Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap tindakan menghasilkan tindakbalas
-- Hukum Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 1 hari, 1 jam, 2 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: kawan tikam kawan


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» kawan tikam kawan

Please Mendaftar To Post


Oleh kawan tikam kawan

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 11:58


assalammualaikum

ada sesiapa ada pengalaman di tikam kawan sendiri...

cerita saya:

dulu saya berkawan rapat ngat dengan member seorang ini... semua rahsia saya... saya cerita dekat dia... tak sangka pula dia sanggup tikam saya... semua rahsia saya... kini dah terbongkar.. sedihnya :cry: :cry: :cry: :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 12:07


erk...
pernah jugak..
tiba-tiba kena pulau dengan kawan baik... dek kerana hasutan "kawan" ni tadi..
erm.. tenang saja... doa banyak-banyak.. lain kali hati-hati...
tak ada apa-apa ni..dugaan atas muka bumi saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 12:12


Pada 16-02-09 11:58 , bintanghati2008 posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum

ada sesiapa ada pengalaman di tikam kawan sendiri...

cerita saya:

dulu saya berkawan rapat ngat dengan member seorang ini... semua rahsia saya... saya cerita dekat dia... tak sangka pula dia sanggup tikam saya... semua rahsia saya... kini dah terbongkar.. sedihnya :cry: :cry: :cry: :cry:


Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 13:44


Alhamdulillah setakat ni, sahabat-sahabat jue belum ada lagi yang pernah "tikam" jue.....

kasihan kat bintanghati.... tapi pasti ada hikmahnya, banyakkan doa minta perlindungan dr ALLAH... doa supaya diberikan kesabaran dan ketabahan... :bunga:


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Nur_Din
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33163
Posting: 81
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-02-09 13:49


Assalamualaikum
hmm..saya pernah juga kena "tikam belakang"..
oleh orang yang saya anggap sebagai kakak lagi..
huhu..sedih juga nak cerita sebab buat saya ingat dengan apa yang dia dah buat pada saya dulu..tapi saya anggap tu sebagai pengalaman saya merantau kat tempat orang dan saya perlu belajar untuk tidak mudah mempercayai orang sangat..
macam bintanghati juga, saya banyak berkongsi rahsia dengan dia, tapi dia tak pegang amanah dia, dengan memburuk2kan saya di depan kawan-kawan yang lain..
memang terasa sedih sangat-sangat..
sekarang walaupun sering bertemu, susah nak berbaik dengan dia..
i can forgive but i can't forget...huhu..sediiiih...

sampai hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_DinProfil   Hantar PM kepada Nur_Din   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 13:55


Tikam belakang ni sama saja ye dengan tikam depan ke kiri ke kanan?? huhu :-P gurau-gurau..

kawan makan kawan adalah.. ke sama juga? :berfikir:
menggunakan kita untuk kepentingan diri dia..
lepas itu tinggal kita terkontang kanting..
tension aku.. 8-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 16-02-09 14:30


Pada 16-02-09 11:58 , bintanghati2008 posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum

ada sesiapa ada pengalaman di tikam kawan sendiri...

cerita saya:

dulu saya berkawan rapat ngat dengan member seorang ini... semua rahsia saya... saya cerita dekat dia... tak sangka pula dia sanggup tikam saya... semua rahsia saya... kini dah terbongkar.. sedihnya :cry: :cry: :cry: :cry:
hhmm...pernah xyer..kawan..??kawan dekat??dekat sangat..??hhmm..entah lah..tak pernah agaknya..


-----------------
ya allah terimalah hidup matiku untukmu.."ya allah..izinkanlah aku mati untukMU..hamba mohon dengan sangat ya allah.."kuatkanlah aku dan berikanlah kesabaran


Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

Faizah_Azlan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2009
Ahli No: 37142
Posting: 44
Dari: Kulai, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-02-09 14:57


salam...

sakitnye hati bila kawan tikam dr belakang...
tapi jangan mbalas pula... biar dia sedar sendiri nanti...
setiap p'buatan ada balasannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faizah_AzlanProfil   Hantar PM kepada Faizah_Azlan   Quote dan BalasQuote

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 15:00


assalammualaikum

kalau boleh balas.... dah lama saya balas tapi saya masih anggap dia kawan baik... tak sanggup nak kianati kawan baik... walaupun hati terluka dengan perbuatannya itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

ctmariani
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.02.2009
Ahli No: 37008
Posting: 51
Dari: bentong

