Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila seseorang itu sentiasa meninggi diri, dirinya saja yang lebih dari orang lain, dirinya saja yang hebat, pastilah dialah orang yang paling rendah nilai, maruah, akhlak dan kedudukannya
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Sukan dan Riadah
Topik: Ukhwah Football & Fan Club (U.F.F.C)


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» Ukhwah Football & Fan Club (U.F.F.C)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Ukhwah Football & Fan Club (U.F.F.C)

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-03 23:42




Team Bola Sepak Ukhwah.Com

Nama pasukan :
Ukhwah Football & Fan Club (U.F.F.C)

Pengurus :
sahabat_sejati

Tempat latihan :
padang UPM

Hari dan masa :
sabtu & ahad
(minggu pertama & ke-3)
**bermula bulan disember 2003.
**mungkin akan diadakan sesi perlawanan persahabatan dengan Nahwan Nur F.C. sebagai memanaskan badan persediaan perlawanan persahabatan dengan IKIM.fm

Para pemain :
1.Sahabat_sejati
2.Hafiz_Qiee
3.Prince_Muslim90
4.akuzakie
5.kiz
6.rhazes
7.kasihku-amanahku
8.sahabat_amin
9.khalifah
10.it_in_touch_2003
11.gimmiescript
12.prof_muslim
13.firdaus_azimi
14.aidilshah
15.Brothermon
16.Hasrul
17.aemanpsycho
18.raul_gonzales
19.Rijaalun_Aqidah
20.amirul_mukminin
21.khalifah
22.naim (far-east)
23.halim (far-east)
24.fadzli (far-east)
25.man (far-east)
26.termasuk pengurus (far-east) - faiez
27.muhammad
28.umair

kepada sahabat-sahabat yang tersenarai namanya di atas dan juga yang berminat menyertai kami, boleh mesej adik @ bagi tahu di sini. sila tunggu panggilan latihan daripada adik.

jersi U.F.F.C juga bakal dicetak. kepada yang namanya tersenarai di atas dan sesiapa yang berminat membeli jersi ini. sila mesej adik @ YM (zhamct) @ emel [email protected] . harga jersi dalam RM15-RM20 (sehelai).



--> nak no halim (far-east). lupa mintak masa meeting tadi.
--> jika ada yang tertinggal, harap dapat ditambahkan.






[ Posting ini telah di edit oleh: sahabat_sejati pada 2003-11-10 10:29 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 00:09


ermmmmmmmmmmmm..............
adik! bleh tambah lagi sorang tak??? kawan saya namanya muhammad, dia nak join gak.ahli ukhawah dari uia gombak....

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 00:10


nahwan nur fc tu kumpulan mana?

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 00:17


UPM, kan sahabat sejati?

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 00:26


Nahwan Nur FC tuh dari UPM
kalau ada sesiapa pernah join ISMA (lupa lak nama panjangnya)
mesti pernah dengar nama Nahwan Nur

ok adik masukkan


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 00:38


Hebat... satu tindakan yang pantas! Teruskan.

Walaupun kaki bangku.... tetap sokong UFFC!!!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 05:55



Terima kasih kepada sahabat sejati atas komitmen anda..

kepada yang berminat sila maklumkan segera kepda sahabat_sejati..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 09-11-03 11:14


Quote:

On 2003-11-09 00:10, khalifah wrote:
nahwan nur fc tu kumpulan mana?

-----------------



yelah kumpulan nur fc tu kumpulan mana

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 13:22


Quote:

On 2003-11-09 11:14, Prince_Muslim90 wrote:
yelah kumpulan nur fc tu kumpulan mana



rasanya dah jawab kat atas tuh
pernah dengar group nasyid Nahwan Nur?
macam mana Mustika?
atau Saff-One?

nama lama Saff-One adalah Mustika. Sebelum lahir Mustika, mereka lebih dikenali sebagai Nahwan Nur.

untuk pengetahuan semua, Nahwan Nur bukan saja sebuah team nasyid saja. tetapi mereka ada pasukan bola sendiri dan selalu buat usrah serta aktiviti2 yang lain.



--> wah jadi tukang promosi pulak.

[ Posting ini telah di edit oleh: sahabat_sejati pada 2003-11-09 13:22 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 09-11-03 13:55


akekek..khalifah oi..kamu pong pandai main bola ek..nampak cam kaki bangku jek ..posisi mana nih..

adik edika plak dgr citer jd gol keeper ek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 09-11-03 17:41


tak pasti lagi kak wida_widi mungkin sahabat sejati jadi kot sbb tengok gambar dia jadi keeper kemungkinan besar sahabat sejati lah jadi keeper

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 00:33


ceh wida...............belum tengok belum tahu tau.....

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 10-11-03 09:54


Assalamualaikum ....
ana nak join boleh ke.........


Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 10-11-03 10:00


yg dikatakan ISMA tu ialah Ikatan siswazah Muslim Malaysia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 10:04


ha betul umair
baru teringat

jadi kepada sahabat-sahabat yang lain
marilah
dijemput bersama
menyertai U.F.F.C
mungkin selepas ni
kita boleh masuk ISMA pulak ke?



Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 10-11-03 10:26


ramai pemain ....
mesti semuanya pandai main.............
semua posisi dah ade ke belum..........


Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 10:32


belum disusun lagi
insyaallah
masa latihan nanti kita akan susun

--> nama umair dah dimasukkan di muka pertama topik ni.



Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 11:45


in the name of Allah the most gracious the most merciful

akh sahabat_sejati ana nak highlight berkenaan pembelian jersi ukhwah.com.

begini seperti yang telah ditetapkan dalam meeting hari tuu setiap penama yang enta keluarkan dalam posting in hendaklah wajib mempunyai jersi sendiri dengan membelinya melalui ana sebagai ahli yang bertanggungjawab memastikan setiap pemain mempunyai jersi masing-masing.

perhatian kepada pemain yang telah disenaraikan wajib membeli dengan mengeluarkan personal duit kepada ana dan pemain tersebut adalah:

1.Sahabat_sejati = RM20.00
2.Hafiz_Qiee = RM20.00
3.Prince_Muslim90 = RM20.00
4.akuzakie = RM20.00
5.kiz = RM20.00
6.rhazes = RM20.00
7.kasihku-amanahku = RM20.00
8.sahabat_amin = RM20.00
9.khalifah = RM20.00
10.it_in_touch_2003 = RM20.00
11.gimmiescript = RM20.00
12.prof_muslim = RM20.00
13.firdaus_azimi = RM20.00
14.aidilshah = RM20.00
15.Brothermon = RM20.00
16.Hasrul = RM20.00
17.aemanpsycho = RM20.00
18.raul_gonzales = RM20.00
19.Rijaalun_Aqidah = RM20.00
20.amirul_mukminin = RM20.00
21.khalifah = RM20.00
22.naim (far-east) = RM20.00
23.halim (far-east) = RM20.00
24.fadzli (far-east) = RM20.00
25.man (far-east) = RM20.00
26.termasuk pengurus (far-east) - faiez = RM20.00
27.muhammad = RM20.00
28.umair = RM20.00

yang berjumlah RM560.00 cara pembayaran amatlah senang dimana setiap pemain hendaklah ke bank BSN dengan memasukkan ke dalam akaun:
Malek B Raduan
a/c no:05100-29-00021412-4

sila pastikan simpan salinan resit kemasukkan untuk tuntutan semasa mengambil jersi, hanya pemain yang ada resit sahaja boleh membuat tuntutan jersi. harap maklum

tarikh tutup adalah sebelum bulan disember dengan kata lain tarikh tutup untuk pembelian jersi ialah 30/11/2003 kerana lepas bulan november kita akan prepare untuk sesi latihan dan perlawanan dengan IKIM.fm, diharap semua pemain dapatlah memberikan kerjasama.

