Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 5 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: The Rise Of Islam- By efairy


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» The Rise Of Islam- By efairy

Please Mendaftar To Post


Oleh The Rise Of Islam- By efairy

efairy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2009
Ahli No: 37582
Posting: 6
Dari: Kingdom Of Heaven

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 03:11


Assalamualaikum pembaca sekalian. Izinkan saya perkenalkan diri saya dahulu, saya efairy. Ok, tujuan saya buka thread ini adalah unutk memberi sedikit sebanyak info-info yang berguna kepada kita semua. Saya dan ahli kumpulan Free Our Mind telah lama mengkaji tentang Konspirasi Dunia, Pertubuhan Rahsia, Tanda Kiamat dan banyak lagi. Oleh itu saya berbesar hati untuk berkongsi dengan anda semua tentang maklumat yang kami semua telah perolehi. Untuk maklumat tuan sekalian, forum kami telah dibanned 3 kali oleh Yahudi kerana tidak mahu rahsia mereka didedahkan. Forum kami juga pernah sekali di hack oleh Federal Bureau Of Investigation. Insya Allah di thread ini saya akan kongsikan sedikit sebanyak tentang apa yang saya kaji selama ini. Saya tidak harap anda telan bulat-bulat apa yang akan saya sampaikan, tetapi cukuplah sekadar kita tahu apa yang sebenarnya sedang berlaku di sekeliling.

Its Time You Hear The Other Side Of The Story, So You No Longer Remain, A Victim!

Segala pertanyaan Insya Allah saya akan cuba jawab di thread ini. Untuk maklumat lanjut sila berkunjung ke http://holywar-efairy.blogspot.com/
/

Bookmark and Share

    


  Member Information For efairyProfil   Hantar PM kepada efairy   Pergi ke efairy's Website   Quote dan BalasQuote

efairy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2009
Ahli No: 37582
Posting: 6
Dari: Kingdom Of Heaven

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 03:15


Di sini kami FOM telah mengeluarkan Siri Dokumentari Ad-Dajal Di Negaraku.

/




http://www.youtube.com/watch?v=pHgLo4slqJI

http://www.youtube.com/watch?v=pdRBYBoV_RU

http://www.youtube.com/watch?v=VI78RGXdNrQ

http://www.youtube.com/watch?v=j0Q4jzniRSo


Insya Allah mulai esok dan seterusnya saya akan update thread ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For efairyProfil   Hantar PM kepada efairy   Pergi ke efairy's Website   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 06:44


petronas symbol pun one of the 'all eye seeing'.
macam mana tu?
apa maksud perkataan yang ada pada cd tu..novus ordo seclorum.annuitceptis.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

efairy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2009
Ahli No: 37582
Posting: 6
Dari: Kingdom Of Heaven

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 22:22


Ye tepat sekali. Logo petronas ada logo2 the all seeing eye.. untuk maklumat lanjut tentang logo2 all seeing eye di seluruh dunia sila rujuk artikel ini, http://holywar-efairy.blogspot.com/2009/09/secret-signs-all-seeing-eye-around-us.html

novus ordo seclorum.. ini adalah dalam bahasa latin yang bermaksud New World Order! New World Order ini adalah pelan mega dajal untuk menyesatkan manusia. Menyuruh manusia lupakan akhirat, lebihkan dunia. Dajal berjaya kawal kita melaluiprogram mind control yang terdiri dari media (musik, filem) dan banyak lagi.



Bookmark and Share

    


  Member Information For efairyProfil   Hantar PM kepada efairy   Pergi ke efairy's Website   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 14:40


Teruskan usaha anda menyampaikan apa yang disembunyikan. Laman yang bagus. Hamba up topik.


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 19:07


da lama tak diingtkan ... leka dengan segala hiburan yang disajikan..astaghfirullahal'azim..banyak tanda Allah berikan ..cma kdgkala hati masih kabur untuk mnilai segala yang tersirat..Ya Allah berikan kami ptunjuk & hidayahMU ke jalan yang lurus...



Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

efairy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2009
Ahli No: 37582
Posting: 6
Dari: Kingdom Of Heaven

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 23:14


Di sini saya kongsikan e-book tentang kemunculan dajal dan kiamat. Terima kasih kepada sahabat saya, Mr Smile kerana telah berusaha mengumpul kembali info-info dan telah menerbitkan ebook ini untuk memudahkan pembaca yang tidak mempunyai internet sepanjang masa. Semoga ebook ini memberi sedikit sebanyak manfaat kepada kita. Jika boleh, sebarkan ebook ini kepada kawan-kawan dan ahli keluarga anda supaya mereka tahu apa yang sebenarnya sedang terjadi sekarang ini. Kita telah ditipu oleh hiburan, sukan dan lain-lain yang melekakan kita walhal masanya kian hampir. Sedarlah sebelum semuanya terlambat. Maklumat ini sukar didapati. Anda tidak akan jumpa di kedai-kedai buku atau di mana-mana. Harganya adalah Percuma dan anda hanya perlu sebarkan kepada rakan-rakan anda. Itu saja permintaan kami.