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 15:00


sabar saja lah siapa yang kena tikam dari belakang dengan kawan dia tu..
nanti tikam lah dia dari atas...:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctmarianiProfil   Hantar PM kepada ctmariani   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 16-02-09 15:05


kena berhati hati dalam memilih sahabat.. bukan semua benda kita boleh kongsi... simpan untuk diri sendiri juga..itu yang lebih baik..tapi sebaik-baik sahabat adalah tidak membuka aib saudara sendiri.. tapi kalau dah ditakdirkan terkena sahabat yang suka tikam belakang.. jangan mudah melatah.. kita minta ampun pada Allah banyak-banyak.. doakan agar sahabat tadi berubah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 15:09


bukan senang nak mencari sahabat yang betul-betul boleh dijadikan sahabat..apa punpilihan di tangan kita untuk mencari sahabat yang boleh bersama di kala suka dan duka..Hati manusia sukar untuk diramal dan dirungkaikan..kadang-kadang tindakannya diluar fikiran kita..sama-samalah kita berdoa semoga dijauhi sifat seperti ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 16:07


SALAM..

berhati2la dalam memilih teman....
teman yang sejati ialah teman yang berteman atas dasar Lillahitaala sahaja...yang selain tu biasanya banyak kearah keburukannya..
wallahua'lam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 16:10


setakat ni tak pernah.
sebab tak suka kongsi rahsia.hehehe..
biar simpan sendiri saja.
kalau masalah boleh kongsi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 22:58


carilah rakan yang bila dilihat mengingatkan kita pada lebih taat kepada Allah Azza Wajalla.

WA

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-02-09 00:25


Pada 16-02-09 22:58 , ummimq posting:

!!! QUOTE !!!

carilah rakan yang bila dilihat mengingatkan kita pada lebih taat kepada Allah Azza Wajalla.

WA


Alhamdulillah,saya da jumpa rakan tersebut.moga menjadi sahabat sejati saya dan ukhwah berkekalan hingga ke akhir hayat.amin.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-02-09 08:56


salam...

memang susah nak cari kawan yang bila kita nangis, dia turut sama menangis, bila kita ketawa, dia turut sama ketawa... susah... jadi berhati2lah dalam memilh seorag sahabat sejati.. kawan boleh kita cari, tapi sahabat sejati tu yang paling susah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 17-02-09 09:49


alhamdulillah..saya dah tak boleh rasa sakit ditikam kawan..kalau kawan tikam saya..,lama2 dia yang rasakan sakit tu...saya dah tak boleh rasa dah...kalau ditikam kawan,nak dari depan or belakang..,saya diam saja..saya balas dengan senyuman padanya..he..he...
"hatiku adalah milikku...takkan kubiarkan orang lain menyekitinya.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

miss_pedusi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2009
Ahli No: 37102
Posting: 74
Dari: putrajaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-09 13:30


Pada 16-02-09 11:58 , bintanghati2008 posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum

ada sesiapa ada pengalaman di tikam kawan sendiri...

cerita saya:

dulu saya berkawan rapat ngat dengan member seorang ini... semua rahsia saya... saya cerita dekat dia... tak sangka pula dia sanggup tikam saya... semua rahsia saya... kini dah terbongkar.. sedihnya :cry: :cry: :cry: :cry:


kawan saya.. dia tkam blkang bestfren dia..
flirt dan rmpas pkwe kwan tu..
sedangkan mereka mmber baik, satu rumah..
pulak tu kawan saya yang malang tu bkannye kurang apa..
cntik, pandai, kaya..
kenapa lah L tu bodoh sangat..
memilih kaca...

saya doakan kawan saya tu akan bertemu L yang lebih baik....

**juga doakan diri saya semoga mndapat kehidupan yang lebih baik....
aminn...... *


-----------------
kita mahukan hari yang cerah. hakikatnya Tuhan tahu hujan perlu diturunkan.
...Tuhan lebih mengetahui bahawa kesusahan itulah yang mengajar erti


Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_pedusiProfil   Hantar PM kepada miss_pedusi   Quote dan BalasQuote

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-02-09 13:38


assalammualaikum

Kenapa lah seseorang sahabat itu sanggup tikam kawan nya sendiri?
dulu saya teramat2 hargai erti persahabatan... tiba-tiba kena tikam...

"setitik nila... rosak susu sebelanga..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

mulukhiyyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2008
Ahli No: 34681
Posting: 82

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 18-02-09 13:57


...kawan tikam kaan ni memang banyak berlaku,berhatila memilih kawan yang baik dr segala segi...cuba tuan puan baca komik kawan tentu ada kan sifat terpuji yang di paparkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulukhiyyahProfil   Hantar PM kepada mulukhiyyah   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 00:58


Jadilah orang yang pemaaf. InsyaAllah besar ganjarannya di sisi Allah SWT. Janganlah membalas dendam tetapi balaslah kejahatan dengan kebaikan kerana hidup ni sebentar cuma tetapi yang kekal adalah di akhirat kelak. Carilah bekalan untuk akhirat. Kalau sanggup cari wang dan simpan di bank Kenapa tak boleh buat pahala banyak-banyak dan simpan sebagai bekalan ke akhirat pula.

