Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 1 hari, 11 jam, 32 minit yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Apa azam tahun depan?


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Apa azam tahun depan?

Please Mendaftar To Post


Oleh Apa azam tahun depan?

Khairul_Izwan
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 28
Posting: 225
Dari: Perak / Penang / Kedah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 17:23


Apa azam tahun depan anda semua?


-----------------
www.australia-travel-books.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For Khairul_IzwanProfil   Hantar PM kepada Khairul_Izwan   Pergi ke Khairul_Izwan's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 01:46


assalamu'alaikum..

azam qolah.. nak blaja rerajin thn nie..
insyaAllah... pastue, dpt result cemerlang..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

nanalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4591
Posting: 93
Dari: sungai besar

Selangor  


posticon Posting pada: 13-12-03 11:06


same la kite...belajar betul2...pastu berjaya..Insya-Allah...amin............

Bookmark and Share

    


  Member Information For nanalahProfil   Hantar PM kepada nanalah   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 11:37



azam ana ingin menjadi lebih baik daripada tahun ini.... INSYA-ALLAH...dan ana ingin membaiki kesilapan ana yang lampau....

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 14:00


erm..berazam utk ada azam..

p/s:azam tahun ni dah terlaksana belum?
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 14:11


in the name of Allah the most gracious the most merciful

err maaflah ana tak pernah ada buat azam setiap kali muncul tahun baru.

tapi hari-hari ana berazam nak jadi lelaki yang soleh may be lepas ni nak jadi suami yang soleh pulak kot... ameen.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

al-faizzun
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4299
Posting: 151
Dari: Johor Bahru

Perak  


posticon Posting pada: 13-12-03 14:26



Azam tahun ni ye ? Erm......... ingat nak belajar bersungguh-sungguh di matrikulasi dan mendapat keputusan yang paling cemerlang hingga melanjutkan pelajaran ke IPTA untuk menjadi doktor atau ahli farmasi . Insya Allah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faizzunProfil   Hantar PM kepada al-faizzun   Quote dan BalasQuote

Khairul_Izwan
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 28
Posting: 225
Dari: Perak / Penang / Kedah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 15:00


sayer azam tahun depan moga-moga segala yang ada pada tahun ini lebih baik dari sebelumnya...


-----------------
www.australia-travel-books.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For Khairul_IzwanProfil   Hantar PM kepada Khairul_Izwan   Pergi ke Khairul_Izwan's Website   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-12-03 17:48


target untuk bigger tricep and shoulder. Nak tambah berat, kalau boleh sampai cecah 100 kg.

[ Posting ini telah di edit oleh: Jackie_uniten7 pada 2003-12-13 17:49 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

ukhwafillah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4368
Posting: 194
Dari: Umbai,Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 13-12-03 18:23


azam saya nak mempertingkatkan lagi amal ibadah...mungkin selamani saya byk leka....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwafillahProfil   Hantar PM kepada ukhwafillah   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 23:00


azam ana tahun depan adalah untuk belajar rajin2...sebab tahun 2005 nanti turn ana pulak nak ambik pmr...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-12-03 00:35


nak beli saham syarikat MHS berhad dengan TDM..

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

shamosha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2003
Ahli No: 3576
Posting: 99
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-12-03 13:53



azam sha pulak untuk tahun depan,belajar rajin-rajin sebab tahun depan final semester....
harap-harap dapat sambung belajar lagi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For shamoshaProfil   Hantar PM kepada shamosha   Quote dan BalasQuote

toknek_muda
Warga Rasmi
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5696
Posting: 1
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-12-03 12:19


.Azam kiter thn dpn ialah nak jd toknek yg plg muder di mana jua dan jd toknek yg tak suker bebel. serta saya nak buktikan pd diri saya bahawa saat now lebih baik dr saat td,minute now lebih baik dr minute td,jam now lebih baik dr jam td, esok lebih baik dr ari ni ,thn depan lebih baik dr thn ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For toknek_mudaProfil   Hantar PM kepada toknek_muda   Pergi ke toknek_muda's Website   Quote dan BalasQuote

iemahanim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1962
Posting: 89
Dari: Taman Ilmu dan Budi

Kedah  


posticon Posting pada: 15-12-03 16:39


IEMA BERAZAM NAK BELAJAQ RAJIN2...NAK DAPATKAN CGPA YANG TERBAIK N BOLEH TERSENARAI DLM DEAN LIST.

