Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 12 hari yang lalu
lidah-penghunus: 14 hari yang lalu
muslimin23: 22 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa student ITM Shah Alam


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa student ITM Shah Alam

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa student ITM Shah Alam

Mardianatul_HaNNaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 71
Posting: 80
Dari: Subang Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-10-03 21:40


assalamualaikum... kalau boleh ana nak kenal student dari UiTM Shah alam.. boleh tolong perkenalkan diri.. course.. kolej mungkin..? manelah tau kot kot ada yg sesama pi kuliah agama Ustaz Uda kat 18 tu... salam ukhuwah... wassalam

-----------------
Salam ukhwah
*Jadilah INSAN sebelum diletakkan NISAN*
*Mardianatul^HaNNaN

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mardianatul_HaNNaNProfil   Hantar PM kepada Mardianatul_HaNNaN   Pergi ke Mardianatul_HaNNaN's Website   Quote dan BalasQuote

SuTra_Kasih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 302
Posting: 38
Dari: sLiM RiVeR,PeRaK

Perak  


posticon Posting pada: 27-10-03 23:12


assalamualaikum
uitm s.alam? abg saya uitm s.alam, kos pengangkutan perniagaan,lagi 1 sem nk abis..sy uitm gak tp bkn s.alam..uitm penang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuTra_KasihProfil   Hantar PM kepada SuTra_Kasih   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 27-10-03 23:33


assalamualaikum.... uitm s.alam... itu tempat saya tu. tapi saya baru part 1 mechinical student,kolej apa lagi perindulah hidup perindu

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

damia_alya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 4558
Posting: 27
Dari: NO.200,BT.3 3/4

Selangor  


posticon Posting pada: 28-10-03 01:32


saya student uitm sha alam..amik kos elec.engineering..duduk kolej melati..nk berkenalan ke?boleh je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For damia_alyaProfil   Hantar PM kepada damia_alya   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-03 01:30


a'kum... saya student uitm shah alam, pelajar tahun akhir ijazah sarjana muda ukur bahan tapi saya tak tinggal kat kolej la ..


Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 02-11-03 23:48


Assalamualaikum...maaf mencelah...saya student Uitm gak...bekas student tapi kat Uitm Arau...ramai lagi ke student Uitm kat Komuniti ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

mohazz_alfha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 375
Posting: 33

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-11-03 10:57


assalamualaikum..
saya pelajar uitm shah alam...
tahun pertama coz medic..
tapi fakulti saya jauh la
kat jln othman pj...
dulu duk kat perindu tapi kena berambus ke millenium court kat lembah pantai..
dekat jek ngan ppum ngan uia pj...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohazz_alfhaProfil   Hantar PM kepada mohazz_alfha   Pergi ke mohazz_alfha's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-11-03 11:12


akak dah grad dah...
dulu belajar kat UiTM Shah Alam (Nov 1997-Oct 2002)...
Course Library Science/Information Studies...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

hayatul_husna
Warga Rasmi
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4278
Posting: 16
Dari: seb.perai

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-11-03 16:07


assalamualaikum... masih study yer,,,study bebaik,, sgguh indah zaman study ni,,rasa terus nak study je,,,tapi time exam le tak syok skit,,,mmm akak pun dah grad,, dulu student dip. public admin 97-99.... bachelor corporate admin 2000-2001

Bookmark and Share

    


  Member Information For hayatul_husnaProfil   Hantar PM kepada hayatul_husna   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 03-11-03 16:18


saya ex uitm, ambil cos civil engineering...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

ustazmalaya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 270
Posting: 62
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 03-11-03 16:22


saya... bukan..

tapi kawan saya ada kat UiTM
sorang nama Azalinor
sorang lagi YDP MPP

sekian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ustazmalayaProfil   Hantar PM kepada ustazmalaya   Quote dan BalasQuote

pujangga_seni
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4874
Posting: 1

Kedah  


posticon Posting pada: 03-11-03 17:17


as;kum
saya student uitm pahang.......berminat nak tambah kenalan dari serata uitm tak kira shah alam ker mana? janji kita dapat bersahabat ....male or female pun tak kisah

salam ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pujangga_seniProfil   Hantar PM kepada pujangga_seni   Quote dan BalasQuote

anniessa
Warga Rasmi
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1041
Posting: 8
Dari: Serdang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-11-03 21:03


assalamualaikum w.b.t....
saya student uitm, course Information Studies-Records Management...
tahun akhir insya allah......
doakan saya & saya doakan anda semua berjaya dalam bidang yang diceburi.......
wassalm

Bookmark and Share

    


  Member Information For anniessaProfil   Hantar PM kepada anniessa   Quote dan BalasQuote

ikhqoi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 266
Posting: 60
Dari: klang, selangor

taiwan  


posticon Posting pada: 09-11-03 11:07


hmm.
pakcik merupakan pelajar uitm Shah Alam.
semester akan dtg merupakan semester akhir bg pakcik.
pakcik amek kos bm117(dip business in transport)
pakcik abg kepada SuTra^Kasih.
oklah...
bye-bye


