Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap awal tahun Allah SWT menghadiahkan 8760 hadiah amat berharga untuk setahun. Bagaimana anda menggunakan 8760 jam itulah yang menentukan kemajuan atau kemunduran hidup
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 27 hari yang lalu
Kang: 46 hari yang lalu
lidah-penghunus: 48 hari yang lalu
muslimin23: 57 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JK bersama i-z-a-h Ahad ini(28/12)


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK bersama i-z-a-h Ahad ini(28/12)

Please Mendaftar To Post


Oleh JK bersama i-z-a-h Ahad ini(28/12)

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 22:18




Sebagaimana yang telah dimaklumkan oleh kang dalam topik Salam dari i-z-a-h sekeluarga sahabat kita, i-z-a-h dari Brunei telah datang ke Malaysia dan akan berada di sini sehingga penghujung tahun ini..

Di kesempatan ini, i-z-a-h amat berharap agar dapat berjumpa dengan mana2 sahabat ukhwah.com yang free pada hari Ahad ini..

Cadangannya kita akan berkumpul pada jam 11 pagi di KL central dan lepas tu akan bergerak ke KLCC dan mana2 tempat menarik sekitar KL..

Jadi kepada sahabat2 yang free dan ingin turut serta boleh informkan kepada saya atau kak engku secepat mungkin melalui PM atau call sahaja bagi yang ada no.phone.. jgn lupa bagi no.phone sekali supaya mudah dihubungi..

Wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Putra_Aiman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.11.2003
Ahli No: 5086
Posting: 995
Dari: 698,Ruby Avenue,08000 Sungai Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 26-12-03 05:14


Kak Hanan...kalo senang bawak laa depa round satu Malaysia.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putra_AimanProfil   Hantar PM kepada Putra_Aiman   Pergi ke Putra_Aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-12-03 15:30


jomlah kita sama2 meraikan sahabat kita yg dtg dari jauh...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 26-12-03 17:44



memang nak ikut tapi kenapa tak inform kan pukul berapa.......??

kalau petang sikit insyaAllah ana boleh ikut..
call no ana untuk conformation

016 32 76 32 0 Azlan

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 26-12-03 17:45


OOOoooooo.....pukul 11........

ana tak boleh pergi kerana ana ada kerja di ofis ana.....
kalau di KLCC ..... ana jumpa anta semua dimana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 01:20


Assalamuálaikum wrt wrt

salam ukhwah buat semua..

selamat datang ke sini buat sahabat kita,i-z-a-h..moga kedatangan ukhti disini meninggalkan 1001 kenangan yg manis.

niat dihati ingin bertemu ..tp,diriku kini berada di p.png..ada urusan keluarga yg perlu didahulukan..terima kasih pd kak hanan yg informkan ttg kehadiran sahabt kita ke sini..

insyaAllah..moga kita akan bertemu juga nanti.
silalah berkunjung ke booth Ukhwah.com pd 1-2 januari nanti sempena PC FEST di UIA Pj.

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 10:02



Erm.. tak ramai ke yang dapat hadir hari itu... kalau tak dapat dtg pukul 11 pagi.. ptg sikit pun tak apa.. mungkin masa tu dah di klcc atau di mana2.. contact aje..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 18:36



Tinggal esok sahaja, harap dapat respon dr sahabat2..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

heris
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 388
Posting: 250
Dari: bumi Allah

yemen  


posticon Posting pada: 27-12-03 18:48


selamat datang ke tanah air mu izah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For herisProfil   Hantar PM kepada heris   Pergi ke heris's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 20:38


kirim salam drpd Prof....kpd i.z.a.h.....

sesiapa yg pergila...wakil.....
Prof doakan selamat perjalanan i.z.a.h sekeluarga.......Amin



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nice_pesan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 619
Posting: 126
Dari: cheras...

Perak  


posticon Posting pada: 27-12-03 22:59


assalamualaikum,
insyaAllah kalau takder aper2 halangan nice pun nak gi gak tu pun kalau tak ngantuklah (kerja malam nie...)
tunggu kat kl sentral yerk..

-----------------
try to be nice, smart, fun & helpful...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nice_pesanProfil   Hantar PM kepada nice_pesan   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 00:03


Jumpa di :

Tempat : Depan McDonald, Kl Central
Masa : 11 pagi


Kehadiran setakat ini :
1. i-z-a-h
2. naz (kakak i-z-a-h)
3. nice_pesan
4. Hafiz_Qiee
5. heris
6. Hanan

# tapi ana sampai lambat sikit, terus g klcc.. jadi harap kumpul baik2..



-----------------



Hargai semasa ada....

