Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
.....dan janganlah kamu berputus asa daripada rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa daripada rahmat Allah melainkan kaum yang kafir.
-- Yusuf: 12

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 327
Ahli: 0
Jumlah: 327




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 8 jam, 23 minit yang lalu
khalifah: 6 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: ...DaRe To Be DiFFeReNT...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» ...DaRe To Be DiFFeReNT...

Please Mendaftar To Post


Oleh ...DaRe To Be DiFFeReNT...

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 20:23


salam..

lately ni mood kita kat ukhwah.com ni steam sangat lah..rasa hangat saja...isu-isu pula serius sangat..apakat kita santai2 sikit..

dare 2 b different! anda jenis org yang macam ini? agak-agaknya patut ke terampau berani nak berbza dengan org lain..

apakate kita share keberanian kita diefferent with others..tak kirelah dr segi pakaian ke..perilaku ke..kerja ke..perasaan ke..gaya ke...erm..biasanya dr kalangan lelaki lah ..tapi tak kurang juga yang sebaliknya.. apapun mesti sesuatu tu ada insiden yang berlaku..kan?

:-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 20:39


different.....tak dok agaknya cikgu syemarly....
cuma tengah dok ngaji kissm saja lah masa ni....tu saja bezanya teman dari orang lain

insiden...hehe memang ada...kena langgar moto sebab mamat tu langgar lampu merah....pelik kan kan....nak kata tak sekolah marah, nak kata tak dok lesen...lesen dah full entah lah....

mungkin betul kut quotation ni, sila nilaikan ek
'kalau cikgu tak paham bahasa, anak murid akan jadi tak reti bahasa'

......fikir-fikirkan lah...


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 22:07


tengok tajuk..
perghhh gempaknye tajuk.hihi.
dare to be different?
dare.hihi.
tapi tak tahulah part mana yang different.
dare to be different in giving an opinion, maybe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 09-11-09 00:24


Tajuk memang ganas, ingat ada info apa-apa pasal self esteem ke apa ke..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 21-11-09 12:04


Pada 09-11-09 00:24 , sanada_yukimura posting:

!!! QUOTE !!!

Tajuk memang ganas, ingat ada info apa-apa pasal self esteem ke apa ke..



hehe..gempaq ek...tak ksiah lah..Kalau kalian ada benda gempaq yang different tu boleh saja share... biasanya kan org yang dare to be different ni jenis ego tinggi atau jenis muka tembok tak tau malu..bukan tak normal tapi smangatnye tu saja yang sikit berbza dr org yang jenis tak berani nak berdifferent ni...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-11-09 10:54


banyak sangat dah manusia pelik dalam dunia ini.. hobi yang pelik, pemikiran yang pelik, cara hidup yang pelik.. memang kadang-kadang rasa tak boleh diterima akal yang waras..

hanya orang normal saja yang tak pelik..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Alisha_Mardhiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.09.2009
Ahli No: 37512
Posting: 76
Dari: Terengganu-KL-Selangor

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-11-09 11:10


Pada 08-11-09 20:23 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

salam..

lately ni mood kita kat ukhwah.com ni steam sangat lah..rasa hangat saja...isu-isu pula serius sangat..apakat kita santai2 sikit..

dare 2 b different! anda jenis org yang macam ini? agak-agaknya patut ke terampau berani nak berbza dengan org lain..

apakate kita share keberanian kita diefferent with others..tak kirelah dr segi pakaian ke..perilaku ke..kerja ke..perasaan ke..gaya ke...erm..biasanya dr kalangan lelaki lah ..tapi tak kurang juga yang sebaliknya.. apapun mesti sesuatu tu ada insiden yang berlaku..kan?

:-P


salam...

kat ukhwah ni dah terlampau banyak isu-isu remeh dan santai...
rajin2lah berdiskusi dalam topik serius...
bertukar2 pendapat dan ilmu...
kerana setiap org berlainan bidang kepakaran...


-----------------
http://semua-barangmurah.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For Alisha_MardhiyahProfil   Hantar PM kepada Alisha_Mardhiyah   Pergi ke Alisha_Mardhiyah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103711 saat. Lajunya....