Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tak dapat menjadi paus gagah di lautan, jadilah keli lincah di sungai

-- Dari Buku Revolusi Mental

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 22 jam, 23 minit yang lalu


Sampaikan
Topik: SANAH HILWAH YA UKHTI..alang_1701


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» SANAH HILWAH YA UKHTI..alang_1701

Please Mendaftar To Post


Oleh SANAH HILWAH YA UKHTI..alang_1701

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-04 18:42




Nampaknya, sekali lagi ana menjadi pembuka kata...

Khususan ila ukhti alang_1701...
SANAH HILWAH ilaiki...
HAPPY BIRTHDAY yang ke 19..
Moga makin matang, makin ceria, makin comel dan makin-makin yang lain...
Yang paling penting...
Semoga dirimu sentiasa di bawah lembayung rahmat Ilahi dan dipermudahkan segala urusan hidupmu olehNya...amin.

minni..
sahabatmu se ex-sekolah, se ex-class, se ex-dorm, se ex-society, se ex-BPS dan ex2 yang lain..but not ex-FRIEND..

ampun maaf dipinta andai ada salah dan silap dalam persahabatan yang utuh ini..sesungguhnya dirimu amat mengenali dan memahami diriku..

sekian..
wassalam

>>UKHUWWAH FILLAH LESTARI SELAMANYA...HAPPY BIRTHDAY!! <<

.::Allah does not look at your body and face; rather He looks at your heart [at-tirmidhi]::.



[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2004-01-17 18:46 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 17:16


HAPPY BELATED BIRTHDAY

awwalan, asifah ya ukhti ain....
ana terlupa birthday nti.. tapi 17/1 tu memang terasa kelainan. macam ada yang tak kena. hari ni baru terperasan yang 17/1 itu adalah tarikh keramat lahirnya seorang puteri yang kini usianya mencecah 19 tahun...

kalau macam ni, ana kena panggil alang_1701 ni, kakak lah ye... ehehe leh tak? ramai dah kakak ana kat uiapj ni, kak mawardah_solehah85 dan kak alang_1701 ni...

akhiran, ana doakan nti beroleh kejayaan dalam setiap lapangan kerja yang nti lakukan...

~~good luck final exam ni~~


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-04 13:03


Alang!!!!!

SELAMAT HARI LAHIR SAHABATKU...

SEMOGA PANJANG UMUR.. MURAH REZEKI..

TERUSKAN PERJUANGAN KITA...

WE STRIVE 4 ISLAM... FOREVER..

::::ALONG AMY

-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-01-04 20:19




TIMA KASIH BUAT INSAN2 YG MASIH MENGINGATI ANA...(TERHARU)...



Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 21:40


slamat hari lahir juga wat alang...
moga ceria selalu dan lebih baik dr tahun2 yg sudah

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084405 saat. Lajunya....