so bentuk jersi telah ditetapkan semasa meeting warna ana akan cuba cari warna seperti dalam komuniti ukhwah.com lightgreen(utama), tetapi jika pemain UFFC ada cadangan untuk pemilihan warna sila kemukakan dan ana akan cuba lihat yang paling banyak pilihan warna akan menjadi second choice dan seterusnyalah.

masalah sekarang ialah dibelakang jersi akan di cop WWW.UKHWAH.COM tetapi bagaimana dengan nombor jersi? err minta sahabat_sejati bagi suggestion kalau ikut ana ana akan ikut no pemain yang enta senaraikan tuu.. contoh enta no 1, hafiz_qiee no 2, prince_muslim90 no 3 dan seterusnya akhir sekali umair no 28. harap dapar berikan pandangan tak kisahlah sahabat_sejati ker sapa ker jangan dah beli baru nak komen. ingat no komen after beli!.

jenis jenama adalah adidas, umbro dsb lihat pada budget tetapi biasalah made by thailand kira oklah yang penting ada jersy.

so harap maklum.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Halim_Fareast
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1297
Posting: 339
Dari: bandar baru bangi

iran  


posticon Posting pada: 10-11-03 11:48


sebanarnya plan nak bermain bersama nahwan nur F.C. tu bersama team nasyid2 lain... dalam gabungan team penasyid pilihan... program ni bersempena dgn festival nasyid upm yg dianjurkan nahwan nur...
kiranya ari sabtu lawan bola persahabatan, ahad pagi ada pertandingan nasyid inter kolej, dan malam konsert bersama far east, soff one dan kemungkinan haikal. itu info tak langsung...
cuba tanye ahli ukhwah KLIP KERTAS...
apa2 hal akan kami confirmkan k....
sorry tak dpt dtg meeting sabtu lalu...
ni hp saya for president UFFC 019-3941204


Bookmark and Share

    


  Member Information For Halim_FareastProfil   Hantar PM kepada Halim_Fareast   Pergi ke Halim_Fareast's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 12:02


aidilshah or sahabat_sejati,
dah bincang ke ttg pemakaian jersi pd hari perlawanan dgn kump Fareast??? korang mestilah pakai jersi yg sama kan??? so, sebelum beli jersi tu, bincanglah dulu dgn Fareast...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Halim_Fareast
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1297
Posting: 339
Dari: bandar baru bangi

iran  


posticon Posting pada: 11-11-03 13:27


sebenarnya kumpulan far east sedang bersedia utk menubuhkan teamnya sendiri... takut kang terkeliru antara team far east dan ukhwah.com... tapi kami still dlm team ukhwah.com...

cuma utk perlawanan bersama radio IKIM.fm nanti kami dah deal dgn dj irwan utk bertemu dgn kami... jadi perlawanan tersbut kami akan bermain termasuk pengurus2 kami dan ahli far east bersama beberapa rakan nasyid yg rapat dan juga rakan ukhwah.com... bila dilihatkan senarai pemain yg ramai tu rasanye macam kami tak kan terpilih...
al maklumla kami ni biasa2 je... wakil estet...

jadi utk perlawanan dgn IKIM nanti mungkin dlm beberapa org sahaja akan bersama kami.... yang lain akan jadi penyokong... kami pun ada baju utk dipakai... kita akan plan latihan bersama....time perlawanan yg terpilih dari wakil ukhwah je yg akan bermain...

nanti bila team far east dah ramai leh lawan lak dgn team ukhwah.com yg memang dah cukup korum lagi digeruni itu...
maafla di atas kekeliruan yg melanda....

semoga team UFFC akan terus mantap dan bertenaga!!
halim man fadzli naim faiez....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Halim_FareastProfil   Hantar PM kepada Halim_Fareast   Pergi ke Halim_Fareast's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 14:35


terima kasih kepada halim di atas penerangan
fahamlah saya akan kedudukan sebenar
insyaallah
dalam masa terdekat adik hubungi anta

kemudian kepada aidilshah
rasanya better ikut susunan nama yang adik masukkan tuh
memudahkan anta juga nanti

jadi kepada sahabat2 sekalian
harap dapat menunaikan tanggungjawab anta semua
untuk membayar wang jersi ya
bukan untuk sesiapa pun
untuk kita juga






Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 14:43


wah!!! bkn main lagi berposing...
mcm2 gaya ada...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 16:19


dgn nama Allah yg maha pemurah lagi maha mengasihani

akh sahabat_sejati tentang keputusan halim_fareast tuu tak mengapalah dia nak pilih siapa yang penting UFFC perlu adakan latihan bagi memastikan kita mempunyai pemain yang terlatih untuk mewakili anggota Ukhwah.Com Football player yang sah, kita tak semestinya menunggu orang ajak kita lawan tapi mungkin kalau kita dah tubuh pasukan sendiri may be kita boleh lawan pasukan ERA.fm ker Hitz.fm ker atau mana-mana pasukan lah

insyaAllah kuatkan semangat untuk pasukan Ukhwah.Com kita perlukan pasukan terlatih yang dianggotai ahli komuniti kita sendiri dan insyaAllah kita tidak perlu buang ahli komuniti yang terlatih untuk berlawan kalau boleh jika semua bagi komitmen kita sendiri yang akan masuk perlawanan bola sepak sampai ke tahap yang digeruni insyaAllah .

cuma bagilah komitmen untuk pasukan bola WWW.UKHWAH.COM Football player kita mesti boleh tubuh pasukan sendiri kalau boleh tak perlu bergabung tapi kalau terpaksa tak mengapalah yang penting ikatan ukhwah itulah yang utama, pasal jersi tuu tarikh tutup dah tak lama harap pemain yang ersenarai itu segera buat pembayaran.

ila liqa wa maassalamah

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Helmisuhaimi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3855
Posting: 111
Dari: Kuala Lumpur

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 22:27


nak join team bola sepak boleh tak..
ana mmg suka bila menggegarkan jaring gol..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HelmisuhaimiProfil   Hantar PM kepada Helmisuhaimi   Pergi ke Helmisuhaimi's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 08:52


Diharap U.F.F.C. player boleh dtg ke Majlis Berbuka Puasa bersama Fareast di rumah Halim Fareast di Bandar Baru Bangi pd 16 Nov 2003... bolehlah bincang ttg perlawanan bolasepak menentang ikim.fm nanti... wakil ikim.fm pun akan turut hadir pd majlis tersebut... sila confirmkan kehadiran di Forum Jejak Nasyid Fareast...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 09:32


menganai nombor tu....terpulang pada pengurus...tapi nama saya kat situ ada dua...takkan nak bayar dua kali kot...kuikuikui....no. 21 tu tolong padamkan yerk!!!!! saya takde kembar kat sini,,,kembar saya main untuk real madrid jer.....kuikuikui

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 12-11-03 19:31


assalamualaikum...

nak tumpang tanye pd sesiapa yg bole bg jawapan...
-kalo ana berminat nak beli skali jersi tu bole x?
-mcm mane pulak dgn payment & nama pada jersi tu, pada siapa ana kene berurusan?

even x dpt main, ana nak beli gak jersi tu...

