Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Activity gets you busy. But productivity gets you results. Activity consumes time. Productivity frees it.

-- ummimq

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 122
Ahli: 0
Jumlah: 122




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 34 hari yang lalu
Kang: 53 hari yang lalu
lidah-penghunus: 55 hari yang lalu
muslimin23: 63 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Kepala bab* diletak di Surau Apium


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Kepala bab* diletak di Surau Apium

Please Mendaftar To Post


Oleh Kepala bab* diletak di Surau Apium

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 23:13


Melampau! Makin berani betul. Kepala bab* diletakkan di surau APIUM berlapikkan bendera PAS. Pilihanraya Kampus dah mengalahkan pilihanraya umum negara pula..
8-) 8-) 8-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 00:12


K.hanan, setakat ni dah ada keputusan siasatan oleh pihak UM or polis?hm.memang melampau lah ni..kesabaran semakin diuji..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-01-09 00:32


ni adalah contoh tindakan TERDESAK golongan2 yang takut akan kebangkitan Islam.

apa-apa pun....yang penting....makhluk dajal yang buat kerja-kerja bengong ini perlu diheret ke muka pengadilan dan dihukum!!!!

sesiapa yang boleh hack security camera pada mlm kejadian....sila2 lah hack & buat satu copy....sebabnya....bukan boleh percaya sangat pihak universiti....mereka kan hanya ikut telunjuk boss....kalau boss suruh hapuskan bukti (maybe sebab ada kaitan dengan ahli politik)....maka dihapuskannya bukti....so..better kita save satu original copy.

p/s: hehehe...terpengaruh dengan cerita jepun bloody monday & dia hard 4.


-----------------
http://al-ahkam.net/home/index.php

http://www.alwahy.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1099
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 17-01-09 01:48


Pada 16-01-09 23:13 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Melampau! Makin berani betul. Kepala bab* diletakkan di surau APIUM berlapikkan bendera PAS. Pilihanraya Kampus dah mengalahkan pilihanraya umum negara pula..
8-) 8-) 8-)



http://hafizuddins.wordpress.com/


-----------------




    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

Along_Safa
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 180
Posting: 348
Dari: tilamhotel.com

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 07:13


/

Semalam pagi-pagi lagi sahabat ana yang bekerja di UM menelefon ana memaklumkan perihal kes ini.

Agak dahsyat juga suasana Pilihanraya Kampus di UM.

Berita2 sensasi perihal mahasiswa boleh dilayari di laman web www.mahasiswakini.com


-----------------
Mountain View


Bookmark and Share

    


  Member Information For Along_SafaProfil   Hantar PM kepada Along_Safa   Pergi ke Along_Safa's Website   Quote dan BalasQuote

ziyan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2006
Ahli No: 24835
Posting: 48
Dari: KL

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 07:43


Astaghfirullahala'zim... masih ada lagi manusia yang berfikiran seperti orang tak bertamadun di era teknologi ini ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyanProfil   Hantar PM kepada ziyan   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 08:01


Astagfirullah...

jahamanla kepada yang melakukannyer....
ni semua ujian kepada kita semua...
bersamala kita tegakkan Islam..
harap sesiapa yang ada infon terkini boleh share lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 08:43


Sakit hati melihat orang yang tak tahu adab ni!
Apa lagi agaknya yang akan berlaku lepas ini? Apa agaknya yang nak cuba disampaikan?!



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 08:43


1. Kewarasan manusia tahap kebodohan yang amat sangat...

2. Sekarang UM sedang pilihanraya kampus...

3. Di UM macam-macam demonstrasi dapat dilihat...

4. Revolusi mahasiswa sedang berlaku - shout out yang lebih agresif boleh
dilihat melalui World Wide Web ataupun blog dan juga penyerahan memorandum...

5. Diriku juga pelik macam manalah di UM boleh wujud pilihanraya kampus yang
lebih "hardcore", malah mencecah meletakkan kepala bab* dalam surau...

6. Masih disiasat - sama ada yang melakukannya adalah mahasiswa Islam
ataupun bukan Islam...

7. Secara tiba-tiba ketegangan kaum meningkat, sekiranya mahasiswa
merusuh, taktau laah plaak apa nak jadiikk...

8. Diriku sebagai mahasiswa Universiti Malaya tergamam namun masih waras...

9. Kesimpulannya....... beginikah sistem pendidikan Malaysia apabila dipolitikkan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 08:51


p/s: Lagi... EERR... Rasanya bebudak UM yang buat ke... Orang luar
haa...? Susahlah nak cakap... Sebarang bukti memang setakat yang saya
tahu, langsung kosong... Langsung takdaak lagi... Dan mustahil orang yang buat
niih, taktaau ada CCTV bersepah di UM... Namun tidaklah sehingga setiap
darjah sudut, darjah sisi ataupun satah condong ada CCTV....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-01-09 10:05


hermmm...sesiapa saja yang buat memang biadap dan kurang ajar.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

mazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.07.2008
Ahli No: 34011
Posting: 118
Dari: Bumi Darul Sunnah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 10:56


Siapa agaknya anak jahanam yang buat kerja bebal ni? Kalau betul mahasiswa UM yang buat, buang pengajian saja. Buat malu mahasiswa betul. Macam ni ke pejuang agama, bangsa & negara?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mazriProfil   Hantar PM kepada mazri   Pergi ke mazri's Website   Quote dan BalasQuote

panahpena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2008
Ahli No: 35854
Posting: 160
Dari: Johor Bharu

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 11:15


Mereka berani buat begini sebab mereka tahu yang pihak berwajib hanya akan menerima laporan dan tiada tindakan susulan bakal diambil kerana takut perbalahan kaum menular!

