Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
Daeng_Jati: 6 hari yang lalu
skater: 8 hari yang lalu
HIKAL: 27 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa2 bekas komuniti Leadtrain HS&AED First year,UIA PJ


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa2 bekas komuniti Leadtrain HS&AED First year,UIA PJ

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa2 bekas komuniti Leadtrain HS&AED First year,UIA PJ

syamin_raw85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 285
Posting: 46
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 16:40


wbkt,

Wahai kengkawan sume, masih ingat lagi komuniti2 yg bersama anda ketika Leadtrain dulu?So kalo dh ade yg dh x ingat, kawe ade cdgn dimana anda bleh berjumpe smule.
Insyaallah, sempena bulan syawal ini, akan diadakan sebuah pertemuan(gathering)versi Aidil fitri( x ler grand sgt)kecik2 je utk korang sume. So kalo ader antara korang yg ingin tahu lbh lanjut, bole tanye kawe..

Wassalam

-----------------
"Idea yang bernas dan akal fikiran yang matang datang dari ketenangan. Kesilapan itu datangnya daripada kegopohan dan emosi."

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamin_raw85Profil   Hantar PM kepada syamin_raw85   Pergi ke syamin_raw85's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 17:46


Untuk committee LEADTRAIN HS & AED sahaja? Brothermon dan rhazes terlibat kalau tidak silap ana laaa...

Committee LEADTRAIN LAWS, IRK, MEDIC & BEN tidak diundang ke?

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 23:23


hmm...ana skadar ahli je ..iALLAH ade gath syahwal utk x com leadtrain aed n hs...

Quote:

On 2003-11-27 17:46, SaLaFiaN wrote:
Untuk committee LEADTRAIN HS & AED sahaja? Committee LEADTRAIN LAWS, IRK, MEDIC & BEN tidak diundang ke?


com lain ek? mmm ana tak tau plaks...kene tanye director dlu....

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 23:30


Baiklah Tuan...

Moga Gath Syawal anda akan berjalan lancar...

P/s: Tumpang tanya, Gath ini anjuran sendiri atau pun pihak STAD?

Allahu Ta'ala a'lam...





-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

[ Posting ini telah di edit oleh: SaLaFiaN pada 2003-11-28 00:09 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 00:24


Quote:

On 2003-11-27 23:30, SaLaFiaN wrote:
Baiklah Tuan...

Moga Gath Syawal anda akan berjalan lancar...

P/s: Tumpang tanya, Gath ini anjuran sendiri atau pun pihak STAD?




psal gath nie kitaorg buat sendri tapi dpatkan kebenaran stad dlu...gath sbelum nie pun camtu gak.....



-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 01:26


berapa kerat je ....
nasib baik nazir bagitau..kalau tidak memang taktau langsung pasai gath ni...
good luck untuk semua...maaf zahir batin

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: Tm Mlwt, Kl Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 21:09


Erm...BrotherMon...Nazir join komuniti Ukhwah ke?

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

syamin_raw85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 285
Posting: 46
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-11-03 15:36


Gathering nie anjuran kitaorg sendiri tp kena inform kt STAD dulu. Kalo course lain nak buat cam kitaorg bleh gak. Tapi first dulu korang kena organize dulu utk komuniti LTD korang kemudian baru bleh. Bleh tanye saya @ bro. Nazir, kalo nk tanye ape2 lagi.

Bilik 103, ABC

-----------------
"Idea yang bernas dan akal fikiran yang matang datang dari ketenangan. Kesilapan itu datangnya daripada kegopohan dan emosi."

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamin_raw85Profil   Hantar PM kepada syamin_raw85   Pergi ke syamin_raw85's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 15:42


Ex-Committee LEADTRAIN HS & AED 1st year jer ker....???

Kalau 2nd year nak join boleh tak...??

Committee LEADTRAIN gak dulu... (atau nama lamanya ILTRA)

Sama Post ngan Rhazes...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 12:26




Ana jeles gak bila committee HS-AED ni nak buat gathering....SaLaFiaN, committee LAW,IRK&BEN tak nak buat ke?Anta kan vice director....ana committee last sem, bukan yg baru berlangsung tu.... Lupa plak, director last sem, bro Iqbal...hmm....

wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

batrisyia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2003
Ahli No: 4519
Posting: 21
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 21-12-03 15:17


hai! moshi2 moshi maro! hehe..saye pun ahli comt ldtrain gak!merangkap setiausaha kehormat! gathering raye tu rasenye dah bertukar jadi gathering reunion jek sebab tarikh tu diluar bln syawal! pape pun, awak sendri mesti datang tau! best giler siot! cayela...memang berbaloi!

Bookmark and Share

    


  Member Information For batrisyiaProfil   Hantar PM kepada batrisyia   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-12-03 15:56


assalamualikum sahabat sahabiah sekalian...

mm..ana x_comm hs aed jugak..bila tarikh sebenar nak d buat gath ni?
lagi satu ana nak mintak tolonglah..pada yg telah di beri amanah utk jayakan gath tu,berikan lah sepenuh sokongan...jangan kate orang hangat2 tahi ayam je..laksanakan tugas yg kita ade sebaik mungkin...(sadis rase bila pergi meeting tapi sekerat dua je yg datang...)mungkin masing2 sibuk...tapi sekurang2nya maklumkanlah kalau tak dapat datang tu....ana just ingatkan buat diria ana yg selalu jugak lupa dan kengkawan semua....