/

!!! CODE !!!

http://d3d12.usaupload.net/219ot36w59w/1254406542/adde409243c9f0429156a46c35681ed4/kemusnahan_dunia_kian_hampir-kemunculan_dajjal.pdf


pass- freeourmind



Bookmark and Share

    


  Member Information For efairyProfil   Hantar PM kepada efairy   Pergi ke efairy's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 07:00


tajuk macam ni lah seronok nak bincang dan baca...

"If the Third World War is fought with nuclear weapons, the fourth will be fought with bows and arrows.”

—Lord Louis Mountbatten


"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.”

—Albert Einstein

;-)


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 10:16


salam,,terima kasih atas perkongsian ebook mngnai dajjal laknatullah.,berkaitan golongn freemason d mlaysia..kbnyakn berdiri atas pertubuhan kebajikan,.sebab tu kita selalu dengar Rotary Club,,Lion Club..yang ana ingat...memberi sumbangn yang sangat banyak kepada rumah2 kebajikan ..seperti rumah anak-anak yatim..rumah orang-orang tua..kbnykan yang menjadi ahli gol atasan,, tak pasti adakah mereka sedar apa erti freemason..& seingat ana untuk menjadi ahli mereka ada ikrar sendiri..jika didapati mereka ini keluar dr freemason akan dibunuh..wallahu a'lam..ini setakat yang ana tahu,,mungkin banyak lagi agenda masih belum terdedah,,



Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 14:42


Pada 04-10-09 07:00 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

tajuk macam ni lah seronok nak bincang dan baca...

"If the Third World War is fought with nuclear weapons, the fourth will be fought with bows and arrows.”

—Lord Louis Mountbatten


"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.”

—Albert Einstein

;-)


Menarik apa yang trover quote. Jika nak diikutkan, WW3 patutnya dah berlaku dan sebenarnya diambang pintu, tapi berkat doa para wali Allah ianya tertangguh...Tapi sampai bila mereka sanggup untuk berdoa? Sampai suatu ketika, mereka akan terpaksa akur dengan ketentuan Allah...

WW3 adalah kunci kepada WW4, dan WW4 itulah dengan izin Allah, Islam akan dikembalikan haqnya...


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

efairy
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2009
Ahli No: 37582
Posting: 6
Dari: Kingdom Of Heaven

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 19:45


Mungkin ada kebenarannya Perang akir nanti kita akan kembali berkuda, pedang dan memanah kerana ketika itu semua alatan moden sudah musnah. Tentang Rotary dan Lion Club anda boleh rujuk artikel ini, http://holywar-efairy.blogspot.com/2009/08/secret-society-rotary-lion-club.html



Bookmark and Share

    


  Member Information For efairyProfil   Hantar PM kepada efairy   Pergi ke efairy's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 21:12


As salamualaikum wbt dan salam ukhwahfillah

ye, pada hemat saya juga begitu, perang dunia selepas perang dunia ke tiga adalah peperangan akhir zaman. Ya mana tiada lagi sumber2 bumi yang digunakan lagi. Tiada lagi sumber tenaga, dan tibalah masanya kita berperang dengan caragaya orang zaman dahulu. Dengan berkuda dan bersenjata tangan. Berdepan....


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 04-10-09 21:38


Good job..suatu pengisian yang baik...menyemarakkan kebangkitan Islam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 20:41


Pada 04-10-09 14:42 , Laskar_Allah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-09 07:00 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

tajuk macam ni lah seronok nak bincang dan baca...

"If the Third World War is fought with nuclear weapons, the fourth will be fought with bows and arrows.”

—Lord Louis Mountbatten


"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.”

—Albert Einstein

;-)


Menarik apa yang trover quote. Jika nak diikutkan, WW3 patutnya dah berlaku dan sebenarnya diambang pintu, tapi berkat doa para wali Allah ianya tertangguh...Tapi sampai bila mereka sanggup untuk berdoa? Sampai suatu ketika, mereka akan terpaksa akur dengan ketentuan Allah...

WW3 adalah kunci kepada WW4, dan WW4 itulah dengan izin Allah, Islam akan dikembalikan haqnya...



ww3..buat ana terpikir apa ke maknanya :berfikir:
...baru faham..ww adalah suatu yang dirancng oleh gol zionis laknatullah sejak bratus tahun..sejak Perang Salib lagi kalau tak silap..ww3 dan strusnya juga dirancng untuk mndapatkan kmenangn bagi pihak mereka..sebenarnya mereka takut dengan bayang2 sendiri..Allah telah menjanjikan kmenangan pada agama Allah di akhir zaman...mereka tahu kbnarannya..tapi masih angkuh ..tak dapat menerima hakikat..Islam akan pasti gemilang,,biar tanpa bantuan kita atau orang lain,,maka beruntunglah siapa yang ikut berjuang menuju jalan Allah yang sebenar..    :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.107032 saat. Lajunya....