Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 8 hari yang lalu
lidah-penghunus: 10 hari yang lalu
muslimin23: 18 hari yang lalu


Sirah dan Tokoh Islam
Topik: Mengenai Zinnirah


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sirah dan Tokoh Islam
    »» Mengenai Zinnirah

Please Mendaftar To Post


Oleh Mengenai Zinnirah

Nurr_Iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4821
Posting: 83
Dari: UiTM

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 23:13


Assalammualaikum..
Di sini ana nak minta kepada kwn2 yg tahu mengenai Zinnirah, untuk menceritakan serba sedikit mengenai Zinnirah? sekian.

[ Posting ini telah di edit oleh: Admin pada 2003-11-07 11:58 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurr_ImanProfil   Hantar PM kepada Nurr_Iman   Quote dan BalasQuote

eimi
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2003
Ahli No: 4629
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 05-11-03 23:27


assalamualaikum....
zinnirah??
apa yang saya tahu zinnirah ni hidupnya lebih kurang summayah..sanggup korbankan nyawa demi agama islam..diseksa...
dulu time kat sekolah ade gak dengar crite tentang zinnirah ni tapi crite nya tak berapa ingat sangat....
apa-apa pun kita harus mencontohi wanita2 yg seperti zinnirah...
saya harap siapa yg lebih tahu crite la..saya pun ingin tau gak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eimiProfil   Hantar PM kepada eimi   Quote dan BalasQuote

ar_rafiq
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 405
Posting: 53
Dari: uk

uk  


posticon Posting pada: 06-11-03 02:40


refer kat topic.. 'zinnirah yang tabah' kat dlm 'sirah dan tokoh islam' nih jugak

[ Posting ini telah di edit oleh: ar_rafiq pada 2003-11-06 02:42 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ar_rafiqProfil   Hantar PM kepada ar_rafiq   Quote dan BalasQuote

yeopmi_in-team
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 164
Posting: 104
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 06-11-03 14:30


teringin nak tahu gak

-----------------
[img]http://ukhwah.com/gallery/gallery/Art/yeopmi_in-team.gif[/img]

SALAM UKHWAH & SALAM PERSAUDARAAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopmi_in-teamProfil   Hantar PM kepada yeopmi_in-team   Pergi ke yeopmi_in-team's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-11-03 11:33


SALAM 'ALAIK.
ZINNIRAH...tak silap analah..dah ada org posting pasal Zinnirah...cuba sahabat2 cari...

-----------------
Bilaku menjejak tapak ke pasir,
Ikutlah dibelakangku sebagai pejuang,
Bila kuseru,"Perjuangan itu pahit!!"
Maka kau sahut kembali,"Syurga itu manis!!!"
HADIAHKANKU DARAH SYAHIDMU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091168 saat. Lajunya....