Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah SWT memberikan kita dua telinga, dua mata, satu mulut dan otak di tengah antaranya, mesti bersebab. Dengar dan lihat kanan kiri, timbang dengan otak.
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 7 jam, 3 minit yang lalu


Sampaikan
Topik: Salam takziah utk helmisuhaimi,al_hafizahgirl....


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Salam takziah utk helmisuhaimi,al_hafizahgirl....

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam takziah utk helmisuhaimi,al_hafizahgirl....

islamic_thinker
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5165
Posting: 35
Dari: Universiti Al-Azhar,Iskandariah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-12-03 13:34


...
Ana selaku salah seorang dari ahli komuniti ukwah.com nak ucapkan salam takziah buat family nur rabiatul 'aadawiyyah bt abdul rahman yang telah meninggal dunia pada malam jumaat - 19/12/2003.dalam komuniti ni arwah pakai nickname nur_rabeahelmi..
arwah belajar di maahad darul rahim,mesir..
meninggal kerana mengidap penyakit leukimia yg agak serius sejak kecil...
buat sahabat2 @ rafiq yg kenal arwah seperti helmisuhaimi ([email protected]),
al_hafizahgirl ([email protected]),
addawami (syafiq), dan beberapa org lagi yg ana tak sebutkan namanya..ucapan takziah utk kalian..arwah dikebumikan di ma'aala,mekah...bersebelahan dgn kubur ayah,ibu dan adik-beradiknya yg lain...
sekian utk kali ini........
Wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_thinkerProfil   Hantar PM kepada islamic_thinker   Pergi ke islamic_thinker's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-12-03 14:01




takziah buat keluarga allahyarhamah...
moga rohnya dicucuri rahmat...
Al-Fatihah...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-12-03 16:23



takziah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 22-12-03 16:35


innalillahiwainnailaihi raaji'uun...
dariNya kita datang, kepadaNya kita kembali..

al-fatihah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 22-12-03 16:48


moga dicucuri rahmat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 22-12-03 16:51



Takziah jugak dari saya sekeluarga...semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan insan yang solehah...
Al-Fatihah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 09:18


salam takziah...

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 23-12-03 20:56


takziah ......semoga rohnya dicucuri rahmat yang maha esa...
waalahualam ..

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 21:29


Kita kehilangan sorang sahabat. Walaupun belum pernah bertemu... terasa sekali kesedihannya.

Takziah. Semoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas sahabat kita ini.

Al-Fatihah!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 20:31



Semoga roh beliau ditempatkan bersama orang2 yang bertaqwa...

betul kata kang, walaupun tak pernah bertemu terasa betul kesayuan di hati.. takziah utk keluarga Allahyarham..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

eisya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 948
Posting: 24
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 21:05


...takziah juga dari eisya...setiap yg hidup pasti akan mati...dariNya kita datang dan kepadaNya jua kita kembali...al-fatihah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For eisyaProfil   Hantar PM kepada eisya   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 23:48




salam takziah jugak....
..setiap yg hidup pasti kan kembali kepada pencipta
apa yg perlu adalah sabar dlam menghadapi ujian allah
...ana doakan rohnya dicucuhri rahmat dan ditempatkn di kalangan org yg beriman....insyaallah

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 23:55



takziah dari ana....semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempat ditempat yang soleh....

wassalam....

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

islamic_thinker
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5165
Posting: 35
Dari: Universiti Al-Azhar,Iskandariah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 14:38


assalamualaikum kembali...
ana nak ceritakan sedikit sebanyak ttg kematian arwah..arwah meninggal dalam keadaan sujud..dan itulah harapan serta impian arwah sejak dulu lagi..Alhamdulillah impian arwah tercapai jugak..khas buat helmisuhaimi,al_hafizahgirl,dan rakan2 rapat arwah,sabarlah dlm menempuh ujian..moga2 dapatlah menerima khabar ini..doakanlah agar arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..insyaAllah..ALFATIHAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_thinkerProfil   Hantar PM kepada islamic_thinker   Pergi ke islamic_thinker's Website   Quote dan BalasQuote

afnan_cairo_egypt
Warga Rasmi
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5214
Posting: 8
Dari: Nasr City,Egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 15:15


..
salam takziah juga utk anti islamic_thinker..
ana minta maaf sebab tak dapat nak luangkan lebih banyak masa ketika pengebumian arwah..ana benar2 minta maaf kat anti dan juga pada semua yg ikut sama masa hari pengebumian arwah rabea..
buat anti islamic_thinker,banyakkan bersabar kerana semuanya ini adalah ujian daripada ALLAH SWT..insya Allah ana akan cuna menghubungi anti dan keluarga sekerap yg mungkin...jaga diri dan keluarga ..anti adalah tunggak harapan dlm keluarga ketika ni..salam ukhwah...al-fatihah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For afnan_cairo_egyptProfil   Hantar PM kepada afnan_cairo_egypt   Pergi ke afnan_cairo_egypt's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 15:42


takziah...
-Al-Fatihah buat arwah sahabat kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096057 saat. Lajunya....