Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap tindakan menghasilkan tindakbalas
-- Hukum Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: toL0ng saya!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» toL0ng saya!!

Please Mendaftar To Post


Oleh toL0ng saya!!

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 26-11-03 22:27


hmmz...cemane ni...
com saya tak boleh masuk msn messenger...
eh..betul tak saya posting kat sini ni..takut salah, malu lak..tp ni hah..saya tak leh masuk msn messsenger saya..asal masuk je.. wrong password lah..ape lah..tapi padahal, kat sekolah, saya try masuk hotmail, boleh pun..cemane hah? internet saya nak masuk hotmail pun takleh..sebaleknye, ke tmpt lain pulak...
naseb baik boleh masuk ukhwah.com

tolong yer...

-----------------
Allah knows what's the best for us ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

wan_pasir
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 37
Posting: 395
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-11-03 11:58


yer ker? nie .. nie mungkin sistem tak betul kot!!
aper-aper pun try nie dulu ::
mula-mula pergi IE lepas tuu > tools > cuba cari internet option kat bawah sekali!> lepas tuu tab kat hujung sekali ADVANCED> tekan RESTORE DEFOULTS (cuba dulu) .. pastu restart com MAIN BALIK!

Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_pasirProfil   Hantar PM kepada wan_pasir   Pergi ke wan_pasir's Website   Quote dan BalasQuote

Limaunipis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5343
Posting: 223
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 22-12-03 22:51


create msn messenger lain je..abis citer

Bookmark and Share

    


  Member Information For LimaunipisProfil   Hantar PM kepada Limaunipis   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 00:09


ha.. bagusla,..

hari ni.. cynog tak boleh bukak langsung Yahoo !

Bookmark and Share

    


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 14:38




Errr...nak tanya...msn messengger ni sistem die ade kaitan ke ngan IE?

satu lagi...maaf kalau silap ek.. penerangan akhi wan_pasir tu macam untuk masalah takleh masuk hotmail kat IE....isk..pening2...

ana tak mahir bab2 internet ni...sekadar bertanya...

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 24-12-03 15:55


, betul tu memang ada kaitan... especially utk msn... cam ym utk yahoo.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

amad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 64
Posting: 147
Dari: Cleveland

usa  


posticon Posting pada: 06-03-04 04:39




selalunya default setting memang boleh pakai msn messenger...so apa wan pasir cakap tuh ana rasa betul...tuh untuk reset balik ke factory setting...macam yg asal2....macamana adeq_shiFa?..kalau tak boleh jugak kena try cara lain...

ada sesetengah site yg kena enablekan cookies...ada jugak yg mintak access firewall...so depends pada setting browser kita..(tak semestinya IE)

Bookmark and Share

    


  Member Information For amadProfil   Hantar PM kepada amad   Pergi ke amad's Website   Quote dan BalasQuote

and_nod
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.11.2003
Ahli No: 4885
Posting: 121
Dari: Perhentian, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 04:53


x leh gak settle masalah tu..
try uninstal, n install semula...
maner tau sofware prob..

Bookmark and Share

    


  Member Information For and_nodProfil   Hantar PM kepada and_nod   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.088695 saat. Lajunya....