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-03 09:37


kepada khalifah
nanti kita harapkan aidilshah boleh ubah susunan tuh balik
tak perasan pulak adik

kepada rakan-rakan yang memang kurang berminat untuk bermain bola sepak
tetapi berminat untuk membeli jersi ini
harap dapat mesej atau emel kepada aidilshah
tentang nama di belakang
kita akan letak nama sendiri

kepada aidilshah
kalau jersi nanti boleh letak nama sendiri

adik tempah 2 jersi yea
satu nama ZAM
yang satu lagi ADAM

insyaallah dapat duit raya nanti adik bank-in kan yea


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-11-03 13:41


kasihmu-amanahku mungkin x dpt join team UFFC.
1) sbb jauh 2) sbb xde masa 3) sbb sibuk ngn keje & study

tp saya minat nak beli jersey tu. saya setuju ngn no 7 tu.....rasa mcm beckham lak. hehehe...kalau boleh nak beli satu lagi. nak no 25 lak sbb tu tarikh lahir saya. apa2 pun saya akan bagi support 100% pada UFFC. semoga berjaya utk semua......

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Halim_Fareast
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1297
Posting: 339
Dari: bandar baru bangi

iran  


posticon Posting pada: 14-11-03 09:35


kami nak beli gak... tapi tunggu gaji tau.. wat koleksi.... setakat ni baju real ada, turki, jerman, brazil, milan...leed... tu jela....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Halim_FareastProfil   Hantar PM kepada Halim_Fareast   Pergi ke Halim_Fareast's Website   Quote dan BalasQuote

aimanqistina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.10.2003
Ahli No: 4710
Posting: 57
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-11-03 10:36


A'kum....nak join jadi player buleh tak...??? Dah lama tak main bola nih. Dah lama tak keluarkan skill yang ada nih..Hehehe.....

-----------------
--Cinta itu ibarat kentut, ditahan sakit, dilepas malu--

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanqistinaProfil   Hantar PM kepada aimanqistina   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-11-03 20:42



bila nak mula latihan.. kalau free nak juga pergi tengok sahabat2 berlatih.. tapi jangan tendang bola kat ana dahlah..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-11-03 23:49


ingatkan hanan nak join sekali tadi.....takut melayang je karang....kuikuikui

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 08:59


in the name of Allah the most gracious the most merciful

urrmm baguslah kalau macam tuu semangat nak wujudkan team bola sepak, tapi akh sahabat_sejati enta perasan tak daripada 28 yang tersenarai cuma beberapa orang sahaja yang respons dan termasuk yang tak tersenarai.

baiklah ana buat pembetulan senarai nama yang wajib membeli jersi tuu:
1.Sahabat_sejati = RM20.00
2.Hafiz_Qiee = RM20.00
3.Prince_Muslim90 = RM20.00
4.akuzakie = RM20.00
5.kiz = RM20.00
6.rhazes = RM20.00
7.kasihku-amanahku = RM20.00
8.sahabat_amin = RM20.00
9.khalifah = RM20.00
10.it_in_touch_2003 = RM20.00
11.gimmiescript = RM20.00
12.prof_muslim = RM20.00
13.firdaus_azimi = RM20.00
14.aidilshah = RM20.00
15.Brothermon = RM20.00
16.Hasrul = RM20.00
17.aemanpsycho = RM20.00
18.raul_gonzales = RM20.00
19.Rijaalun_Aqidah = RM20.00
20.amirul_mukminin = RM20.00
21.naim (far-east) = RM20.00
22.halim (far-east) = RM20.00
23.fadzli (far-east) = RM20.00
24.man (far-east) = RM20.00
25.termasuk pengurus (far-east) - faiez = RM20.00
26.muhammad = RM20.00
27.umair = RM20.00

ana ulangi sekali lagi! sila confirmkan segera pembelian jersi ini kepada ana kerana ana tak cukup budget nak beli jersi RM540.00 nak korek kat mana ni, ana checked kat bank semalam is ZERO! maknanya tiada siapa lagi membuat pembayaran, kalaulah macam ni sakitlah ana nak beli jersi ingat! ukhwah.com tiada peruntukan untuk pembelian jersi ini jadi diharap semua pemain yang tersenarai dapat berikan komitmen , ana akan membuat pembelian dari hasil pembayaran para pemain yang memasukkan ke dalam akaun ana, kepada mana2 pemain yang gagal membuat pembayaran pada 30/11/2003 ana tak dapat nak tolong bayarkan dahulu maklumlah kena prepare duit raya utk budak2 jadi harap dapat berikan komitmen.

kepada yang telah membuat pembayaran sila email kan nama anda dan no resit salinan kepada email ini [email protected] / [email protected] ana masih menunggu kalau tidak NO JERSY FOR EVERY PLAYERS!. kepada mereka yang tak tersenarai tapi nak beli, ana boleh terima pun sama juga proses pembayaran, kepada akh adlan enta ana rasa tunggulah enta balik dahulu dan barulah boleh buat pembelian yer .

kepada ahli komuniti yang nak join bola antum bolehlah PM kepada sahabat_sejati kerana dia yang uruskan UFFC.com ana just menawarkan diri secara sukarelawan untuk membeli jersi sebab ana boleh dapatkan yang murah kat pasaran thailand ana kan orang kelate so taulah sikit2, insyaAllah semoga UFFC.com boleh ditubuhkan .

ANA ULANGI KEDUA KALINYA KEPADA SENARAI PEMAIN DI ATAS SILA MAKLUMKAN SEGERA TENTANG PEMBELIAN JERSI INI KEPADA ANA ATAU POSTING JER KAT DALAM NI KERANA ANA AKAN MEMANTAU DARI SEMASA KE SEMASA. ya comitment is very important for me and our football club fot www.ukhwah.com

wassalam

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 13:55


1.Sahabat_sejati = RM20.00 + RM20.00 (2 helai)
2.Hafiz_Qiee = RM20.00
3.Prince_Muslim90 = RM20.00
4.akuzakie = RM20.00
5.kiz = RM20.00
6.rhazes = RM20.00
7.kasihku-amanahku = RM20.00
8.sahabat_amin = RM20.00
9.khalifah = RM20.00
10.it_in_touch_2003 = RM20.00
11.gimmiescript = RM20.00
12.prof_muslim = RM20.00
13.firdaus_azimi = RM20.00
14.aidilshah = RM20.00
15.Brothermon = RM20.00
16.Hasrul = RM20.00
17.aemanpsycho = RM20.00
18.raul_gonzales = RM20.00
19.Rijaalun_Aqidah = RM20.00
20.amirul_mukminin = RM20.00
21.naim (far-east) = RM20.00
22.halim (far-east) = RM20.00
23.fadzli (far-east) = RM20.00
24.man (far-east) = RM20.00
25.termasuk pengurus (far-east) - faiez = RM20.00
26.muhammad = RM20.00
27.umair = RM20.00
28. Bro_Zul = RM20.00

harap dapat selesaikan pembayaran pada tarikh yang ditetapkan.

