Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila telah sampai di puncak tetapi meneruskan pendakian, bermakna anda sedang menurun, bukan lagi mendaki
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 82
Ahli: 0
Jumlah: 82




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Lupa


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »»  Lupa

Please Mendaftar To Post


Oleh Lupa

wufi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3225
Posting: 158
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 06:51


Seorang pemimpin sebuah majlis makan malam agak terlewat ke majlis tersebut menyebabkan dia agak tergesa-gesa menghadiri majlis tersebut.

Ketika sampai di majlis tersebut.. dia terus duduk di meja utama.. Tiba-tiba barulah dia sedar yang dia terlupa memakai gigi palsunya. Dia berkata pada lelaki di sebelahnya..

"Saya lupa memakai gigi palsu saya"

Lelaki itu menjawab..

"Oh... tak jadi masalah"

Lalu lelaki itu menyeluk poketnya dan mengeluarkan sepasang gigi palsu.

"Cubalah ini" katanya

Pemimpin itu mencubanya.

"Terlalu longgar" katanya.

Kemudian lelaki itu berkata

"Saya masih ada yang lain... ini dia.. cubalah lagi."

Pemimpin itu mencuba sekali lagi dan berkata

"Terlalu ketat"

Lelaki itu berkata lagi..

"Jangan bimbang... saya masih asa sepasang gigi palsu lagi... cubalah."

Pemimpin itu mencubanya dan berkata..

"Okey.. yg ini sangat sesuai.. sempurna"

Dengan gigi tersebut Pemimpin itu memakan makanannya dan memberikan alamatnya pada lelaki yang menolongnya.

Setelah makan malam selesai, Pemimpin itu mengucapkan terima kasih pada lelaki yang telah menolongnya.

"Saya mengucapkan terima kasih atas bantuan Anda. Pejabat anda dimana? Saya sudah lama mencari doktor gigi yang hebat seperti Anda."

Lelaki itu menjawab

"Oh.. saya bukan seorang doktor gigi.. Saya adalah seorang pengali kubur"

Bookmark and Share

    


  Member Information For wufiProfil   Hantar PM kepada wufi   Pergi ke wufi's Website   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 13:47


peh....penggali kubur rupanya...

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 13:30


isk.. penggali kubur tu kumpul gigi palsu org yg dah meninggal ke? isk..isk.. rasa takutlah pulak...
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 16:29


ish..seram jgk last part tue..hehe... ape jadi agaknyer dgn pemimpin tu ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-11-03 22:30


hah uish..terkejut ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

bisikan_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1173
Posting: 121
Dari: Balik Pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-11-03 17:12


isk.. seram tuhh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bisikan_nuraniProfil   Hantar PM kepada bisikan_nurani   Quote dan BalasQuote

wardahputeh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5708
Posting: 52
Dari: alam maya

blank  


posticon Posting pada: 21-12-03 18:32


mm..ekeke..boleh bukak bisnes jual gigi palsu

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardahputehProfil   Hantar PM kepada wardahputeh   Pergi ke wardahputeh's Website   Quote dan BalasQuote

QasruAddini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1014
Posting: 61
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-01-04 22:47


ho ho ho! bagus jugak hobi penggali kubur tuh. sat lagi ambik gigi santa claus pulak yerk!

Bookmark and Share

    


  Member Information For QasruAddiniProfil   Hantar PM kepada QasruAddini   Pergi ke QasruAddini's Website   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 16:53


Kenapa penggali kubur itu ada gigi palsu banyak

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 23:37


hehehe...agak-agaknya apa kesudahan yang jadi pada pemimpin itu?kena heart attack ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 23:42


hahaha terus heart attact lah pemimpin 2 gamaknya...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 13-11-07 01:00


entah-entah pengsan sehari, tergejut besar.. hehehe... :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

dy_hearty
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30734
Posting: 57
Dari: perak

canada  


posticon Posting pada: 13-11-07 02:04


kuikuikui lawak laaaaa;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dy_heartyProfil   Hantar PM kepada dy_hearty   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 13-11-07 02:11


hiiiiiiiiii seramnya.... gigi siapa yang dia bagi tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

ilahkisas
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.01.2005
Ahli No: 13966
Posting: 50
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 12-01-09 08:29


salam....adoi,pakai gg mayat mana entah lah si pemimpin tu.kang dia datang minta balik tak pasal2 saja....:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilahkisasProfil   Hantar PM kepada ilahkisas   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 08:32


Assalamualaikum

uishh....seramnyee... :-o


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 20:18


ish.... seram den d buat nya...
boleh ketegorikan story ni lawak seram

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 20:24


Pada 12-11-07 23:42 , asroal posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha terus heart attact lah pemimpin 2 gamaknya...hehe


agaknya..hihhih :-P


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-02-09 20:38


hehehe gigi si najib agaknya...hahahaha.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106034 saat. Lajunya....