[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2003-12-28 00:09 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 21:57



Alhamdulillah, pertemuan singkat tadi telah berakhir meninggalkan satu nostalgia kepada seluruh yang hadir.. Bukan sennag nak jumpa jiran negara luar, kalau nak ke sana belum tentu lagi jadi kedatangan mereka di sini memang satu rahmat dalam merealisasikan ukhwah dari alam siber ke alam nyata..

Walau bagaimanapun, ana dan adik ana, Houri minta maaf kerana lewat datang sebab ada jemputan kenduri yang nak dihadiri.. Bila balik terserempak pula dengan AsriUbaid Rabbani.. jadi ana tumpang solat di rumah abg Asri dan sempat main2 dengan puterinya yang comel ala2 korean gitu..

Khabarnya sahabat kita Hafiz_Qiee dan sahabatnya telah muncul dr jam 11 pagi lagi.. Keluarga i-z-a-h tiba dalam jam 12 tgh hari... Risau juga kalau mereka tak bertembung, maklumlah bukan pernah jumpa..

Di KLCC, nice_pesan dan Rynar_Abadi pula datang.. Lega hati, bertambah lagi member ukhwah di KLCC

Ana datang lambat.. ketika itu mereka berada di Tasik.. hari ini ada penggambaran Hollywood, ingatkan nak tunggu juga aksi terjun tapi lambat sangat.. Memandangkan ada sahabat kita yang belum makan, kami bergegas ke Foud Court. Hari Ahad memang orang ramai, jenuh juga cari kerusi kosong..

Selepas itu, kami menunaikan solat Asar dan berjalan2 lagi di sekitar KLCC.. Antara tempat wajib setiap kali berjalan ialah kedai buku walaupun tak beli pun buku..

Kami pulang jam 6.30 menuju ke KL Central. Nice pesan dan Rynar Abadi turun awal di stesen Pasar Seni. Di sana, bertemu semula dengan parents i-z-a-h dan naz Mereka berjalan2 di area Masjid India..

Kami bersurai di situ.. Moga kita dapat berjumpa lagi. Mereka sekeluarga akan pulang pada 31 Disember ini..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

i-z-a-h
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1537
Posting: 170
Dari: Brunei

brunei  


posticon Posting pada: 01-01-04 19:46


...WBT

Alhamdulillah... mcmana yg kak Hanan bgtau, izah balik pada semalam..di Airport Miri kira2 kul 5 ptg. Agak seronok jugak berada di Sana selama hampir2 2 minggu. Tapi salah satu yg tetap tersirat di hati..time jumpe members ukhwah.com di KLCC pada 28/12/2003 hari tu.

Memang untuk mengelakkan sesuatu yg tak diigini berlaku, kami bertolak dari rumah lebihh kurang pukul 10.30 pagi pakai KTM komuter dari Klang ke Kl sentral. Tapi oleh sbb train tu agak pelahan pagi tue..hehe.. so lambat la dtg keKlsentral.

Memang izah masa tu tak berapa tahu rancangan yg sebenarnye.. perjanjian di depan McD dan members :hafiz_Qiee and kawan Hafiz_Qiee di sana. Kira2 kul 12 tghari, tiba la kami di platform KlSentral, mula rancangan mmg parents tak ikut sbb nak ge beubat di Sungai BUloh, oleh kerana tak de dr, kena la ge Kl sentral ikut same.

Tepat 12 tghari tue, parents jumpe la 2 members nie di McD, mmg tragek! sbb ayah ingat kak Hanan yg sambut, Hafiz_Qiee call kak Hanan and terangkan semua, oleh kerana tiada kepercayaan terhadap melepaskan kami berdua (kak i-z-a-h and me) sama drg, kena la kami ge makan berpisah and jumpe di Klcc kul 2.

Kami ge bukit Bintang makan then ge Klcc.mmg kul 2 kami sudah di sana..tapi oleh kerana kak hanan akhir skit, so kami jalan2 dulu, members yg nak ikut sama, izah pun baru pagi tu tahu..mmg agak kelam kabut.

Kira2 kul 3, kami contact sama2 and deicide jumpe depan kedai glamor dgn brang dia (brunei)..Marks And Spencer.. then ayah lepas kan kami jalan2..

tak lama kemudian berjumpe dengan members lain with kak Hanan.

Memang best.. ehehe.. kami ge Surau, makan, taman Klcc, tak sangka lak besar betul kawasan kat sane.. tapi kan.. tak dapt ge Kl tower keke
...

Apa2..pun.. lebih kurang jul 6.30 kami balik ke Kl sentral and jumpe parents izah,borak2 skit..then kami berpisah ke Klang.

Itu la laporan serba skit dari izah... izah dalam kesempatan ini ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas kesempatan yg tidak mungkin izah lupakan.. apa lagi d KLCC!! hehe.. Special thanx to..