kepada aidilshah
insyaallah
hujung bulan nih
adik masukkan duit


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 14:46


assalamualaikum..
wah....tersenarai dalam list pemain utama ni...ahaks ~!
BrotherMon = Striker harapan...ukhwah.com

erm...jersi ye ? duit ? insyaAllah lepas raya masuk duit...duit raya tak dpt lagi..duit habeh dah ni...

erm...boleh tanya tak aidilshah ?
jersi tu warna apa ?
brand apa ?
saiz ?
nombor boleh pilih ?
ada gambar ?

maaf kalau banyak tanya plak..sekadar nak tau !!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 15:21


in the name of Allah the most gracious the most merciful

hasil perbincangan ana dengan team leader's UFFC.com sahabat_sejati ana akan anjakan tarikh tutup pembelian jersi ukwah.com iaitu sehingga 4 disember 2003 harap maklum!

sebarang surat menyurat tidak diterima cuma kad raya jer ana terima.

wassalam

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 15:29


erm....alhdmulillah..
surat menyurat tak diterima ke /
kalau kad raya nak...amboi..
erm...soalan kita x jawab jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-11-03 17:03


sebagaimana yg dimaklumkan sebelum ini, saya ulangi sekali lagi bahawa saya berminat utk membeli jersi UFFC. bukan satu tapi DUA. diharap pihak yg berkenaan tolong maklumkan sekali lagi tentang:

1)nama bank & no akaun
2)saiz jersi yg disediakan
3)perkara2 berkaitan

dimaklumkan juga bahawa saya tidak dapat turut serta dlm pasukan kerana masalah jarak. kalau kat penang, insya-Allah.

saya nak order DUA helai jersi (no jersi 7 & 25-nama:fikri)

pls msg me.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 21:23


Quote:

On 2003-11-15 17:03, kasihmu-amanahku wrote:
diharap pihak yg berkenaan tolong maklumkan sekali lagi tentang:

1)nama bank & no akaun
2)saiz jersi yg disediakan
3)perkara2 berkaitan saya nak order DUA helai jersi (no jersi 7 & 25-nama:fikri)

pls msg me.....

-----------------
j



soalan no 1.
Malek B Raduan
a/c no:05100-29-00021412-4
Bak Simpanan Nasional

soalan no 2.
free saiz

soalan no 3.
ok. rasanya aidilshah dah baca posting anta nih.




kepada broMon

jersi tu warna apa ?
warna sama macam forum ukhwah

brand apa ?
adidas @ nike (thailand mari)

saiz ?
free saiz

nombor boleh pilih ?
ikut susunan nama yang tersenarai dalam senarai nama kat atas tuh

ada gambar ?
hanya ada www.ukhwah.com

ada pertanyaan lagi?
bertanyalah, jangan segan yea.


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-11-03 09:03


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah.. terima kasih team leader sahabat_sejati atas jawapan kepada yang musykil, mana yang lain nie?!

hello anybody there!? wake up! team players UFFC.com where ur u all..!? ingat ana just wakil membeli sahaja bukannya penaja jersi ni, no money no jersy.

kepada team players yang dah masukkan duit pembelian jersi mesti ingat simpan salinan resit anda! no receipt no jersy although u have paid :-).

tentang warna jersi ana akan cuba cari warna light green+ white kalau tiada second choice is light red + white likes MUFC jersy ok got it! and clear :-)

ila liqa'

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

amirul_mukminin2x
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3783
Posting: 68
Dari: Toronto

canada  


posticon Posting pada: 18-11-03 01:38



1.Sahabat_sejati = RM20.00 + RM20.00 (2 helai)
2.Hafiz_Qiee = RM20.00
3.Prince_Muslim90 = RM20.00
4.akuzakie = RM20.00
5.kiz = RM20.00
6.rhazes = RM20.00
7.kasihku-amanahku = RM20.00
8.sahabat_amin = RM20.00
9.khalifah = RM20.00
10.it_in_touch_2003 = RM20.00
11.gimmiescript = RM20.00
12.prof_muslim = RM20.00
13.firdaus_azimi = RM20.00
14.aidilshah = RM20.00
15.Brothermon = RM20.00
16.Hasrul = RM20.00
17.aemanpsycho = RM20.00
18.raul_gonzales = RM20.00
19.Rijaalun_Aqidah = RM20.00

::20.amirul_mukminin2x = RM20.00 ::
21.naim (far-east) = RM20.00
22.halim (far-east) = RM20.00
23.fadzli (far-east) = RM20.00
24.man (far-east) = RM20.00
25.termasuk pengurus (far-east) - faiez = RM20.00
26.muhammad = RM20.00
27.umair = RM20.00
28. Bro_Zul = RM20.00

Alhamdulillah.... Ramainyer Ahli Yang Tersenarai. Kalau Semua Beri Komitmen Bolehlah Kita Buat 2 Team.... UFFC-A & UFFC-B...


Macam Mana, So Kepada Saudara sahabat_sejati & Yang Lain Kena Beri Sokongan.
Jumpa Disana.......

::Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya! ::
::"Hidup Komuniti Ukhwah" ::
::Jadikanlah Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam & Esok lebih Baik Dari Hari Ini! ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirul_mukminin2xProfil   Hantar PM kepada amirul_mukminin2x   Pergi ke amirul_mukminin2x's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 10:10


memang itu hajat adik pun
boleh kita adakan perlawanan persahabatan di kalangan kita


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 18-11-03 14:13



ana minta maaf ana bayar lambat sikit ,budjet tak cukup laa....mungkin lepas raya kot,almaklumlah student........

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 14:20


kerana itulah dianjakkan tarikh tutup pembayarannya

jadi marilah bersama kita menunaikan tanggungjawab kita


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 18:08


1.Sahabat_sejati = RM20.00
2.Hafiz_Qiee = RM20.00
3.Prince_Muslim90 = RM20.00
4.akuzakie = RM20.00
5.kiz = RM20.00
6.rhazes = RM20.00
7.kasihmu_amanahku = RM20.00
8.sahabat_amin = RM20.00
9.khalifah = RM20.00
10.it_in_touch_2003 = RM20.00
11.gimmiescript = RM20.00
12.prof_muslim = RM20.00
13.firdaus_azimi = RM20.00
14.aidilshah = RM20.00
15.Brothermon = RM20.00
16.Hasrul = RM20.00
17.aemanpsycho = RM20.00
18.raul_gonzales = RM20.00
19.Rijaalun_Aqidah = RM20.00
20.amirul_mukminin = RM20.00
21.naim (far-east) = RM20.00
22.halim (far-east) = RM20.00
23.fadzli (far-east) = RM20.00
24.man (far-east) = RM20.00
25.termasuk pengurus (far-east) - faiez = RM20.00
26.muhammad = RM20.00
27.umair = RM20.00
28. Bro_Zul = RM20.00
29. Helmisuhaimi = RM20.00
30. kasihku_amanahku = RM20.00
31. sahabat_sejati = RM20.00

nih adik dah susun balik.
minta maaf kepada kasihmu_amanahku
kerana no 25 dah ada yang empunya yea