WALLAHUA'LAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For iemahanimProfil   Hantar PM kepada iemahanim   Pergi ke iemahanim's Website   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 15-12-03 22:28


azam..iss..susah ni pasal kalau buat azam kena laksanakan..tapi kalau takde azam cam tak bermatlamat plak idup..well.maintain the good work and repair the weaknesess

Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 14:57


MEMANTAPKAN UKHWAH.COM



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Khairul_Izwan
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 28
Posting: 225
Dari: Perak / Penang / Kedah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 14:06


yer kak sal....azam tue harus ditanam dalam diri semua ahli komuniti..bersama kita bangunkan komuniti kita ini....

-----------------
www.australia-travel-books.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For Khairul_IzwanProfil   Hantar PM kepada Khairul_Izwan   Pergi ke Khairul_Izwan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 18-12-03 22:53



saya nak "saya" tahun depan akan lebih baik daripada "saya" pada tahun ni...
dan yang paling penting nak baiki pointer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

ziera
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.09.2003
Ahli No: 3307
Posting: 100
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-12-03 19:30


ziera harap tahun nie akn lebih cemerlang dr dulu..be more success!!


azam thn lepah dah tertunai ke blum????

Bookmark and Share

    


  Member Information For zieraProfil   Hantar PM kepada ziera   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 19:58


Azam prof adalah seperti di atas.....



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

cenderawasih
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2249
Posting: 115
Dari: utm

Johor  


posticon Posting pada: 30-12-03 14:44


sama je ngan azam tahun ni dan sebelumnya.....harap dapat jadi budak baik...dan segala yang baik2 belaka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cenderawasihProfil   Hantar PM kepada cenderawasih   Quote dan BalasQuote

nieza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1867
Posting: 108
Dari: kota bharu bandaraya Islam

Johor  


posticon Posting pada: 31-12-03 13:50



Ana pun tak pernah nak berazam...
tapi, azam ana thn depan nak jadik adik yg baik utk darul_numan...nak belajar rerajin.....

Quote:
2003-12-13 14:11 aidilshah wrote:

tapi hari-hari ana berazam nak jadi lelaki yang soleh may be lepas ni nak jadi suami yang soleh pulak kot...




bagusla tu..nak mendirikan baitul islam...ana doakan semoga ente bahgia ngan waita pilihan ente..



Bookmark and Share

    


  Member Information For niezaProfil   Hantar PM kepada nieza   Pergi ke nieza's Website   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 14:20




azam sy pd tahun depan 2004 ialah untuk berjaya dgn jayanya dlm SPM 2004...dengan diiringi rahmat dan kasih Allah.......nak jadi lebih baik...nak ambik lesen sbb dah 17 thn sblm umur dinaikkan ..nak ambik cepat2.....

menjadi seorang yg boleh handle emosi...sbbnya mmg x pandai handle sgt

nak menang dlm pertandingan yg disertai...sblm meninggalkan bumi waqafan @ kahidupan bersekolah

harap di maklumkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

bisikan_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1173
Posting: 121
Dari: Balik Pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 31-12-03 18:34


...
emm, azam saya thn ni ialah belajar bersungguh-sungguh utk dpt 9A dlm PMR 2004.. insyaAllah .. doakanlah kejayaan saya.. amiiin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bisikan_nuraniProfil   Hantar PM kepada bisikan_nurani   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 21:59




saya setuju sangat dgn darul_numan81. saya takde azam baru. azam saya tetap mcm thn2 sebelumnya. saya belum puas hati dgn pencapaian saya thn ni. azam saya nak jadi pelajar yg gemilang ehm, sama mcm yg lepas gak...

wassalam...

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-04 10:53


azam thn ni ana ialah....
be a good muslimah dr thn yg lps2....

dan semoga ana dpt sambung blajar lagi.......

insyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

ma_N
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3948
Posting: 85
Dari: No 49 Persiaran Temenggong,Taman Koskam,13220 Kepala Batas,Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-01-04 11:08


azam saye tahu yang baru ni ialah saye nak jadi cam 'jutawan fakir'..hehehehehehehe

-----------------
-=TakE iT oR LEavE iT=--=bE sErioUS oR jusT quiT=-

Bookmark and Share

    


  Member Information For ma_NProfil   Hantar PM kepada ma_N   Pergi ke ma_N's Website   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 18:07


, azam tahun nie nak bina kerjaya....

-----------------
buat apa saja.. janji tidak menyalahi syariat agama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.108636 saat. Lajunya....