Kerajaan Islam kita takut!!! Itu sebabnya perlu ada GERAKAN JIHAD MALAYSIA untuk memburu orang yag sedemikian setelah risikan dibuat.


-----------------
Sumbanglah kepada GERAKAN JIHAD MALAYSIA (MALAYSIAN MARTYR MOVEMENT). Hubungi 016 7156771


Bookmark and Share

    


  Member Information For panahpenaProfil   Hantar PM kepada panahpena   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 11:37


MELAMPAU!!!!...
TAK SANGGUP TENGOK...
TAMPAT SUCI ORANG ISLAM DI HINA SEBEGINI!!...DIMANA SENSIVITI KITA?...

SELALU JUGAK SOLAT kat SITU..TAK SANGKA BENDA MACAM NI BERLAKU....MENJIJIKAN!

APA DAH JADI DENGAN PERLEMBAGAAN "KEBEBASAN BERAGAMA"....

KERAJAAN KITA TAKUT BUAT TINDAKAN KERAS KE?!!!!
JAWAB2....



-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

Muslimah85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 547
Posting: 25
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 13:27


sanggup bersusah payah dapatkan kepala ni?? Kenapa senang sangat org ni dapatkan benda ni? kalau student, boleh ke dapatkan benda ni?

org yang buat ni hanya menjatuhkn maruah diri sendiri. simpati pada kecetekan akal itu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Muslimah85Profil   Hantar PM kepada Muslimah85   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-01-09 08:23


Astaghfirullahalazim...berani sungguh...tak tahu azab Allah agaknya...
jikalau yang melakukan orang Islam kita..harap cepatler bertaubat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 03:24


astaghfirullah..
kejamnya perbuatan ni...
teruk sangat ni, kat surau tuuuu..ya Allah..jahat sungguh!
dah sah ni perbuatan khianat...
Allah saja yang bakal menghukum!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 03:26


Moga Allah balas perbuatan ni dengan balasan yang setimpal!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 08:31


Hmm, kena samak karpet surau yang tersentuh kepala bab* itu..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 08:49


oh, saya tak percaya 100% cakap-cakap orang semalam sampai lah Along letak gambar tu. ok sekarang baru saya percaya cerita ni.

melampau betul ek? makin berani nampaknya. tahun dulu-dulu pakai sos jert sekarang bawa bangkai bab** pula ye. memang melampau. tiba-tiba rasa mendidih.

tak apa. kalau macam ni lah., makin ramai lagi orang nak undi pembangkang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

unanjaga
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.08.2008
Ahli No: 34507
Posting: 190
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 08:54


Perlakuan itu bukan sahaja mencemar maruah orang islam secara keseluruhan nya,malah ia telah mencemar rumah Allah yang mulia...tangan tangan yang melakukan kebiadaban yang melampui ini akan terhukum dengan laknat seluruh penghuni langit dan bumi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For unanjagaProfil   Hantar PM kepada unanjaga   Pergi ke unanjaga's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 09:18


dapat sms dr azrol pagi lagi hal ni,,masa tu kat kg,,darah tiba-tiba tersirap naik,,,,,,,packing baju dan terus balik kl,,,masuk surau 2 separuh dr karpet dah dibuang,,,,sakitnya hati ni bukan jenayah dengan manusia ni,,ni dah masuk jenayah dengan ALLAH......

nak marah-marah,,kita tak tau siapa yang buat,,,,doa banyak-banyak bagi dipercepatkan kesalahan pelakunya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

panahpena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2008
Ahli No: 35854
Posting: 160
Dari: Johor Bharu

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 10:22


Lepas ni suruh AJK surau buat solat hajat dan sedikit kenduri doa selamat agar terlihat yang ummat yang bermukim di surau itu sepakat dan bersatu. Tunjukkan apa yang telah berlaku menambah kekuatan ummah.

Kemudian pasang CCTV, sebab jika yang melakukan jenayah ini dikalangan musyrik, mereka pasti akan melakukan yang lebih teruk lagi setelah usaha mereka sebelum ini hanya meningkatkan kesatuan jemaah bukan mengucarkacirkan.

Innallillah... segala kebaikan dari Allah dan bersyukurlah.