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

gimmiescript
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3198
Posting: 205
Dari: Hokkaido

japan  


posticon Posting pada: 18-11-03 18:36


pergh .... nama saya pun tersenarai ... tak sangka pula, dapat nom. 11 pula ... itu mahu jadi striker main tak reti ... kalau setakat beli baju jersey ... insya- Allah .... boleh ... Hidup U.F.F.C

-----------------
:: hankitae ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For gimmiescriptProfil   Hantar PM kepada gimmiescript   Pergi ke gimmiescript's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-11-03 02:08


eh....xleh ke pakai no 25 tu. just 4 personal collection. tp kalau xleh gak, ape nak wat. lgpn no 7 tu cukup best dah. uiii.....ramai yg admire no tu. kira saya ni org paling bertuah ler walaupun x berkesempatan turun padang. lain kali buat la kat penang, insya-Allah saya akan turut serta. ni nak tanye ni, jersey tu cuma baju aje ke. sluar sendirian berhad kot?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 10:00


in the name of Allah the most gracious the most merciful

insyaAllah, seluar sendirian berhad sebab tak ada jersy seluar panjang yang ada pun mahal so kerana kita faham ramai yang dalam tema bola UFFC.com ni studeent so sdn bhd lah. tapi ana suggest pakailah seluar warna gelap.. baru seragam kan..

ok ana tunggu antum semua bayar yer... ila liqa'

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 12:49


no. 8....
kira oraitlah tue...
ana tengah pokai sekarang...
maklumlah,budak kecik manalah ada duit...
lepas raya,InsyaAllah...

nak tanya...
hantar melalui pos,boleh tak..??!



Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 15:13


dgn nama Allah yg maha pemurah lagi maha mengasihani

akh sahabat_amin ana rasa untuk hantar guna pos susah sikit maklumlah tinggal umah sewa ni..

enta cubalah pergi bsn sebab senang nanti enta ada salinan yang sah dan tidak akan menyusahkan mana-mana pihak, ana perlulah berhati-hati berurusan dalam alam maya ni, mungkin enta jujur tapi orang lain yang tak bayar tapi mengaku dash bayar macam mana? jadi dengan adanya salinan bank nanti mudah nak jadikan bukti.

harap maklum.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-11-03 22:28


bila selesai satu masalah, timbul masalah lain. susah nak pos....cam mana ha? bayar tu bayar jgk tp nak dapatkan jersey tu pun satu hal. aii...byk betul dugaan & cabaran nak jadi pemain amatur ni. itu belum lagi jadi [email protected][addsig]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 22:32


ya betul
macam mana dengan proses pemberian jersey tuh?
bagi yang tinggal di sekitar Lembah Klang
mungkin tiada masalah untuk mengambil baju tu terus daripada aidilshahtapi yang duduk jauh-jauh tu macam mana pulak?
ada cadangan?


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-11-03 22:58


ye....jawab jgn x jawab. ada org png ke yg terpilih dlm team UFFC ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 09:31


in the name of Allah the most gracious the most merciful

senang jer akh sahabat_sejati, memandangkan jersy ni adalah berat so ana bg 2 pilihan:

1. kepada yang tidak boleh datang kenalah bg alamat kat rumah atau mana-mana tempat yang boleh jamin jersi ni boleh sampai, serta perbelanjaan pos adalah personal kena bayar sendiri bersama dengan harga jersi. jadi ana pesan sekali lagi kepada yang tak dapat datang kena lah bagi bayaran tambahan untuk wang pos harga pos ana bgtahuh kelak.

2. ambil waktu training ataupun jumpa sendiri dengan akh sahabat_sejati di UPM dengan menelefon dia bernombor? err sahabat_sejati enta bglah no telefon enta kan senang nak pergi ke UPM tuu.. nak suruh diorang datang seremban ana rasa susah sikit. nanti ana bg jersi yang dah berbayar kepada enta nanti.

begitulah caranya senangkan..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 11:30


jadik...
kena gi BSN jugaklah...
hmm..tengoklah dulu...
tengok collection duit raya...kalu tak,tak belilah kot....
satu lagi...
kena ambik jersey secara pos jugaklah pasal duduk jauh...training lagilah x boleh...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 20-11-03 12:59





Alhamdulillah ade jugak rezeki hafiz nak posting kat laman IT ukhwah.com ni....Bab Ukhwah Football & Fan Club (U.F.F.C) ni..insya Allah kalau takde aral melintang..kite akan bertemu untuk sesi pertama latihan..pada bulan Disember yang diadakan di UPM serdang..diharapkan..kehadiran pada pembeli jersi ni..menggalakkan...

Buat..sahabat_sejati..ape cerita..anta sekarang..?dah sett ke padang mane nak training ni..tak sabar lak rasenye nak train ngan sahabat sahabat ukhwah ni..nak tengok skill masing masing yang terpendam beribu abad lamanya..

Semoga rancangan kite ni berjaya..dan tak luput deq zaman ..jangan jersi tinggal jersi je tau !..hope suatu hari nanti leh la kite buat perlawan ngan Real Madrid ke..sebab Far East...kate ade Date bulan 2 ni..KATANYA!!



-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 22:40



Bila tarikh latihannya.. belum ada atau ana tak terperasan..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 00:05


berkenaan tarikh latihan
setiap sabtu dan ahad minggu pertama dah ke-3 setiap bulan
masa jam 8.30 pagi hingga 10.00 pagi
padang UPM
nanti kita akan tentukan mana2 padang yang free yea (maksudnya tak diguna)

ini no adik
016-8413707
jadi di sini adik nak bagi tahu
latihan akan bermula sabtu dan ahad minggu pertama bulan disember nih
kalau tak silap 6 & 7 Disember 2003
masa macam di atas
8.30 pagi
kalau boleh datang awal yea

pengangkutan ke sana
bas no 17 metrobus
dari hadapan Kota Raya
tambang sehala RM2.10

bagi yang menaiki kemudahan Star LRT, Putra LRT, Monorail dan Komuter Serdang
adalah diingatkan di sini
bahawa untuk ke UPM hanya ada perkhidmatan Komuter sahaja
dan ia akan berhenti di stesen komuter serdang
berkumpul ramai-ramai di situ
boleh menaiki teksi dengan kadar bayaran [email protected] seorang (kalau lebih tak payah naik)

apa lagi eh?
tanyalah eh
adik nih pelupa jugak


sampai saja sms @ call adik yea


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-11-03 14:50


agak2 belanja pos tu baper ye? klu bg rm2 je pun cukup kot? sbb saya nak gi bsn jap lg. x pun saya bayar kemudian la.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Amirul_Mukminin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.07.2003
Ahli No: 2497
Posting: 37
Dari: Sabah Di bawah Bayu

Sabah  


posticon Posting pada: 22-11-03 01:48


Alhamdulillah... nampaknya ana terpilih jugak untuk menjadi team U.F.F.C ni. nampaknya cam ni ana kena belatih sediri lah kat sabah dan terpaksalah panjat gunung kinabalu lagi ni.... untuk kasi kuat stamina.... ana buat masa sekarang ni tak dapat lah latihan ngan anta bab ana masih kat sabah... tapi takpe saya tatap dengan team U.F.F.C ni....