ok...semoga ukhwah berkekalan...
amal keranaALLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

batrisyia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2003
Ahli No: 4519
Posting: 21
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 22-12-03 10:06


hmm alang_1701 memang senasib ngan saye!berkobar2 datang meting tapi committee yg datang sket jek,bleh kire ngan jari tangan, takyah campur jari kaki pun!hehe...lebih2 lagi com brothers ek! ;p
mmm maybe gathering tu dibuat semase matriks mega karnival kot!lagi susahla com prep & tech nak tempah venue ek!..kalo dah takde venue,kite g wat kat stadium plak!sure takde org tempah....
; )

Bookmark and Share

    


  Member Information For batrisyiaProfil   Hantar PM kepada batrisyia   Quote dan BalasQuote

syamin_raw85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 285
Posting: 46
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 16:51


wbkt,

Berkenaan dgn Gathering ni, kitaorang mengalami masalah sedikit berhubung dgn tarikh program yg tgh bertembung ngan MMC. Selain tu, kitaorang juga menghadapi masalah dimana kurangnya kerjasama diantara community. Kitaorang juga t'libat ngan MMC so ia bukannya penghalang mereka utk tidak datang ke meeting Gathering yg kita buat.Saya bukan nk mare @ komen ape2 cuma kalo nk buat Gathering tu biar serious dan be aware. Kalo perkara mcm ni dibiarkan begini, maka x jalanlah.So ape komen korang?

-----------------
"Idea yang bernas dan akal fikiran yang matang datang dari ketenangan. Kesilapan itu datangnya daripada kegopohan dan emosi."

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamin_raw85Profil   Hantar PM kepada syamin_raw85   Pergi ke syamin_raw85's Website   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-12-03 12:07


memang betullah katesyamin_raw85tu..ana pun rase tak patut betul dengan tindakan mrk2 yg tak bertanggungjawabni...tapi..ana rase memang tak sempat dah nak buat tahun ni..kene buat tahun depan lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

batrisyia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2003
Ahli No: 4519
Posting: 21
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 28-12-03 18:43



berita terbaru! gathering tu berlangsung pada pertengahan January,insyaAllah!harap2 dah takde alasan utk comt tak hadirkan diri ek!



meeting lagi best dari megi basi

Bookmark and Share

    


  Member Information For batrisyiaProfil   Hantar PM kepada batrisyia   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 23:52









.....................insyallah

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

batrisyia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2003
Ahli No: 4519
Posting: 21
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 11-01-04 21:07



mmmmmmmmmmmmm
gathering ni nak ada ker tak?
saye masih tak nampak bayang2 usaha ke arah kewujudannye lagi......
sedih a....

Bookmark and Share

    


  Member Information For batrisyiaProfil   Hantar PM kepada batrisyia   Quote dan BalasQuote

syamin_raw85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 285
Posting: 46
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 15:41


wbkt

Saya bg pihak pengurusan Gathering memintak maaf bebanyak kerana Gathering kite X menjadi nampak gayanya. So bg yg tgh buat paperwork utk Gathering tu terima kasih lah atas usaha murni anda tu! So kitaorang nk proceed ke aktiviti baru nnt utk Sem 3.Ahakss!! Harap2 kali ni musti jadi punyer!Wassalam..

[ Posting ini telah di edit oleh: syamin_raw85 pada 2004-01-15 15:44 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamin_raw85Profil   Hantar PM kepada syamin_raw85   Pergi ke syamin_raw85's Website   Quote dan BalasQuote

syamieza
Warga Rasmi
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2468
Posting: 17

Sabah  


posticon Posting pada: 20-01-04 17:52


assalamualaikum............
hm...dah lama tak dengar citer pasal gathering tu.mula2 nak wat time rayala...pastu,pertghn bln januarila....and then,tup2 nak wat short sem lak.Papun,harap2 menjadi la yea rancangan tu...Insya-Allah!However,diharap sumer ajk mainkan perananla kan?!terutamanya diri saya ni...heh2!ade gak tak datang meeting!tp,bukan sengaja tau!secara kebetulan,ada hal time tu...nak wat camna kan?!lastly,saya harap program ni dapatla dilaksanakan dengan jayanya seperti yang telah dirancangkan...Insya-Allah.
when there is a will, there is a way!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamiezaProfil   Hantar PM kepada syamieza   Quote dan BalasQuote

syamin_raw85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 285
Posting: 46
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 14:40


wbkt,

Kepada bro2 dan sis2 Leadtrain Gathering, saya amat mengharap supaya anda masih mengingati LCA sekian lama tidak beraktif. Although we've got separated by time but still we never forget LCA. We(society) still under activation. Kitaorg blom bg lg buku autograph kt korang, hehe. Utk short sem nnt, kitaorg cdg nk buat Jamuan/program khususnya utk bebudak yg akan graduating after short sem. Ye la, member2 kiter tue nk berangkat dh nnt. Ini cuma cdgan, kalo nk buat.Paham2 je la, commitment required!! Tggu la makluman seterusnya, ye...wassalam


Strive for the better future,
Upholding Quran&Sunnah,
Observing them in our daily life.

-----------------
"Idea yang bernas dan akal fikiran yang matang datang dari ketenangan. Kesilapan itu datangnya daripada kegopohan dan emosi."

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamin_raw85Profil   Hantar PM kepada syamin_raw85   Pergi ke syamin_raw85's Website   Quote dan BalasQuote

syamieza
Warga Rasmi
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2468
Posting: 17

Sabah  


posticon Posting pada: 14-03-04 17:48



lama dah tak dengar pasal gathering ni?amacam?ada papa perkembangan terbaru ke?heh2!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamiezaProfil   Hantar PM kepada syamieza   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103952 saat. Lajunya....