Hanan
hafiz_Qiee
Raja (kwn Hafiz)
Kak Aisyah
Kak Yani
Heris

Kak engku : teringin jugak nak jumpe akak ..but tak de kesempatan.. sorry sbb plan ke Sunwy laggon/pyramid..tak jadi.. apa2 pun..

THANK YOU!!

members yg ikut hari tue: pls posting..kongsi bersama..i'm not sure... nick mane kak Aishah and kak yani and kwn hafiz tue...

k ge dulu.. dah byk tulis nie.. Thank u 4r reading..wassalam

-----------------
-->> Study can be stressful when i cant arrange my time, too bad i still cant arrange myself even i know i wanna be sucess <<--

Bookmark and Share

    


  Member Information For i-z-a-hProfil   Hantar PM kepada i-z-a-h   Pergi ke i-z-a-h's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 21:15


Quote:

On 2004-01-01 19:46, i-z-a-h wrote:
members yg ikut hari tue: pls posting..kongsi bersama..i'm not sure... nick mane kak Aishah and kak yani and kwn hafiz tue...



kak aisyah - nice_pesan
kak yani - Rynar_abadi

alhamdulillah i-z-a-h dah sampai brunei... jumpa lagi nanti

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

i-z-a-h
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1537
Posting: 170
Dari: Brunei

brunei  


posticon Posting pada: 01-01-04 21:20


..

oh ya..i forgot..adik kak hanan on the list.. sape nama dia ek? eheh.. tak kenal.. tapi dah jumpa..wassalam

-----------------
-->> Study can be stressful when i cant arrange my time, too bad i still cant arrange myself even i know i wanna be sucess <<--

Bookmark and Share

    


  Member Information For i-z-a-hProfil   Hantar PM kepada i-z-a-h   Pergi ke i-z-a-h's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 21:25


Quote:

On 2004-01-01 21:20, i-z-a-h wrote:
..

oh ya..i forgot..adik kak hanan on the list.. sape nama dia ek? eheh.. tak kenal.. tapi dah jumpa..wassalam



adik akak namanya Hanisah, dia guna nick Houri di ukhwah.com

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

rynar_abadi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 767
Posting: 61
Dari: uitm

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-01-04 15:44




alhamdulillah...pertemuan dgn izah ari tu merupakan satu kenangan yg indah untuk dikenang..

sebenarnya sy tak plan sgt nak jumpa izah ari tu... sbb tu tak posting kat ukhwah bgth nak join pergi klcc...tp nice_pesan call pagi tu nak tunjuk gambar masa jk aidilfitri...alang2 dah pergi kl, saya tak lepaskan peluang jumpa izah di klcc...

di klcc, saya ngan nice_pesan tak tahu sangat selok-beloknya, nasib baik jumpa adik hafiz dgn kawannya kat surau...lepas tu aktiviti mencari izah dan keluarga...sbb kedai yg mereka bgth tak tau dimana... alhamdulillah,jumpa juga akhirnya... kitaorg bawak izah tasik...nak tunggu pertunjukan payung terjun sampai perut berbunyi minta diisi...bila hanan datang je,terus pergi makan sbb dah tak larat nak tunggu payung terjun...

buat izah & naz jangan serik nak bertandang lagi...
belum pernah pergi terengganu kan? nanti akak bawak jalan kat trg pulak... Nice to meet u...


-----------------
Bukan Susah nak Susah
Bukan Senang nak Senang
Slow and Steady
Strive for Success

Bookmark and Share

    


  Member Information For rynar_abadiProfil   Hantar PM kepada rynar_abadi   Quote dan BalasQuote

nice_pesan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 619
Posting: 126
Dari: cheras...

Perak  


posticon Posting pada: 05-01-04 13:18


assalamualaikum ,
diharap izah dan k.nak serta keluarga berada di dalam keadaan sihat dan ceria2 hendaknyer...
firstly nak citer kat sini...
akak pun tak plan sangat nak gi klcc sebab kerja malam ... tapi dah sebab janji dgn hanan ... memandangkan org jauh nak dtg akak pun balik jer kerja sampai umah kul 730 pagi akak kacau kak yanie ... kesian k.yanie kena pakse pergi... nasib baik sempat tidur 2 jam.
sampai kl kul 1pm sampai klcc lebih kurang kul 2pm jumpe hafiz ngan raja kat surau Alhamdullillah cari punya cari jumpa pun dengan izah...
rase seronok dapat jln 2 kat klcc sebab dah lama sangat tak gie klcc tapi ader rase terkilan sbb tak dapat tengok payung terjun tu tapi dpt tengok kat berita pun jadilah...
lepastu hanan .abg heris adeq hanisah pun sampai..
mmg seronoklah ptg tu tak sabar nak tengok gambar tapi tak cuci lagi...
thanks for the sweet memory ...
kirim salam pada mak, abah dan kak naz ... jgn serik dtg sini lagi...yer
oklah kak aishah doakan izah ceria2 selalu & selamat kembali ke sekolah ....

sekian wassalam
---------------------------------------------------
TrY To Be NiCe, SmArt, FuN & HeLpFuLL, InsyaAllaH...


