuangan....

"Selamat Bejuanga Sahabatku....."




-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092103 saat. Lajunya....