Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 146
Ahli: 0
Jumlah: 146




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 24 hari yang lalu
Kang: 43 hari yang lalu
lidah-penghunus: 45 hari yang lalu
muslimin23: 53 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: dah nak sekolah ni...


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» dah nak sekolah ni...

Please Mendaftar To Post


Oleh dah nak sekolah ni...

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 21:45



ni ana saja je nak tanya kat semua ahli komuniti ukhwah yang masih bersekolah..macam mana dengan persiapan tahun hadapan? dah ready ke? baju sekolah..buku sekolah...apa2 je la...yang paling penting ni...kepada semua yang bergelar ibu bapa..harap2 sebelum hari raya hari tu tak boros sangat....nanti tak pasal2 tak de duit pulak nak belikan persiapan untuk anak2 ni...kesian jugak...tengokla kalau tak boros pun manala tau duit habis pasal ramai sangat budak2 mintak duit raya..kan?hehehe...yang dapat duit raya pulak boleh la tolong2 sikit ibu bapa keluarkan duit..ye tak.. ..oklah..wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

aisyah_nurdiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 501
Posting: 43
Dari: Gombak, Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 01-12-03 22:17


..
Ana x buat apa-apa persiapan lagi... Lagi pun, tahun depan ana akan bertukar uniform sekolah.. Buku sekolah ana guna kakak saudara ana sahajala.. Jimat sikit..

-----------------
Keikhlasan datang dari hati yang suci....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_nurdiahProfil   Hantar PM kepada aisyah_nurdiah   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 01:44


kojo rumah tak siap lagi.

SPM2004 dah nak dekat.




-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

fawwaz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 523
Posting: 38
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 07:26


assalamualaikum..
sekolah erk..tak der yg baru...sme pakai yg lama.. tul cakap zero_cool homework pon blm sentuh apatah lagi nak siap..wish me luck SPM04!!1

-----------------
I want 2b what I was when I wanted 2b what I am not!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fawwazProfil   Hantar PM kepada fawwaz   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-03 21:25


apo nak jadi ngan kita nie kan fawwaz, dah la nak amik SPM, kojo rumah tak siap lagi.

cha youk..cha youk....


-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 07-12-03 22:03


assalamualaikum...

cakap psl bukak sekolah ni yg ana gerun ni..mmg rindu gak kat kwn2 ngan cikgu...tp,mengenangkan spm....ishh, kecut gak!

persiapan?? semua dah ada - kebanyakannya, guna balik thn lepas punya sbb taknak membazir.. lagipun elok lagi..buku2 rujukan pun dah beli thn lepas..just uniform je bertukar (tu pun sekolah support..) kalau nak guna duit tu, maybe just untuk yuran ngan tuisyen...

eh, tengok mcm ramai je calon spm tahun depan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 08-12-03 07:56


ramai gak la budak SPM 2004. ingatkan skit jerk. hamba rasa nak pinjam buku abg. ex KISAS. jimat skit duit tue. kalo FIZIK tue baca buku rujukan lama kalau nak senang faham la.


-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 12:10


aper kata kita kumpulkan semua batch 2004 dalam satu topik baru coz hamba tengok ramai gak batch Spm 2004 KAT KOMUNITI NIE.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 15:23


ha'ah la...ramai pulak kawan2 kita nak ambik spm tahun depan...abg ana pun tahun depan...kesian ye korang ni...spm tahun depan dah la berselang-selang hari...bila depavali je cuti...pastu cuti raya lagi...kesian...apa2 pun...ana ucapkan semoga berjaya...belajar elok2 ke...
erm...aisyah_nurdiah...tukar uniform...? tahun depan baru masuk form 1 ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 12-12-03 15:48


zero_cool ok gak...anta mula lah dulu..nanti kitorang serang topik anta..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

nurwardah_atiqah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.08.2003
Ahli No: 3056
Posting: 45
Dari: Province Wellesley

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 20:23


tahun baru...azam baru yek..

