Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: macam mana spm '03 ?


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» macam mana spm '03 ?

Please Mendaftar To Post


Oleh macam mana spm '03 ?

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 12:17


Assalammualaikum...

sedar tak sedar... dalam menghitung hari tuk spm... rupanya spm dah berlalu... bagi ana... ana menghabiskan paper terakhir iaitu akaun pada pukul 5 petang 17 nov... hari peperiksaan terakhir adalah pada 22 nov bagi calon yg mengambil subjek elektif spt pengetahuan sains sukan, rekaan dan jahitan dan sebagainya...

soalan alhamdulillah... boleh la di jawa dgn berbekalkan ilmu di dada... cuma paper sejarah yang di tukar sangat akhir amat menekankan... yang lain tu... alhamdulillah..

kepada calon2 spm ukhwah.com... ana doakan kejayaan menjadi milik kita... semoga penat lelah kita terbayar...

cerita la pengalaman antum menghadapi spm '03...





Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 20-11-03 16:38


Syukur alhamdulillah, jam 3.30 tadi, peperiksaan SPM bagi saya tamat. Last paper, Kimia 3. Satu perjuangan sudah tamat, perjuangan yang lebih besar menanti.
Untuk SPM ni, semua berjalan dengan lancar. Cuma bagi paper sejarah 2, agak sukar tapi masih boleh dijawab. Selain tu, paper MT agak sukar tapi macam sejarah, masih boleh diselesaikan. Cuma ambil masa yang agak panjang.
Sekarang ni tiada apa lagi yang boleh dilakukan. Apa sahaja keputusan yang diterima, perlulah diterima dengan redha. Hanya ibadat dan doa kepada Allah swt sahaja yang tinggal.
Kepada rakan-rakan di komuniti ukhwah yang menduduki SPM tahun ni, saya doakan kejayaan menjadi milik anda.


-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

al-faizzun
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4299
Posting: 151
Dari: Johor Bahru

Perak  


posticon Posting pada: 20-11-03 17:26




Nampak nya peperiksaan spm akan berakhir pada hari ni bagi budak sains tulen . Bagi ana , paper yang susah ialah paper add mat, sejarah dan fizik . Tapi apa pun Allah saje yang akan menentukannya . Sekarang, kita hanya perlu tawakkal kepada Allah je . Semoga keputusan yang kita perolehi cemarlang . Insyallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faizzunProfil   Hantar PM kepada al-faizzun   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 17:31




semoga adik-adik semua ni berjaya...




-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 17:33



semoga semua yang mengambil SPM tahun ini akan berjaya dengan cemerlang.. rindu pula pada kenangan SPM dahulu..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 17:37




hemm,adik2 semua dah abih spm ker?baguslah..pasnie buatlah perkare yang berfaedah yang adik suke..
berdasarkan pengalaman spm dulu..trial lagi susah dari spm sebenar..spm sebenar senang ajer,so adik2 janganlah susah hati,bahkan gembira kerana telah melalui satu ujian yang boleh dikatakan besar dalam hidup adik2 semua..tapi masih ada ujian yangbesar akan datang lagi tau..and timenielah untuk adik2 mencari peluang tawaran ke universiti dalam dan luar negara..jangan lepaskan peluang ini k..semoga berjaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-11-03 17:55




ana amik spm 96..lama dah kan..ape pun tahniah lah yang ambil spm tahun ni. terutama adik ana abis hari ini. subjek kimia. 18 novmber.esok dia balik rumah. semoga mendapat keputusan yang cemerlang.insyaAllah. jua kepada ila_aqilah dan adik adik yang mengambil spm tahun ini. Aminn

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

FUNnulISlami
Warga Rasmi
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4165
Posting: 7
Dari: FUNnulISlami

Selangor  


posticon Posting pada: 21-11-03 10:56


assalamualaikum...
alhamdulillah..lega rasenye lepas satu bebanan yg berat sudah beransur pergi... rasenye takde la susah dan senang sgt paper2 tu...lebih2 lagi 4 subjek fiz..( dapat soalan bocor from bekas pemeriksa..hehehe )..dan setelah selesai spm...ana dapat rasakan berbagai perasaan yang kini sedang ana hadapi bahkan ana percaya bukan ana seorang shj yg rase begini...bercampur baur...lebih2 lagi kami di sek.hira' jeram...buat pertama kalinya pd tahun ini menduduki peperiksaan di tempat sendiri....seronok..gembira..sedih...kecewa...
kenangan2 lama bersama rakan timbul satu persatu....
semoga spm tahun ini merupakan spm yg terbaik dari segi keputusannya untuk semua calon2 SPM 03...


Bookmark and Share

    


  Member Information For FUNnulISlamiProfil   Hantar PM kepada FUNnulISlami   Pergi ke FUNnulISlami's Website   Quote dan BalasQuote

adlina_humaira
Warga Rasmi
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2465
Posting: 2
Dari: k.trg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 13:31


semua...