-----------------
Sumbanglah kepada GERAKAN JIHAD MALAYSIA (MALAYSIAN MARTYR MOVEMENT). Hubungi 016 7156771


Bookmark and Share

    


  Member Information For panahpenaProfil   Hantar PM kepada panahpena   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 11:08


Pada 19-01-09 10:22 , panahpena posting:

!!! QUOTE !!!

Lepas ni suruh AJK surau buat solat hajat dan sedikit kenduri doa selamat agar terlihat yang ummat yang bermukim di surau itu sepakat dan bersatu. Tunjukkan apa yang telah berlaku menambah kekuatan ummah.

Kemudian pasang CCTV, sebab jika yang melakukan jenayah ini dikalangan musyrik, mereka pasti akan melakukan yang lebih teruk lagi setelah usaha mereka sebelum ini hanya meningkatkan kesatuan jemaah bukan mengucarkacirkan.

Innallillah... segala kebaikan dari Allah dan bersyukurlah.




alhamdulillah,,selepas selasai urusan membersihan kat dalam surau,,mereka buat solat hajat,,,,dan sempat lah borak dengan wakil calon mmp wakil dun apium..hehehehe,,,,,semoga beliau berjaya...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ibusoleha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.10.2008
Ahli No: 35512
Posting: 69
Dari: KL-JB-B.Mertajam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 11:18


Salam, really sedih & geram!...rumah Allah diperlakukan seperti itu...angkara siapa lah agaknya!...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibusolehaProfil   Hantar PM kepada ibusoleha   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 15:03


!!! QUOTE !!!

Lepas ni suruh AJK surau buat solat hajat dan sedikit kenduri doa selamat agar terlihat yang ummat yang bermukim di surau itu sepakat dan bersatu. Tunjukkan apa yang telah berlaku menambah kekuatan ummah.



AlhamdulilLah, penyelesaian yang bijak..

Hmm, teringat dulu kawasan taman perumahan, ada seorang Dato yang anti dengan kemajuan taman.. Sentiasa sabotaj apa-apa idea yang beri manfaat pada orang ramai..

AlhamdulilLah, lepas solat hajat, ALLAH tunjukkan kuasaNYA..


Pelan-pelan ALLAH tarik 'takhta'..


SubhanalLah..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 22-01-09 02:32


alah, akhirnya pro mahasiswa jugak memang. walaupun tipis.
ahah hah hah a.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-01-09 08:44


sakit hait,sakit apa lagi entah....
semua organ dalaman ni sakit bila tahu berita ini....
terkejut beruk...beruk pun tak terkejut....
adus...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-01-09 08:49


tapi bagi pendapat saya, student Muslim Um maybe tak sanggup nak buat begini kecuali tak ada langsung iman dalam hati... walaupun dia dari aspirasi or whatever..

hati kecil ku mngatakan, ni mesti ada dajal2 laknatullah yang buat ni... cuba nak ambil kesempatan umat Islam yang tak bersatu padu..

wallahu`alam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-01-09 09:19


Pada 22-01-09 08:49 , akasia posting:

!!! QUOTE !!!

tapi bagi pendapat saya, student Muslim Um maybe tak sanggup nak buat begini kecuali tak ada langsung iman dalam hati... walaupun dia dari aspirasi or whatever..

hati kecil ku mngatakan, ni mesti ada dajal2 laknatullah yang buat ni... cuba nak ambil kesempatan umat Islam yang tak bersatu padu..

wallahu`alam....


masih belum dapat tahu lagi ye sapa punya angkara?



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-01-09 19:36


Apa perkembangan terbaru ye. Memang terkejut khalifah mengalahkan beruk orang utan dan semua2 spesis yang sewaktu dengannya.. mula-mula memang tak percaya. Tak pernah terjadi dalam sejarah pilihanraya kampus mahupun pilihanraya umum..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 23-01-09 20:16


ni namanya provokasi. lagipun UM tu sesiapa saja boleh masuk.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-09 12:25


salam

ana pun terkejut
sanggup org yang buat tu letak bab* dalam surau
adakah org yang letak itu bukan yang beragama Islam
ke org beragama Islam sendiri sanggup memegang bangkai binatang yang haram dan letak pula di tempat yang suci.

kalau melayu yang beragama Islam yang letak, berani betul dia mencabar agama Islam, baik dia keluar sahaja dari Islam, dan jika dia tu pelajar universiti pulak, tergamak dia buat begitu, macam org yang tidak berpelajaran.

inilah hakikat sekarang, adakah kita berbangga lagi dan masih menyokong lagi parti yang kononnya memperjuangkan nasib melayu sehingga sanggup melakukan apa sahaja demi kepentingan diri sendiri.

masya Allah


-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.



    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-01-09 12:43


astaghfirullah..
perbuatan org yang tak berakal..
memang patut kena kutuk..!
huk2 sedih tengok prngai manusia macam ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 24-01-09 13:06


so apa beriter terbaru sekarang? da tau sapa punya onar?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151081 saat. Lajunya....