Wallahuta'ala a'lam bissawab

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

theboyz
Warga Rasmi
Menyertai: 01.03.2009
Ahli No: 37361
Posting: 1
Dari: PMas

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-03-09 00:37


salam

ana pun pernah dtkam juga..
kwan ana Si A ni pergi cerita kat kwan ana Si B bahwa ana ni sering kali ngumpat pasal Si B itu...
yang ana hairan nya...Si A ni tak pernah rpat pun dengan Si B dan dengan ana sendiri....

Bookmark and Share

    


  Member Information For theboyzProfil   Hantar PM kepada theboyz   Quote dan BalasQuote

iedah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.09.2009
Ahli No: 37475
Posting: 1
Dari: UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 16:21


salam.....
saya baru kat sini....
baru join portal ukhwah....
macam best saja tajuk ni

lagipun saya pernah asa macam mana perasaan kena tikam dengan kawan baik sendiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedahProfil   Hantar PM kepada iedah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 16:25


Nak cari kawan yang baik memang susah. Yang penting kita cubalah jadi kawan yang baik.. dan sambil tu berhati-hati lah..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 17:00


Pada 16-02-09 13:55 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Tikam belakang ni sama saja ye dengan tikam depan ke kiri ke kanan?? huhu :-P gurau-gurau..

kawan makan kawan adalah.. ke sama juga? :berfikir:
menggunakan kita untuk kepentingan diri dia..
lepas itu tinggal kita terkontang kanting..
tension aku.. 8-)



Assalamualaikum

same lah ktee...
kawan guna kita untuk kepentingan diri sendiri saja...
happy s0rgg2 dia, susah rmi2 kejar ktee...
emm serik da dengan kawan-kawan niee...
sampai sekarang tak ada best friend...
kawan dengan semua 0rg...
tak dee gengg2 ini...
s0nangg... :oops:


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 17:21


Assalammualaikum

kawan tikam kawan, hurm..
alhamdulillah sampai hari ni memang tak pernah dapat kawan macam ni lagi
alhamdulillah juga, penyimpan2 rahsia saya semuanya amanah :)
moga Allah redhai persahabatan kita


-----------------
engkau selalu lupa
sedang hatimu tetap lalai
padahal umur kian tiada
namun dosamu makin bertambah


Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 22:25


aduh! sakitnya kena tikam dr belakang.cepat-cepat tolong panggil ambulan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 22:44


Pada 16-02-09 11:58 , bintanghati2008 posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum

ada sesiapa ada pengalaman di tikam kawan sendiri...

cerita saya:

dulu saya berkawan rapat ngat dengan member seorang ini... semua rahsia saya... saya cerita dekat dia... tak sangka pula dia sanggup tikam saya... semua rahsia saya... kini dah terbongkar.. sedihnya :cry: :cry: :cry: :cry:



salam...
emmm....biasala wak...satu kelemahan perempuan ialah mudah sangat percaya orang dan suka cerita hal dia pada orang...kalau yang tak mengaibkan oklah..masalahnya pekara yang mengaibkan..itulah jadi begitu..kawan baik yang sebenar ialah kawan yang kita kasih dan dia kasih kita kerana Allah..barulah betul..

pesanan untuk saudari..jangan terlalu mudah percayakan orang dan jaga buka keaiban kita kepada sebarangan orang..hatta kawan yang kita anggap baik pun..

masa tak ada masalah oklah..takutnya masa kita bergaduh ke ada perselisihan ke..masa itulah syaitan pun memainkan peranannya nak memecahbelahkan kita..

berfikir sejenak sebelum melakukan sesuatu daripada melakukan sesuatu dengan terburu..
wallahua'lam


-----------------
KASIH ALLAH DAN RASUL ITULA YANG KEKAL ABADI....kuatnya muslim itu terletak pada kuat sabarnya...lemahnya muslim itu kerana kurang sabarnya


Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-09 10:36


pernah...kawan baik sendiri tikam guna jarum,,,buat lawak bodoh...ada ke patut dia cucuk aku dengan jarum..



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 16:01


jahat kawan itu, harap-harap dia masuk dalam penjare, suka-suka saja bunuh orang

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 16:05


Pada 11-09-09 16:01 , hajime_kindaichi posting:

!!! QUOTE !!!

jahat kawan itu, harap-harap dia masuk dalam penjare, suka-suka saja bunuh orang


sakit perut baca.. adoi..tak bunuh orang tapi bunuh perasaan dan kepercayaan orang..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-09 00:07


tujah-tujah balik dengan kata-kata balik...
biasa sebab kawan tu manusia biasa bukan luar biasa...
lama-lama dia terdiam..

tikam??? bahaya itu..
:-D
menyucuk-yucuk hati saja...
pedih-pedih macam tahan lapar :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.117389 saat. Lajunya....