Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 23 jam, 42 minit yang lalu


Teknologi
Topik: henset Transparent


Carian Forum

Moderator: Administrator, Martyr
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Teknologi
    »» henset Transparent

Please Mendaftar To Post


Oleh henset Transparent

dziaulhaq
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2004
Ahli No: 12403
Posting: 563
Dari: perut IBU

singapore   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 01:37


aku nak satu... :-)

/

/

/

/

/

/


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For dziaulhaqProfil   Hantar PM kepada dziaulhaq   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 12:36


zaman kecik dulu,saya salu berfikir cerita p.ramlee tu Kenapa tak ada warna.. adakah dulu kehidupannya hitam putih saja? sejak bila datangnya warna? bagaimana?

begitu juga dengan kaset.. bagaimana kaset2 tu boleh putarkan bunyikan lagu2.. suara2 orang..sedangkan ia hanya satu kaset yang ada tali halus didalamnya..

bila dah besar sikit, cd yang sekeping tanpa ada apa-apa tu sekali lagi buatkan saya pening.. macamana boleh dimainkan berjam-jam dalam cd tersebut siap ada gambar dan suara lagi itu..

kemudian handphone bimbit.. dahlah tak ada wayar,bagaimana boleh digunakan..call in out,mesej.. aduih, memang agak pening menmikirkan kalau tiada ilmu mengenainya..

kali ini,handphone transparent pulak.. walaupun tak tahu benarkah ia betul-betul wujud tapi ia tetap memeningkan kepala saya.. :D

bila dunia dah maju,zaman dah canggih.. inilah hasilnya.. jangan terkejut satu masa nanti, manusia semakin maju akan jadi semakin malas.. segalanya robot yang lakukan.. mesin2 penggerak yang bekerja.. huuhu teringat cerita I-Robot dah ni..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 12:38


:-o

selepas ini ramai lah tak jumpa henset letak mana...
sebab tranparent sangat.. walupun buat miskol kat henset itu... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 13:00


erm kalau begitu tak jadilah nak beli macam ni..dahlah saya ni kadang-kadang pelupa letak hp kat mana. biorlah guna hp yang ada sekarang, walaupun dah jatuh beberapa kali tapi masih boleh digunakan..hehehe :lol:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 13:32


Assalamualaikum

wahh... cantiknyee enset 2...
tapi asenye 0rg careless macam saya ini tak lee guna enset macam 2... :-P
tak tau berapa hari b0le tahan...
agakk2nyee berapa ribu lah 2...
adehh, tekn0l0gii2....
tak terlarat nak dikejar... :roll:

p/s ~ betul ke ada niee...? :-?


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 19:48


comel sangat
nampak smart jugak....
nak satu...kalau ada dua pun bagus...hihi


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-09 15:16


cangih2.. zaman dah maju.. dunia dah berubah.. islam tetap di hatiku.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 578
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-12-09 21:23


cnfirm hamba yang rabun ni tak nampak mana henset tu...lagipun macam nampak cmplicated saja..huhuhuhu macam peratus nak salah tekan tu tinggi sangat...huhuh.. :)


-----------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah.. Jangan undur.. Biar masa berganti aqidah jangan mati.. Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-12-09 21:30


wow...menariknye...sangat menarik....dapat satu pun best ini...ehehe


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-12-09 21:55


macam mudah pecah saja.. bayangkan Kalau terhempas.. retak 1000 woo...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 08-12-09 07:28


saya pernah satu lagi teknologi baru dimana sebuah jam melakukan lebih dari 5 benda contoh nya untuk merakam, melukis, calling, ingin mengetahui identiti seseorang seperti stranger, search internet dan saya rasa ada lagi agaknya.... insyaallah kalau saya dapat cari gambar saya akan display di sini sebab jumpa kat metacafe.....


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089903 saat. Lajunya....