Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: salam kemaafan semua......


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» salam kemaafan semua......

Please Mendaftar To Post


Oleh salam kemaafan semua......

Qudwah_hasanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 121
Posting: 211

Sarawak  


posticon Posting pada: 19-01-04 16:12


assalamualaikum.....

dah lama ana fikirkan perkara nie...dah fikirkan masak-masak.....sedalam yang mungkin...dan akhirnya ana mengambil keputusan ini...ana rasa dah masanya untuk ana mengundur diri dari komuniti kesayangan ramai ni.....mungkin ada yang terkejut dengan keputusan nie tapi ini bukan tindakan drastik ana....dah lama sangat dah fikirkan hal nie...sebab-sebab pengunduran adalah masalah peribadi yang melanda....selain tekanan study serta jawatan yang kiranya satu amanah besar yang mesti ana pikul....
terima kasih kepada teman-teman ukhwah terutamanya sweet_darling,ayusenyum,cenderawasih,(jangan risau...korang still boleh jumpa ana...) and then kak salina,kak hanan,kang,mawar putih,yang tersayang littlemuslimah,rumaisha,khaulah alazwar,nawwal dan semua yang mengenali diri ini.....ukhwah kita akan tetap terjalin walaupun ana sudah mengundur diri...memang berat rasanya nak tinggalkan komuniti nie sebab komuniti nie dah banyak mengajar ana apa erti kehidupan sebenar dan lebih mengajak ana mengenali siapa diri ini....rasanya jauh beza keadaan diri ana dahulu sebelum menyertai komuniti nie..terima kasih sahabat semua yang sudi memberi petunjuk pada diri ana.....jangan risau...kita boleh berjumpa lagi...tapi mungkin jarang lagi kot...
akhir sekali...semoga ukhwah.com kekal success buat selamanya....nielah komuniti terbaik yang ana pernah sertai....

-----------------
TIDAK AKAN KAMU MERASA GUNDAH WALAUPUN SEKALI JIKA KAMU TAHU APA YANG DICARI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qudwah_hasanahProfil   Hantar PM kepada Qudwah_hasanah   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 16:23




isk... sedihnya bila baca luahan hati sahabat yg ingin meninggalkan ukhwah.com... sesungguhnya ukhwah yg terjalin amat tinggi nilainya... tak mampu ditukar ganti... biarpun dibatasi masa... jgnlah ckp nak mengundur diri... mcm dah tak nak masuk balik je... ckplah nak berehat kejap utk tumpukan perhatian pd yg lebih utama... kami faham tugas dan tanggungjawab masing2... kalau ada masa, jenguk2lah kami disini... semoga berjaya dlm pelajaran dan dpt menjlnkan tanggungjawab yg diberikan dgn penuh dedikasi...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 16:25


Hmmm... musykil... musykil...

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 17:10




buat kak Qudwah_hasanah yang disayangi dan dikasihi lagi dirindui....

salam sayang dari adikmu....
kiranya ini adalah langkah yang terbaik buat akak, silakanlah. tak terdaya diri ini untuk mengubah pendirianmu. namun, ingatlah, segala yang pernah kita lakukan bersama, segala yang pernah kita lalui bersama, kasih sayang, nasihat dan kenangan yang telah terbina takkan semudah-mudahnya putus.

jika tergerak hatimu dan terpanggil jiwamu untuk menjenguk kami di sini, dengan tangan dan hati yang terbuka kami menyambut kehadiranmu, wahai kak Qudwah yang disayangi...

terakhir dari ana untuk kali ini, semoga panduan Allah bersama-sama dengan akak dalam setiap pekerjaan yang akak lakukan...

kejayaan adalah milikmu...

salam sayang dari adikmu,
littlemuslimah




-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

[ Posting ini telah di edit oleh: littlemuslimah pada 2004-01-19 17:11 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-01-04 18:14




FOR Qudwah_hasanah.......

ana setuju dgn pendapat kak sal........
Quote:
jgnlah ckp nak mengundur diri... mcm dah tak nak masuk balik je... ckplah nak berehat kejap utk tumpukan perhatian pd yg lebih utama...



jgn lupakan langsung komuniti ni... jenguklah sekali sekala...... kami semua pun ada tugas masingĀ²....... ok
ana harap Qudwah_hasanah dapat fikirkan dgn teliti ok?
:: setiaku hanya lah 3 pertama untuk mu Ya Allah kedua untuk ibubapaku dan ketiga untuk seseorang yg setia sepertiku jua ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 18:48


Setiap..org ada tanggungjawab serta amanah
yg harus dipikul dan dilakukan...

Qudwah_Hasanah......Prof ingin meminta maaf sekiranya ada salah...
Harap masih dapat berjumpa untuk mana2 JK lagi walaupun tidak aktif dalam Ukhwah lagi...

Wassalam

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 20:01



fikir dulu sebelum pergi..... takkan org sarawak nak tinggalkan ukhwah.com gitu jer.....datanglah jenguk sekali-sekala....

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

Administrator

Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 3
Posting: 267

malaysia  


posticon Posting pada: 19-01-04 20:29




Kenapa agaknya Safa ni?
Kalau ada masalah, boleh bincang dengan rakan-rakan di sini. Apa guna ukhwah kalau bukan untuk tolong menolong.

Safa (Qudwah_Hasanah) ini antara ahli paling awal menyertai Hanan.com.my dan Ukhwah.com. Dia juga begitu aktif. Mana-mana program mesti dia datang walau bagaimana sibuk sekalipun. Komitmennya memang tinggi.

Yang mutakhir, Safa tak dapat datang ke majlis berhari raya bersama FarEast. Mungkin kepenatan sebab sehari sebelumnya sibuk di JK Aidilfitri 2004.



Bookmark and Share

    


  Member Information For AdministratorProfil   Hantar PM kepada Administrator   Pergi ke Administrator's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 17:27


Qudwah....

Kita bertemu kerana Allah...berpisah jua kerananya..bukan kita yang mengatur segalanya...tetapi Allah yang mengaturnya..Insya Allah..perpisahan ini bukan untk selamanya...kelak..pasti kita akan bersua kembali Insya Allah...

Bersabarlah atas segala yang berlaku...ujian sebagai dugaan hidup...tanpa dugaan..hidup kita pasti tidak ceria...kehidupan banyak banyak mengajar kita...

Selamat menjalankan amanah dan taklifan yang diterima...Istiqamah selalu insya Allah...Innallahama'ana...

Salam ukhuwwah Fillah dari akak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 16:39



Ukhwah kerana Allah itu tiada bernoktah.
Walau sibuk macam mana pun, jangan pula sampai menghilangkan diri terus.
Sesekali tu walaupun hanya sesaat dalam setahun jenguklah kami di sini.
Apapun good Luck utk pelajaran.
Sama2 kita mencipta kecemerlangan..


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 13:45


all de best..

//nak concentrate ngan pelajaran ek? bjr elokĀ² ye.. naikkan pngk kaze doakan kecemerlangan.. utk semua jg...

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 26-01-04 13:54




ana doakan Safa cemerlang dlm pelajaran...... ingat-ingat kami disini selalu kalau ada masa terluang tengoklah kami di komuniti ini......
semoga berjaya dalam bidang yg diceburi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

AzeeArif
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7408
Posting: 59
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 28-02-04 16:31


...
semoga keputusan yang diambil tidak memutuskan hubungan kita di sini....jengok-jengoklah kalau ada kelapangan...semoga engkau selalu berada dalam keredhaan ALLAH...semoga berjaya dalam pelajaran...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AzeeArifProfil   Hantar PM kepada AzeeArif   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092431 saat. Lajunya....