Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 23 jam, 28 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Jejak Hobi
Topik: Permainan Ping-Pong


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Hobi
    »» Permainan Ping-Pong

Please Mendaftar To Post


Oleh Permainan Ping-Pong

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-03-11 08:40


Salam kepada semua rakan Ukhwah,
Ada tak yang berminat main ping-pong,
kalau ada boleh lah kita kongsi-kongsi ilmu
dan kongsi-kongsi mana-mana game yang buat open yang boleh kita joint...
ok terima kasih


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-11 15:44


ana player ping pong dulu...kalau nak main..datang lah JB

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-03-11 16:07


Pada 29-03-11 08:40 , usop79 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam kepada semua rakan Ukhwah,
Ada tak yang berminat main ping-pong,
kalau ada boleh lah kita kongsi-kongsi ilmu
dan kongsi-kongsi mana-mana game yang buat open yang boleh kita joint...
ok terima kasih


bagus tu...
bila ye boleh main...
ada sahabat-sahabat lain boleh main tak, boleh kita buat perlawanan persahabatan...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

almustasyar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.02.2011
Ahli No: 40999
Posting: 43
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-11 21:33


Semua area johor .. susah nak menumpan ini.

Dulu pernah wakil sekolah . Tapi sejak kerja ni payah nak jumpa kawan-kawan yang minat main ping pong. Kalau ada geng alangkah seronoknya .

Bookmark and Share

    


  Member Information For almustasyarProfil   Hantar PM kepada almustasyar   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-04-11 08:53


Pada 31-03-11 16:07 , usop79 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-03-11 08:40 , usop79 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam kepada semua rakan Ukhwah,
Ada tak yang berminat main ping-pong,
kalau ada boleh lah kita kongsi-kongsi ilmu
dan kongsi-kongsi mana-mana game yang buat open yang boleh kita joint...
ok terima kasih


bagus tu...
bila ye boleh main...
ada sahabat-sahabat lain boleh main tak, boleh kita buat perlawanan persahabatan...


orang mana sekrang kerja mana... mana tau ada masa boleh main...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-04-11 02:08


Assalamualakum..saya tak reti main pingpong sangat..tapi tau lah main...

Bookmark and Share

    


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-11 07:48


Pada 02-04-11 02:08 , faridah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualakum..saya tak reti main pingpong sangat..tapi tau lah main...

waalaikumussalam... tak pa tak reti boleh belajar... main ping-pong ni tak susah pun... senang saja...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-04-11 10:23


Pernah pergi ujibakat untuk permainan ping pong di sekolah menengah. Tetapi setiap kali penguji bakat serves, dah tak boleh ambik sebab dia bagi bola skru... Hehehe! Malu saja... Main dengan rakan-rakan sehostel sajalah ug boleh atas meja guna kayu mop sebagai jaring campur kain pelikat... hehehe! Seronok terkenang zaman dulu... Main sampai berpeluh2.. penuh dibadan...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 02-04-11 11:20


PING PONG USUALLY IS A SPORTS WHICH PLAYED BY CHINESEE PEOPLE...

IF MALAY PLAY PING PONG I HOPE THEY CAN GIVE CHALENGE TO CHINESE PEOPLE.......... :sopan:

GOOD LUCK FOR ALL OF YOU WHICH PLAYING PING PONGGGGG...PONNGGGGG....... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

adel
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.10.2010
Ahli No: 40342
Posting: 31

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-11 11:22


salam alaik..
saya minat dan boleh lah main pingpong..
insyaAllah, bulan 6 ni akan mewakili universiti untuk MASUM..
kita jumpa di sana lah ye..hehe


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For adelProfil   Hantar PM kepada adel   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-11 12:49


Pada 03-04-11 11:22 , adel posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..
saya minat dan boleh lah main pingpong..
insyaAllah, bulan 6 ni akan mewakili universiti untuk MASUM..
kita jumpa di sana lah ye..hehe



sekira jumpa AIDIL(bekas wakil terganu) dari UPSI..kirim salam dengan dia..dia dulu jurulatih ana...MASUM main kat mana kali ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

adel
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.10.2010
Ahli No: 40342
Posting: 31

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-11 20:46


sekira jumpa AIDIL(bekas wakil terganu) dari UPSI..kirim salam dengan dia..dia dulu jurulatih ana...MASUM main kat mana kali ni?

oo iyakah..itupun kalau saya jumpa lah kan..berat tggungjwb menyampaikan salam ni..MASUM tahun ni di UPM Serdang..


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For adelProfil   Hantar PM kepada adel   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-04-11 23:05


waa ramai juga pemain ping-pong ni... agak-agak kalau kita anjurkan open ping-pong untuk warga ukhwah macam mana ye... hehehehe...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 03-04-11 23:08


Pada 03-04-11 23:05 , usop79 posting:

!!! QUOTE !!!

waa ramai juga pemain ping-pong ni... agak-agak kalau kita anjurkan open ping-pong untuk warga ukhwah macam mana ye... hehehehe...



I DONT KNOW HOW TO PLAY PING PONG..

I ONLY CAN PLAY FOOTBALLL....................... :sopan:

AND ALSO PLAYSTATIONNN.......... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-04-11 23:47


Pada 03-04-11 23:05 , usop79 posting:

!!! QUOTE !!!

waa ramai juga pemain ping-pong ni... agak-agak kalau kita anjurkan open ping-pong untuk warga ukhwah macam mana ye... hehehehe...



boleh saja...mungkin satu program eratkan ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-04-11 13:30


Pada 03-04-11 23:47 , jubah_hijau posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-04-11 23:05 , usop79 posting:

!!! QUOTE !!!

waa ramai juga pemain ping-pong ni... agak-agak kalau kita anjurkan open ping-pong untuk warga ukhwah macam mana ye... hehehehe...



boleh saja...mungkin satu program eratkan ukhwah...

tapi kena lah ada orang yang boleh uruskannya ye tak... hehehe...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-11 11:50


saya pun boleh main ping pong..dulu wakil sekolah dan ipt..


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

adikwa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.02.2011
Ahli No: 41016
Posting: 47

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-04-11 12:48


salam

saya amat meminati permainan ping pong...dulu pernah wakil sekolah rndah,mngah dan shingga sekarang wakil IPT.. semoga teruskan aktiviti2x yang sht mntal dan fizikal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adikwaProfil   Hantar PM kepada adikwa   Quote dan BalasQuote

fardina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5918
Posting: 125
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 19-04-11 14:09


Salam,

saya pun boleh main juga tapi tak terror. huhhu

betul! bila bola skru tak dapat nak ambil... hehehe

main kat u dulu untuk pemilihan tapi kalah dengan student cina.

lamanya tak main....

rindu nya

Bookmark and Share

    


  Member Information For fardinaProfil   Hantar PM kepada fardina   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-04-11 15:41


bagus-bagus ramai juga kaum hawa yang boleh bermain ping-pong ye...
yup betul ia aktiviti yang sihat


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.100401 saat. Lajunya....