Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila telah sampai di puncak tetapi meneruskan pendakian, bermakna anda sedang menurun, bukan lagi mendaki
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
isa777_musa: 58 minit yang lalu
zam_rizal: 9 hari yang lalu
wanja: 19 hari yang lalu
MTMKi: 27 hari yang lalu
Kang: 27 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: Asma Ul Husna TERBAIK!


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» Asma Ul Husna TERBAIK!

Please Mendaftar To Post


Oleh Asma Ul Husna TERBAIK!

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-09 22:57


Tak pasti pula hamba dah ada yang post tentang video klip Asma Ul Husna dendangan Dr Ary Ginanjar seorang motivator dari Indonesia. Kalau dah ada hamba mohon maaf ya? Kali ni pula hamba sedikit 'berat' nak search satu ukhwah.com

Apa-apa pun, moga menitis air mata kalian:

Asma Ul Husna - Dr Ary Ginanjar

:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 05:06


inilah yang dicari2.
at last jumpa jugak.
thanks pada en laskar_Allah.
best, siap ada translation dalam english.
ada dalam bentuk mp3 tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 14:10


Pada 07-11-09 05:06 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

inilah yang dicari2.
at last jumpa jugak.
thanks pada en laskar_Allah.
best, siap ada translation dalam english.
ada dalam bentuk mp3 tak?


Sama-sama...

Versi mp3 sampai sekarang hamba masih mencari. Tapi boleh saja kita guna video converter untuk tukar kepada bentuk mp3.


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 14:21


Alhamdulillah, ketemu jua alamat download untuk fail zikir asma ul husna alunan Dr Ary Ginanjar:

http://rapidog.com/asmaul-husna-dr-ary-ginanjar-agustian-rapidshare.html

:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 14:53


Video lengkap yang amat meruntun hati...:

http://www.youtube.com/watch?v=R9Pkl-VFEHs&feature=related

:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 17:00


alhamdulillah. thanks a lot.
best dengar.
betul meruntun hati.
tak tergambar/terkata kebesaran Allah swt.

tapi saya ada masalah dengan cara nak 'download'.
buta internet.hihi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

RIZAL830
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.03.2004
Ahli No: 7913
Posting: 53
Dari: masja-sa

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 19:49


salam,

senang saja nak download, myway type saja youtube downloader kat search engine.. lepas itu download software 2..
lepas itu ikut instruction.. selamat mendownload :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For RIZAL830Profil   Hantar PM kepada RIZAL830   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 03:16


ooo..ok.
nanti saya cuba.
thanks rizal.

yang rapidshare tu macam mana nak download.
aduh.buta betul internet ni.hihi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

NorSaidaH87
Warga Rasmi
Menyertai: 08.11.2009
Ahli No: 38132
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 06:25


http://www.imeem.com/people/oe8uW5s/music/Dc4gzxot/snada-snada-demi-mataharimp3/

lagu ni pun best juga..selalu nanyi masa ESQ..
[addsig /]


Bookmark and Share

    


  Member Information For NorSaidaH87Profil   Hantar PM kepada NorSaidaH87   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 08-11-09 10:16


Pada 07-11-09 17:00 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah. thanks a lot.
best dengar.
betul meruntun hati.
tak tergambar/terkata kebesaran Allah swt.

tapi saya ada masalah dengan cara nak 'download'.
buta internet.hihi.


Cuba pakai RealPlayer11GOLD..cuba download dari internet..real player ini boleh download semu rangkaian you tube or flv file.

Asma Ul Husna ini dalam ESQ training mereka gunakan kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 11:12


thank you very much en hafeezzul.
i'll try.
masalah negara betul saya ni.hihi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 12:11


Pada 08-11-09 10:16 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-11-09 17:00 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah. thanks a lot.
best dengar.
betul meruntun hati.
tak tergambar/terkata kebesaran Allah swt.

tapi saya ada masalah dengan cara nak 'download'.
buta internet.hihi.


Cuba pakai RealPlayer11GOLD..cuba download dari internet..real player ini boleh download semu rangkaian you tube or flv file.

Asma Ul Husna ini dalam ESQ training mereka gunakan kan?

Thanks hafeezzul & RIZAL. Yap, Asma Ul Husna ni digunakan dalam training mereka & hamba rasa ini dendangan Hadad Alwi kalau tak silap...


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 14:37


kalau amati betul-betul, memang ada suara haddad alwi dalam lagu tu.
intro nya saja dr Dr Ary Ginanjar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094063 saat. Lajunya....