Nampaknya teman2 seperjuangan ni semua buleh jawab dengan baik SPM bebaru nie...alhamdulillah...best of luck 4 all of us...semoga kita dapat yang terbaik, oh yer...camner dgn target korang? Hopefully, semua dpt straight A1, insya allah..........

p/s: CUDIPT....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlina_humairaProfil   Hantar PM kepada adlina_humaira   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 463
Posting: 136
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-11-03 15:02


semua..
alhamdulillah..saye pun baru abis paper last semalam kimia 3..sofa ok.mmg betul sej paper 2 mmg susah sket..tapi dah buat yg terbaik semoga kejayaan milik kite semua ok! insyaAllah...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

faIq_FikRi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 380
Posting: 27
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-11-03 21:59


Alhamdulillah ana pun baru habis paper kimia 3 semalam. ana dah cuba yg terbaik. sekarang ni apa yg kita perlu lakukan adalah bertawakal kerana ana percaya antum semua deh berusaha dengan sehabis baik. semoga kejayaan milik kita bersama.insyaAllah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For faIq_FikRiProfil   Hantar PM kepada faIq_FikRi   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 12:58




rasanya ramai yang dah habis periksa?Macam mana adikku sekalian.dapat result,bagitau ye

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 22:16




Quote:
lebih2 lagi kami di sek.hira' jeram...buat pertama kalinya pd tahun ini menduduki peperiksaan di tempat sendiri....seronok..gembira..sedih...kecewa...



kenal tak fatimah ahmad sabri.. kalau kenal tolong kirim salam kat dia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-11-03 00:59


Assalamu'alaikum wrt wbt

buat adik-adik yg dah melepasi debaran menghadapi SPM,diucapkan tahniah.. lepas ni apa plan? masa yg ada diharap tak dipersiakan sebegitu shj..dgr kata ada kem ape tu..bakti siswa ke khidmat sosial? 'ala kulli hal..buatlah perkara yg berfaedah..ikuti kurusus bhs arab ke,inggeris ke,ambil lesen memandu,bljr menjahit,memasak,buat bussiness dan sebagainya.

sama-sama kita berdoa moga eroleh keputusan yg baik nanti..ma'at taufiq wannajah ilaikum ..amin.

ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

FUNnulISlami
Warga Rasmi
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4165
Posting: 7
Dari: FUNnulISlami

Selangor  


posticon Posting pada: 01-12-03 09:23




kenal tak fatimah ahmad sabri.. kalau kenal tolong kirim salam kat dia...
[/quote]
kenalla jugak...tapi...kenal gitu2 jer...lagipun die dah tak skola hira' since selepas f3...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FUNnulISlamiProfil   Hantar PM kepada FUNnulISlami   Pergi ke FUNnulISlami's Website   Quote dan BalasQuote

sahabiah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.09.2003
Ahli No: 3632
Posting: 30
Dari: syurga yang fana

Melaka  


posticon Posting pada: 02-12-03 01:02


biasela adat pekse,ada senang ada susah,ada yg leh jwb ,ada payah sket,apepon ana hope all d best 4 calon spm 2003.doakan kejayaan bersama!!!!

-----------------
i miss u mom!i really miss u!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabiahProfil   Hantar PM kepada sahabiah   Pergi ke sahabiah's Website   Quote dan BalasQuote

sarra
Warga Rasmi
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4635
Posting: 18
Dari: malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 01:53


spm..dah selamat jawab.tapi yg pling susah..sejarah 2..tapi..tawakal kpd Allah..
so..doakan kejayaan kami student spm 03

-----------------
kita mungkin perancang yang bijak tapi kita bukanlah penentu yang mutlak..usahalah..sungguh2..dan doa bebanyak pada YANG MAHA ESA..INSYAALLAH segalanya akan ber

Bookmark and Share

    


  Member Information For sarraProfil   Hantar PM kepada sarra   Quote dan BalasQuote

putra_account
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2150
Posting: 49
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-02-04 11:58


ya...marilah kita bersama-sama mendoakan kejayaan di pihak kita...insyaallah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For putra_accountProfil   Hantar PM kepada putra_account   Quote dan BalasQuote

fera_fara
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7643
Posting: 4
Dari: KPNS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-03-04 01:07


eerrmmm...result dah kuar..cammaner? harap korang sumer dpt yg t'baik...kalo x keberatan kongsi arr kejayaan tu dgn ahli2 yg lain

-----------------
Sesungguhnye org yg sentiasa gembira tidak semestinye dia bahagia tapi sebaliknye dia lbh t\'luka dr yg lain.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fera_faraProfil   Hantar PM kepada fera_fara   Quote dan BalasQuote

alabrar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6654
Posting: 39
Dari: bumi

brunei  


posticon Posting pada: 01-03-04 09:09




pasal keputusan..hmm.. nak cakap aper yek??? alhamdulillah ....rezeki yg diberi allah itu yg disyukuri

kenal tak fatimah ahmad sabri.. kalau kenal tolong kirim salam kat dia...

kenal..insya-Allah nanti saya tolong sampaikan..tapi saper yg kem salam nih? nanti taktau nak gi nama

and buat pelajar2 hira' jeram yg ader kat komuniti ukhuwah nih sayer ucapkan tahniah tas keputusan...key



Bookmark and Share

    


  Member Information For alabrarProfil   Hantar PM kepada alabrar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102642 saat. Lajunya....