-----------------
Thing are same..
They come..
and they go..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwardah_atiqahProfil   Hantar PM kepada nurwardah_atiqah   Pergi ke nurwardah_atiqah's Website   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 20:31




samalah seperti semua...homework tak siap lagi..tapi persiapan tu adalah macam pergi tuisyen coz saya target awal tahun depan busy so kene prepare awal

pasal buku kena beli sbb x pass nak dapat pinjaman...baju tahun depan tukar ....pakai baju lain..hehehehe

tu je kot

PERINGATAN:Sila siapkan homework anda sebelum anda sendiri `disiapkan'

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 17-12-03 12:50



ana pun tak siap lagi homework ni...nadia_is..nti dah siap ke...nampak rileks je..
ana pun guna tahun lepas punya ..jimat..yg tukar beg ngan baju sekolah ( sekolah support ) kot...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

bassya_amani
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 651
Posting: 66
Dari: kerteh, kemaman. trg

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-12-03 01:08


...ana ni dah meninggalkan alam sekolah.So..mmg takkan pegi ke sekolah lagi.cume dikesempatan ni ana nak ucapkan SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH pada student-student sekolah.. ..Sematkan azam baru dalam diri adik-adik..Semoga berjaya dalam bidang yang diusahakan..Kepaa yang nak amik exam next year...work 4 it from now...takut nanti x sempat plk nak cover pelajaran yg lepas pada tahun hadapan...Study hard and study smart.Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For bassya_amaniProfil   Hantar PM kepada bassya_amani   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 09:15




hee.. sekolah dah nak start ~! Isk.. malas nya... barang apa pun tak beli.. petang ni baru nak beli.. baju semua tu lagilah.. Entah bila nak beli.. apapepon..meSti beli ~!

erk... sekolah support ???

uwa... dah form 4.. macam tak percaya je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

sheikhLUTHFI
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3412
Posting: 173
Dari: 'AQaBA,jORDAN

jordan  


posticon Posting pada: 18-12-03 10:25


eh...malasnye nak gi sek....tapi rindu gak sahabat...persiapan ...ana x beli lagi...

-----------------
CINTAKU hanya milik ALLAH
KASIHKU hanya milik yg berhak

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheikhLUTHFIProfil   Hantar PM kepada sheikhLUTHFI   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-12-03 16:08


hmmmm....dah dekat dah nak bukak sekolah....
pejam celik pejam celik.......rupa2nya..dah naik form 3 next year....takutnyer..PMR'04 dah dekat..insyaalah ana boleh lakukan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 17:35


SEKOLAH?
Eh, dah habis cutike? Alah, malas rasanye nak ke sek, yelah... nanti dah tak ada lagi masa nakrehat2.
Buka sek nanti, bukulah akan menjadi teman setia ana. Lagipun, ana akan menghadapi SPM'04.
Pasal persiapan utk ke sek tu, semuanya dah beres.
Cuma ana belum lagi habis study tajuk2 F4....
Kadang2 tu, nak tidur pun tak lena asyik fikirkan SPM'04 thn depan.... TAKUT!!!!!
Doakan semoga ana mendapat 12A1 dlm SPM'04.....
Insya-Allah.....

-----------------
http://mujahidah1505.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 27-12-03 18:07


Quote:

On 2003-12-18 09:15, cynognathus wrote:


hee.. sekolah dah nak start ~! Isk.. malas nya... barang apa pun tak beli.. petang ni baru nak beli.. baju semua tu lagilah.. Entah bila nak beli.. apapepon..meSti beli ~!

erk... sekolah support ???

uwa... dah form 4.. macam tak percaya je..



hihi..jangan la jeles cynog...

selamat kembali ke asrama...ingat dah besau tu.. jaga sekolah ngan adik2 baik2..moga dapat results yg gempak ok~

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

ainunnadwah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5886
Posting: 14
Dari: segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 00:07


..malasnye nak naik sekolah..malas nak fikir..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunnadwahProfil   Hantar PM kepada ainunnadwah   Quote dan BalasQuote

al-faizzun
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4299
Posting: 151
Dari: Johor Bahru

Perak  


posticon Posting pada: 28-12-03 00:26



Isk. Tak sangka cuti sekolah hampir tamat. Tapi bagi pelajar SPM 03, cuti masih panjang lagi. Terasa rindu pula pada sekolah dan guru-gurunya. Sesapa yang nak sekolah tu belajar bersungguh-sungguh dan beri perhatian kepada pengajaran guru. Study pun mesti hard and smart dan hormatilah guru. Selamat berjaya dalam exam yang anda hadapi. Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faizzunProfil   Hantar PM kepada al-faizzun   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10976 saat. Lajunya....