"makan bola, tidur bola, ukhwah bola, solat tak lupa"
[img]C:\Documents and Settings\Nur Hikmah\My Documents\a.jpg" BORDER="0[/img]

[ Posting ini telah di edit oleh: Amirul_Mukminin pada 2003-11-22 02:24 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Amirul_MukmininProfil   Hantar PM kepada Amirul_Mukminin   Quote dan BalasQuote

Amirul_Mukminin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.07.2003
Ahli No: 2497
Posting: 37
Dari: Sabah Di bawah Bayu

Sabah  


posticon Posting pada: 22-11-03 02:18


Pasukan U.F.F.C Pasti Boleh

[IMG]http:\\Documents and Settings\Nur Hikmah\My Documents\uffc.jpg[/IMG]

Quote:
Makan Bola, Tidur Bola, Ukhwah Bola, Solat Tak Lupa



[ Posting ini telah di edit oleh: Amirul_Mukminin pada 2003-11-22 02:21 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: Amirul_Mukminin pada 2003-11-22 02:31 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Amirul_MukmininProfil   Hantar PM kepada Amirul_Mukminin   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-11-03 22:20


Prof berjersi..12..
tunggu di bangku simpanan...yer...

..Eh ..jap nak pergi makan dulu..lapor...

Nanti kalau saper2 nak ganti panggil Prof yer...?
...

Insya-Allah....

Oh...Prof kena byk lari.....kasi kurus dulu...nanti tak larat kejar bola.....

heehehe

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 10:49


1.Sahabat_sejati = RM20.00
2.Hafiz_Qiee = RM20.00
3.Prince_Muslim90 = RM20.00
4.akuzakie = RM20.00
5.kiz = RM20.00
6.rhazes = RM20.00
7.kasihmu_amanahku = RM20.00
8.sahabat_amin = RM20.00
9.khalifah = RM20.00
10.it_in_touch_2003 = RM20.00
11.gimmiescript = RM20.00
12.prof_muslim = RM20.00
13.firdaus_azimi = RM20.00
14.aidilshah = RM20.00
15.Brothermon = RM20.00
16.Hasrul = RM20.00
17.aemanpsycho = RM20.00
18.raul_gonzales = RM20.00
19.Rijaalun_Aqidah = RM20.00
20.amirul_mukminin = RM20.00
21.naim (far-east) = RM20.00
22.halim (far-east) = RM20.00
23.fadzli (far-east) = RM20.00
24.man (far-east) = RM20.00
25.termasuk pengurus (far-east) - faiez = RM20.00
26.muhammad = RM20.00
27.umair = RM20.00
28. Bro_Zul = RM20.00
29. Helmisuhaimi = RM20.00
30. kasihku_amanahku = RM20.00
31. sahabat_sejati = RM20.00
32. amirul_mukminin2x = RM20.00

ini senarai nama terkini. sila jelaskan pembayaran secepat mungkin. kepada yang menghadapi kesukaran untuk membank-inkannya. anda boleh berjumpa dengan saya terus (bagi yang tinggal di sekitar Lembah Klang saja). just tinggalkan pesanan anda dan nickname anda di nombor 016-8413707.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-11-03 20:15



macam mana dengan latihan bola nih
dapatke dimulakan.. takut masih tergendala dengan raya aje..
kepada semua team bola harap dapat simpan no. sahabat sejati.. kalau ada sebarang maklumat atau perubahan senang nak tahu..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 10:08


setakat nih
hanya seorang yang call adik kata dah bayar duit jersi iaitu akh amirul_mukminin
ada lg yg lain yg dah bayar?

so sebelum sesi latihan dimulakan
adik nak tahu juga
siapa yang nak datang hari sabtu nih
dan hari ahad nih
sila bagi tahu awal-awal yea
tak de lah adik sengsorang je yang berlatih
kalau tak leh nak call @ sms
emel saja
ataupun mesej peribadi kepada adik
ok?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

manz_razalid
Warga Rasmi
Menyertai: 28.10.2003
Ahli No: 4737
Posting: 9
Dari: Melbourne,Australia

australia  


posticon Posting pada: 01-12-03 12:04


wbt,

Saye nak tanye kepada sesiapa yang nak jawab.Kalau budak umur 13 tahun boleh menyertai atau tidak?

sekian,
terima kasih.

Bookmark and Share

    


  Member Information For manz_razalidProfil   Hantar PM kepada manz_razalid   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 19:00


sebenarnya tiada had umur
cuma semoleknya
13 tahun ke ataslah
adik yakin badan-badan pun dah cukup besar kan?
bukan apa kalau bawah 12 tahun tuh
kecik lagi badannya

sabtu nih adik kena attend kelas 6 jam
baru nak ambik lesen 'L'

jadi mungkin tak dapat join latihan sabtu nih
insyaallah hari ahad boleh

jadi kepada yang datang latihan sabtu nih
sila PM kepada hafiz_qie
dia tahu padang di situ


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 01-12-03 20:46


...

ALhamdulillah ade rezeki kite bertemu di laman IT yang penuh bertuah ni..diharap harapkan..sahabat sahabat semua sihat sihat belaka..insya Allah..

Buat sahabat sahabat semua ..hafiz tak dapat nak control untuk latihan..sabtu ni..disebabkan hafiz waktu tu berada di Sarawak sebab ade program sikit..rase rase macam mana eh?

Nak tanye ni..macam mana..hafiz akan bertolak hari selasa..esok..dan balik pada hari ahad..hafiz tak dapat jugak nak join latihan kite ni..

Minta maaf sesangat..sebab kes ni memang tak dapat nak hafiz elak..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 22:20


beginilah
jika tidak ada yang boleh handle pada hari sabtu
maka ada baiknya
kita buat hari ahad
insyaallah
adik free ahad tuh

jadi ini PENGUMUMAN!!!!!

PERKARA : LATIHAN PERTAMA UKHWAH FOOTBALL & FAN CLUB
TEMPAT : PADANG UPM
TARIKH : 7HB DISEMBER 2003
HARI : AHAD
MASA : 8.00 PAGI

SEBARANG MASALAH SILA HUBUNGI ADIK.
CARA-CARA NAK KE UPM ADIK DAH POSTING DALAM TOPIK NIH. CARILAH YEA.


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

Helmisuhaimi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3855
Posting: 111
Dari: Kuala Lumpur

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 13:34


insyaallah saya akan datang hari ahad nie..
boleh tak saya ajak sekali kawan saya ..
dia mmg minat bola sepak..
dia kata kalau boleh nak joint skali team UFFC nie..
camner boleh tak..
ttg duit bayaran tue..
boleh tak saya serahkan masa hari ahad nie jerk..
tak sempatla nak pergi bank..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HelmisuhaimiProfil   Hantar PM kepada Helmisuhaimi   Pergi ke Helmisuhaimi's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 15:25


tak mengapa
sahabat2 semua boleh ajak kawan2 bermain bersama
tak ada masalah
biar ramai sikit
kalau ada yang nak bawa duit jersi sekali pun ok juga

cuma diharapkan sangat sila confirmkan kehadiran anda di sini atau mesej saya ye


Senarai yang confirm hadir ahad ini :
1) sahabat_sejati
2) Helmisuhaimi
3) kawan Helmisuhaimi

ada lagi?


