Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 3 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 5 hari yang lalu
isa777_musa: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 14 hari yang lalu
wanja: 24 hari yang lalu
MTMKi: 32 hari yang lalu
Kang: 32 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: dari mana dapat tahu portal ukhwah ni???


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» dari mana dapat tahu portal ukhwah ni???

Please Mendaftar To Post


Oleh dari mana dapat tahu portal ukhwah ni???

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 12:53


Assalamualaikum
macam kita boleh tahu portal ukhwah ni??? boleh tahu sendiri ke...
alamat mimpi ke...
:sopan:
saya dapat tahu dr kawan saya juga... tak tahu lah nickname dia pakai kat ukwah ini.. hihihi

apa-apa pun.. kita sebarkan kepada kawan-kawan kita... supaya lebih ramai lebih bagus... tapi, kena aktif lah... untuk kepentingan kita bersama dalam ukhwah ni... dapat manafaat bersama... Waalaikumsalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:01


Maaf saudara as-syafie..
boleh lah tengok dan kongsikan bersama di link tersebut..

http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=5844&forum=1

selamat berposting..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:04


tahu dari laman web ikim.fm..tengah online, nampak portal ni..bila view,tengok best saja..terus register jadi ahli..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:06


ok.. syukran holesolurun atas maklumat... saya tak tahu... thankz....

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

adeq3101
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.07.2008
Ahli No: 34183
Posting: 45
Dari: S.T.P

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:20


5 tahun lepas...masa tu memang tak reti guna internet langsung..nak cek airasia...entah kenapa proses lambat sangat...duduk tekan-tekan saja...tengok keluar portal ni...mula dari tu jadi pengunjung setia...tapi tak daftar jadi ahli pun...baru ni saja tergerak hati nak jadi ahli...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq3101Profil   Hantar PM kepada adeq3101   Quote dan BalasQuote

darkside
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.09.2008
Ahli No: 35022
Posting: 106

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:54


4-5 years before actually... melaluli seorang kawan.. tapi sekarang kawan tu dah bertahun tak masuk sini sebab katanya ukhwah makin merapu...... agree!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For darksideProfil   Hantar PM kepada darkside   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 14:24



    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 14:24


Pada 12-01-09 13:54 , darkside posting:

!!! QUOTE !!!

4-5 years before actually... melaluli seorang kawan.. tapi sekarang kawan tu dah bertahun tak masuk sini sebab katanya ukhwah makin merapu...... agree!!


ana rasa tidak... kenapa kata merapu pula....
yang merapu org nya lah agaknya...
bagi saya... laman web ni satu ilmiah untuk kongsi bersama...
mungkin awak tak ikuti perkembang ukhwah agaknya... :kelip:
lagi satu banyak program di laksanakan... khidmat masyarakat dan sebagainya... tak elok tuduh2 sebarangan.. :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 14:25


Pada 12-01-09 13:54 , darkside posting:

!!! QUOTE !!!

4-5 years before actually... melaluli seorang kawan.. tapi sekarang kawan tu dah bertahun tak masuk sini sebab katanya ukhwah makin merapu...... agree!!


ana rasa tidak... kenapa kata merapu pula....
yang merapu org nya lah agaknya...
bagi saya... laman web ni satu ilmiah untuk kongsi bersama...
mungkin awak tak ikuti perkembang ukhwah agaknya... :kelip:
lagi satu banyak program di laksanakan... khidmat masyarakat dan sebagainya... tak elok tuduh2 sebarangan.. :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-01-09 14:36


Macam dah pernah ada saja topik ni..tapi tak pelah ana jawab jugaklah..lima taun lepas terjumpa lepas itu terus register jadi ahli

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-01-09 15:12


dapat tahu masa kat library dlulu...kawan ana yang memperkenalkan
dari situ lah daftar sampai sekarang still go on nga portal ni dah almost 5 year

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.100376 saat. Lajunya....