-----------------
sesungguhnya...pertemuan tidak menjanjikan percintaan tetapi percintaan terbit dari sebuah pertemuan.. itulah realitinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhqoiProfil   Hantar PM kepada ikhqoi   Pergi ke ikhqoi's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 11:34


Quote:

On 2003-11-03 10:57, mohazz_alfha wrote:
saya pelajar uitm shah alam...
tahun pertama coz medic..
tapi fakulti saya jauh la
kat jln othman pj...


uikss... Kampus Jalan Othman? ana dulu study kat sini. anta ni mesti 1st batch student medic. ada 2 org kawan ana kerja sebagai juruteknologi makmal perubatan (MLT)kat kampus Jln Othman ni. Dulu ana tinggal di Kolej Masmerah, dlm kampus ni jugak.. tp dengar khabar dah takde lagi kolej ni sebab diubahsuai utk buat lab. student medic. ana student sesi 99/2002. alahai... segalanya tinggal kenangan.. rasa macam nak aje melawat kampus ni..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-04 12:46




ana sama cam hayatul_husna, mula2 dip. public admin ambik pjj 98 - 2003.. ni tengah study bach. corporate admin. ambil luar kampus di uitm shah alam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

nisacyber
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16861
Posting: 54
Dari: Ardhul Jamil

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-10-05 15:27


salam ukhti..
ana uitm shah alam..fakulti sains gunaan..
ha.....ana lah orang yang dicari2 tu...
ana join kuliyah ustaz uda tu kat masjid hidayah setiap ahad..
memang best lah..baru-baru ni sempena wal ramadhan..
PMHadhari buat forum akademi ramadhan di Pusat Islam Kampus ..
ustaz uda yang bagi ceramah...ana dok depan sekali..

akak pergi tak?
cos apa?nama apa?
ana baru bail dari jordan cuti semlepas,,rasa macam tak nak balik malaysia saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisacyberProfil   Hantar PM kepada nisacyber   Pergi ke nisacyber's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-05 17:05


:-di :-di ana pun student uitm juga......nisacyber ambil course apa....kita ni satu course laaa.... :-P


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

nisacyber
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16861
Posting: 54
Dari: Ardhul Jamil

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 21:15


erm..eme eh?
ana kenai enta...budak micro part3....rafik kepada sarida..
aiman bin salman kan?
slm eid fitri..maaf zahir batin
laka najah wa basyir!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisacyberProfil   Hantar PM kepada nisacyber   Pergi ke nisacyber's Website   Quote dan BalasQuote

Impian119
Warga Rasmi
Menyertai: 31.10.2005
Ahli No: 20198
Posting: 1

Sabah  


posticon Posting pada: 31-10-05 22:11


:-) assalamualaikum...
ni first time ana posting ini...ana pun budak ITM sh alam jugak...sebelum ni ana Diploma in Science di Kota Kinabalu Sabah...sekarang ana B.Sc(hons)math...fakulti FTMSK...kalau ada apa-apa program,bagitahu ana ya..InsyaAllah ana nak pergi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Impian119Profil   Hantar PM kepada Impian119   Quote dan BalasQuote

kuahdurian
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2004
Ahli No: 9793
Posting: 312
Dari: UiTM Shah Alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-05 02:29


assalamualaikum.
saya student TESL fakulti pendidikan.
kat kampus seksyen 17. tetap dikira UiTM shah alam juga kan?
ada sesiapa student INTEC kat sini?


-----------------
JANGAN AMBIL HATI, AMBIL ISI...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kuahdurianProfil   Hantar PM kepada kuahdurian   Pergi ke kuahdurian's Website   Quote dan BalasQuote

asiahmurni
Warga Rasmi
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18067
Posting: 4

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-11-05 21:13


ASSALAMUALAIKUM...saya.STUDENT TEK.TEKSTIL..FAKULTI SAINS GUNAAN...tinggal kat KOLEJ CEMPAKA/KENANGA.....nak KENAL boleh LAAAA...

Bookmark and Share

    


  Member Information For asiahmurniProfil   Hantar PM kepada asiahmurni   Quote dan BalasQuote

Hanroy
Warga Rasmi
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17494
Posting: 10

blank   avatar


posticon Posting pada: 15-11-05 18:28


saya pun student ambil Bsc construction mamagemt
pergi ke kuliah ustaz uda tu kat seksyen 18.
nak kenal muka boleh??????????????????????

Bookmark and Share

    


  Member Information For HanroyProfil   Hantar PM kepada Hanroy   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 14:36


saya pun student uitm juga. masa ustaz uda bagi ceramah, saya datang juga. memang tak rugi. sebelum ni saya ada jugak dengar nama ustaz ude ni. tapi tak pernah dengar dia bagi ceramah. tapi best sangat bila dengar ceramah dia..... diharap agar persatuan mahasiswa hadhari dapat panggil ustaz uda bagi ceramah lagi pada sem hadapan.... lagi satu saya nak tanya.... ustaz uda bagi ceramah agama dekat surau s 18 ke setiap hari ahad? pukul berapa ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-11-05 22:58


Salam alaikum

Di UITM, ada kursus bahasa? I mean nak buat sijil bahasa untuk 6 months and bahasanya ialah BAHASA ARAB, MANDARIN & ENGLISH.
Or siapa2 yang tahu pasal pembelajaran bahasa ni, untuk pelajar2 lepasan SPM khususnya..