Bookmark and Share

    


  Member Information For nice_pesanProfil   Hantar PM kepada nice_pesan   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-04 14:39




1st of all..sorry ek i-z-a-h..kak leen tak dapat nk join n jumpe izah..akak ade kat mlk..time tu lak tak dapat balik kajang..kalo tak bole plan g sane kan~ anyway..doakan kejayaan kite smua ye..biar pon jauh di negera sane..sesenang kite chat agik ok's~ best of luck from kak leen

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

i-z-a-h
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1537
Posting: 170
Dari: Brunei

brunei  


posticon Posting pada: 05-01-04 16:28




Thanx to kak Yani and Kak Aishah sbb sudi posting..here..atleast izah tahu ur respon! ehehe.. izah dah ade the pic.. klu nak.. pls.. email me at [email protected]

Kak Leen : oh! akak pon ade plan nak ge sekali yek! izah pun ade jugak tanye diri ..mase tue..akak akan join in or not! rupenye.. ade keja skit.. ape2 pun..klu ade rezki kite jumpe yer..

wassalam

-----------------
-->> Study can be stressful when i cant arrange my time, too bad i still cant arrange myself even i know i wanna be sucess <<--

Bookmark and Share

    


  Member Information For i-z-a-hProfil   Hantar PM kepada i-z-a-h   Pergi ke i-z-a-h's Website   Quote dan BalasQuote

nMpinkyMn
Warga Rasmi
Menyertai: 04.01.2004
Ahli No: 6227
Posting: 4
Dari: Brunei

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-01-04 04:08


semua akak2 n adieq2~~
ni naz ni~~ ni baru join~ bermakna baru baca msg dari yani n smua mmber yg dtg aritu. ehehe k thank u kerna sudi jumpa kitaorg yg dtg dari jaoh. thank u juga kerna sudi jadi kekawan naz. ni kalo nak antar mail... send to [email protected]. yani tau kan? antar yeee~~ ehehehe k cu nxt time. hope u all happy selalu~~
-naz

Bookmark and Share

    


  Member Information For nMpinkyMnProfil   Hantar PM kepada nMpinkyMn   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-01-04 13:02


Quote:

On 2004-01-06 04:08, nMpinkyMn wrote:
semua akak2 n adieq2~~
ni naz ni~~ ni baru join~ bermakna baru baca msg dari yani n smua mmber yg dtg aritu. ehehe k thank u kerna sudi jumpa kitaorg yg dtg dari jaoh. thank u juga kerna sudi jadi kekawan naz. ni kalo nak antar mail... send to [email protected]. yani tau kan? antar yeee~~ ehehehe k cu nxt time. hope u all happy selalu~~
-naz



Alhamdulillah.. naz pun dah join sini.. abah bila nak join.. hehhe
selamat dtg ke ukhwah.com
moga ukhwah kita akan kekal selamanya
jumpa lagi naz
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

i-z-a-h
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1537
Posting: 170
Dari: Brunei

brunei  


posticon Posting pada: 06-01-04 16:58


...

hm.. ayah mungkin akan join in.. sbb dia dah tgk2 web nie.. semlm.. wait for him key? but I'm not sure.. nick ape dia nak pakai.. emm

kak Hanan : kirim salam adik Kak hanan yek!

wassalam

-----------------
-->> Study can be stressful when i cant arrange my time, too bad i still cant arrange myself even i know i wanna be sucess <<--

Bookmark and Share

    


  Member Information For i-z-a-hProfil   Hantar PM kepada i-z-a-h   Pergi ke i-z-a-h's Website   Quote dan BalasQuote

rynar_abadi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 767
Posting: 61
Dari: uitm

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-04 12:46



welcome to community ukhwah buat naz...
insyaAllah nanti ayahnya pulak...

pepehal,naz ngan izah bleh pm kak yani sbb email kat ikhlas.com tak boleh bukak...ade tak yg tahu kenapa?

-----------------
Bukan Susah nak Susah
Bukan Senang nak Senang
Slow and Steady
Strive for Success

Bookmark and Share

    


  Member Information For rynar_abadiProfil   Hantar PM kepada rynar_abadi   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-01-04 14:02



bagus2.. satu keluarga join ukhwah.. pastu satu brunei pula...
nanti akak sampaikan salam pd hanisah
kak yani,, kalau emel tak leh buka.. ada alternatif..
beralihlah kepada emel ukhwah ataupun emel walasri.. ada link di kiri komuniti

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.113777 saat. Lajunya....