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 09:09


dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

ana baru jer balik dari kampung biasalah raya kat kampung hari ini adalah hari pertama ana start keje tapi bila ana tengok dalam poting ni nampaknya keje ana kenalah berlipat ganda lagi, lebih-lebih lagi bila kaitan dengan duit.

insyaAllah amanah ini akan ana cuba laksanakan, ana rasa sahabat_sejati penatlah sikit sebab kalau ana tengok yang nak attend untuk training kat padang UPm tuu hanya baru beberapa orang sahaja.. oh yer untuk pengetahuan antum semua ahli UFFC yang baru buat pembayaran untuk pembelian jersi ini ialah:

1. hafiz-qiee
2. khalifah (2 helai)
3. amirul_mukminin
4. aidilshah

jadi jumlah yang sepatutnya ada dalam akaun ana ialah RM100.00 balance ahli yang sepatutnya buat pembayaran tinggal lagi 26 orang.. urmm berkenaan dengan ahli UFFC yang tinggal jauh lebih2 lagi kat sabah antum hold on dulu tak perlulah tergesa-gesa nak buat pembayaran kerana ana rasa ia akan menyulitkan proses pembayaran nanti, setakat ini ana rasa (U/P: sahabat_sejati) kita utamakanlah dahulu yang kawasan tengah dan ahli UFFC yang boleh attend untuk latihan..

pembayaran ana ingat akan tangguhkan lagi kerana budget untuk beli jersi bagi satu team bola sepak belum cukup lagi, ana terpaksa buat begini untuk mengelakkan pembaziran masa dan juga tenaga jadi ana bagilah penangguhan masa hingga ke hujung bulan ini iaitu 31 Disember 2003 err cam ner pandangan sahabat_sejati enta setuju tak.

bagi ahli UFFC yang telah membuat pembayaran sila pm msg kepada ana jgn diam sahaja nanti duit antum akan burn... maksud ana duit antum semua akan bercampur dan tak ada tulis nama antum dalam akaun ana tuu.. jadi hrap dapatlah msg kepada ana dalam ukhwah ataupun [email protected] atau [email protected].

satu berita gembira akhie sahabat_sejati ana akan attend untuk training pada hari sabtu ni sambil nak berbincang dengan semua ahli UFFC tentang pembelian jersi.. hrp enta dapatlah attend sekejap ana ada hal skit nak bincang dengan enta yer.. dan keesokan harinya (ahad) ana tak dapat datang ada hal yang penting sangat.. iaitu berkenaan dengan masa depan ana jadi sabtu jer boleh datang.. HARAP MAKLUM

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 11:20


dgn nama Allah yg maha pemurah lg maha mengasihani

sahabat_sejati boleh tak ana nak minta enta sms no phone enta kat ana (013-6784787)

ila liqa'

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 08:32


kpd aidilshah
adik perlu ada di tempat adik mengambil lesen pada pukul 8.30 pagi
jika anta boleh datang awal
adik tidak ada sebarang masalah
untuk anta berjumpa dengan adik
cuma adik rasa anta perlu jumpa adik dalam pukul 7.00-8.00 pagi
jika lewat daripada itu
adik minta maaf

hari ini hari khamis
4hb Disember
ahli UFFC
dapat memberikan kepastian
sama ada hendak turun ataupun tidak

setakat ini baru saja 3 orang
jika sehingga jumaat malam
bilangan ini tidak mencukupi
untuk satu pasukan
iaitu sekurang-kurangnya
11 orang
adik akan terpaksa membatalkan sesi latihan kali ini
itu yang mampu adik lakukan
sebab adik tak nak ada ahli yang datang
dan bersungguh-sungguh untuk training
tetapi terpaksa dibatalkan sesi latihan
kerana tidak cukup ahli

aidilshah
nanti adik sms anta no adik
kalau tak pun ini dia
0168413707



Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 09:23


dgn nama Allah yg maha pemurah lg maha mengasihani

disini ana minta penama di bawah sila bls posting ini pada ana resit bank BSN no siri cetakan berkomputer, penama tersebut adalah:

1. hafiz-qiee (sudah ada)
2. khalifah (2 helai) (tiada)
3. amirul_mukminin (tiada)
4. aidilshah (sudah ada)

kerjsama antum didahului ribuan terima kasih.. sebab ana nak catat no tersebut dalam buku khas nanti senang nak buat semakan.

ila liqa'

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 09:32


in the name of Allah the most gracious the most merciful

disini ana bg sample cam ner nak bls posting ana ni

1. hafiz_qiee (online 0091 001241 01 DEC 2003 12:14:36 4001c 29540 0510029000214124 RM *********20.00 ) <=== no cetakan berkomputer pada resit BSN

harap maklum so pada ahli UFFC yang lain yang nak bayar pun harap buat sepertimana tertera di atas, untuk kemudahan bersama.

ila liqa'

hrp maklum


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 05-12-03 11:37


assalamualaikum.....
kpd akhi aidil_shah,
ana dah buat bayaran jersey...mintak maaf sbb lambat buat bayaran........
ana dah send no resit yg akhi nk kt email akhi....
harap bg respon kalau akhi dah terima....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 13:01


in the name of Allah the most gracious the most merciful

2 pemain yg telah disahkan pembayaran hrp maklum

1. hafiz_qiee
online (0091 001241 01 DEC 2003 12:14:36 4001c 29540 0510029000214124 RM *********20.00 )

2. aemanpsycho
online (0060 001055 05 DEC 2003 10:55:04 1342A 29540 0510029000214124 RM*********20.00 )

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 16:35


in the name of Allah the most gracious the most merciful

khalifah dan amirul_mukminin boleh bg no resit cetakan berkomputer pada ana tak..

wassalam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 16:50


Senarai yang confirm hadir ahad ini :
1) sahabat_sejati
2) Helmisuhaimi
3) kawan Helmisuhaimi
4) khalifah
5) muhammad (member khalifah)

sila kompemkan kehadiran sahabat-sahabat semua yea.


jika kurang daripada 11 orang maka latihan akan dibatalkan dengan sendirinya.
sekian harap maklum.


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 17:38


Boleh bawak pedang tak main bola....



Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 05-12-03 17:45



ana minta maaf takdpt hadir kerana ada masalah sikit sbb hari ahad ,ana dah ada training sendiri kat shah alam,jika hari sabtu ,InsyaAllah tapi tak confirm.......blh tak ana byr duit baju kat sesi latihan nanti??