Salam alaikum.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

nisacyber
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16861
Posting: 54
Dari: Ardhul Jamil

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-11-05 16:05


kuliyah ilmu tu setiap ahad jam 9 pagi sobahan...
datang jangan tak datang!!

HIdup PMH Demi Islam !!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisacyberProfil   Hantar PM kepada nisacyber   Pergi ke nisacyber's Website   Quote dan BalasQuote

ambe
Warga Rasmi
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18701
Posting: 8
Dari: Shah Alam

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-11-05 16:38


Salam alaikum...saya nak lalu saja.....hehe
opsss...saya pun pelajar uitm jugak.....budak ftmsk kursus NETS......luse ada viva tesis ini....datang la reramai tengok budak-budak ftmsk present tesis 29 & 30 /11/2005....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ambeProfil   Hantar PM kepada ambe   Quote dan BalasQuote

umairah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23270
Posting: 158
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 10:36


Assalamualaikum..

Ana ambil kos human resource management di uitm shah alam.
Tinggal kat kolej cempaka kenanga.. Salam ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairah86Profil   Hantar PM kepada umairah86   Quote dan BalasQuote

masz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.07.2005
Ahli No: 17165
Posting: 96
Dari: kuala lumpur

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-02-07 11:46


salam...
saya student perakaunan,sekarang ni dah masuk tahun ke-3..
salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maszProfil   Hantar PM kepada masz   Quote dan BalasQuote

wandafarhana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24187
Posting: 35
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 25-02-07 16:10


assalamualaikum....saya uitm shah alam,duduk kolej...ambil kos foodtechnology,fakulti sains gunaan..baru sem 2...salam ukhwah semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wandafarhanaProfil   Hantar PM kepada wandafarhana   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-02-07 16:14


belajar masa tahun 2000 sampai 2005.....banyak kenangan beb...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-02-07 16:21


assalamualaikum..saya student s.alam,degree in accounting,stay kat kolej melati..now final semester..diharap kawan-kawan di ukhwah.com doakan agar saya gred on-time..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 25-02-07 19:33


assalamualaikum...ana pun bekas mahasiswa uitm. mula-mula masuk (jun 200) ana buat coirse medical imaging, uitm jalan othman. lepas itu pergi tukar buat course microbiology, FSG...ana dulu duduk kolej cendana sek 6. banyak kenangan kat uitm...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

nabilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11595
Posting: 85
Dari: UiTM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 12:07


salam ukhwah...saya student uitm,shah alam..di fakulti seni lukis dan seni reka (seni reka tekstil )........

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabillaProfil   Hantar PM kepada nabilla   Pergi ke nabilla's Website   Quote dan BalasQuote

affahasya
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2008
Ahli No: 33976
Posting: 1
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 17:11


perkembangan terkini uitm shah alam..
ceramah ustaz uda da tak boleh jalan atas hal-hal tertentu..
hmmm..ana student perakaunan tahun akhir...
terlalu junior rasanya kat sini...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For affahasyaProfil   Hantar PM kepada affahasya   Quote dan BalasQuote

amancalledboy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.07.2008
Ahli No: 33940
Posting: 128
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 17:26


salam..

ana pun sangat junior kat sini..tapi senior kat uitm..hehe..bsc(hons) chemistry(2003-2006)...(2006-current)..=)

salam ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amancalledboyProfil   Hantar PM kepada amancalledboy   Quote dan BalasQuote

pejuang_terakhir
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30837
Posting: 533
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-07-08 19:24


hamba jugak tak-uitm shah alam...hamba antara generasi awal semasa ustad uda buat kuliah ilmu kat masjid hidayah.hamba sempat ikuti kuliah ustad uda yang pertama kali diadakan pada tahun 2003 kat dewan masjid itu...hamba antara anak buah ustad uda tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For pejuang_terakhirProfil   Hantar PM kepada pejuang_terakhir   Quote dan BalasQuote

puterilindunganbulan2005
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12283
Posting: 102
Dari: klang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-07-08 20:30


saya dah habis belajar.. hehe.. tapi saya tak kenal ustaz yang dimaksudkn ..
maaf tak dapat membantu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterilindunganbulan2005Profil   Hantar PM kepada puterilindunganbulan2005   Pergi ke puterilindunganbulan2005's Website   Quote dan BalasQuote

ana_saleh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 32794
Posting: 38
Dari: cheras

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-07-08 22:11


Ana dari uitm. Student mechanical manufacturing degree.... penat lah ulang alik dari cheras....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_salehProfil   Hantar PM kepada ana_saleh   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.136787 saat. Lajunya....