Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jikalau semua umat Islam itu berjemaah pada solat Subuh, nescaya kekuatan kami tidak dapat menandingi Islam
-- -- Pembesar Yahudi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 20 jam, 44 minit yang lalu


Sampaikan
Topik: hepy birthday edi_best


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» hepy birthday edi_best

Please Mendaftar To Post


Oleh hepy birthday edi_best

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-11-03 06:54


semoga Allah panjangkan umur,dimurahkan rezeki...isa-VR4 nak bagi hadiah skit..nanti senang skit nak buat projek tu...tak payah laa masuk makmal hari2....jaga elok2 alat ni mahal tu





Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 08:42


hepi besday gak buat edi...
besday yg ke berapa ni???
dah cukup umur utk mengundi ke belum???
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

SELAMAT BERPUASA




-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 10:59


Happy Birthday juga buat edi bes..
semoga dimurahkan rezeki dan berjaya menyiapkan projek tu..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

j-a-j-a
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1355
Posting: 119
Dari: RuMaH SaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 11:03


slamat hari lahir untuk edi bes..yg ke ??? ke berapa ha??

-----------------
Siang.......
Disuluhi mentari,
Menyinari seluruh alam.

Malam.......
Dihiasi bintang-bintang,
Keindahan tiada taranya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For j-a-j-aProfil   Hantar PM kepada j-a-j-a   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 12:29


happy birthday to you
you a born in the zoo
with the monkey and kangaroo
and the monkey is you.

gurau je ler. jangan marah... nanti kena jual

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-11-03 15:32


dah masuk 21 edi ni..nanti cepat2 laa gi daftar ngundi...pangkah mana yang patut

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 15:37


selamat hari lahir...!!
sedar x sedar dah besor anak mak nie,yea..!!
dah 21 thn.....
jgn tinggal puasa sudah..!!

:::Selamat Berpuasa:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 01:22


-slmt mengingati hari lahir-

:: jgn lupa ucap tima kaci kepada mak ::

-utk semua-
sepatutnya kita mesti raikan hari lahir ngan mak kita dulu, sbb dia la yg lahirkan kita, bukan makwe kita, kan

skrg ramai hari jadi je, g kuar ngan kawan┬▓/gf la. mak lupa langsung.

yg dekat ucap la terima kasih pd mak, cium pipi ke, tak pun salam la tgn org tua kita.
& yg jauh call la mak ye

kata kat mak, "mak┬▓ mak la ibu sya di dunia & akhirat..(sambung)"

-mesti rasa 'seronok' & gembira kan-
-tp realitynya ramai kita rasa 'segan'/malu sgt nak ucap, kan-


-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-11-03 01:36


Quote:

On 2003-11-06 01:22, kaze wrote:
-slmt mengingati hari lahir-

:: jgn lupa ucap tima kaci kepada mak ::

-utk semua-
sepatutnya kita mesti raikan hari lahir ngan mak kita dulu, sbb dia la yg lahirkan kita, bukan makwe kita, kan

skrg ramai hari jadi je, g kuar ngan kawan┬▓/gf la. mak lupa langsung.

yg dekat ucap la terima kasih pd mak, cium pipi ke, tak pun salam la tgn org tua kita.
& yg jauh call la mak ye

kata kat mak, "mak┬▓ mak la ibu sya di dunia & akhirat..(sambung)"

-mesti rasa 'seronok' & gembira kan-
-tp realitynya ramai kita rasa 'segan'/malu sgt nak ucap, kan-


-----------------
Ya Allah !!! berikanlah kekuatan kepadaku untuk meneruskan jihad para shuhada'

img75.photobucket.com/albums/v228/acma_115/logo.jpg">



stuju ngan kaze tu....


edi,bila nak belanja isa-vr4 makn



Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 12:07


Assalamualaikum....

selamat menyambut ulangtahun kelahiran edi_best.....bila nak belanja sahabat komuniti ukhwah makan kek?

kekalkan ke'best'an anta selalu...

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

Edi_best
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 476
Posting: 43
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-11-03 16:23


assalamualaikum semua.....
uh .... terharunya....erm dah masuk 21 time aceh

Bookmark and Share

    


  Member Information For Edi_bestProfil   Hantar PM kepada Edi_best   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 17:16


assalamualaikum wrt wbt

ana pun nak ucapkan selamat menyambut hari jadi yang ke 21...



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-03 00:50


selamat hari lahir............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09389 saat. Lajunya....