Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kami disuruh oleh Rasulullah agar menaburkan debu tanah ke muka orang yang memuji-muji dan mengampu-ngampu.
-- -- Hadis riwayat Imam Ibnu Majah

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 18 jam, 46 minit yang lalu
isa777_musa: 23 jam, 28 minit yang lalu
zam_rizal: 10 hari yang lalu
wanja: 20 hari yang lalu
MTMKi: 28 hari yang lalu
Kang: 28 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: club single + available


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» club single + available

Please Mendaftar To Post


Oleh club single + available

miss_pedusi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2009
Ahli No: 37102
Posting: 74
Dari: putrajaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 13:40


sebagai menyahut seruan seorang team forum ukhwah, saya nak mulakan club mana.. (biarpun sedikit malu.. huhu :sopan: )


hidup biar single, biar org tak nak kita, biar org reject kita, biar org tak appreciate kita.. xbrmkna kita xley bhgia. alright guys??!!

so, mari kita sahut cabaran. buktikan kita untuk teruskan hidup.
kita boleh buat apa yang kita suka, yang kita terkonkong nak buat sebelum mana. (DIINGATKAN: dalam konteks yang betul ye..
:bye: )

ayuh kawan-kawan! hehe    

*xprcya apa yang diri ini sedang lakukan*
:lucu:


-----------------
kita mahukan hari yang cerah. hakikatnya Tuhan tahu hujan perlu diturunkan.
...Tuhan lebih mengetahui bahawa kesusahan itulah yang mengajar erti


Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_pedusiProfil   Hantar PM kepada miss_pedusi   Quote dan BalasQuote

imannoraina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.08.2004
Ahli No: 10752
Posting: 226
Dari: Bumi ALLAH

Kedah  


posticon Posting pada: 25-02-09 14:02


cayok..cayok...semangat jangan luntur walau apa pun terjadi.. :lol: hidup mesti diteruskan, gagal sekali tak bermakna gagal untuk selama2nya.. ;-)


-----------------
Tiada yang lebih bahagia dan bernilai selain mendapat keberkatan dan keredhaan ALLAH S.W.T


Bookmark and Share

    


  Member Information For imannorainaProfil   Hantar PM kepada imannoraina   Quote dan BalasQuote

jebat_86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2008
Ahli No: 35674
Posting: 121

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 14:09


ni single dalam konteks apa??

kalau single dalam perjuangan..
tapi xsingle dalam hidup..:D hehehe..(fhm2 ye)

boleh join tak??

tapi saya bujang lagi..single lah tu kan..
so boleh join lah..:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For jebat_86Profil   Hantar PM kepada jebat_86   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 14:21


Haipppp... ayat

!!! QUOTE !!!

hidup biar single, biar org tak nak kita, biar org reject kita, biar org tak appreciate kita.. xbrmkna kita xley bhgia. alright guys??!!
ni macam ayat tak nak kahwin or tak dapat kahwin. Mana boleh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

afina010587
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.01.2008
Ahli No: 32202
Posting: 215
Dari: tanjung malim

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 14:29


salam... ada ke pulak kelab macam ini... macam-macam saja sahabat ukhwah ni... kelab single? hmm nanti lama-lama double juga kan? sampi bila nak single... kalau dah double nanti kena lucut keahlian lah kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For afina010587Profil   Hantar PM kepada afina010587   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 14:47


adui pebende pula ni...apa manfaatnya..berbaloikah semua ni....mari lah fikir-fikir kan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

Muslimah85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 547
Posting: 25
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 15:21


Aah, walaupun single dalam usia begini tapi hati kena ceria. Sebagai wanita, kita agak mengalami kesukaran untuk mencari pasangan. Tapi tak apa, percaya dan yakin pada Allah kita pasti ada jodoh.

P/s: Kan senang jadi lelaki boleh mulakan langkah..kalau perempuan susah lah nak approach org yang kita suka. Hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Muslimah85Profil   Hantar PM kepada Muslimah85   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-02-09 15:48


Pada 25-02-09 13:40 , miss_pedusi posting:

!!! QUOTE !!!

sebagai menyahut seruan seorang team forum ukhwah, saya nak mulakan club mana.. (biarpun sedikit malu.. huhu :sopan: )


hidup biar single, biar org tak nak kita, biar org reject kita, biar org tak appreciate kita.. xbrmkna kita xley bhgia. alright guys??!!

so, mari kita sahut cabaran. buktikan kita untuk teruskan hidup.
kita boleh buat apa yang kita suka, yang kita terkonkong nak buat sebelum mana. (DIINGATKAN: dalam konteks yang betul ye..
:bye: )

ayuh kawan-kawan! hehe    

*xprcya apa yang diri ini sedang lakukan*
:lucu:



macam lepas geram saja bunyinya pengasas kelab single+available ni..hehehehe..sabo2..
tapi kalau dikumpulkan ahli kelab ni,mungkin boleh jadi kelab cari jodoh pulak..single sesama single..sesuai ke? :berfikir:


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 15:51


apa benda ni..single lah double lah..kalau nak sangat pergi main badminton...lantak anda lah nak main single ke double ke..ada jugak paedahnyer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

miss_pedusi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2009
Ahli No: 37102
Posting: 74
Dari: putrajaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 10:44


har3... terguling2 saya baca komen anda2 semua..
dah expect da. macam-macam respond saya akan terima..
mana club untuk single dalam perjuangan.
Boleh kita slaraskan motif perjuangan kita bagaimana? nanti..
hehe..

ye hencik.muslimin, afina & anshu.. tahe it easy..
saja suka-suka nak isi masa lapang biar otk mana berpusing2 sikit..
saja nak tengok rspond org pa 'club' mana.. hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_pedusiProfil   Hantar PM kepada miss_pedusi   Quote dan BalasQuote

miss_pedusi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2009
Ahli No: 37102
Posting: 74
Dari: putrajaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 10:44


Pada 25-02-09 15:21 , Muslimah85 posting:

!!! QUOTE !!!

Aah, walaupun single dalam usia begini tapi hati kena ceria. Sebagai wanita, kita agak mengalami kesukaran untuk mencari pasangan. Tapi tak apa, percaya dan yakin pada Allah kita pasti ada jodoh.



kan bagus begini..
ye muslimah..
kita kena ceria2 dan positif selalu... =D


-----------------
kita mahukan hari yang cerah. hakikatnya Tuhan tahu hujan perlu diturunkan.
...Tuhan lebih mengetahui bahawa kesusahan itulah yang mengajar erti


Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_pedusiProfil   Hantar PM kepada miss_pedusi   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-02-09 11:25


hehehe.. ada-ada saja miss_pedesi ni ek..Ni mesti baru lepas break-up...samalah kita ek.susahnya orang nak terima kita seada-adanya.mula-mula dapat terima tapi bila dah lama mulala mencari salah dan kekurangan kita..hadapi dengan senyuman:-)...okla saya sokong club single Miss_pedesi tapi buat sementara waktu lah..bukan selama-lamanya..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 13:52


kemana hala tuju kelab ni?

apa matlamatnya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09324 saat. Lajunya....