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 19:01


umair,
sabtu nih tidak ada latihan
anta boleh bank-inkan ke akaun aidilshah
atau sekiranya adik ke shah alam dalam masa terdekat nih
adik bagi tau anta
kita boleh jumpa

zeroo_cool,
anta nak join training ke?
boleh adik masukkan nama

kepada semua sahabat sekalian,
hari sabtu ini tiada latihan @ training.
yg ada cuma hanya hari ahad
jam 8.30 pagi hingga 10.30 pagi


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 19:23




Kul 8 pagi.hari ahad..padang upm..kat kolej beraper?nak tau boleh kat mane padang tu?kalau ade mase saye datangla..InsyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 22:36


di hadapan kolej ke-2
sila kompemkan kehadiran selewat2nya sebelum jam 6 petang sabtu 6hb disember 2003
untuk keselesaan anda semua


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

rhazes
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 126
Posting: 152
Dari: negeri aman rakyat beriman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 22:49




insyaallah ana akan trun berlatih gak pg ahad nie....hmm tapi yg musykilnya ana tak tau camne nak pi padang upm tu,kat mane and then camne nak pie upm dari stesen komuter serdang tu?? bleh bagitau tak?

insyaallah gak ana akan bagi duit jersi tu time training tu.....maybe ana akan lambat sampai....

syukran....

-----------------
THIS PATH MAY BE DIFFICULT
BUT THE DESTINATION IS CERTAIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For rhazesProfil   Hantar PM kepada rhazes   Quote dan BalasQuote

Helmisuhaimi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3855
Posting: 111
Dari: Kuala Lumpur

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 00:11


sahabat2 sekalian..mari kiter ramai2kan turun padang bersama utk training team kiter...
jomlah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HelmisuhaimiProfil   Hantar PM kepada Helmisuhaimi   Pergi ke Helmisuhaimi's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 18:48




kepada razes,
kalau anta naik motor
anta ikut highway ke KL
nanti anta akan nampak signboard UPM
so anta masuk situ
anta tidak akan dikenakan tol kerana anta naik motor

dari situ anta akan nampak lampu isyarat anta terus saja
kemudian anta akan jumpa lampu isyarat lagi
so anta belok kiri kat lampu isyarat tuh

kemudian anta jalan terus
anta akan perasan ada sebuah masjid di sebelah kanan anta
anta terus lagi
kemudian anta jumpa roundabout
anta terus lagi
sehingga anta jumpa perhentian bas berhadapan Kolej Muhammad Rashid
anta berhenti di situ dan parking di kolej tersebut
tak pun bila dah sampai anta sms @ call ana
016-8413707

tetapi sekiranya anta atau ukhwah yang lain ingin menaiki komuter serdang
dapatkan perkhidmatan teksi di situ
kalau seorang dia akan charge RM4-5 seorang
tp kalau berdua @ bertiga @ berempat
ikut kepada pemandu tuh
biasanya seorang 3 ringgit


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-12-03 08:27


in the name of Allah the most gracious the most merciful

3 pemain yg telah disahkan pembayaran hrp maklum

1. hafiz_qiee
online (0091 001241 01 DEC 2003 12:14:36 4001c 29540 0510029000214124 RM *********20.00 )

2. aemanpsycho
online (0060 001055 05 DEC 2003 10:55:04 1342A 29540 0510029000214124 RM*********20.00 )

3. amirul_mukminin
online (0084 001128 28 NOV 2003 11:28:59 0760A 29540 0510029000214124 RM *********20.00 )


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 08-12-03 18:09



ana punya

online 0094 001137 08dec2003 11:37:12 1779a 0510029000214124 RM**********20.00

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 08:44


in the name of Allah the most gracious the most merciful

Alhamdulillah dah ada 4 pemain yg telah disahkan pembayaran hrp maklum.

1. hafiz_qiee
online (0091 001241 01 DEC 2003 12:14:36 4001c 29540 0510029000214124 RM *********20.00 )

2. aemanpsycho
online (0060 001055 05 DEC 2003 10:55:04 1342A 29540 0510029000214124 RM*********20.00 )

3. amirul_mukminin
online (0084 001128 28 NOV 2003 11:28:59 0760A 29540 0510029000214124 RM *********20.00 )

4. Prince_Muslim90
online (0094 001137 08 DEC 2003 11:37:12 1779A 05100 29000214124 RM**********20.00 )

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 10-12-03 09:52


best nie . tunggu habis SPM la baru boleh join.

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 13:08


lupa nak bg no dia...
0050 001020 21NOV2003 10:20: 3279A 29540 0510029000214124 RM.............40............

utk saya dan Muhammad

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 10:46


in the name of Allah the most gracious the most merciful

Alhamdulillah dah ada 6 pemain yg telah disahkan pembayaran hrp maklum.

1. hafiz_qiee
online (0091 001241 01 DEC 2003 12:14:36 4001c 29540 0510029000214124 RM *********20.00 )

2. aemanpsycho
online (0060 001055 05 DEC 2003 10:55:04 1342A 29540 0510029000214124 RM*********20.00 )

3. amirul_mukminin
online (0084 001128 28 NOV 2003 11:28:59 0760A 29540 0510029000214124 RM *********20.00 )

4. Prince_Muslim90
online (0094 001137 08 DEC 2003 11:37:12 1779A 05100 29000214124 RM**********20.00 )

5. khalifah & muhammad
online (0050 001020 21NOV2003 10:20: 3279A 29540 0510029000214124 RM*****40.00 )

pemain yang lain di mana anda.. hrp antum dapatlah bg sokongan yer... wassalam

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-12-03 21:10


agak2nya..bilalah latihan akan bermula yerk!mcm mana nak lawan team lain kalau mcm nie! kepada ahli yg lain, saya merayu supaya memberi komitmen pada team kita nie....jgn sekadar gah dimulut, hangat2 tahi ayam aje..tapi perlaksanaannya takde...kesianlah kat sahabat kita terutama sahabat_sejati dan aidilshah yg bertungkus lumus nak menjayakjan ukhwah fc nie....

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 15-12-03 22:23


..

Ape khabar sahabat semua..hafiz harap sihat sihat belaka..Hafiz nak tanye ..Macam mana ngan team ukhwah kite ni..(U.F.F.C)?Rase rase bile sahabat semua free untuk training..?

Bab pembelian baju pun dah kurang respon je ni..ape ape pun..hafiz harap..ape yang dirancang..yang di sebut..menjadi..ni mungkin boleh membawa kejayaan yang besar buat laman ukhwah kite ni insya Allah...

Hafiz harap..berilah sokongan sahabat sahabat semua yang terpendam selama ni.. untuk memajukan lagi laman ukhwah kite ni..insya Allah..

..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3361
Posting: 337
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 13:34


kepada semua sahabat yang belum menjelaskan pembayaran duit jersi U.F.F.C (termasuk adik)
sekiranya anda hadir pada JK Aidilfitri 20hb ini
anda boleh membayar terus di situ
insyaallah kita berjumpa di situ

untuk sesi latihan pula
mungkin agak sukar dijalankan dalam masa terdekat ini
memandangkan pada sabtu ini kita akan ada sambutan hari raya Ukhwah.Com
jadi ianya akan dibincangkan semula ketika sambutan hari raya nanti


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_sejatiProfil   Hantar PM kepada sahabat_sejati   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 16-12-03 18:27


..

Bagus..sahabat_sejati...teruskan usaha..anta..hafiz tolong dari belakang..padang sekarang banyak kosong ni..kat pada Tadika pun pagi pagi kosong..hafiz harap lepas ni..training kite ni..terlaksana..

wasalam...

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» Ukhwah Football & Fan Club (U.F.F.C)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.18293 saat. Lajunya....